Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

British Style. Από τη Westwood μέχρι τον McCartney


British Style. Από τη Westwood μέχρι τον McCartney
http://www.travelpassion.gr/top-shopping-spots/1627-british-fashion-designers.html


Paul Smith Η Βρετανική μόδα είναι παγκοσμίως γνωστή για την εκκεντρικότατα της, για τα ιδιαιτέρως προκλητικά και τολμηρά καινοτόμα σχέδια και οι Βρετανοί σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας παγκοσμίου φήμης για τα ακραία στυλ τους. Μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της βρετανικής μόδας και βεβαιωθείτε ότι στο επόμενο ταξίδι σας θα φροντίσετε να αποκτήσετε τουλάχιστον ένα γνήσια βρετανικό αξεσουάρ.


Alexander McQueen

Ο αείμνηστος, μεγάλος Lee 'Alexander' McQueen ήταν ένας ανορθόδοξος σχεδιαστής γνωστός για το αντισυμβατικό έργο του, πολύ αγαπητός σε διασημότητες όπως η Lady Gaga και η Rihanna. Ένα από τα κλασσικά σχέδια του McQueen είναι τα "bumsters" που γέννησε μια παγκόσμια τάση για χαμηλά slung τζιν. Εκπαιδευμένος στο Savile Row στο Λονδίνο, τα ρούχα του αποπνέουν μια ιδιαίτερη κομψότητα και στυλ. To κατάστημα Alexander McQueen είναι πολύ δημοφιλές.


Aquascutum
Το Aquascutum αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του βρετανικού στυλ και η είναι η μάρκα που προτιμάει ο Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ. Τον τελευταίο καιρό αυτή η μάρκα έχει ανανεωθεί, με τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων να εκσυγχρονίζεται και τη σειρά των αξεσουάρ να επεκτείνετε . Η νέα συλλογή Aquascutum έχει ένα πολύ νεότερο, υψηλότερης αισθητικής στυλ με ευρεία αποδοχή.



Jasper Conran

















Burberry
Είναι μια από τις πιο κλασσικές βρετανικές μάρκες, την οποία έχουν μιμηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, ελάχιστα σχέδια είναι τόσο γνωστά, όσο το καρό της Burberry. Η νέα σειρά Prorsum κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά, όμως η Burberry θα είναι πάντα διάσημη για την κλασσική καμπαρντίνα.


Jasper Conran
Στο Jasper Conran θα βρείτε όμορφα κλασικά ενδύματα, καθώς και είδη για το σπίτι, κοσμήματα, αρώματα και μία πιο προσιτή σειρά σχεδίων για τα Debenhams. Σ'αυτή θα βρείτε καταπληκτικά smart-casual ρούχα.

Karen Millen
Αυτή η Βρετανίδα σχεδιάστρια έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980 δημιουργώντας τα σέξι κοστούμια. Ενώ τα κοστούμια χαρακτηρίζουν τη συλλογή της, η νέα σειρά της Karen Millen περιλαμβάνει πλέον μια ποικιλία ρούχων επηρεασμένη από τη πασαρέλα. Εδώ θα βρείτε ένα μείγμα από vintage φορέματα από μετάξι και κασμιρένιες ζακέτες, καθώς και πολλά άλλα.

Paul Smith
Ο βασιλιάς της Βρετανικής ανδρικής μόδας, η μάρκα του Sir Paul Smith τιμά τη κλασσική Βρετανική ραπτική εμπλουτισμένη με νέες τάσεις. Τα ζωηρά πουκάμισα, τα ευδιάκριτα μανικετόκουμπα, τα πορτοφόλια και τα αξεσουάρ των Paul Smith είναι άμεσα αναγνωρίσιμα. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Paul για απολαυστικές αγορές και καταπληκτικά ανδρικά δώρα

Pringle of Scotland
Χάρη σε ένα νέο διευθυντή δημιουργικού και μια αστραφτερή γεμάτη διασημότητες διαφημιστική εκστρατεία η Pringle δεν είναι πλέον διάσημη μόνο για τα ρούχα του γκολφ, ωστόσο οι λάτρεις του κλασικού σχεδίου της Pringle δεν πρέπει θα πρέπει να ανησυχούν, δεν έχουν εξαφανιστεί απλά έχουν εμπλουτιστεί .



Stella Mccartney
































Rigby & Peller
Το κατάστημα πολυτελών γυναικείων εσωρούχων στο όποιο πελάτισσα είναι και η Αυτού Μεγαλειότης λειτουργεί από το 1939. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι τραπεζικές σας καταθέσεις. Εδώ μπορείτε να βρείτε, όπως συνήθιζε και η πρώην πελάτισσα πριγκίπισσα Νταϊάνα, ακριβώς το σωστό εσώρουχο που σας ταιριάζει, αφού η εταιρεία υπερηφανεύεται για την ειδική υπηρεσία σχετικά την εφαρμογή. Το Rigby & Peller εκτός από την ειδική υπηρεσία αποκλειστικών παραγγελιών διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή συλλογή από εσώρουχα και μαγιό.

Stella McCartney
Η McCartney είναι η πιο πολυσυζητημένη διασημότητα στη Βρετανία και ιδιοκτήτρια μιας από τις πιο αξιοζήλευτες μάρκες του Ηνωμένου Βασιλείου, η Stella McCartney γίνετε όλο και πιο δυνατή από τότε που έφυγε από τον γαλλικό οίκο μόδας Chloe. Η high street σειρά της που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Hennes εξαντλήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε λίγες ώρες με το που έφτασε στα καταστήματα . Ωστόσο, για την κλασική κομψότητα McCartney και μια χαλαρή βόλτα, επισκεφτείτε το κεντρικό κατάστημα στην Bruton Street.


Ted Baker
Υπάρχουν πολλά ασυνήθιστα σχέδια και στυλ διαθέσιμα στα Ted Baker και υπάρχει σίγουρα μια αίσθηση υψηλής μόδας μέσα στα καταστήματα. Οι γυναίκες μπορούν να βρουν υπέροχα φορέματα, μπλούζες και τζιν, ενώ για τους άνδρες υπάρχει μια σειρά από κοστούμια, καλοραμμένα πουκάμισα καθώς και πιο καθημερινά t-shirts για να διαλέξουν. Προσιτή και καλοραμμένη μόδα.


Vivienne Westwood
Η πρωτοπόρος του punk look, η εκπληκτική Vivienne Westwood είναι τώρα μέλος της διεθνούς ελίτ της μόδας και έχει γίνει κάτι σαν εθνικός θησαυρός. Τα σχέδιά της είναι άμεσα αναγνωρίσιμα για την άψογη κοπή τους, τον εκκεντρικό σχεδιασμό και την ογκώδη χρήση του υφάσματος, χρησιμοποιεί συχνά το ταρτάν ως σήμα κατατεθέν της.

http://www.travelpassion.gr/top-shopping-spots/1627-british-fashion-designers.html

2 σχόλια:

  1. να σου πω την αλήθεια μου δεν τους γνωρίζω όλους, αλλά το εκκεντρικό στυλ μου αρέσει πολύ, όπως και τα έντονα χρώματα! απλά θέλει προσοχή για να μη ξεφύγεις σε κιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. isws ta onomata na mhn sou lene kati, alla ama deis deis dhmiourgies tous sigoyra tha exei pesei to mati sou panw tous!!!! exeis apoluto dikio!

      Διαγραφή