Σάββατο 7 Μαΐου 2011

    


  ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ-ΜΠΛΕ: ΟΙ SUPER ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ   ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!




      τα έντονα χρώματα είναι οι κατεξοχήν  χρωματικές επιλογές του καλοκαιριού -Το μπλε και οι αποχρώσεις του γίνεται η νούμερο  1 επιλογη απο τους σχεδιαστές!Το λευκό,το χρώμα της αγνότητας  αποτελεί επένδυση  στο χρηματιστήριο της μόδας.










Αίσθηση ,κάνει  και ο ασπρό- μαυρος συνδυασμός που αναμειγνύει  το ευκολοφόρετο μαυρό με το φωτεινό λευκό.





       Είναι γεγονός  ότι τα ετερώνυμα έλκονται -αυτό σκέφτηκαν και οι σχεδιαστές που αποφάσισαν να επαναφέρουν την αγαπημένη διχρωμία ως <<hot>> τάση τηw σεζόν!Το ασπρόμαυρο μοτίβο εμφανίζεται σε νέες εκδοχές,όπως animal print κn καρό ,ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε ρετρό εμφανίσεις αν συνδυάσουμε στο ίδιο λουκ  2 εντελώς διαφορετικά τυπώματα όπως  τα πούα  με τις ζιγκ-ζαγκ,  ρίγες.Η βασική αυτή αντίθεση  δημιουργεί ένα σοφιστικό εφέ και για αυτό προτιμάται ιδιαίτερα από αρκετές καλοντυμένες σταρ :Νικολ Κιντμαν και η Τζενιφερ Γκουντγουιν.Η συγκεκριμένη διχρώμια εμφανίζεται πολύ φέτος στα αξεσουάρ,στα παππούτσια και στις τσάντες και είναι ιδανική η ανάμειξή της με τις χρυσές αποχρώσεις!Δεν υπάρχει τίποτα  πιο κομψό από ένα ασπρόμαυρο αμάνικό φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια,συνδυασμένο με χρυσοκίτρινα αξεσούαρ!Επιλέξτε το αποθεώνει την γυναικεία σιλουέτα!
       




  το διαχρονικό λευκό,συνδυασμένο με τα σώστα αξεσουάρ,αποδεικνύεται από τις πιο κομψες επιλογές
!Οι αποχρώσεις του λευκού (από το σαμπανιζέ μεχρι το ivory white) είναι ιδανικές για total σύνολα.Το χρώμα της δροσιάς μπορεί να φορεθεί άνετα με ξύλινα αξεσουάρ  ή με τζιν κομμάτια και μαντήλια στο λαιμό προβάλλοντας ένα νεο  boho style!




απαράβατοι κανόνες τou white dress code:
  • αποφύγετε τα άσπρά παντελόνια και ιδιαίτερα τα κάπρι  γιατι δεν καμουφλάρουν τις σωματικες μας ατέλειες
  • μην  τα συνδυάζεται με κλειστά παπουτσία γιατι κονταίνουν το πόδι (εξαίρεση οι μπαλαρίνες που δημιουργούν ένα πιο ρομαντικό λουκ)!
  • κομψό είναι  να  φοράτε τα ασπρα παντελόνια  με γόβες peep-toe!
  • Οι πολύ ασπρές επιδερμίδες είναι καλό να αποφεύγουν τα total λευκα σύνολα γιατι φαίνονται πιο χλωμές!Στην περίπτωση  όμως που θέλετε να φορέσετε ένα άσπρο φόρεμα ,προτιμήστε εκέινα που έχουν κάποιο σχέδιο με βολάν ή με ασυμετρούς ώμους καθώς τραβούν την προσοχή!

     Συνδυάστε:
  •   το λευκό σε επίσημες εμφανίσεις με ασημένια αξεσούαρ!(όπως ασημί γόβες και  ασημι clutch).
  • αν αγαπάτε την λευκή δαντέλα ,η οποία είναι αρκέτα αποκαλυπτική  χρησιμοποίηστε μια  μπεζ επένδυση που εξαλείφει την ορατότητα!
  • Ενα καλής ποιότητας μπεζ/σαμπανι ή εκρού κομπιναζόν είναι η ιδανίκη επιλογή!
  • Για τις πιο τολμήρες και καλλίγραμμές κυρίες  αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα ή μία φούστα με λεπτή ασπρή δαντέλα καλό είναι να προτιμήστε ενα σλιπ στυλ δεκετίας 40 ή  κορμακί!
         

το μπλε χρώμα και οι αποχρώσεις του:


Οι μελαχροινές βρήκαν το δικό τους ροζ!το χρώμα της θάλασσας πλημμυρίζει την ντουλάπα σας και μπορεί άνετα να συνδυαστεί με τα μαυρα ρούχα  καθώς και με όλα  σε ουδέτερες αποχρώσεις!



πρόταση της σεζόν  : μπλε συνδυασμένο με καφε, χρυσό ή μπρονζέ.





Το χρώμα της απεραντοσύνης και οι αποχρώσεις του καταφέρνουν να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην ανάλαφρη διάθεση των διακοπών!Μπλε,γαλάζιο,τιρκουάζ παντού , σε γυαλία ,σε ψάθινεσ τσάντες ,σε αξεσουαρ, σε κολάν ,σε πέδιλα ακόμα και σε συσκευασίες καλοκαιρινών αρωματων(blue glow Jlo ,island Michel Kors)!Το μπλε αναδειχτηκε σε αγαπήμενο χρώμα πολλών σχεδιαστών!(Ungaro.Lanvin,Yves Saint Laurent,Sonia Rykel).Προσοχη!!!προτιμήστε τα μπλε  που έχουν σαν βάση αυτά που πρασινίζουν,και όχι τόσο αυτά με τισ κόκκινεσ κ μώβ αποχρώσεις!Σίγουρα θα σας μετατρεψουν σε αιθέρια πλάσματα της θάλασσας!



Τουλάχιστον μας δίνουν ακόμα την δυνατότητα να μπορούμε να ονειρευτούμε!Πέρα από τα παραπάνω χρώματα που προωθούν ιδιαίτερα φέτοσ οι μεγάλοι οίκοι, αυτο που πρεπεί να θυμαστέ παντα είναι ότι δεν υπαρχουν απαγορευμένα χρώματα άλλα απαγορευμένες καταστάσεις και διαθέσεις,ολα τα χρώματα είναι για όλεσ τις εποχες.

ΓΟΒΕΣ:ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΕΤΙΧ-ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΟΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟ



 


ΓΟΒΕΣ:ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΕΤΙΧ-ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΟΒΕΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟ....


Ο,τι σχέδια και να δημιουργούνται, ,οι γόβες θα είναι πάντα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των γυναικών!το παπουτσι-βασιλιας!


Αλλωστε όλες οι γυναικές  δεν περιμένουμε το πρίγκιπα που θα κρατά το γοβακι!!!!τυχαιο? δεν νομιζω!!!!!!
 


Ειναι από τα πιο κομψα σχέδια και παρα τις παραλαγές που βγαίνουν κάθε χρόνο  η κλασική μαυρη γοβά είναι σταθερή αξία!





ΓΟΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ ΜΑΣ:


  • Κλασική μαυρη γόβα:συνήθως λουστρίνι ή τουλάχιστον δέρμα με γυαλιστερή υφη!το τακούνι μυτερο και η μύτη μπροστά ενδιάμεση -ούτε υπερβολικά μυτερή ούτε στρογγυλη!


  • Κομμάτι must:δερμάτινη μυτερή γόβα στο χρώμα του δέρματος!!!μακραινει οπτικα τόσο το ποδι όσο και την γάμπα!την αγαπούν πολλές σταρ του hollygood  και είναι η δευτερη πιο ευκολοσυνδύαστη επιλογή μετά τις μαύρες!Ακόμα είναι ιδανικές για τα μεσοδιαστήματα όπως ανοιξη – φθινόπωρο!και λύση σος για το καλοκαίρι σε περιπτωση που κανένα άλλο παπουτσι δεν μας αρεσει ή δεν είναι διαθέσιμο για τον α ή β λόγο!

                                
                                 

  • Μια σε εντονο χρώμα:
       Όταν ενα τοταλ μαυρο σύνολο ή το μικρό σας μαυρο φορεματάκι θέλετε να      κανει την διαφορά μια γόβα σε εντονο χρώμα όπως το κόκκινα – το μπλε ή φούξια είναι ιδανικά!Οι κόκκινες γόβες με τακουνι στιλέτο έρχονται πρώτες στην προτίμηση των ανδρών!




·         Με διαφορετική υφη:
   μπορείτε να επιλέξετε γόβες με διαφορετική υφη  από την δερμάτινη ή την λουστρινένια,όπως είναι αυτες με  την δαντέλα  sxedio louboutin  η οποία αποθεώθηκε από κοινό και στυλίστες τον φετινό χειμώνα,






 ή άλλες μεε δέρμα κροκό-φιδι (και αλλων ερπετων)-οι συγκεκριμένες είναι λίγο πιο ακριβές άλλα είναι και πιο ανθεκτικές!ΠΡΟΣΟΧΗ:τα faux δερματα ξεχωρίζουν,αφύ μοιάζουν σαν πλαστικά-οπότε κάνουν την εμφανισή σας <<δευτερή και κιτσάτη>>!








ΠΩΣ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗΝ ΓΟΒΑ ΣΩΣΤΑ:
·        Οταν φοράμε παντελόνι το ιδανικο υψος είναι να φτάνει το μπατζάκι μέχρι την μέση το τακουνιου!(ή και λίγο παραπανω θεωρείται εξίσου κομψό)
·        Ιδανικές ειναι οι φούστες με μηκος ως το γόνατο για να συνοδέψουν την γόβα στιλετο!(σε πολυ μακριές τα φλατ υποδηματα είναι κατάλληλα ή οι πλατφορμές,ενώ στα πολυ κοντα μίνι τα πιο χοντρα τακουνια δίνουν ενα πιο ισορροπημένο οπτικό αποτέλεσμα!)
·        Όσο πιο στενό είναι το τακούνι τόσο πιο επίσημη είναι η γόβα!αποφύγετε να βάλετε τις γόβες στιλέτο στο γραφείο και προτιμείστε αυτές με την πιο στρογγυλή μυτη και το πιο χοντρό τακούνι!Την ίδια επιλόγη θα κάνετε και για τα ψώνια,τον απογευατνο σας καφέ και γενικότερα στις καθημερίνες σας και λιγότερο επίσημες περιστάσεις!



·        Οι μαυρες γόβες ας είναι η τελευταια σας επιλογή για το καλοκαίρι!!!αν δεν έχετε τα καταλληλα ψηλοτάκουνα σανδάλια!οι  nude  κλειστές γόβες(όπως είπαμε και παραπάνω) και βέβαια οι  peep toe  είναι η ιδανική επιλογή!!!!και βέβαια αν η υφη το επιτρέπει και οι χρωματιστές γόβες που φορούσατε το χειμώνα μπορείτε να τις φορέσετε και τώρα!Θα δώσουν μίαπιο παιχνιδιάρικη και καλλίτεχνική πνοή στο σύνολο!



·        Αποφύγετε πρωινές ώρες να φοράτε σατεν ,βελουδινες ή με μεταλλικο δέρμα γόβες,η μεταλλιζε λάμψη που εχουν, τις κατατασσει αυτόματα σε βραδινές!το ίδιο ισχύει και για όσες έχουν παγιέτες.χρυσόσκονή και άλλα λαμπερά και <<απαστράπτουσα>> στολίδια!
 



Τα ύψη ανεβαίνουν και κατεβαίνουν ανάλογα με την σεζον αλλα και με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητες καθε  γυναίκας!το αυθεντικο υψος μιας γοβας στιλέτο κυμαινεται από 7-12 εκατοστα!βεβαια στην πορεία το τακούνι αυξάνεται....ανάλογα με την ικανοτητά σας να το....περπατάτε!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Feng sui και μόδα:Τι χρώμα ρούχα πρέπει να φοράτε για να πετυχετε τον στόχο σας

                




                         Feng sui και μόδα:
       Τι χρώμα ρούχα πρέπει να φοράτε για να πετυχετε τον στόχο σας!

 

Το φενγκ σουι έχει να κάνει με   μια αρχαία πεποίθεση οτί ο ανθρωπος σχετίζεται με το περιβάλλον και αλληλεπιδρα με αυτό.Σήμερα σαν τέχνη χρησιμοποείται για να βελτιώσει ο καθένας την  ποιότητα της ζωής του μέσα από την ενέργεια των πραγματων.





Στόχος είναι η αγαπη, η τυχη και η ευόδοση κάθε  επιθυμίας.
  

  Τα ρουχα   είναι   αντικείμενα που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή-επομένως και αυτά μπορούν  να μας επηρεασουν,ωστέ να προσεγγίσουμε ή να απομακρυνθούμε από την αρμονία!Αν λοιπόν θελουμε να πετυχούμε τους στόχους μας,ακόμα και τα χρώματα των ρούχων και των αξεσουαρ που επιλέγουμε παίζουν ρόλο!




Αν λοιπόν θέλετε να προσεγγίσετε την αγάπη τα ροζ και τα κόκκινα χρώματα(floral style) είναι ιδανικα!Πεταξε ο,τιδήποτε παλιο.και φθαρμενο ,γιατι εχει κακη ενεργεια!  



Τα απαλα χρώματα,τα nude  και οι αποχρωσεις της πούδρας (romantic style) κατευνάζουν το αποδιοργανωμένο τσι(η αόρατη ζωτική ενέργεια που κυλα μέσα σε όλα τα πραγματα!)
Το μπλε χρώμα και οι αποχρώσεις του σε ρουχα κα υφάσματα(navy style),βοηθάει να καταπραυνεται το ενοχλητικό τσι του χωρου !

Ιδανική επιλογή  και για  τα ρούχα που φοράμε στον χώρο της εργασίας μας!Τα εντονα χρώματα , όπως το πορτοκαλί ,το κόκκινο ,μωβ,φούξια και όλα αυτα που προτείνουν οι σχεδιαστές για το καλοκαιρι του 2011,μπορούν να ενισχύσουν την χαρα  να αυξήσουν την δημιουργικότητα μας και να αναδείξουμε τα ταλέντα μας!

       

Σημαντικό είναι .ομως για να ισχύουν όλα τα παραπάνςω να είναι τα ρούχα καθαρά!η καθαριότητα τόσο στα ρούχα σας,όσοκαι στον χώρο βοηθάει να βλέπουμε  τα πραγματa  με  καθαρη όπτικη!

Τέλος το κόκκινο εσώρουχο που πρέπει να φοράμε στην αλλαγη του χρόνου το αποδεχεται καιτο φενγκ σουι,για να παει καλα η ερωτικη μας χρονιά!Στην βραζιλία απότην άλλη για τον ιδιο λογο φορανε κίτρινο εσωρουχο,εδω  τι λεεί η κινεζική φιλοσοφία!????

Πάντως πέρα από όλα αυτά  είναι γεγονός οτι τα εντονα και χαρούμενα χρώματα μας φτιάχνουν την διάθεση!



Τις παραπανω συμβουλές μπορούμε να τις εφαρμόσουμε σε οποίοδηποτε υφασμα ,ακόμα και στο χώρο του σπιτιού! Και ελπιζω σύντομα να ερθουν τα πράγματα όπως ο καθένας ονειρεύεται!









Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μυστικές ανταλλαγές μόδας


Μυστικές ανταλλαγές μόδας
Ένα event που θα ανανεώσει την ντουλάπα σας με τον πιο πρωτότυπο τρόπο


           Μυστικές ανταλλαγές μόδας !!!!!


<>
Ακούγαμε καιρό για την νέα μόδα που επικρατούσε μεταξύ όσων γνωρίζουν: σταμάτησαν (ως επί το πλείστον...) να ψωνίζουν και ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα παλιά τους ρούχα!

Ζητήσαμε από τα λαγωνικά μας να ανακαλύψουν με ποιο τρόπο ακριβώς γίνονται αυτές οι ανταλλαγές. Έμαθαν, λοιπόν, πως πίσω από όλα κρύβονται τα (δαιμόνια) μυαλά τριών νεαρών, φίλων από τα παλιά. Η Σάντρα, η Βιβιάνα και η Θάλεια (μικρές fashion bloggers!) πιστεύοντας ότι τα πράγματα χρειάζεται να αλλάζουν χέρια, οργανώνουν 2-3 φορές το χρόνο το περιβόητο Swap not Shop.





 Αυτή την Κυριακή καλείστε να φέρετε στο φωτεινό κήπο του 6 d.o.g.s.

ό,τι περισσεύει από την ντουλάπα σας, μόνο και μόνο για να το ανταλλάξετε με κάτι αντίστοιχο που θα σας γυαλίσει!

Υ.Γ. Φυσικά το όλο γεγονός θα συνοδεύουν η μουσική, το happy hour, τα μικρά κεράσματα και ο DIY πάγκος από την νέα σχεδιάστρια CorBo (αγαπημένο μας μέλος)! Η διοργάνωση, όμως, έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, για αυτό οι κοπέλες προτρέπουν τους συμμετέχοντες όσα ρούχα περισσέψουν να τα πάνε όλοι μαζί σε όποιον έχει ανάγκη...


Αβραμιώτου 6-8, ΑΘήνα
Μοναστηράκι

                                                                                                          

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!!!!Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!

                     FASHION GAME!!!!!!!


     Και αφού στο προηγούμενο παιχνίδι έχουμε μιλήσει για βασικές πληροφορίες για τον χώρο της μόδας,ήρθε η ώρα να  δούμε και τις πρόσφατες εξελίξεις!!!!!

Διαβάζετε περιοδικά?
                        ενημερώνεστε απο το ιντερνετ και την τηλεοραση???



             Για να δουμε τι ξέρετε!!!!
Το παρακάτω τεστ θα σας δείξει την αληθεια!!!!!



ΠΌΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ  FASHION ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!!!
  (στις παυλίτσες είναι ο αριθμός γραμματων της απάντησης)

1.Ποιο γνωστό μοντέλο και fashion icon  συνεργάζεται με την φίρμα longchamp,σχεδιάζοντας την καλοκαιρινη κολεξιον για 2011?---- ----


2.ποια γνωστή στυλίστρια επιμελήθηκε τις ταινίες <<sex and the city>>?-------- -----

3.ποιος σχεδιαστής διωχθηκε κακήν κακώς απο τον επωνυμο οίκο που ήταν επικεφαλής για τι μέθυσε και έδειξε αναρμοστη συμπεριφορά στο χώρο που βρισκόταν?---- --------

4. Ποια είναι η κυριαρχή τάση για το καλοκαιρι του 2011 στα παππουτσια?---------

5.Ποιος  μεγάλος σχεδιαστής αυτοκτόνησε το 2010,γιατι δεν αντεξε τον χαμό της μητέρα του?--------- -------

6.τι περιείχε το fashion show του οικου  chanel για την παρουσίαση της κολεξιον για το φθινόπωρο 2010- χειμώνα 2011 που έκλεψε τις εντυπώσεις?---------

7.ποια γνωστή σχεδιαστρια χρησιμοποίησε τυπωματα με εσπεριδοειδή στις δημιουργίες της για το καλοκαιρι του 2011?------ ---------

8.το αγαπημένο παπουτσι του χειμώνα που το είδαμε σε παραπολλές αντιγραφες –γοβα με δαντέλα και ankle-boots  με δαντέλα?--------- -------

9.τι προστάζει η μόδα για το καλοκαίρί?(πολλές απαντήσεις-όλες δεκτές)

10.ποιο είναι το νέο πρόσωπο του οικου chanel για την νέα κολεξιόν  στις τσάντες mademoiselle?----- ------
 




ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  1. kate moss  
  2. patrizia field
  3. Galliano
  4. πλατφόρμες
  5. al McQueen
  6. παγόβουνο
  7. stella mc cartney
  8. c louboutin
  9. floral style,romantic style,χυτες γραμμές εντονα χρώματα,ντενιμ συνολα    
  10. blake lively
 




               Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ..............................

ΑΠΌ 10-9:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!είσαι ενημερωμένος για τα πάντα φαντάζομαι στο σπίτι σου έχεις πάντα όλα τα νέα περιοδικά μόδας και στο ιντερνετ κοιτας και ενημερώνεσαι απο τα καλυτερα fashion blog! Προβλέπω οτι είσαι το επόμενο fashin icon!!!!

ΑΠΟ 8-6:ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ/ΟΣ!!!!!γνωρίζεις αρκετά  για την fashion  επικαιρότητα και είσαι ενημερωμενη για τα τις τελευταίες τάσεις!καποίες λεπτομέρειες σε χωρίζουν από το πρώτο σκαλί,είσαι πολυ κοντα!όμως δεν παυεις να ξερεις πόλλα και το βασικότερο τι γινεται γενικοτερα!

ΑΠΟ 5-4:ΜΕΤΡΙΟΣ!!!!δεν τρελλαινεσαι κιόλας ξέρεις τα βασικά,όλο και καποιο περιοδικό διαβάζεις ,ολο και κατι ακούς στην τηλεόραση!μάλλον δεν είναι και από τα άμεσα ενδιαφεροντά σου,αλλά τουλάχιστον δεν είσαι και ασχετός!Πιθανόν να ρίχνεις και μια ματιά στις βιτρίνες όταν προχωράς!μπορείς και καλύτερα.

ΑΠΟ 3-0:ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!μαλλον δεν έχεις ιδέα τι γινεται τριγύρω !!!!ανοιξε βρε καμια  τηλεόραση και κοιτα και τπτ στο ιντερνετ-τζαμπα είναι!!!!μαλλον ήρθε η ωρα να διαβάσεις λιγάκι γιατι έμεινες στην ίδια τάξη!λυπάμαι πολυ!




the secret of women: FASHION STORIES-SHOWS

the secret of women: FASHION STORIES-SHOWS: " FASHION HISTORY!!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.......που δεν πάει το μυαλό μας! ..."

DANCE NEWS ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!!!!




Το site dance news  συνεχίζει να δημοσιευει αρθρα μας!!!!!

και οι χορευτές και όσοι ααγαπούν με παθος την κινήση αγαπούν και εμπιστευονταί το <<thesecretofwomen.blogspot.com>>  για την στυλιστική τους ενημέρωση!!!!!!!!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.....γιατί και εμείς ειμαστε ατομα που αγαπάμε  ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ  και ζούμε ΜΕ ΠΑΘΟΣ!!!


http://www.dancenews.gr/dance/11/04_27_sport_casual_ntysimo_xoros.html