Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!

το fashion blog <<thesecretofwomen.blogspot.com>> σας ευχεται καλές γιόρτες με υγεία και αγαπη!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

θα τα πουμε εμείς σε 2 εβδομάδες!με νέα αρθρα-πιο ανανεωμένα,νεες εικόνες και πολλά πολλά τιπς για το καλοκαίρι που ερχεται!!!!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
καρτσωνάκη χριστίνα!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Top Greek Blogshttp://www.nerokota.com/
                                   ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!!!

Στο υποσέλιδο θα βρείτε την ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα ιστολόγια τα οποία αναρτήσαμε από την πρώτη ψηφοφορία και μετά, καθώς επίσης και ορισμένα που συμμετείχαν στην πρώτη ψηφοφορία

Τα συμμετέχοντα ιστολόγια είναι 218 και είναι ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά σε 3 στήλες.
Τα ιστολόγια που συμμετέχουν θα τα βρείτε στο τέλος του μηνύματος.

Μπορείτε να ψηφίσετε όσα εσείς θεωρείτε ότι σας αρέσουν περισσότερο. Όσα θέλετε. Η μοναδικότητα της ψήφου δεν μπορεί να διασφαλιστεί, αλλά δεν νομίζουμε ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα αναδείξουμε το πρώτο σε ψήφους ιστολόγιο καθώς επίσης και τα πρώτα ανά κατηγορία..

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι θεωρούμε όλα τα ιστολόγια εξίσου αξιόλογα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.
 
 
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΑ!!!!!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΑ!!!!!!





Η οικονομική κατάσταση την περιοδο αυτήν,δυστυχώς,μας έχει κάνει όλους λίγο πολύ να κόψουμε τα περιττά έξοδα από την  καθημερινοτητά μας!

Οι έξοδοι μειώνονται και ο καλλωπισμός αποτελεί πολυτέλεια!!!!

Ωστόσο οι γυναίκες που είναι υπέρμαχοι του στυλ,θέλουν να είναι κομψες και στυλάτες κάτω από όλες τις συνθήκες!!!!

σήμερα λοιπόν  έχουμε συγκεντρώσει τα πιο οικονομικά items που θα σας <<κρατησουν>> στυλάτες-και κάτω από αυτές τις συνθήκες!!!!!(items που αντεχει το βαλαντιο μας)


  • δερμάτινα σανδάλια από το μοναστηράκι:και όμως τα δερματινα σανδαλια(τα αρχαιοελληνικά που λέμε)που μπορούμε να τα βρούμε το μοναστηράκι σε χαμηλές τιμές είναι ιδανικά για το καλοκαίρι!είναι all time clasic  και ταιριάζουν με όλα σας τα ρούχα!!!!Είναι άνετα και κομψά και επειδή κατα καιρούς,διαφοροι επωνυμοι οίκοι χρησιμοποιήσαν το μοτιβο αυτό για τις δημιουργιές τους,όλοι θα αναρωτιούνται απο που τα πήρατε!

  • αξεσουαρ:πλέον δεν χρειάζεται να δώσουμε μια περιουσία για να έχουμε κοσμήματα που να μοιάζουν σαν αληθινά!σκουλαρίκια,βραχιόλια,μπουτουνιέρες μπορουμε να βρουμε σε μαγαζια που πωλουν αξεσουαρ σε πολυ καλέσ τιμες!!!
                                                  προσοχή!!!!!να αποφεύγετε αυτά που έχουν στρας γιατι συνήθως ξεχωρίζει από μακρια η πλαστική πετρούλα!






 








  • φουλάρια απο τα h&m :πλέον η φιρμα αυτη εχεί σε πολυ καλές τιμες κομμάτια που θυμίζουν αντιγραφές από σχέδια επώνυμων οίκων,έχοντας όμως μια φινέτσα!Παράλληλα κατα καιρούς τα μαγαζιά φέρνουν δημιουργίες  διάσημων σχεδιαστών σε πολυ πολυ χαμηλές τιμες!ειλικρινά αξίζουν!οντως είναι δημιουργίες επωνυμων σχεδιαστων και είναι μια καλή ευακιρια-αν βέβαια προλαβετε_ να τις αποκτησετε!προσφατα θραυση έκανε η συνεργασια των h&m  με τον οίκο lanvin!Χαρακτηριστικά στην κίνα ειχαν κατασκήνωσει εκατοντάδες κορίτσια εξω απο τα καταστήματα 48ώρες πριν ανοιξουν για να προλαβουν να αποκτ΄ησουν μερικές από τις δημιουργίες του σχεδιαστη!Στην ελλαδα το φαινομενο αυτό,ευτυχώς, δεν παρουσιαστηκε,εκτόσ από καποια ατομα που περίμεναν απο τισ 5πμ να ανοιξουν τα h&m  στο συνταγμα!


  • κονκάρδες  από την αγαπημένη σας πάντα από το μοναστηράκι!Είναι γεγονός οτι στο μοναστηράκι μπορείτε να βρείτε πολλα και στυλάτα αντικείμενα!κονκαρδες μοναδικές μπορειτε να προμηθευτείτε από ειδικά μαγαζια εκεί-όλοι θα νομιζουν οτι βρεθήκατε σε κάποια συναυλία των αγαπημένων σας σταρς!

 

  • πέτρες και πετράδια-μπορείτε να βρείτε!ημιπολυτιμοι λίθοι σε πολύ χαμηλές τιμές-το μόνο που έχετε είναι να τα περάσετε σε ένα κορδονί και σιγουρα όλοι θα ανρςτιο΄νται πόσα δωσατε για να ποκτήσετε αυτό το κολιε!!!!

 
  • τσάντες:αν και η εποχη μας δεν επιτρέπει τσάντες από επώνυμα logo  αφού στην καλύτερη περίπτωση ξεκινούν από 100 ευρω!!!!!παρόλα αυτά σιγουρα στα μαγαζια της kem  μπορείτε να βρείτε επώνυμες τσάντες απο 30 ευρώ!!!!Αν πάλι θέλετε ΄κάτι πιο ιδιαίτερο  οικονομικές είναι και οι τσάντες pliage της Longchamp.

                                         


  • σκούφος και κασκόλ απο τα accessorize:αν και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν -και τα χειμώνιατικα αξεσουαρ έχουν ήδη μπει στα πατάρια,ωστόσο τα σχέδια που μπορείτε να βρείτε σε σκουφους και κασκολ στην παραπάνω φίρμα,δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από σχέδια και χρώματα ακόμα και από τους πιο ακριβούς οίκους!
 
  • μπαλαρίνες υφασμάτινες keds:ιδανικές και γιατην ανοιξη άλλα και για όλο το καλοκαίρι-είναι από τα πιο οικονομικά σχέδια στα παππουτσια για αυτό και μπορέιτε να πάρετε και λίγο πιο επωνυμές!Οι keds  είναι ιδανικές .γιατι είναι και  << μουράτες>> και οικονομικές!
 
  • ρολοι swatch:μία φίρμα που έχει ένα όνομα και μία ιστορία-τα τελευταία σχέδια είναι άκρως καλοκαιρίνα και οικονομίκα-μία βόλτα απο τα μαγαζια θα σας πείσει!άλλώστε ένα νέο ρολοι απότελει πάντα ένα πολυ κάλο αξεσουαρ!

  • για το τέλος αφησα τα κλασικα πάντα τα all-star αθλητικά παπουτσια:πλέον δεν υπάρχει διαχωρισμός στισ ηλικίες!με  ενα casual  ντύσιμο ένα από τα καινουρια σχέδια θα είναι ιδανικό για έσας!

 




οι εποχές είναι δύσκολές,όμως θέλω να πιστευω πώς θα είναι κάτι σύντομο!!!!!μέχρι τότε ας ειμαστε κομψές και στυλάτες!!!!Αφού μπορουμε!!!

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

the secret of women: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.....

the secret of women: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.....: "προταση της ημερας!!! λαμπαδες.... κοσμηματα!!!!! glam et chic

the secret of women: ΑΛΛΑ.....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

the secret of women: ΑΛΛΑ.....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: "rich secret με την χριστίνα 13.04.2011 poihmata apo kardias αυριο 13.04 στις 6μμ σας περιμένω όλους στην τελευταία εκπομπή πριν ..."

RICH SECRET με την χριστίνα στο rich radio



                     


















   <<RICH SECRET με την χριστίνα>> στο   rich radio


κάθε δευτερα και τεταρτη  το απογευμά σας περιμένω στην πιο ανεβαστική μουσική εκπομπή!!!!!


Ελάτε να γελάσουμε,να κους-κουςσεψουμε και σχολιάσουμε διαφορα θέματα!
μόδα,κοινώνικά,σχέσεις,έρευνες,αστεία,ευτράπελα,ανδρες,γυναίκες, όλα  θα τα βρείτε εδώ-όλα στον αέρα!

σας περιμένει πάντα και πιο ανεβαστική μουσική της πόλης με όλες τις τελευταίες επιτυχίες ξένες και ελληνικές!!!!!!!!!!!!!!

το μόνο που εχετε να κανετε ειναι καθε δευτέρα και τεταρτη να συντονιστείτε στις 6μμ στο www.richradio.gr!!!!!!!

τον καλυτερο ιντερνετικό σταθμο της πολης!!!!! 

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ......RICH ΔΙΑΘΕΣΗ!


και βέβαια μην ξεχνάτε έχουμε να μοιραστούμε πολλά πολλά πολλά ΜΥΣΤΙΚΑ!



γιατι αγαπαμε τα RICH SECRETS!!!!!


Ξεκίνησα από τα έδρανα της νομικής και τα σχέδια της μόδας για να καταλήξω σε αυτό που πραγματικά ηθελα να κάνω,το ραδιόφωνο! Στο rich radio είμαι ο ευατός μου, είμαι ενθουσιασμένη και ελπίζω συντομα να είστε κ εσεις με τα προγραμματα και τισ εκπλήξεις του σταθμού!
Ένα μυστικό μου είναι οτι  τρελλαίνομαι  για μυστικα!!!  Για να σας τα αποκαλύψω  λοιπόν, να είστε πάντα συντονισμένοι καθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 18.00 – 20.00  στην εκπομπή »rich secret»!!! Σας περιμένω …γιατί αν δεν είστε μαζί μου …θα χάσετε πολλά …μυστικά … και σίγουρα δεν θέλετε!!!

pencil φούστα....οχι πια μόνο στο γραφείο!!!

pencil φούστα....οχι πια μόνο στο γραφείο!!! Οι περισσότεροι αν μας ρωτήσουν τι ρούχα περιλαμβανει το dress code ενός γραφείου,σαν πρωτη σκεψη θα μας ερθει η pencil φούστα!Στενή,με μήκος λίγο κάτω από το γόνατο,με σχίσιμο ή χωρις αποπνέει σεβασμό και θηκυκότητα!Είναι αμεσα συνυφασμένη με τις  γυναίκες καριέρας (βλ. γιάπισσες,δικηγορους  κτλ) και τις γραμματέες μεγαλων στελεχων!Φουστα για μεγαλύτερες ηλικίες και επίσημες περιστάσεις!Και όμως φέτος, οι σχεδιαστές, με τους dolce & gabbana και antonio berardi να πρωτοστατούν,ερχονται να ανατρέψουν όλα τα παραπάνω και να μετατρέψουν την pencil φούστα σε  απαραίτητο fashion item της γυναικείας γκαρνταρόμπας,ιδανικό και για casual περιστασεις!οι καμπύλες αποθεώνονται και η γυναικά κλεψυδρα αποτελει ξανα sex symbol.











   Καλα ολα αυτά ,αλλα πρακτικα πώς μπορουμε να φορέσουμε μια pencil φούστα?
  • η απαντηση είναι απλή με ό,τι έχετε στην ντουλάπα σας ή με ο,τι θα συνδυάζατε ενα υφασματινό παντελόνι!
  • πιο συγκεκριμένα ,πέρα από τις γόβες που αποτελούν κλασική αξια,
  • μπορείτε ανετα να  συνοδεψετε την φουστα με ankle boots(δερματινα,σε εντονα χρωματα,με δαντελα ή διαφανεια όλα ειναι κομψα)!ακόμα ,μπορείτε ανετα να φορέσετε τισ μπαρετες σας με το τακουνάκι,τις ρumps ή τα animal print γοβακια σας!Προσοχη:το τακουνι είναι απαραίτητο,γιατι χρειαζόμαστε το μήκος που προσθέτει,εκτος και αν είστε αρκετα ψηλή!


  • Απογορευτικες είναι οι μπαλαρίνες , καθώς τα σανδαλια και ολα τα flat σχέδια που εχετε(‘όπως και οι επιπεδες μποτες)καθως κανουν τα πόδια σας να φαίνονται κοντά!η γάμπα γίνεται το ερωτικό σημείο του σώματος!
      Ηρθε η ώρα να δουμε και stylish συνδυασμούς που θα μας κανουν να βάλουμε για λίγο στην ακρη το άσπρο πουκάμισο(που ειναι βεβαια αll time clasic-μια ασφαλης επιλογη)!
  • Ενα δαντελένιο τοπ  ή μια αμάνικη μπλουζα ειναι εξισου κολακευτικά!ενα γιλέκο σε α γραμμή,φορεμένο πάνω από οποιοδήποτε μπλουζάκι προσδίδει φινέτσα και μας φερνει κατι από το <<αρωμα>> της εποχης τησ κοκο σανέλ
  • !μια κρουαζε ζακέτα  λεπτης πλέξης ή ακόμα και ενα πουλοβερ (καινοτομια τηs sonia rykiel) μπορουνα να ειναι ιδανικά τόσο για το γραφείο ,όσο και για την βόλτα σας
  • !Αν πάλι δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το πουκάμισο,τολμήστε να φορέσετε ενα σε εντονο χρώμα,συνοδευόμενο απο nude γοβες ή προσθέστε μια φαρδια ζώνη από πανω!μια ζώνη με trendy αγκραφα είναι η πινελία που μετατρέπει το κλασικο σε μοντέρνο!!!




!Αποφύγετε μόνο τα πολυ μακρια κολιέ που κατεβαίνου κάτω από το μπούστο,γιατι οπτικα <<μικραίνει>>το κορμό!





Τωρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν,αν το υφασμα της pencil φούστας σας το επιτρέπει,μπορειτε να συνεχισετε να την φορατε!αλλωστε φετος το μηκοσ κάτω από το γόνατο είναι το τελευταίο <<trend>>  για ανοιξη-καλοκαιρι 2011!Η δεκαετία των 60΄ς ζει και βασιλευει!ενα κοντομάνικο μακο μπλουζάκι συνεχίζει να κανει το συνολο chic!Ενα κοντομανικό σατεν πουκαμίσο,ένα λινο γιλέκο,ένα καλοκαιρινό μπολερόκ ή  ενα αερινο ραντάκι με τυπώματα και βολαν αναδεικνύουν και την  girly πλευρά σας!






  Για να πετυχετε όλα τα παραπάνω οι χρωματικές επιλογές σας  για την pencil φούστα καλό είναι να κυμαίνονται από μαυρο μέχρι ταμπα,δηλαδη σε πιο σκούρες γκάμες-με εξαιρέση την ασπρη ή σε nude αποχρώσεις που είναι ιδανικές για την άνοιξη και το καλοκίρι του 2011!
  





  ολες οι μεγάλες σταρ του χολυγκουντ και όλα τα διάσημα fashion iconς παρόλου που έχουν έ πλήθος ειδικών να τις ακολουθεί και να τις συμβουλεύει,αυτές συχνα καταφευγουν στην κομψοτητα  της pencil φούστας ή σε φορέματα που έχουν από την μέση και κάτω την ίδια γραμμή!εμείς που θέλουμε να είμαστε σταρ στην δική μας ζώη, γιατι να τις αμφισβητήσουμε????





Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μυστική επίδειξη μόδας (και μυστικές προσκλήσεις!)



Μυστική επίδειξη μόδας (και μυστικές προσκλήσεις!)
Καταφέραμε να βρούμε προσκλήσεις για τo πιο πολυαναμενόμενο fashion show
Γίνε μέλος Share a secret Προώθησέ το
Μυστική επίδειξη μόδας (και μυστικές προσκλήσεις!)
Όταν είδαμε όλους όσους γνωρίζουν να φεύγουν από το Athens Fashion Week με σφραγισμένους φακέλους από τα χέρια τους, έπρεπε οπωσδήποτε να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συνέβαινε. Τα λαγωνικά μας ανακάλυψαν ότι στους φακέλους βρίσκονταν οι προσκλήσεις για την κρυφή παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής του νέου αγαπημένου παιδιού της ελληνικής μόδας Δημήτρη Πέτρου: ένα σημειωματάριο με εξώφυλλο ένα αριθμημένο αντίγραφο του πίνακα, που ο Μιχάλης Τσακουντής σχεδίασε ειδικά. Εκεί, ο κάθε καλεσμένος καλείται να γράψει τη δική του ποιητική συλλογή για το καλοκαίρι, όλα εμπνευσμένα από το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη "Θέρος" (...όπως Έρως!). Μάθαμε ότι την επίδειξη (αύριο βράδυ στις 21:00 στο "Θησείον, ένα θέατρο για την τέχνη") θα ανοίξει η Ανδριάνα Μπάμπαλη με κάποιο μυστικό τρόπο! Για τα μέλη μας που θα μοιραστούν το μυστικό περισσότερες φορές, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε 2 από τις 200 στο σύνολο πολυπόθητες προσκλήσεις!
 Athens Daily Secret

                                                                     ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολυ το site DANCENEWS.GR για την δημοσίευση του

άρθρου <<ΚΟΛΑΝ ΓΙΑ ...ΧΟΡΟ>>!!!!!!


                    



ενημερωθείτε πρωτοι για όλα τα χορευτικά δρώμενα,πληροφορίες για όλους τους χορούς,τους χορευτές και ό,τι άλλο σας απασχολεί για το ωραιότερο χόμπυ του κόσμου!

άλλο ένα αρθρο για το dance styling ειναι εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!