Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

TATΤOO: ΠΑΘΟΣ, ΜΟΔΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

  TATΤOO: ΠΑΘΟΣ, ΜΟΔΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

Αγαπώ τα μικρά δικριτικά τατουάζ, αυτά που τα κάνεις πιο πολύ γιατί σημαίνουν κάτι για σένα , παρά για να τα δούν οι άλλοι.... αυτά που φανερώνουν μία αλήθεια, ένα όνειρο ένα μυστικό...
 
είναι μια ολόκληρη τέχνη πια και από taboo - θέμα δεν υπάρχει σήμερα και ένα πιτσιρίκι που να μην έχει χτυπήσει 2-3 τατουάζ...
 
Πόσο όμως είμαστε συνειδητοποιήμενοι όταν τα κάνουμε??? Τι θέλουμε να δηλώσουμε και σε ποιούς? Είναι μόδα, είναι μορφή διαμρτυρίας ή απλά ένα διακοσμητικό????
 
Τα παραπάνω ας τα αναλογιστεί ο καθένας μόνος...... όλοι μέσα μας ξέρουμε...
 
βρήκα κάποια σχέδια που μου άρεσαν πολύ και σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σας...... ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ γιατί:
- τα θεωρώ πολύ όμορφα για κορίτσια
- μπορούν να είναι εντυπωσιακά σε μικρό μέγεθος
-μπορούν να δηλώσουν πολλά παραπάνω ....
 
ριξτε μια ματια....
 
 




 

 
 
τα σχόλια δικά σας........

Eπτά tips & tricks για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα ,αλλά και για να εντυπωσιάσετε!

Tα επτά πιο τρελά tips & tricks που θα σας λύσουν τα χέρια!






















Αν και δεν έχουν άμεση σχέση με την μόδα και την διατροφή, ωστόσο βρήκα πολύ χρήσιμο αυτό post. Ειλικρινα θα εκπλαγείτε από τα παρακάτω μυστικα....


Επτά tips & tricks για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα ,αλλά και για να εντυπωσιάσετε!

1. Για να κάνουμε τα κεριά να διαρκούν περισσότερο, τα σκεπάζουμε με μια πλαστική σακούλα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το άναμμα.

2. Για να αποφύγετε το χαλάρωμα των κουμπιών ή την αφαίρεση τους, ταμπονάρετε λίγο διαφανές βερνίκι νυχιών πάνω στην κλωστή και αφήστε το να στεγνώσει.

3. Για να ξαναχρησιμοποιήσετε το σαπούνι που έχει ξεμείνει, ενώστε το με γλυκερίνη και λίγο ζεστό νερό και βάλτε το σε ένα ντισπένσερ.

4. Για να μαζέψετε μικρά κομμάτια από σπασμένο γυαλί, πιέστε κομμάτια ψωμιού στην περιοχή που έχει τα γυαλιά.

5. Για να σταματήσετε τα μυρμήγκια από το να μπουν στο σπίτι σας, σχεδιάστε μια γραμμή με κιμωλία, στο σημείο που θέλετε να σταματήσουν. Αν ζείτε σε περιοχή που έχει βροχές, τότε πρέπει να ανανεώνεται την γραμμή της κιμωλίας.

6. Για να αποφύγετε τη μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια σας, τρίψτε τα επάνω σε ανοξείδωτη επιφάνεια. Αυτή του νεροχύτη είναι ιδανική. Μετά πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι.

Ομάδα neadiatrofis.gr

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΕΡΛΕΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ..... NEW TREND!!!

CAVIAR ART ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤOMMY G!!!!

CAVIAR ART

CAVIAR ART

Mία από τις πιο hot νέες τάσεις στη τέχνη νυχιών είναι το Caviar Manicure, μια τρισδιάστατη όψη που δημιουργείται όταν μικροσκοπικά σφαιρίδια, που ονομάζονται Caviar Pearls και πιέζονται σε μορφή βερνικιού. Με αληθινές γυάλινες πέρλες



ΟΔΗΓΙΕΣ:
 
Διαλέξτε ενα οποιοδήποτε χρώμα βερνικιού επιθυμείτε και περάστε την πρώτη στρώση όλα τα νύχια...

Περάστε τη δεύτερη στρώση , τοποθετήστε το δάχτυλο σας πάνω στον πλαστικό δίσκο και πασπαλίστε με τις Caviar Pearls το βαμμένο νύχι ενώ είναι ακόμα υγρό.Συνεχίστε με τα υπόλοιπα νύχια , ένα κάθε φορά...

Μόλις τελειώσετε όλα τα νύχια , πιέστε απαλά να συμπιέσετε τις Caviar Pearls για να διασφαλίσετε ανθεκτικότητα και διάρκεια...

Με τη βοήθεια του δίσκου ξαναβάλτε τις υπόλοιπες Caviar Pearls στο μπουκάλι να τις χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά!!!!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΗΓΟΥΝ!!!!


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ.....
   ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΗΓΟΥΝ!!!!

Και να ΄μαι τώρα με το μάτι τούμπανο , κομπρέσες με χαμομήλι και διάγνωση: χαλαζίας στο ματι (σταφυλόκοκκος) από χαλασμένο καλλυντικό....
 ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..

για να μην πάθετε το ίδιο λοιπόν πετάξτε τα παλιά σας καλλυντικά, όσα δεν σφραγίζουν καλά και μπορούν να εισέλθουν διάφορα μικρόβια !!! Προτιμότερο να πάει μια μάσκαρα χαμμένη παρά να ταλαιπωρηθείτε εσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ....
http://www.tlife.gr/Article/FN/0-16-1889.html

Νέα εποχή, νέες τάσεις, νέα προϊόντα.  η καταλληλότερη περίοδος για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου και να πετάξεις (επιτέλους!) από μέσα του όλα εκείνα τα καλλυντικά που κρατάς σαν κόρη οφθαλμού από την εποχή ακόμη που πήγαινες σχολείο! Είσαι έτοιμη να αποχωριστείς το κραγιόν... ετών 18;

Foundation

Πόσο ζουν: τα υγρά concealer και τα make up έχουν μέσο όρο ζωής 6 μήνες από την στιγμή που τα ανοίξουμε.

Τι να προσέξεις: Για να παρατείνεις τη ζωή τους φρόντισε να τα διατηρείς σε μέρος ξηρό και δροσερό. Το μπάνιο με τους υδρατμούς είναι απαγορευτική ζώνη, όπως επίσης και το κάθισμα του αυτοκινήτου σου ή άλλες ζώνες όπου τα καλλυντικά σου εκτίθενται στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες που αλλοιώνουν σύνθεση και υφή.


Κραγιόν και lip gloss

Πόσο ζουν: συγκαταλέγονται στη λίστα με τα μακροβιότερα προϊόντα ομορφιάς αφού μπορούν να διατηρηθούν από 18 μήνες έως και 2 χρόνια.

Τι να προσέξεις: Αν παρατηρήσεις διαφορά στην οσμή ή τη γεύση τους ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσεις. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να πλένεις καλά τα χέρια σου προτού βάλεις lip gloss στα χείλη, αν δεν θέλεις φυσικά να το μεταμορφώσεις σε εστία μικροβίων.


Ρουζ και bronzer

Πόσο ζουν: Τα ρουζ σε μορφή πούδρας και τα bronzer ζουν κατά μέσο όρο 6-9 μήνες.

Τι να προσέξεις: Το κλειδί για την διατήρηση της καλής τους κατάστασης είναι τα πινέλα. Φρόντισε να τα πλένεις τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες με σαμπουάν και να βεβαιώνεσαι ότι έχουν στεγνώσει πολύ καλά προτού τα τοποθετήσεις ξανά στο νεσεσέρ σου.


Ενυδατικές κρέμες

Πόσο ζουν: εδώ ο μέσος όρος ζωής εξαρτάται άμεσα από τη συσκευασία. Αν η ενυδατική σου είναι κλεισμένη σε βαζάκι μπορείς να την χρησιμοποιείς με ασφάλεια έως και 6 μήνες από την στιγμή που την ανοίξεις. Αν όμως, πρόκειται για σωληνάρια ο μέσος όρος αυξάνεται κατά 6 μήνες.

Τι να προσέξεις: Αν η κρέμα σου είναι σε βαζάκι, πάρε την ποσότητα της ενυδατικής που θες με μια μπατονέτα μιας χρήσης. Έτσι, θα την διατηρήσεις καθαρή για περισσότερο. Επιπλέον, προτίμησε τις κρέμες με τα λιγότερα ml. Μπορεί να είναι αναλογικά πιο ακριβές σε σχέση με εκείνες που περιέχουν περισσότερο προϊόν, ωστόσο περιέχουν ακριβώς την ποσότητα που θα χρειαστείς για 6 μήνες.


Gel καθαρισμού προσώπου

Πόσο ζουν: Είναι από τα προϊόντα εκείνα τα οποία αντέχουν έως και 2 χρόνια. Δεδομένου όμως ότι πλένουμε το πρόσωπό μας δύο φορές ημερησίως, η ποσότητα που περιέχει αρκεί για 3 μήνες maximum.

Τι να προσέξεις: Αν έχεις κανονική επιδερμίδα μπορείς να επιλέξεις το προϊόν καθαρισμού ανάλογα με την εποχή και την κατάσταση της επιδερμίδας σου: αν για παράδειγμα το χειμώνα νιώθεις την επιδερμίδα σου να σε τραβάει καλό είναι να χρησιμοποιείς γαλάκτωμα. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι προτιμότερο το σαπούνι.


Λούφα

Πόσο ζει: Δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε τη λούφα για να απομακρύνουμε από την επιδερμίδα μας τα νεκρά κύτταρα, όσο πιο συχνά αλλάζουμε τη λούφα μας τόσο πιο υγιές αποτέλεσμα έχουμε. Οι 2 μήνες είναι ένας καλός μέσος όρος.

Τι να προσέξεις: Μετά από εντατική χρήση η λούφα ενδέχεται να γίνει το “όχημα” που θα μεταφέρει βακτήρια σε όλο το σώμα. Σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικά σπυράκια, κνησμός και έντονος ερεθισμός.


Mascara!!!

Πόσο ζουν: Το υγρό περιβάλλον είναι εστία μικροβίων. Για τον λόγο αυτό η mascara είναι από τα προϊόντα τα οποία ζουν λιγότερο και ενδείκνυται να τα ανανεώνουμε κάθε 3 μήνες.

Τι να προσέξεις: Το αποτέλεσμα που σου δίνει μια mascara στις βλεφαρίδες σου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από το βουρτσάκι της. Αν, λοιπόν, είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα μπορείς να κρατήσεις το βουρτσάκι της αγαπημένης σου mascara, αρκεί προηγουμένως να το έχεις πλύνει και να το έχεις στεγνώσει καλά.


Σκιές

Πόσο ζουν: Οι σκιές σε μορφή powder διαρκούν έως και 2 χρόνια αρκεί και σε αυτή την περίπτωση να πλένεις τα πινέλα σου συχνά. Σε αντίθεση, οι υγρές σκιές έχουν μικρότερο χρόνο ζωής που ανέρχεται στον 1 χρόνο.

Τι να προσέξεις: Ακόμη και στην περίπτωση που βαρεθείς μια απόχρωση, μην βιαστείς να την αποχωριστείς. Πειραματίσου με μόνο όριο τη φαντασία σου και δημιούργησε τη δική σου απόχρωση.


Eyeliner

Πόσο ζουν: Στην περίπτωση των eyeliner ισχύει ό,τι ακριβώς και με τη mascara: οι 3 μήνες ζωής είναι το ιδανικό.

Τι να προσέξεις: Το vamp μακιγιάζ με τα σκούρα χρώματα και τη μοιραία γραμμή eyeliner ανήκει στο “καστ” του χειμώνα. Τους καλοκαιρινούς μήνες προτίμησε να επενδύσεις σε fluo αποχρώσεις.


Hairsprays

Πόσο ζουν: Η τελευταία φορά που χρησιμοποίησες λακ ήταν στο γάμο της κολλητής σου; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να σκεφτείς ότι η λακ είναι το μακροβιότερο προϊόν ομορφιάς, έως και 3 χρόνια.

Τι να προσέξεις: Πρόκειται για εύφλεκτο υλικό το οποίο δεν πρέπει να τοποθετείς κοντά σε φωτιά ή σε σημείο που βλέπει ο ήλιος.


Βούρτσες

Πόσο ζουν: Ο μέσος όρος ζωής μιας βούρτσας εξαρτάται απόλυτα από την πίεση που ασκείς όταν χτενίζεσαι. Όταν οι τρίχες έχουν μαλακώσει πολύ είναι σημάδι ότι πρέπει να την αλλάξεις.

Τι να προσέξεις: Οι βούρτσες από φυσική τρίχα είναι προτιμότερες σε σχέση με τις υπόλοιπες διότι προκαλούν λιγότερη φθορά στα μαλλιά μας.


Σαμπουάν και conditioner

Πόσο ζουν: Αν ψάχνεις τα ντουλάπια σου και ανακαλύψεις ξεχασμένα σαμπουάν και conditioner μη διστάσεις να τα χρησιμοποιήσεις. Ο μέσος όρος ζωής τους ανέρχεται στα 3 χρόνια.

Τι να προσέξεις: Τα μαλλιά μας επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες (άγχος, καιρικές συνθήκες κλπ.) με αποτέλεσμα οι ανάγκες τους να διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχή. Σε γενικές γραμμές τον χειμώνα τα μαλλιά μας χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση ενώ το καλοκαίρι προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και προστασία του χρώματος το οποίο φθείρεται ευκολότερα λόγω θάλασσας.