Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ << TRENDS>> ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!


ΤΑ  ΝΕΑ << TRENDS>> ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!
Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν και ήδη τα σανδάλια, τα σορτς και τα φανελάκια με τις ράντες  έκαναν την εμφάνιση τους. Δεν είναι λίγοι και αυτοί που  πήγαν για τα πρώτα τους μπάνια. Όλα δείχνουν πως μπαίνουμε και επίσημα στο καλοκαίρι (αν και λίγο νωρίς). Στις βιτρίνες και στα περιοδικά νέα σχέδια έκαναν την εμφάνιση τους. Πολλά νέα trends  και ρούχα διεκδικούν μια θέση στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Ποια είναι όμως αυτά τα νέα  trends  που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι?

 Έχουμε αναφερθεί  σε προηγούμενο τεύχος, στα νέα σύνολα που μοιάζουν με  chic  πυτζάμες. Είναι άνετα , δροσερά  και ευκολοσυνδύαστα και αρκετοί  σταρς  τα λάνσαραν ήδη στις εμφανίσεις τους, όπως  η   Caroline Sieber,  η ίδια η σχεδιάστρια Stella McCartney     και  η Shaya Monroque. Μπορεί με την πρώτη ματιά  να μας δίνουν την εντύπωση  ότι μόλις σηκωθήκαμε από το κρεβάτι , αλλά στην ουσία είναι μια βολική  εναλλακτική της ολόσωμης φόρμας.  Αν δεν θέλετε να φορέσετε  το πάνω και το κάτω μέρος μαζί, δοκιμάστε  να συνδυάσετε το παντελόνι με άσπρα  πουκάμισα με μανικάκι ή με τα καινούρια  αμάνικα σακάκια (  tailored γιλέκα) για ένα αρμονικό σύνολο. Ακόμα  strapless  τοπ που πέφτουν χυτά είναι μια κομψή εναλλακτική. Προσοχή, ό,τι ώρα της ημέρας επιλέξετε να τα φορέσετε, μην πέσετε στην παγίδα να τα συνδυάσετε με flat σανδάλια  ή  μπαλαρίνες γιατί θα τα κάνετε να φαίνονται πρόχειρα. Φορέστε τα  πάντα με ψηλοτάκουνα πέδιλα, κοσμήματα και μια ιδιαίτερη τσάντα για να τους δώσετε μια πιο  formal  πνοή.

 Ήδη θα έχετε παρατηρήσει τα fluo  χρώματα γύρω σας. Φωσφόριζε κίτρινα, πράσινα πορτοκαλί, φούξια  φοριούνται το ένα πάνω στο άλλο! Κυριολεκτικά   η συμμορία των έντονων αυτών χρωμάτων ήρθε και κυριάρχησε, εκτοπίζοντας τις παστέλ και απαλές αποχρώσεις της άνοιξης. Αν σας φαίνονται υπερβολικά, αλλά θέλετε να είστε<< in fashion >>  υιοθετήστε κάποια αξεσουάρ στα παραπάνω χρώματα, όπως οι κορδέλες για τα μαλλιά τα κορδόνια καθώς και  clutch bag  που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά! ¨Ένας συνδυασμός που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο είναι  το έντονο φούξια με το μαύρο, ιδανικό για όλες τις γυναίκες.
                                                                          

Total white look:  καλοκαίρι χωρίς άσπρο παντελόνι δεν γίνεται, φέτος το άσπρο θα κυριαρχήσει στην εμφάνιση μας, φορέματα με άσπρη δαντέλα είναι must! μην φοβάστε δεν θα σας περάσουν για νύφη!  Η διαφημιστική καμπάνια του οίκου  Chanel  στηρίζεται όλη στην άσπρη μονοχρωμία των συνόλων για αυτό το καλοκαίρι.  Αφεθείτε στην γοητεία του αψεγάδιαστου λευκού και συνδυάστε το με χρυσά ή ασημί αξεσουάρ!
                                                                            

 Ναι στα  peplum :  ναι λοιπόν στα νέα βολάν τα οποία δεν είναι μόνο για τις πασαρέλες. Συνδυάζουν το ρετρό με το μοντέρνο στυλ  και  είναι τα βολάν που ξεκινούν από την μέση και φτάνουν ως  τους γοφούς. Παρουσιάζουν περίεργες πτυχώσεις και τα συναντάμε τόσο σε πουκάμισα και φορέματα , όσο και σε παντελόνια, Η ανάλαφρη κίνηση τους κάνει την παρουσία μας να φαίνεται αιθέρια καθώς  κινούμαστε στον χώρο. Είναι ιδανικά για να αναδείξουν την στενή σας μέση, αλλά απόφύγε τα αν έχετε μερικά κιλάκια παραπάνω στην περιφέρεια. Τα  peplum  αποτελούν ότι πιο μοδάτο έχει να επιδείξει ο χώρος της μόδας τα τελευταία χρόνια και ο οίκος  celine  έχει σχεδιάσει ολόκληρη κολεξιόν πάνω στο συγκεκριμένο μοτίβο.
             
 Ό,τι πιο μοντέρνο  αποτελεί  το  summer look 2012, είναι εδώ για εσάς. Δεν ξεχνάμε ποτέ όμως, ότι από αυτά υιοθετούμε όσα μπορούμε να υποστηρίξουμε και ταιριάζουν στο στυλ μας. Πειραματιστείτε με τα νέα στυλ, βρείτε αυτά που σας κολακεύουν  και αφήστε τους άλλους να σας θαυμάζουν!!! !
http://www.filodimos.gr/