Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Tα καλοκαιρινά must-haves μιας fashionista!!!!!!

Tα καλοκαιρινά must-haves μιας fashionista!!!

Γράφει η Βασιλική Καρανζογιάννη
 
 
 
 
 
Γνήσια fashion insider και με υπέροχο προσωπικό στυλ, η στυλίστρια του Celebrity, 'Εφη Καρύδη, είναι ιδανική για να μας προτείνει τα πιο hot κομμάτια για το καλοκαίρι!


Η αγαπημένη στυλίστρια της MissBloom, που την έχεις εμπιστευτεί πολλές φορές στο παρελθόν μέσα από τα Fashion how-to-videos που συμμετέχει, φωτογραφίζεται η ίδια με όλα τα must του καλοκαιριού και σου εξηγεί γιατί πρέπει να τα προτιμήσεις.

Εκτός από αυτά τα καλοκαιρινά must που μπορείς να δεις εδώ, λοιπόν, υπάρχουν και άλλα...
  • Ένας φάκελος μπορεί να ολοκληρώσει άψογα ένα outfit αλλά μπορεί από μόνος του να κλέψει και τις εντυπώσεις. Αυτός ο μπροκάρ φάκελος συνοδεύει οποιαδήποτε εμφάνιση, καθώς οι φάκελοι είναι τάση από μόνοι τους αλλά και το ιδιαίτερο ύφασμα του τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

Φάκελος Alexander McQueen, Καλογήρου, Τηλ: 210-3356401

 

  • Τα αξεσουάρ αναβαθμίζουν κάθε μας εμφάνιση χαρίζοντας πολυτέλεια και κομψότητα. Τα χειροποίητα δαχτυλίδια Danai's Jewels είναι ξεχωριστά, λεπτεπίλεπτα και χαρίζουν σε κάθε χέρι.

Handmade δαχτυλίδια Danai's Jewels, http://www.danaisjewels.com/


  • Φέτος το καλοκαίρι το έντονο χρώμα κυριαρχεί και πόσο μάλλον στα άκρα. Τόλμησε να φορέσεις το πράσινο σε μεγάλη δόση και μην διστάσεις μπροστά σε αυτό το μποτάκι, που με τα υπέροχα σχέδια του εκτοξεύει και το πιο απλό φόρεμα.

Πέδιλα, Jimmy Choo, Καλογήρου, Τηλ: 210-3356401
 

  • Λέγεται statement necklace και φέτος κυκλοφορεί σε όλες τις εκδόσεις. Πόνταρε στο χρώμα αλλά και στην ποιότητα και δε θα βγεις χαμένη. Ιδιαίτερα προσεγμένα και καλοφτιαγμένα είναι τα κολιέ από την Lamprini Chantziara που κοσμούν και τον πιο απαιτητικό λαιμό.



Χειροποίητο κολιέ, Lamprini Chantziara, SHOP Eρμού 112Α, Τηλ: 6944945084
Photo via Νικόλ Μπαρτσώκα (D-TALES)

  • Φέτος τα παστέλ μας έχουν κατακλύσει. Είτε συνδυασμένα μεταξύ τους, είτε σε ένα μόνο κομμάτι η προσθήκη τους σε κάθε μας outfit καθίσταται σχεδόν απαραίτητη. Αν δεν τολμάς ένα παντελόνι, τόλμησε μια τσάντα που θα κάνει την διαφορά.

Καπιτονέ τσάντα Dolce & Gabbana, Καλογήρου, Τηλ: 210-3356401
 
  • Έντονοι όγκοι και πρωτότυπα σχήματα χαρακτηρίζουν τα κοσμήματα Θαλλώ που τα φανταζόμαστε ήδη φορεμένα με maxi αέρινο φόρεμα και σανδάλια σε ένα νησί.

Επίχρυσα δαχτυλίδια, Θαλλώ, Πλουτάρχου 25 Κολωνάκι, Τηλ: 210-7247763

  • Αποκαλείται New Navy αλλά στην πραγματικότητα δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει το πραγματικό βαθύ μπλε της θάλασσας που με τον συνδυασμό άσπρου και κόκκινου μας ταξιδεύει. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή του μπλε ή του γαλάζιου, δίνει μια δροσερή νότα στα νύχια και κάνει απίστευτη αντίθεση με οτιδήποτε άλλο φορέσεις στο τόνο του κοραλί.

Τζιν, 19,90 ευρώ, Bershka
  • Ένα μπλουζάκι και ένα σορτσάκι δεν λέμε ότι είναι το απόλυτο ντύσιμο του καλοκαιριού; Όμως, όχι όποιο μπλουζάκι. Ευκολοφόρετο με ωραία υφή και καλή ποιότητα είναι τα plus που πρέπει να έχει. Και αν διαθέτει και strass τότε μπορεί να φορεθεί μέχρι το βράδυ.

Μπλούζα με strass, Bite me by Danoo, Τηλ: 6985012955

  • Το καλοκαίρι δεν θέλει πολύ μακιγιάζ αλλά θέλει χρώμα και μπορείς να το βάλεις όπου θες. Είτε στα νύχια, είτε στα χείλια.

Μανό πράσινο ERRE DUE No 67, Μανό σομών SEVENTEEN Νο 23, Κραγιόν MAX FACTOR Rose 120

7 σχόλια:

  1. πανέμορφες επιλογές, τα δαχτυλίδια υπέροχα, minimal!! θέλω να πάω για ψώνια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. evonita ontws ta daxtylidia einai apithana!!! twra pou einai oi ekptwseis eukairia gia pswnia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απίθανα δε λες τίποτα!!! μπήκα και στο site και είδα περισσότερα!!

      Διαγραφή
  3. το ομορφιές Χριστινάκι.Τι όμορφα δαχτυλίδια!!!Ξόδεψα όλα τα λεφτά μου στις εκπτώσεις και πάπαλα τώρα!!Χιχιχ
    ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΏ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΦΕΥΓΩ ΚΡΗΤΗ.ΜΗ ΚΆΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ!!!-)))))))))))
    φιλιά πολλάάααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxa!!!! ta daxtylidia apithana!!!! na peraseis teleia sthn krhth teleia xrysoula na kaneis merikes boutitses kai gia emas kai mhn anhsyxeis den tha kanw polles anarthseis tha se perimenoume!!!! na peraseis omorfa kai na ksekourasteis!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή