Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ… ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!




ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ… ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
Όλες  έχουμε κάποιες προτιμήσεις  και << αντιπάθειες>> για συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ, items που φοράμε συνέχεια ή  αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε για διάφορους λόγους.  Άλλες γυναίκες  έχουν εντοπίσει το προσωπικό τους στιλ, το οποίο  εκπροσωπούν άριστα,  ενώ άλλες ακόμα το ψάχνουν. Τέλος, υπάρχει και η τρίτη κατηγορία, σε αυτήν ανήκουν τα άτομα που τους αρέσει να πειραματίζονται κάθε μέρα και με ένα καινούριο look  ανάλογα με την διάθεσή τους!!!! Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτήν την ομάδα,  για να μπορείτε να  κάνετε σωστούς και πετυχημένους συνδυασμούς  κάθε μέρα ,χρειάζεται  μόνο να έχετε μερικά items – κλειδιά στην γκαρνταρόμπα σας !!! Τόσο εύκολα και απλά!!!!






Έτσι, αν την μία μέρα έχετε  για μια μπόχο στιλάτη εμφάνιση, τότε μερικά ζευγάρια κρεμαστά σκουλαρίκια,  <<ιδιαίτερα- χειροποίητα >> μακριά κολιέ , τσάντες υφασμάτινες φορεμένες χιαστί  ( το καλοκαίρι) και βελούδινες ή κοτλέ ( το χειμώνα),  φλατ σανδάλια ή πλατφόρμες, καθώς μαντήλια και εσάρπες . Το στιλ απογειώνουν τα μεγάλα γυαλιά (Βλέπε Έλενα Ναθαναήλ στις ελληνικές ταινίες των δεκαετιών 60-70). Οι χαλαρές μακριές γραμμές και τα εμπριμέ υφάσματα έρχονται δίνουν μια πιο μποέμ πνοή στο outfit! Προσοχή  στην υπερβολή!!!! ΠΟΤΕ δεν φοράμε περισσότερα  από 3 από τα παραπάνω κομμάτια μαζί, δεν ντυνόμαστε για τις απόκριες, απλά θέλουμε να δώσουμε πιο έθνικ πινελιές στην εμφάνισή μας.
 Στον αντίποδα, βρίσκεται το  ladylike στιλ, το οποίο είναι πιο στημένο, απαιτεί προσοχή στην λεπτομέρεια,  και συγκεκριμένους συνδυασμούς υφασμάτων και χρωμάτων.  Πάνω από 3 χρωματικές επιλογές σε κάθε εμφάνιση θεωρούνται too much! Εδώ τα πολύχρωμα ψυχεδελικά τυπώματα μπαίνουν στην μαύρη λίστα  και σχέδια πιο κλασικά όπως τα πουά ή τα navy  αποτελούν πρώτη επιλογή. Σήμα κατατεθέν  οι πέρλες (σε κολιέ ή σκουλαρίκια),  φορεμένες   διπλά γυρισμένες στο λαιμό ή φορεμένες χιαστί κατά μήκος του επάνω μέρους το σώματος.  Εφοδιαστείτε με peep-toe γόβες,  κροκό τσάντα , φάκελο μαύρο σατέν, μεσάτα σακάκια και pencil  φούστες συνδυασμένες με δαντελένια τοπ.  

Για όσες, πάλι,  το θεωρούν πολύ << κυριλέ>>  ή ρετρό , το ανδρόγυνο στιλ έρχεται για να τονίσει και την << δυναμική >> πλευρά κάθε γυναίκας.  Ιδανική επιλογή  για το γραφείο και τα επίσημα επαγγελματικά δείπνα. Εδώ τα oxford shoes με τακούνι , τα υφασμάτινα παντελόνια σε Α γραμμή έρχονται πρώτα σε προτίμηση, η γραβάτα , το λευκό πουκάμισο, ο κοκάλινος μαύρος σκελετός στα γυαλιά  μυωπίας και  τα <<ψηλά>>  loafers   ορίζουν chic office look. Το αποτέλεσμα γίνεται εντυπωσιακότερο με μια  sleek  αλογοουρά και τονισμένα  με λεπτή γραμμή  eyeliner μάτια  και 2-3 στρώσεις μάσκαρα!
Και αν διάθεσή σας σήμερα ,απαιτεί κάτι  πιο  funky  και άνετο, τα φλούο χρώματα,   οι φόρμες γυμναστικές, τα αθλητικά τοπ  που μπορούν να φορεθούν και σαν μπλουζάκια ,  η τσάντα ταχυδρόμου και  τα sneakers  είναι υπέρ- αρκετά για να αποκτήσετε το στιλ που <<επιθυμεί>> η καρδιά σας. ( με τους όρους  pop, funky  και trendy εννοούμε το ίδιο).Και αν η περίσταση απαιτεί κάτι πιο <<wild>> με  glamour πινελιές τότε το  σχετικά  πρόσφατο  <<glamour rock>> style, είναι το κατάλληλο για εσάς.  Στυλ που την τελευταία δεκαετία λανσάρουν οι  περισσότεροι σταρ    του  Hollywood  (Madonna, Beyonce )   και αγαπήθηκε αμέσως από τους  fashion editors  όλο του κόσμου.  Ankle boots με τρουκς, κοντά σορτς ή τζιν παντελόνια με σχισίματα, τα χαρακτηριστικά μαντήλια του Alexander McQueen με τις νεκροκεφαλές, καθώς και τα γυαλιά Ray-ban Wayfarers για τον ήλιο έρχονται να δώσουν ροκ touch στο ντύσιμό σας. Για το τέλος άφησα το  girly look  - πιο ρομαντικό, ιδανικό για την άνοιξη που ο καιρός επιτρέπει αέρινα σύνολα! Αποκτήστε μερικά floral prints , μπαρέτες ή μπαλαρίνες , φιόγκους και μπλούζες με κολάν,  Αποφύγετε τα έντονα χρώματα, επιλέξτε συνδυασμούς με παλ αποχρώσεις και  βγάλτε στην επιφάνεια το πιο κοριτσίστικο χαρακτήρα σας.



 Τα βασικά στιλ που βλέπουμε συνέχεια στις πασαρέλες δεν είναι δύσκολο να τα αποκτήσουμε και να τα εναλλάσσουμε καθημερινά ανάλογα με την διάθεσή μας και τις εκάστοτε συνθήκες. Το μυστικό είναι να έχουμε στην ντουλάπα μας τα κομμάτια- κλειδί που σηματοδοτούν κάθε στιλ . Αξεσουάρ ( που δεν κοστίζουν ακριβά)  και μπορούν να προσθέσουν ποικιλία και ενδιαφέρον σε κάθε σας εμφάνιση. Μην ξεχνάτε πως μία τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα φουλάρι μπορούν στο λεπτό να μετατρέψουν σε in style και την πιο αδιάφορη ενδυματολογικά εμφάνιση! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να προμηθευτείτε τα παραπάνω και να πειραματιστείτε! Καλή επιτυχία!!!

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Tα νέα παπούτσια Dukas για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012

Tα νέα παπούτσια Dukas για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012

Δημοσιεύτηκε Τετ 28/03/2012. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
Τα αγαπημένα της Ελένης Μενεγάκη (και όχι μόνο!). Το MissBloom.gr είδε την ανοιξιάτικη συλλογή και μίλησε με το σχεδιαστή. Για μια ακόμα σεζόν ο Dukas βάλθηκε να ξετρελάνει τιςfashionistas με τη νέα του συλλογή! Ο σχεδιαστής προτείνει για τη φετινή σεζόν ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες και πλατφόρμες σε ποικιλίαχρωμάτων που ξεκινούν από το μαύρο και το καφέ και φτάνουν μέχρι τοεντυπωσιακό, έντονο τυρκουάζ και το φλούο κοραλί.

Ψηλοτάκουνες μπαρέτες με ελαστικό φιλέ στο χρώμα του "μπισκότου" όπως το ονομάζει ο ίδιος ο Δούκας
Όπως και την προηγούμενη σεζόν έτσι και τώρα, τα τακούνια παίζουν πρωταγωνιστικόρόλο. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε για άλλημια φορά το τακούνι σε σχήμα γυναικείων ποδιών που έγινε ανάρπαστο το χειμώνα και φορέθηκε πολύ από τις celebrities, συμπεριλαμβανομένης τηςΕλένης Μενεγάκη που τα τίμησε δεόντος στην εκπομπή της. "Αγαπώ πολύ το μπαλέτο σαν θέμα και βρίσκω τα γυναικεία πόδια κάτι πολύ όμορφο. Τα τακούνια αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παραπέμπουν στα κομψά, καλλίγραμμα πόδια μιας μπαλαρίνας", μας είπε ο Δούκας. Η ιδέα αυτή είχε μεγάλη επιτυχία αλλά και αποτέλεσε αφορμή να τοποθετηθούν οι συλλογές Dukas στην φημισμένη μπουτίκ L'Eclaireur στο Παρίσι και σε αρκετά ακόμα top σημεία πώλησης, διεθνώς.

Το θέμα του μπαλέτου - αγαπημένο του Dukas -  είναι κι εδώ έντονα παρόν.

Τα παπούτσια που δημιουργεί ο Δούκας Χατζηδούκας τραβούν το ενδιαφέρον κάθε σεζόν τόσο με την άψογη κατασκευή τους όσο και για τις καινοτομίες στα υλικά, τις βαφές, τις λεπτομέρειες. Ο σχεδιαστής μας μίλησε για τα τρία πράγματα που κάνουν τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή να ξεχωρίζει αλλά και που αποτελούν τάσεις στα αξεσουάρ φέτος: "Πρώτα από όλα τα ψηλά τακούνια αποκτούν μια πιο primitive πινελιά με λεπτομέρειες από ψάθα και γαζιά που παραπέμπουν σε εσπαντρίγιες. Στη συνέχεια έχουμε κυριαρχία ενός νέου δέρματος! Το "δέρμα-καθρέφτης" διαδέχεται το λουστρίνι, και διαθέτοντας πιο μεταλλική και απόλυτα λεία όψη χαρίζει ένα πιο rock και edgy touch στα αξεσουάρ. Όσον αφορά στο χρώμα, η σεζόν είναι multicolor! Δεν υπάρχει μόνο ένα χρώμα που να πρωταγωνιστεί - οι επιλογές δεν περιορίζονται".

Πλατφόρμες σε έντονο τυρκουάζ από δέρμα-καθρέφτη.



Η ψάθα και οι λεπτομέρειες που θυμίζουν εσπαντρίγιες ανήκουν στις φετινές τάσεις των αξεσουάρ.




Το "κορδόνι", που το έχουμε δει και στα βραχιολάκια που δημιούργησε τον χειμώνα για την Estee Lauder, αποτελεί και αυτό trademark του Dukas


Με έμπνευση από το Παρίσι, τα μποτίνια αυτά συνδυάζουν μαύρο ύφασμα με μοτίβα ζέβρας με τακούνια σε σοκολά απόχρωση. Διατίθενται αποκλειστικά στο L'Eclaireur. στο Παρίσι.



* Το νέο brand Dukas Blanc, αφιερωμένο στα γαμήλια αξεσουάρ, είναι το νέο pροject του Δούκα . Κάθε bride-to-be μπορεί να κλείσει ραντεβού, να γνωρίσει τον σχεδιαστή και να έχει την ευκαιρία έτσι να "παρέμβει" σε λεπτομέρειες του νυφικού παπουτσιού, όπως το ύψος του τακουνιού ή το ύφος του look. (Για ραντεβού, τηλ.. 210-7258937, ώρες 10:00 - 14:00.

Περισσότερες πληροφορίες για το που θα βρεις τις συλλογές Dukas στο Facebook.com/Dukas.com.gr και στο Dukas.com.gr

Aυτά είναι τα πιο cool tops της σεζόν που ξεκινά

Aυτά είναι τα πιο cool tops της σεζόν που ξεκινά!

http://www.missbloom.gr/4077/articles/ayta-einai-ta-pio-cool-tops-tis-sezon-po/article.aspx
Δημοσιεύτηκε Πεμ 29/03/2012. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
Δες τις επιλογές της Miss Bloom

Άνοιξη σημαίνει (εκτός των άλλων) και στυλιστική ανανέωση. Έχουμε ήδη δει τις τάσεις στα φορέματα αλλά και τα 8 καλύτερα της αγοράς και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε σε κάτι πιο casual. Τι θα έλεγες λοιπον να δούμε τα 4 tops που ξεχωρίσαμε και που πιστεύουμε ότι αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου;

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Και τα 4 είναι από τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή της Lacoste η οποία για να είμαστε ειλικρινείς μας έχει εντυπωσιάσει σε πολλά επίπεδα. Παρόλο όμως που και τα 4 προέρχονται από το ίδιο brand είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και μπορούν να ανταποκριθούν σε διαφορετικές στυλιστικές ανάγκες.


1. Το καρό: Ταιριάζει τέλεια με το τζιν σου αλλά και με μια βερμούδα ή denim shorts όταν ο καιρός θα ζεστάνει κι άλλο. Θα το φορέσεις μέσα από το παντελόνι για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα ή θα το αφήσεις να πέφτει χαλαρά σαν τινίκ για μια πρωινή βόλτα.
2. Το statement top: Οι δερμάτινες λεπτομέρειες τραβούν το βλέμμα από την πρώτη στιγμή και ο συνδυασμός του γκρι με το καφέ είναι πολύ επίκαιρος. Είναι ένα κομμάτι με το οποίο αξίζει να πειραματιστείς και να το συνδυάσεις με κάθε τρόπο. Παντελόνια όλων των ειδών, σορτς ακόμα και φούστες μπορούν να αποτελέσουν ιδανικούς στυλιστικούς συντρόφους!
3. Το cropped: Καλά καταλαβες το "cropped",  ή αλλιώς το κοντό top παραμένει στη μόδα. Εμείς διαλέξαμε το συγκεκριμένο γιατί ξεχωρίζει χάρη στο ριγέ μοτίβο στα μανίκια που του δίνει μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση!
4. To δίχρωμο: Αντικαθιστά δικαίως το απλό, καθημερινό t-shirt γιατί είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και πολύ πιο ιδιαίτερο και εκπροσωπεί επάξια την κατηγορία των "νέων βασικών".