Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

mat. fashion: Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011-12

mat. fashion: Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011-12

Η mat. fashion παρουσιάζει το πιό έγκυρο preview της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011-12 μέσα απο μια μοναδική real size συλλογή και προτείνει τις νέες εμμονές των catwalks. Το στυλιστικό λεξιλόγιο για αυτόν τον Χειμώνα εμπλουτίζεται με έννοιες και τάσεις που έχουν βρεί την ‘front row’ θέση τους ήδη στα must-have-items των fan της mat. Από τα rebel σύνολα, και τα wear-everywhere jeans, τα εντυπωσιακά party φορέματα, το βαθύ πορτοκάλι και την παλέτα των φωτεινών αλλά παράλληλα και χειμερινών χρωμάτων, της διακριτικής λάμψης, μέχρι και τα mix & match casual looks και τα cozy μοναδικά πλεκτά, η έμπνευση βασίζεται στους ρυθμούς της πόλης και τις urban αναφορές.

Τα φώτα, η κίνηση και η ζωντάνια της πόλης, γίνονται ένα με τα outfits σας και όλα αυτά μέσα από το αγαπημένο brand των proud-to-be curvy fashionistas με ένα απόλυτα νέο σχεδιαστικό ύφος που ανατρέπει τα δεδομένα στη μόδα για “πραγματκά” μεγέθη. Εσείς δεν έχετε παρά να καταγράψετε τα must της σεζόν κάνοντας τους πιo απρόβλεπτους συνδυασμούς, αυτούς που σίγουρα θα αλλάξουν την εικόνα σας και θα χαρίσουν το πιό updated looks.




MOST WANTED BLUE


MOST WANTED BLUE


MOST WANTED BLUE                  MOST WANTED BLUE

MOST WANTED BLUE              MOST WANTED BLUE




BRIGHT NOW!

BRIGHT NOW           BRIGHT NOW



BRIGHT NOW              BRIGHT NOW



GOLDEN FLARE

GOLDEN FLARE    GOLDEN FLARE




GOLDEN FLARE       GOLDEN FLARE




STYLE REBEL

STYLE REBEL    STYLE REBEL



STYLE REBEL    STYLE REBEL




AMAZING CHIC

AMAZING CHIC      AMAZING CHIC



AMAZING CHIC     AMAZING CHIC




AMAZING CHIC         AMAZING CHIC




GREY FUZZ

GREY FUZZ   GREY FUZZ



  GREY FUZZ      GREY FUZZ




GREY FUZZ     GREY FUZZ




URBANISTAS

URBANISTAS                    URBANISTAS




URBANISTAS                URBANISTAS



URBANISTAS         URBANISTAS


SMART CASUALS

SMART CASUALS       SMART CASUALS





SMART CASUALS                      SMART CASUALS



for more:http://www.matfashion.com/Stylebook

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ……ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΟΔΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!!!!!

ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ……ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΟΔΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!!!!!


Τα γυαλιά μυωπίας πέρα από την  ιατρική και χρηστική αξία τους, αποτελούν πια και  fashion αξεσουάρ, που ανανεώνονται κάθε σεζόν! Οι περισσότεροι οίκοι μόδας λανσάρουν τις δικιές τους collections με σκελετούς! Αν και οι περισσότεροι προτιμούν τους φακούς επαφής, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που έχουν εντοπίσει την στυλιστική αξία του συγκεκριμένου item και το χρησιμοποιούν ως μέρος μιας πετυχημένης εμφάνισής τους! Πολλοί είναι εκείνοι που οι σκελετοί των γυαλιών αποτελούν το φετίχ τους!



Όπως προείπαμε, ανάλογα με τις τάσεις ,οι σκελετοί αλλάζουν σχέδιο, χρώμα και υφή! Τα τελευταία χρόνια πρώτα στις προτιμήσεις έρχονται τα χρωματιστά κοκάλινα γυαλιά μυωπίας !Για όσους όμως, θέλουν να είναι in fashion,  φέτος είδαμε πολύ να φοριούνται τα γυαλιά cateye  που αποπνέουν κάτι από την κομψότητα των 60’s καθώς και τα μεγάλα ρετρό  σχέδια !προσοχή  τα παραπάνω σχέδια δεν ταιριάζουν σε όλους !όσον αφορά τα χρώματα και την διακόσμηση τα animal print τυπώματα, τα floral  σχέδια και οι δίχρωμοι σκελετοί είναι οι κυριότερες προτάσεις!

Η επιλογή  ενός μοδάτου ,πρακτικού και αποτελεσματικού σκελετού δεν είναι εύκολη υπόθεση! Υπάρχουν 2 απόψεις, η μία προτείνει σχέδια τα οποία  βρίσκονται σε απόλυτη αναλογία με το σχήμα του προσώπου και είναι τόσο διακριτικά ,που από μακριά δύσκολα διακρίνονται !τέτοια είναι όσα έχουν σκελετό τιτανίου, παρόλο που φαίνονται ευαίσθητα και λεπτοκαμωμένα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά !από την άλλη (και αυτοί είναι που προτιμούν οι περισσότεροι στυλίστες) είναι η άποψη πως τα γυαλιά οράσεως πρέπει να αποτελούν ένα fashion item  όπως συμβαίνει και με τα γυαλιά ηλίου !Σχέδια που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου ,ή που έρχονται σε αντίθεση με αυτά ,είναι εργαλεία για κομψές εμφανίσεις! Άλλωστε  πόσοι δεν είναι οι επώνυμοι που τα γυαλιά μυωπίας αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν τους βλ νάνα μούσκουρη!

Για όσους συμφωνούν με τα παραπάνω ,οι κοκάλινοι μαύροι σκελετοί σε οποιοδήποτε μέγεθος δημιουργούν  σοφιστικέ look!(θετικό είναι και ο ευκολοσυνδύαστος χαρακτήρας τους).όσοι θέλετε χρώμα στην ζωή και στην εμφάνισή τους, πρέπει να δώσετε σημασία στο χρώμα της επιδερμίδας σας, τα χρώματα  της γκαρνταρόμπα  και του σύνηθες μακιγιάζ σας ! στις μελαχρινές επιδερμίδες λοιπόν, οι κόκκινοι και οι άσπροι σκελετοί  κάνουν ωραία αντίθεση, ενώ στις ανοιχτές τα πράσινα, τα φούξια και τα πορτοκαλί χρώματα δίνουν ένταση! Οι πιο χλωμές αποφύγετε χρώματα όπως το καφέ,το πορτοκαλί και όσα έχουν βάση το κίτρινο γιατί θα φαίνεστε σαν άρρωστες! Σε αυτές τις περιπτώσεις το λαχανί και το γαλάζιο είναι ιδανικά !

τέλος θα ασχοληθούμε λίγο με το μακιγιάζ των γυναικών που φορούν γυαλιά ! συχνά απογοητεύονται αφού θεωρούν ότι ό,τι και να κάνουν κρύβονται πίσω από τα φακούς! υπάρχει λύση ,η συχνότερη είναι απλά να απλώνετε στα βλέφαρα nude  αποχρώσεις και να τονίζετε τα μαγουλά σας και τα χείλη σας με έντονα χρώματα! Τι πιο σέξι από μία γυναίκα με μαύρο σκελετό γυαλιών και κατακόκκινο κραγιόν! Αν πάλι το δυνατό σημείο του προσώπου σας είναι τα μάτια σας τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες ή πολλές στρώσεις μάσκαρα ή μπορείτε να χρησιμοποιείται σκιές με glitter  και έξτρα λάμψη, επειδή οι φακοί καλύπτουν την ορατότητα το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και σικάτο! Για όσες αγαπάτε τα μολύβια μπορείτε να περάσετε  στο εσωτερικό του ματιού  ασημί και  άσπρο που κάνουν  να φαίνεται μεγαλύτερο! Δοκιμάστε όλα τα παραπάνω και σίγουρα θα βρείτε ποιο σας ταιριάζει!

            
Πέρα από όλα αυτά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι τα γυαλιά είναι  πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα μας ,για αυτό σημαντικό είναι να έχουμε και ένα δεύτερο ζευγάρι, για ώρα ανάγκης! όταν λοιπόν πάτε να αγοράσετε τον καινούριο σας σκελετό μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε ακόμα και τα πιο περίεργα σχέδια και σίγουρα θα βρείτε αυτά που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε!



                                                        

dsquared 2 spring/summer 2011

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Versace for H&M collection

Versace for H&M collection

μία από τις καλύτερες συνεργασίες είναι αυτή του οίκου  Versace  με τα H&M!!!

                                                       ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ COLLECTION!!!!




Dress £69.99


Silk dress £129.99



Silk dress £79.99


Leggings £24.99



Silk top and skirt set £99.99



Jacket £39.99



Silk dress £99.99



Leather strap sandals £69.99

Silk dress £79.99


Silk skirt £39.99

Trousers £39.99


Bag £69.99



Leather belt £29.99

Leather belt £24.99


Bag £99.99


Bag £69.99


Belt £29.99


Bag £69.99


Silk scarf £24.99


Silk scarf £24.99

Earrings £19.99


Leather necklace £34.99

Necklace £29.99

Bracelet £19.99


Ring £19.99


Suede boots £79.99


Cushion £29.99


Bedspread £99.99

Silk top £39.99


Leather jacket £149.99


Silk dress £79.99


Leather strap sandals £69.99



τα χαρακτηριστικά της collection:
  • εντονα τυπώματα
  • ζωηρά χρώματα
  • σχέδια από αρχαία ελλάδα (ειδικά στα κοσμήματα)
  • μετάξι!!!
στο ευρωπαικό κοινό  θα είναι διαθέσιμα από τις 10 νοεμβρίου!!!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

http://www.vogue.co.uk/news/2011/06/21/versace-collaborates-with-handm/gallery#