Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα χτενίσματα που σε μεταμορφώνουν

Τα νέα χτενίσματα που σε μεταμορφώνουν!!!!


Το τέλος μιας σεζόν σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας νέας που σε προκαλεί να αλλάξεις και να ανανεωθείς. Χαλαρές και ανάλαφρες μπούκλες ή ίσια μαλλάκια, κότσος ή αλογοουρά είναι τα βασανιστικά ερωτήματα που ξεπροβάλλουν. Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά τα χτενίσματα που θα σου αλλάξουν τελείως στιλ!

Κέρδισε τις εντυπώσεις με σέξι  αλογοουρά με τις ευλογίες του  Calvin Klein!
Κέρδισε τις εντυπώσεις με σέξι
αλογοουρά με τις ευλογίες του
Calvin Klein!

Το χαλαρό κύμα: επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο τη νέα σεζόν και σε προκαλεί να κάνεις τα μαλλάκια σου ανάλαφρες μπούκλες. Ακόμη πιο απαλό και διακριτικό το ανάλαφρο κύμα επιστρέφει δυναμικά με σκοπό να σου κλέψει την καρδιά. Τα ανάλαφρα αυτά χτενίσματα αποπνέουν ένα ρομαντισμό και μια διάθεση για φλερτ. Είτε αποφασίσεις να αφήσεις τα μαλλάκια σου ανάλαφρα να πέφτουν στους ώμους είτε αποφασίσεις να τα πιάσεις ψηλά σε έναν ωραίο κότσο, το βασικό είναι ότι το κύμα μεταφέρει φυσικά και χωρίς καμία προσπάθεια το κόνσεπτ της άνοιξης στα μαλλάκια σου!

Μην ξεχνάς: οι κυματιστές χαλαρές μπούκλες μας έχουν ήδη κερδίσει εδώ και τουλάχιστον 3 σεζόν και συνεχίζουν να μας κερδίζουν και φέτος. Με επιρροές από τη δεκαετία του '40, ανακάλυψε τη μαγεία μιας άλλης εποχής με τις μπούκλες σου να είναι να είναι σταθερές αλλά όχι πολύ σγουρές. Οι χαλαρές μπούκλες είναι ιδανικές όποιο χρώμα και αν έχουν τα μαλλιά σου, αφού σε βοηθούν να λανσάρεις τέλεια το ρομαντικό στιλ της άνοιξης!

Αξιοζήλευτοι κότσοι: το πιο εντυπωσιακό τρεντ της άνοιξης στα μαλλιά δεν είναι άλλο από τον περίφημο κότσο. Ψηλός ή χαλαρός, στο ένα πλάι ή στο πίσω μέρος του λαιμού, στολισμένος με τσιμπιδάκια και κοκαλάκια ή σε συνδυασμό με κορδέλα, ο κότσος είναι ο απόλυτος νικητής της σεζόν. Μετά το "Μαύρο Κύκνο" και την επιτυχία του κότσου της μπαλαρίνας Νάταλι Πόρτμαν τώρα ήρθε η ώρα να βγάλεις παό μέσα σου τη μπαλαρίνα που κρύβεις! Ο μινιμαλισμός στα χτενίσματα έρχεται αυτή τη σεζόν με τη μορφή κότσου και εσύ δεν έχεις παρά να πιάσεις ψηλά τα μαλλάκια σου! Βρες ποιος κότσος σου ταιριάζει και αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά σου!

Χαλαρό κύμα επιλέγει η Λόχαν και κερδίζει!
Χαλαρό κύμα επιλέγει η Λόχαν και κερδίζει!
 
 
Ο εντυπωσιακός κότσος σε κερδίζει και φέτος!
Ο εντυπωσιακός κότσος σε κερδίζει και φέτος!

Μαγεία από τα `70's: αυτή τη σεζόν θα κάνεις τα μαλλιά σου μεγάλες εντυπωσιακές μπούκλες με πολύ όγκο που σου χαρίζουν απίστευτο τύπο! Με όπλο σου λοιπόν το ψαλίδι για τι μπούκλες άρχισε να φτιάχνεις τα μαλλάκια σου μπούκλες από πολύ σφιχτές μέχρι πιο χαλαρές και ανέδειξε την άγρια πλευρά του εαυτό σου αυτή τη σεζόν αλά Marc Jacobs

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15578&subid=2&pubid=113642713
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε πιάνει μια τάση να κόψεις το μαλλί σου, για να ανανεωθείς αφού μια αλλαγή την θέλεις; Τότε οι νέες τάσεις είναι με το μέρος σου και τα κουρέματα από τα `80's σε κερδίζουν ολοένα και περισσότερο. Επίλεξε ανάμεσα στα εντυπωσιακά κουρέματα της νέας σεζόν αυτό που θα αναδείξει καλύτερα την ομορφιά σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος!

Ξυράφι λέω και κλαίω: τα κουρέματα με μύτες που ο κομμωτής σου κάνει με το ξυράφι για να πετύχει πιο φυσικό και ασύμμετρο λουκ είναι από τα κουρέματα που θα ζητήσεις αυτή τη σεζόν. Εξάλλου η "γραμμή" που θα σου δώσουν τα κουρέματα που γίνονται με ξυράφι σε κολακεύουν όποιο σχήμα και αν έχει το προσωπάκι σου, αρκεί οι μύτες να είναι απαλές και κλασάτες και όχι αυστηρές.

Το μακρύ καρέ τόλμησε η Τζένιφερ Άνιστον και κέρδισε τα φλας!
Το μακρύ καρέ τόλμησε η Τζένιφερ Άνιστον και κέρδισε τα φλας!
Τιπ: αν έχει πολύ ψαλίδα και γενικά έχεις ταλαιπωρημένο μαλλάκι, τότε καλά θα κάνεις να μην υποκύψεις στο ξυράφι!

Εντυπωσιακά κοντά: το κοντό όχι μόνο είναι μόδα αλά είναι το απόλυτο must!Ακόμη και όσες δεν ήταν φαν του κοντού αυτή τη σεζόν αρχίζουν να σκέφτονται πολύ σοβαρά να τα κόψουν! Το κοντό, αγορίστικο κούρεμα αλά Χάλι Μπέρι είναι πολύ in και ειδικά έχεις έντονα ζυγωματικά και λεπτό πρόσωπο με γωνίες. Αν έχεις γεμάτα μαγουλάκια και με την συμβουλή του κομμωτή σου, μην τολμήσεις να αποχωριστείς τη μακριά σου χαίτη! Κοντό με αφέλειες, κοντό με ασύμμετρες μύτες όλα είναι μέσα στο παιχνίδι αυτή τη σεζόν!

Μην ξεχνάς: ότι το κοντό μπορεί να φορμάρεται πολύ εύκολα, όμως θέλει κόψιμο κάθε τρείς και λίγο, γιατί μακραίνει πολύ γρήγορα και «χάνει» τη γραμμή του!

Ναι στο ανεμοδαρμένο καρέ λέει η Σκάρλετ Γιόχανσον και κερδίζει τις εντυπώσεις!
Ναι στο ανεμοδαρμένο καρέ λέει η Σκάρλετ Γιόχανσον και κερδίζει τις εντυπώσεις!
 
Κοντό και εντυπωσιακό για την Χάλι Μπέρι!
Κοντό και εντυπωσιακό για την Χάλι Μπέρι!
 
Μακρύ καρέ: το καρέ είναι ένα κούρεμα που σου δίνει τύπο! Ακόμη και η Τζένιφερ Άνιστον θυσίασε τη μακριά, αξιοθαύμαστη χαίτη της για να υιοθετήσει το λουκ. Το μακρύ και ασύμμετρο καρέ είναι από τα κουρέματα που φτιάχτηκαν για εσένα αλλά πρόσεξε γιατί το κλειδί της επιτυχίας του λουκ είναι στο μήκος των μπροστινών τσουλουφιών που πρέπει να είναι πιο μακριά από τα πίσω!
Μην ξεχνάς: ότι το συγκεκριμένο κούρεμα αν μακρύνει πολύ θα χάσει τη γραμμή του άρα μόλις αρχίζει να μακραίνει θέλει πάλι κόψιμο για να διατηρηθεί!

Ανεμοδαρμένο καρέ: το καρέ σαν να κατέβηκες μόλις από το καράβι, είναι ότι πιο σέξι μπορείς να υιοθετήσεις! Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο κούρεμα με μύτες και διάφορα επίπεδα που χαρίζει νάζι και κίνηση στο μαλλάκι σου ενώ δε θα σε ταλαιπωρήσει για να το «στρώσεις», αλά Σκάρλετ Γιόχανσον!

Κόψε αφέλειες: ο πιο εύκολος και καλός τρόπος για να ανανεώσεις το λουκ σου έχει το όνομα αφέλειες! Οι αφέλειες χαρίζουν παιχνιδιάρικη διάθεση στο κούρεμα σου και σε ανανεώνουν στη στιγμή. Το καλό με τις ανταύγειες είναι ότι μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε σχήμα προσώπου! Θέλεις αυστηρές σαν φράντζα ή χαλαρές να πλαισιώνουν το προσωπάκι σου;
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15578&subid=2&pubid=125662802


Εντυπωσιακά κουρέματα που ξετρελαίνουν

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Αναλύοντας το αψεγάδιαστο στυλ του γοητευτικού Jude Law

Αναλύοντας το αψεγάδιαστο στυλ του γοητευτικού Jude Law

01 Δεκέμβριος 2011, 08:00
Αναλύοντας το αψεγάδιαστο στυλ του γοητευτικού Jude Law
 
           Click to open image!  Click to open image!  Click to open image!
 
           Click to open image!    Click to open image! Click to open image!
           Click to open image!  Click to open image!  Click to open image!
Ένας άντρας με στυλ αντάξιο του κάλους του.
O Jude Law είναι ένας άντρας που τουλάχιστον μία δεκαετία τώρα έχει καταφέρει να τρυπώσει στις καρδιές και τα πιο πονηρά όνειρα των γυναικών. Sexy πατέρας και μάλλον όχι ακριβώς ο ιδανικός σύντροφος αν κρίνουμε από τη σχέση του με τη Sienna Miller που έχει περάσει από σαράντα κύματα, ο Jude μέσα σε όλες τις γυναικοδουλειές και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να διατηρεί ένα αψεγάδιαστο στυλ.

Click to open image!


Ο γενικός χαρακτηρισμός για το look του είναι classic with a twist καθώς επιλέγει πάντα basic κομμάτια από black suits και leather jackets μέχρι tank tops και σκούρα denim jeans, αλλά πάντα στις εμφανίσεις του υπάρχει κάτι απρόβλεπτα ενδιαφέρον. Αγαπά τα γυρισμένα ρεβέρ και τις mountain chic αναφορές, ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλοραμμένο κοστούμι και ένα παπιγιόν ή μία γραβάτα. Δεν αρνείται ούτε στυλιστικά τις βρετανικές του ρίζες και με τα look του είναι πάντα στο επίκεντρο του αντρικού στυλ στα κόκκινα χαλιά, αλλά και το δρόμο, καθώς ο Jude είναι από του διάσημους άντρες που είναι καλοντυμένοι ακόμα και δεν ποζάρουν στο κόκκινο χαλί.
Click to open image!

Kate Moss ποζάρει αλά David Bowie

Kate Moss ποζάρει αλά David Bowie
 
Το στιλ που είχε ο David Bowie στα τέλη της δεκαετίας του ’70 μας θύμισε η φωτογράφηση της Kate Moss για το Vogue. Πρόκειται για τη γαλλική έκδοση του περιοδικού και το τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου με το διάσημο μοντέλο να ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα. Το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί το εξώφυλλο είναι το μακιγιάζ με τον κεραυνό που είχε στο σχετικό άλμπουμ του ο θρύλος της ποπ/ροκ. Κι επειδή παρόλο που παντρεύτηκε δεν σταμάτησε τα πάρτι, σκοπεύει να κάνει μία γιορτή για τον τελικό του Strictly Come Dancing στις 17 Δεκεμβρίου. Ουσιαστικά και το θέμα του πάρτι θα είναι ανάλογο με το σόου και θα είναι και ένας προκαταρκτικός εορτασμός ενόψει των Χριστουγέννων.


http://www.gossip-tv.gr/story/154060/e-kate-moss-pozarei-ala-david-bowie

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι stars σου β(γ)άζουν το καπέλο

Οι stars σου β(γ)άζουν το καπέλο

Δημοσιεύτηκε Τρι 29/11/2011. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
 
 
Πως θα φορέσεις το must αξεσουάρ της σεζόν


Αν το καλοσκεφτείς, το μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει και να απογειώσει τα χειμερινά σου outfits, πέρα από το πανωφόρι σου είναι το καπέλο. Και μπορεί να το φοβάσαι ή να το θεωρείς taboo αλλά η (στυλιστική) αλήθεια είναι ότι το καπέλο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Με τις fedoras να κρατούν σταθερά τη θέση τους ανάμεσα στα αγαπημένα των stars και τα floppy hats να έχουν επανέλθει δυναμικά λόγω της αναβίωσης της δεκαετίας του ’70 το καπέλο έχει μπει για τα καλά στη ζωή των fashionistas. Τρανή απόδειξη, αποτελούν μερικές από τις πιο στυλάτες stars που δύσκολα αποχωρίζονται τα καπέλα τους.

Rosie Huntington - Whiteley, Nicole Richie, Olivia Palermo, Kate Moss: Οι fashionistas δεν πάνε πουθενά χωρίς το καπέλο τους!
Και αφού είδαμε τις διάσημες fans του καπέλου ας δούμε και τις προτάσεις της Miss Bloom αλλά και τα 3 βασικά σημεία προσοχής για να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις τη σωστή επιλογή.


1. Ζara 29.90 (210 3212920), Topshop, 25£ topshop.com, 3. Γκρι Gucci, Gucci Boutique (Kολοκοτρώνη 8, Kηφισιά, τηλ.: 210 8089034), 4. Accessorize, 40€ (τηλ. 210 6236540)


1. Το σχέδιο:
Τα σχέδια είναι πολλά αλλά αυτά που κυριαρχούν φέτος είναι οι ανδρικού στυλ fedoras, τα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '20 cloche, το λεγόμενο petit chapeau που φορούν οι stars στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους και τα αγαπημένα της Jennifer Lopez πλατύγυρα floppy καπέλα. Στην περίπτωση του καπέλου, αυτό που έχει σημασία δεν είναι αποκλειστικά το τι σου αρέσει αλλά το τι σου ταιριάζει. Γι αυτό πριν καταλήξεις στο καπέλο που θα πάρεις καλό θα ήταν να προηγηθεί μια σειρά δοκιμών για να βρεις το κατάλληλο.


2. Τα χρώματα: Όσον αφορά στους χρωματικούς συνδυασμούς οι επιλογές είναι πολλές. Ξεκινώντας από το κλασικό μαύρο και φτάνοντας μέχρι τις αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων που είναι άλλωστε hot τη σεζόν που διανύουμε, σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου. Αν είσαι τολμηρή προτείνουμε ένα καπέλο σε ήπιο πορτοκαλί ή μια σκούρα πράσινη απόχρωση. Αν δεν σου αρέσει τίποτα από αυτά, το γκρι είναι μια πολύ καλή επιλογή.


3. Το υλικό κατασκευής: Η τσόχα είναι σίγουρα ό,τι πιο ζεστό και cosy για το χειμώνα ενώ δίνει πάντα ένα ιδιαίτερο twist στο σύνολο. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι και η μοναδική επιλογή. Ας πούμε, αν θέλεις να αποφύγεις το συγκεκριμένο υλικό μια πρακτική και στυλάτη λύση είναι να διαλέξεις ένα αδιαβροχοποιημένο ύφασμα για να σε προστατεύει από τις ξαφνικές μπόρες.


Πως θα το φορέσεις: Το καπέλο φοριέται σχεδόν με κάθε σύνολο αν και καλό θα ήταν να αποφύγεις να το συνδυάσεις με ladylike φορέματα για να αποφύγεις το (πολύ) θεατρικό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, καλύτερα να μην το φορέσεις με το αθλητικό σου μπουφαν. Ιδανικά θα το ταιριάξεις με το τζιν σου, ένα πουλόβερ και τα ankle boots που πήρες τις περασμένες σεζόν ή με μια girly φούστα και ένα top φορεμένο από μέσα. Για το απόλυτα επίκαιρο αποτέλεσμα όμως ακολούθησε το παράδειγμα της Olivia Palermo και συνδύασέ το με μια μακριά φούστα.

http://www.missbloom.gr/1937/articles/oi-stars-soy-v(g)azoyn-to-kapelo/article.aspx

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ????


ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ????
Έχετε σκεφτεί ποτέ  κάτω από ποιες συνθήκες διαμορφώθηκε ο τρόπος που ντυνόμαστε  σήμερα και η γενικότερη κατάσταση  στο χώρο της μόδας ?Μια αναδρομή στα άδυτα των ατελιέ θα μας αποκαλύψει πολλά… Κάθε ρούχο που φοράμε σήμερα, ήταν χωρίς υπερβολή μια μικρή εφεύρεση από πρόσωπα γεμάτα φαντασία ,δημιουργικότητα κ θάρρος !Αν  και η ιστορία της μόδας ξεκινά με την ανάγκη του ανθρώπου να κρύψει την γύμνια του, εμείς θα αναφερθούμε στα 25 τελευταία χρόνια που μετέτρεψαν την μόδα σε πραγματική βιομηχανία ,με πλήθος ειδικών να ασχολούνται με τον τομέα αυτό!

Η αίγλη  και η πορεία για το σημερινό lifestyle  ξεκινά στο τέλος της δεκαετίας του 80 (1989)οπού τα χρυσά κορίτσια του modeling  Campbell ,Evangelista , Crawford   μεσουρανούν! Χαρακτηρίζονται ως top models  και κάθε σχεδιαστής  τις θέλει στα  fashion shows του!Η Evangelista  είχε πει <<we dont wake up for less than $10.000 a day!>> -(δεν ξυπνάμε για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα)!Από τότε όλο και  περισσότερα μοντέλα κλείνουν συμβόλαια με αμύθητα ποσά(Gisele, Kate moss)!

1991 και η αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης vogue Anna Wintour,κάνει την ανατροπή και για πρώτη φορά σε εξώφυλλό περιοδικού μόδας φιλοξενείτε ένας celebrity  έξω από τον χώρο της μόδας!Η  kim basinger ποζάρει με νάζι και ανοίγει το δρόμο σε  άλλους στάρς να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στο fashion industry,λανσάροντας νέα προϊόντα !
                   
Αν δεν ήταν η sarah Jessica parker  δεν θα ξέραμε τα μοναδικά παπούτσια του louboutin!Οι εξελίξεις συνεχίζουν ραγδαίες ,χρόνο με τον χρόνο έρχονται τα πάνω κάτω ,νέοι σχεδιαστές αποκτούν δύναμη και νέες στρατηγικές διαμορφώνονται!

Tο 1994 οι αμερικάνοι σχεδιαστές κυριεύουν την Ευρώπη και πέρα από τα δικά τους brands  αναλαμβάνουν την καλλιτεχνική διεύθυνση ευρωπαικών μεγαθυρίων, μεταφέροντας και την δική τους κουλτούρα!( όπως ο tom ford τον οίκο Gucci!).

  

Και μπορεί οι γάλλοι σχεδιαστές να σημειώνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις, βρετανοί σχεδιαστές εισχωρούν στο Παρίσι και σπάζουν το γαλλικό μονοπώλιο!Ο john Galliano θα απογειώσει τον οίκο dior! Και άλλοι άγγλοι θα ακολουθήσουν… Al mc queen, stella mccartney !

 
3 χρόνια είναι αρκετά για να καθιερωθούν στο χώρο της δημοσιογραφίας και στις συνειδήσεις του κοινού οι fashion editors!Επαινούν, κατακρίνουν και σε όποιο προϊόν αναφερθούν γίνεται αμέσως δημοφιλές! Το 1997 η <<baguette bag >> που κρατούσαν διάφοροι αρθρογράφοι στα ευρωπαϊκά fashion shows  αποτέλεσε το <<fashion item>> της χρονιάς, εκτοξεύοντας  τις πωλήσεις  στα ύψη.
  

2001 και η νέα χιλιετία είναι εδώ !Η  οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει  μεγάλες σπατάλες, και ρούχα που έχουν ξαναφορεθεί δεν θεωρούνται πια από <<δεύτερο χέρι>> ,αλλά χαρακτηρίζονται ως vintageJulia Roberts δεν διστάζει να φορέσει στα όσκαρ τουαλέτα που είχε φορεθεί ξανά!Η πλειοψηφία του κοινού θέλει ρούχα από διάσημους σχεδιαστές, οι τιμές των κομματιών αυτών όμως είναι απαγορευτικές !


Η λύση δίνεται με συνεργασίες  ανάμεσα σε εταιρίες μαζικής παραγωγής με επώνυμους δημιουργούς !Το 2004  έχουμε το collaboration του karl langerfeld  με τα h&M!
Ετσι σε λίγες ημέρες θα έχουμε και στην ελλάδα την collection Versace για τα H&M!
H τεχνολογία προχωρά   και η μόδα <<μπαίνει>> δυναμικά και στο διαδίκτυο ,το ένα e-shop διαδέχεται το άλλο! έχεις την δυνατότητα χωρίς κόπο να αποκτήσεις ό,τι σου αρέσει ακόμα και αν δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σου! Το 2008 μια γυναίκα ξόδεψε 100.000$ μέσα σε μία μέρα για αγορές στο net-a- porter!
Και φτάνουμε στο 2011,η μόδα έχει περάσει σε άλλη διάσταση ,αποτελεί τέχνη και οι δημιουργίες εκθέτονται τα μουσεία !Έτσι στο metropolitan museum of art μπορεί να δει κανείς σχέδια του Alexander mcqueen ενώ στο national museum of china του οίκου Louis vuitton!
Ένα κομμάτι ύφασμα και 2 ραφές άλλαξαν όλο τον κόσμο!και αν όλα αυτά έγιναν τα τελευταία 25 χρόνια,τι άλλο μας περιμένει? Σίγουρα θα δούμε πολλά, για  αυτό προσδεθείτε και  αναμείνατε τις εξελίξεις!
 (metallic fashion)

http://www.filodimos.gr/