Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν;

Τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν;

http://www.tsouxtres.gr/omorfia/moda/%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%b5%ce%b3%ce%b9%cf%8c%ce%bd/


Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που ψάχναμε μέρες πριν τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν και «ακουμπούσαμε» περιουσίες σε λαμπερά φορέματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ, φέτος οι περισσότερες από εμάς θα χρειαστεί να περιοριστούμε στα παλιά και να επαναπροσδιορίσουμε την γκαρνταρόμπα μας. «Μα δεν χρειάζεται να ψωνίσουμε κάτι καινούργιο», μας λέει η στυλίστρια Νάνσυ Μπακιρτζόγλου. «Οι περισσότερες έχουμε στην ντουλάπα μας ρούχα που δεν έχουν δει ποτέ το φως της ημέρας, οπότε μπορούμε να ανατρέξουμε σε αυτά. Επίσης, μία μικρή μεταποίηση σε ένα ρούχο, π.χ. να κοντύνουμε ένα μακρύ φόρεμα, μπορεί να μας ανανεώσει».
Το ίδιο ισχύει λίγο-πολύ και για τους άνδρες. «Σε κάποιους πάει το παπιγιόν, σε κάποιους η γραβάτα, μπορούν να ψάξουν και να βρουν τι έχουν από αυτά. Έχει, μάλιστα, πλάκα να επιλέξουν κάτι κόκκινο για να μπουν στο κλίμα των ημερών. Οι πιο τολμηροί μπορούν να φορέσουν ένα μπορντό κοτλέ παντελόνι ή ένα μεταξωτό μαντήλι στο πέτο για χρώμα. Σε κάθε περίπτωση, ας αποφύγουν να φορέσουν και εκείνη την ημέρα τα All Star τους», συμβουλεύει η κ. Μπακιρτζόγλου.
Αν το budget μας περιορίζεται στα 50 ευρώ, με μία βόλτα σε καταστήματα όπως Zara, H&M, Blanco, Tally Weijl ή Sfera θα δούμε πώς οι προτάσεις είναι απεριόριστες σε μπλούζες και φορέματα. Η στυλίστρια, ωστόσο, συμβουλεύει να επενδύσουμε με αυτά τα χρήματα σε αξεσουάρ. «Φέτος είναι πολύ μόδα οι οικολογικές γούνες. Ένας γούνινος γιακάς μπορεί να αλλάξει όλο τον ντύσιμο. Το ίδιο και ένα statement accessory όπως ένα μεγάλο κόσμημα, μια κουάφ ή μία περίεργη στέκα».
Συνεχίζετε να προβληματίζεστε; Δείτε παρακάτω τις δικές μας προτάσεις για τα ρούχα και τα αξεσουάρ του ρεβεγιόν, ανάλογα με την κάθε περίσταση και σε τιμές για μικρά και μικρότερα πορτοφόλια.

Στο party…
Εν όψει της πιο λαμπερής βραδιάς της χρόνου αναζητάμε φορέματα που θα αναδείξουν την θηλυκότητα και το στιλ μας, κλέβοντας την παράσταση. Πού τα βρίσκουμε: Στην βρετανική αλυσίδα Lipsy με την τεράστια online ποικιλία. Το αέρινο, πλισέ φόρεμα της φωτογραφίας είναι ιδανικό για κάθε είδους πάρτυ και ταιριάζει ιδανικά με ψηλές μαύρες γόβες (Lipsy – 60 ευρώ). Πολύ πιο λαμπερό και οικονομικό το φόρεμα που βρήκαμε στα Pull & Bear και που χάρη στην Α γραμμή του ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα (Pull & Bear – 39,99 ευρώ). Οι βελούδινες peep toe γόβες είναι επίσης από τα Pull & Bear (35,99 ευρώ).
Ψάχνετε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό και στιλάτο; Αν διαθέτετε λεπτή σιλουέτα προτείνουμε αναμφίβολα την ολόσωμη φόρμα με παγιέτες που βρήκαμε στο Topshop (95 ευρώ). Και μην ξεχάσετε το πιο hot αξεσουάρ: Ένα ζευγάρι φούξια, μακριά σκουλαρίκια που θα αναδείξουν το χτένισμά σας και θα λικνίζονται μαζί σας στον χορό (Accessorize – 15 ευρώ).

Στο σπίτι με φίλους…

Το ότι θα μείνετε σπίτι δεν κάνει την βραδιά λιγότερo λαμπερή –αντίθετα, σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε στιλ και άνεση. Αν θέλετε να αποφύγετε τα άβολα φορέματα και τα πολύ ψηλά τακούνια, προτιμήστε μία κομψή σατέν τουνίκ (70 ευρώ), την οποία μπορείτε να φορέσετε πάνω από ένα μαύρο κολάν ή χοντρό καλσόν και προσθέστε στο στιλ σας μια εκκεντρική πινελιά με μία στέκα με φτερά στις ίδιες αποχρώσεις (25 ευρώ – και τα δύο από το Monsoon, στο The Mall). Για ακόμα περισσότερη άνεση φορέστε το αγαπημένο σας τζιν, συνδυασμένο με ένα κομψό μεταξωτό πουκάμισο (Zara – 35,95 ευρώ).
Αν πάλι θέλετε να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας με πιο επίσημο αλλά εξίσου άνετο look, στα Promod βρήκαμε ένα υπέροχο φόρεμα σε εορταστικό κυπαρισσί και με λεπτομέρειες από κεντημένες χάντρες (Promod – 44,95 ευρώ).


Στο ρομαντικό ραντεβού…

Αποφάσισες να περάσεις την βραδιά αποκλειστικά με τον εκλεκτό της καρδιάς σου; Γοήτευσέ τον με ένα κομψό μαύρο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο τον έναν ώμο και διαγράφει τέλεια την σιλουέτα σου (φόρεμα Zara – 89,95 ευρώ) ή εξωτερίκευσε την κοριτσίστικη διάθεσή σου με ένα στράπλες φόρεμα με φαρδιά ζώνη και φούστα από αέρινο τούλι (φόρεμα Bershka – 39,99 ευρώ). Συνδύασέ τα με ένα λαμπερό μενταγιόν (Accessorize – 12 ευρώ) και με ένα κομψό clutch με λαμπερές παγιέτες (Lollipops – 55 ευρώ).

Στο επίσημο γκαλά…

Φορεμένο σωστά, με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ένα κομψό χτένισμα, ακόμα και το πιο οικονομικό φόρεμα μπορεί να δείχνει άκρως κατάλληλο για ένα επίσημο γκαλά. Αν το budget σας το επιτρέπει μία επίσκεψη στα καταστήματα Raxevsky θα σας δώσει αρκετές εναλλακτικές για αμπιγέ φορέματα χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία (φόρεμα με κεντημένο τούλι - 170 ευρώ). Πολύ οικονομικότερες προτάσεις βρήκαμε στα Mango (κοντό μαύρο φόρεμα με δαντέλα – 44,95 ευρώ) αλλά και στα H&M, όπου βρήκαμε αυτό το υπέροχο μαύρο φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ και τις λεπτομέρειες από δαντέλα (39,95 ευρώ).
Θέλετε να κερδίσετε τα βλέμματα; Συνδυάστε τα παραπάνω με ένα ζευγάρι εκκεντρικά, δαντελένια γάντια (Bershka – 6,99 ευρώ).

Πηγή: in2life.gr

http://www.tsouxtres.gr/omorfia/moda/%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%b5%ce%b3%ce%b9%cf%8c%ce%bd/