Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Επιλογή ομπρέλας



Ήρθαν τα πρωτοβρόχια και σίγουρα θα χρειαστείτε μια ομπρελίτσα! Ναι καλέ, εκείνο το αντικείμενο εκείνο που χρησιμεύει για την προστασία από τον ήλιο ή τη βροχή.  Εκείνο που αποτελείται από ένα ευθύγραμμο ξύλινο ή μεταλλικό άξονα, πάνω στην άκρη οποίου στερεώνονται ακτίνες, οι οποίες στηρίζουν ύφασμα το οποίο προσφέρει σκιά ή εμποδίζει τη βροχή.
Καλέ ναι … εκείνο το αντικείμενο που για να το χρησιμοποιήσει κανείς το ανοίγει, έτσι ώστε να γίνεται πλήρης έκταση τους υφάσματος, ενώ μετά τη χρήση κλείνονται, ώστε να μην καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και να μη κινδυνεύουν από τον αέρα….
Τι;  Ακόμα δεν καταλάβατε;
Εμ… με τόοοσες επιλογές πως να βγάλετε και εσείς κάποιο συμπέρασμα για το τι είναι τελικά ομπρέλα και σε τι χρησιμεύει!
Για να σας βοηθήσουμε,  σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες:

Ομπρέλες για όλο το σώμα…




Ομπρέλες για να βλέπετε και απο μέσα απο το ύφασμα…




Ομπρέλες με περίεργες λαβές…




Ομπρέλα για δύο…



Ομπρέλες λίγο διαφορετικές…





Ομπρέλα για το pet…



Ομπρέλες για τα παππούτσια σας…

Η επιλογή είναι δική σας!!!

http://www.tsouxtres.gr/omorfia/moda/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%bf%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%82/

Mulberry, το βιβλίο

Μια νέα έκδοση όχι μόνο για τους λάτρεις της μόδας.

Το πιο λαμπερό βιβλίο της χρονιάς είναι γεγονός. Η βρετανική εταιρεία Mulberry κλείνει σαράντα χρόνια παρουσίας στα δρώμενα του κόσμου της μόδας και για να το γιορτάσει παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο λεύκωμα 480 σελίδων που ονομάζεται –τι άλλο; – Mulberry: The Book. Οι περισσότερες φωτογραφίες (και είναι πολλές) τραβήχτηκαν από τη Venetia Dearden, μέλος της «οικογένειας» Mulberry και περιλαμβάνουν καμπάνιες, shows, μοντέλα και celebrities, backstage στιγμιότυπα, πάρτι αλλά και χαρακτηριστικά προϊόντα του οίκου. Θα το βρείτε στο Mulberry.com


 http://www.fashionlove.gr/ta-agaphmena-mas/mulberry-to-vivlio/

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τα νέα εκθαμβωτικά φθινοπωρινά χρώματα

Τα νέα εκθαμβωτικά φθινοπωρινά χρώματα

Μάθε ποια χρώματα θα λατρέψεις φέτος!

 

WomenOnly.gr,  12/9/2011

Νέα σεζόν σημαίνει νέα χρώματα στα μαλλάκια σου που κόβουν την ανάσα! Ποια είναι αυτά α χρώματα άραγε που θα σε κάνουν να χαμογελάς διάπλατα στο είδωλο σου στον καθρέφτη και θα σε βάλουν στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα χρώματα εκείνα που θα σε ξετρελάνουν τη νέα σεζόν!

Γενικά: φέτος το χρώμα παίζει κυρίαρχο ρόλο και υποβαθμίζει ακόμη και το χτένισμα. Το χρώμα των μαλλιών σου φέτος είναι λαμπερό, έντονο, εκθαμβωτικό, ακραίο, φουτουριστικό και έχει απόλυτο στόχο να προκαλέσει αντιδράσεις και επιφωνήματα θαυμασμού!
Πλατινέ χρωματάκι στα μαλλάκια σου για να είσαι και φέτος μέσα στη μόδα!
Πλατινέ χρωματάκι στα μαλλάκια σου για να είσαι και φέτος μέσα στη μόδα!
Απόλυτο τρεντ: οι έντονες αντιθέσεις σε προκαλούν να ανακαλύψεις την πιο εκκεντρική σου πλευρά αφού από εδώ και πέρα η αντίθεση


Αν είσαι ξανθιά: τότε το πλατινέ είναι ακόμη in, απλά φρόντισε να έχεις ίσια και μεταξένια μαλλάκια για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς ότι η απόχρωση της επιδερμίδας σου παίζει τεράστιο ρόλο και το βασικό είναι να διαθέτεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα γιατί διαφορετικά θα πρέπει να επιλέξεις μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου. Το πλατινέ προϋποθέτει απόλυτα λαμπερό και υγιέστατο μαλλάκι ενώ αν έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα ιδανικό είναι για εσένα το caramel blonde χρώμα ή το χρώμα του μελιού που θα σε βάλει αμέσως στο κλίμα!

Απόλυτο τρεντ: το ξανθό χρώμα σε μεταλλικούς τόνους είναι το απόλυτο τρεντ της εποχής με ρίζες στο μακιγιάζ , που μπορείς να το λανσάρεις και με τη μορφή ανταύγειας. Εκκεντρικό, έντονο και γοητευτικό το ξανθό ήρθε για να μείνει!
Έντονο και βαθύ το καστανό σου φέτος αναμέενται να κλέψει τις εντυπώσεις στο πι και φι!
Έντονο και βαθύ το καστανό σου φέτος αναμέενται να κλέψει τις εντυπώσεις στο πι και φι!
Αν είσαι κοκκινομάλλα: είσαι απόλυτα in fashion τη νέα σεζόν! Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους αλλά είναι και ένα πολύ "δύσκολο" χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλες αλλά φέτος είναι η τάση που γίνεται λατρεία. Η φυσική απόχρωση του κόκκινου σε κυριεύει και η απόχρωση της φυσικής κοκκινομάλλας σε χάλκινους τόνους είναι εκείνη που σε κερδίζει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Απόλυτο τρεντ: το ίδιο το χρώμα! Φέτος το κόκκινο είναι το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν, είτε το προτιμούν οι άντρες είτε όχι!


Αν είσαι καστανή: το φουντουκί και το βαθύ σοκολατί είναι χρώματα που σε κερδίζουν το φθινόπωρο και που σε μεταμορφώνουν εξολοκλήρου! Αν είσαι καστανούλα τότε το φθινόπωρο φτιάχτηκε για σένα!
Απόλυτο τρεντ: το βασικό είναι το μαλλάκι σου να είναι υγιές και το χρώμα να είναι γεμάτο και εκθαμβωτικό! Το καστανό που προκαλεί αντιδράσεις, γιατί είναι το απόλυτο, ζεστό και ανατρεπτικό χρώμα στην πιο γλυκιά του απόχρωση είναι αυτό που φέτος παίρνει τη σκυτάλη!


Τώρα που έμαθες τα πάντα για τα χρώματα της νέας σεζόν, μπορείς να εντυπωσιάσεις με όπλο σου τα νέα τολμηρά χρώματα!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15578&subid=2&tag=12938&pubid=128770744

Τα νέα τολμηρά στιλ στα μαλλάκια σου

Τα νέα τολμηρά στιλ στα μαλλάκια σου

Μάθε ποια στιλ θα σε εντυπωσιάσουν φέτος!

Το φθινόπωρο σηματοδοτεί χωρίς αμφιβολία το τέλος μιας εποχής ή αλλιώς του καλοκαιριού και την αρχή μια νέας συγκλονιστικής: του φθινοπώρου! Ποια λοιπόν είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε βάλουν φέτος στην καρδιά της μόδας; Διάβασε παρακάτω τι θα διαλέξεις ανάμεσα σε σέξι κότσους, polished αλογοουρές και εντυπωσιακές κοτσίδες και τράβηξε επάνω σου όλα τα φλας!


Μαλλάκια επάνω λοιπόν: φέτος οι τάσεις στα χτενίσματα σε προκαλούν να πιάσεις τα μαλλάκια σου ψηλά…πολύ ψηλά ή πολύ ψηλά! Από τον και πάλι in, κότσο της μπαλαρίνας που πρωτοείδαμε να παίρνει τα "πάνω" του μετά την επιτυχία της ταινίας "Μαύρος Κύκνος"μέχρι τον ανακατεμένο κότσο, τον κότσο που πέφτει στο ένα πλάι χαρίζοντας σου τσαχπινιά, ο κότσος είναι in στα πλαίσια της retro μαγείας που αποπνέουν φέτος τα μαλλιά σου! Διάλεξε ανάλογα με την περίσταση τον κότσο που σου αρέσει καλύτερα: ψηλός κότσος στο γραφείο για τέλειο office λουκ, χαλαρός κότσος για τον καφέ και γκλάμουρ one side κότσος για το ποτό σου και κλέψε τις εντυπώσεις.
Ο χαλαρός καιχαμηλός κότσος είναι must όπως ακριβώς τον είδαμε στις επιδείξεις της Chanel!
Ο χαλαρός καιχαμηλός κότσος είναι must όπως ακριβώς τον είδαμε στις επιδείξεις της Chanel!
Πού το είδαμε: Dona Karan, tsumori Chisato, Antonio Marras.

Άφησε τις κοτσίδες σου ανακατεμένες: οι κοτσίδες ήταν είναι και θα είναι το πιο σέξι στιλ της νέας σεζόν: σαν κοτσιδάκια, σε στιλ ψαροκόκαλο ή απλές, το μόνο σίγουρο φέτος είναι ότι θα πιείς νερό στο όνομα της κοτσίδας! Το βασικό είναι και οι κοτσίδες να φαίνονται ατίθασες (ακόμη και με χοντρή πλέξη), ανακατεμένες σαν να τις έφτιαξες την προηγούμενη μέρα.
Πού το είδαμε: Y-3, Etro, Lanvin, Carlos Miele.
Οι ακαταάστατες κοτσίδες θα σε συγκλονίσουν φέτος!
Οι ακαταάστατες κοτσίδες θα σε συγκλονίσουν φέτος!

Σαν φουτουριστικό άλογο: η αλογοουρά και πάλι φέτος σε βγάζει ασπροπρόσωπη! Ψηλή και σφιχτή αλογοουρά, η γυαλισμένη, η ανακατεμένη, η χαμηλή ή όποια και αν διαλέξεις είσαι και πάλι με μια μόνο κίνηση μέσα στη μόδα. Τα στιλ σε φουτουριστικό ύφος σου επιτρέπουν φέτος να κάνεις τη διαφορά –και όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω σου- επιλέγοντας αυστηρά και ανάλογα με το χώρισμα των μαλλιών ή τη δομή τους, σχήματα για να δώσουν άλλον αέρα στην κόμη σου!Το πιάσιμο στο τέλος είναι απόλυτα in φέτος.
Πού το είδαμε: Issey Miyake, Marc Jacobs, Christopher Kane, Gucci,Calvin Klein, Alexander Wang


Στριφογυριστά μαλλάκια: η τάση που θα κάνει φέτος θραύση σε θέλεις να αρχίσεις να στριφογυρίζεις τα μαλλάκια σου και να πιάσεις επάνω, αφού αυτό το στιλ σε κάνει να δείχνεις γοητευτική όπου και αν είσαι!
Μένει: ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι και πάλι in, εδικά αν θέλεις να λανσάρεις ένα χαλαρό χτένισμα, με το επάνω μέρος τονισμένο και τα υπόλοιπα μαλλάκια να πέφτουν ανάλαφρα σχεδόν 'αδιάφορα" στους ώμους.
Μένουν: Διαχρονικά και ίσια! Το ίσιο μαλλάκι είναι δώρο Θεού! Ίσια λαμπερά, γυαλιστερά και άρα υγιή μαλλάκια είναι το τρεντ και φέτος. Είναι η τέλεια βάση για την αλογοουρά που σε βάζει στην καρδιά της μόδας και εκτός αυτού είναι ένα χτένισμα που μπορείς να έχεις από το πρωί ως το βράδυ και όλες να ζηλεύουν το ίσιο το σέξι το μαλλάκι σου!


Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15578&subid=2&tag=10655&pubid=128773261

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Burberry Prorsum Ready-To-Wear/άνοιξη-καλοκαίρι 2012/london fashion week


              Burberry Prorsum

Spring/Summer 2012                                


                                          Ready-To-Wear   

London


εβδομάδα μόδας στo λονδίνο και οι σχεδιαστές
παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους για την σεζόν ανοιξη- καλοκαίρι 2012!!!
 εμείς ακόμα βέβαια δεν έχουμε εφοδιαστεί για το φθινόπωρο και τον χειμώνα!!!! αλλά επειδή δεν παύουμε να αγαπάμε το καλοκαίρι και τον οίκο burberry  .βιαζόμαστε να μάθουμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσει!!!!!!!!!!

εδω σας παρουσιάζω τις δημιουργίες του οίκου burberry:


 
            

                                                                    
                
 
       
                                                                        
 
 
         
                                                               




                                                                  


μπορούμε με μια πρώτη ματιά να συνοψίσουμε τις προτάσεις του οίκου στα εξής:
  • κεντημένες λεπτομέρειες τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ
  • μπλε/κιτρινο/ μπορντο/μαύρο και γκρι κυριαρχούν χρωματικά
  • ριγεςοριζόντιες σε τοπ και φουστες
  • φούστα τουλίπα
  • μακριές αλλά στενές γραμμές τόσο σε φούστες όσο και σε φορέματα,καπαρντίνες
  • μποτίνια με πάτο
  • γεωμετρικά print
  • λεπτομερεια που κάνει την διαφορα το καπέλο
για περισσότερα θα ξανα αναφερθουμε όταν είναι<< ώρα της άνοιξης....>>



more:http://www.vogue.co.uk/fashion/spring-summer-2012/ready-to-wear/burberry-prorsum/full-length-photos#
                                       

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τα χρώματα που θα φορέσουμε Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011/12

Τα χρώματα που θα φορέσουμε Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011/12

Μια πραγματική fashionista πάντα προγραμματίζει την γκαρνταρόμπα της από την αρχή της σεζόν.
Και αφού είμαστε στην αρχή της σεζόν «Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011/12» είναι η κατάλληλη εποχή για να δούμε με προσοχή τις προτάσεις των σχεδιαστών μόδας και των μεγάλων οίκων για να μπορέσουμε να ενημερωθούμε για τις τάσεις εγκαίρως.
Σήμερα θα δούμε τι χρώματα διάλεξαν για τις δημιουργίες τους και ποιες είναι οι τάσεις στα χρώματα που διαμορφώνονται για φέτος.

Τάση Νο 1: Παλ χρώματα
Το φθινόπωρο και το χειμώνα τα χρώματα δεν είναι τόσο φωτεινά όσο τα καλοκαιρινά. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιοριστούμε στο μαύρο, το γκρι και το καφέ. Φέτος μπορείτε να διαλέξετε όποιο χρώμα σας αρέσει αρκεί να είναι πιο… άτονο από τα χρώματα του καλοκαιριού. Ακόμα καλύτερα… επιλέξτε παλ αποχρώσεις όπως το λιλά, το απαλό κίτρινο, το «σπασμένο» λευκό και το μελί.
Η συλλογή Missoni για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011/12 είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης για παλ χρώματα. Ακόμα και κομμάτια που ταιριάζουν με την τάση «androgyny» της φετινής σεζόν είναι φτιαγμένα από υφάσματα σε απαλούς, θηλυκούς τόνους. Τα ρούχα σε παλ αποχρώσεις προσδίδουν στιλ και φινέτσα και είναι σέξι χωρίς να δείχνουν «επιθετικότητα».


Τάση Νο 2: Έντονα χρώματα
Αν είσαστε από εκείνες που πιστεύετε ότι τα παλ χρώματα είναι βαρετά και άτονα και θέλετε τα χρώματα των ρούχων σας να φτιάχνουν τη διάθεση την δική σας αλλά και των γύρω σας, τότε αυτή η τάση είναι κομμένη και ραμμένη για εσάς. Προσθέστε στο ντύσιμό σας αξεσουάρ σε φωτεινά χρώματα. Μαντήλια, τσάντες, παπούτσια και τσάντες ή οποιοδήποτε αντικείμενο επιλέξετε να γίνει το επίκεντρο της εμφάνισής σας, διαλέξτε το σε ένα ζωντανό χρώμα. Προσοχή, τα πολλά ζωηρά χρώματα σε μια καλοκαιρινή εμφάνιση μπορεί να είναι ενδιαφέροντα, το χειμώνα όμως μπορεί να φανούν λίγο… εκτός.

Κίτρινο. Ό,τι αγοράσατε το καλοκαίρι μπορείτε να εξακολουθήσετε να το εντάσσετε στην χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σας. Είναι πολύ hot.

Πορτοκαλί. Το πορτοκαλί είναι το φετεινό top χρώμα. Αποφύγετε ωστόσο τα total orange look εκτός αν η ψυχολογία σας θα φτιάξει μόνο αν ντυθείτε στα πορτοκαλί από την κορυφή ως τα νύχια. Το πορτοκαλί είναι πραγματικά πολύ όμορφο αρκεί να ξέρεις να το κάνεις να δείχνει όμορφο.

Φούξια. Ένα πραγματικά πανέμορφο χρώμα για το οποίο ισχύει ό,τι είπαμε και για το πορτοκαλί, υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή από το να δείχνεις fashionable μέχρι να το παρακάνεις. Φερθείτε του με φειδώ.


Τάση Νο 3: Μπορντό
Αν αγαπάτε το χρώμα αλλά θεωρείτε ότι το κίτρινο, το πορτοκαλί και το φούξια είναι too much για εσάς, δοκιμάστε το μπορντό. Ταιριάζει στις περισσότερες και προσθέτει glamour σε κάθε εμφάνιση. Το μπορντό είναι ένα πολύ σικ χρώμα και επίσης είναι πολύ δύσκολο να υποπέσετε σε στιλιστικό «ολίσθημα».
Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του μπορντό είναι το μωβ με τον οίκο Burberry να μας προτείνει την πιο όμορφη εκδοχή του.


Τάση Νο 4: Φωτεινά χρώματα
Για μια ειδική περίσταση ίσως θελήσετε να τολμήσετε κάτι φωτεινό.

Τολμήστε το! Οι ειδικές περιστάσεις απαιτούν και ειδικές ενδυματολογικές επιλογές.
Όμως προσέξτε, υπάρχουν κανόνες, ώστε να μπορέσετε να συνδιάσετε με επιτυχία την λάμψη με το στιλ.
Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρωματική παλέτα, είναι εξαιρετικά ποικιλόχρωμη, οπότε άνετα μας δίνεται και η δυνατότητα για περισσότερους πειραματισμούς.


Τάση Νο 5: Το βαθύ μπλε
Tο βαθύ μπλε είναι πάντα safe επιλογή για όλες τις ώρες: για το γραφείο, το πάρτι, την βόλτα στα μαγαζιά κτλ. Παίξτε μαζί του, πειραματιστείτε και εκπλήξτε τους όλους.

Είναι ένα χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα και ταιριάζει απόλυτα στην ψυχολογία της Ελληνίδας. Όχι μόνο γιατί φορώντας το μας λεπταίνει, αλλά και γιατί μπορεί να γίνει ένα βασικό χρώμα στην γκαρνταρόμπα μας, που συνδυάζοντάς το είτε με γκρι, είτε με μπορντό, μπορεί να μας δώσει εξαιρετικά chic αποτέλεσμα στην τελική μας εμφάνιση.
 

Τάση Νο 6: Ουδέτερα χρώματα
Τα ουδέτερα χρώματα είναι πάντα στη μόδα και οι διάσημοι σχεδιαστές δεν βαριούνται ποτέ να δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης χρησιμοποιώντας τα. Είναι απλό: τα ουδέτερα χρώματα ήταν, είναι και θα είναι ο βασικός άξονας της γκαρνταρόμπας σας και θα σας δίνουν την δυνατότητα να τα συνδυάζετε με αξεσουάρ είτε σε επίσης ουδέτερα είτε σε φωτεινά χρώματα.

Μαύρο. Είναι το καλύτερο ουδέτερο χρώμα. Αδυνατίζει και είναι πολύ πολύ σικ. Είναι σχεδόν αδύνατον να κάνεις στιλιστικό λάθος φορώντας μαύρα. Πάρτε μια ιδέα από την ευελιξία του μαύρου κοιτώντας την συλλογή LBD για την φετινή σεζόν.

Λευκό. Δημιουργεί εντυπωσιακές αντιθέσεις τόσο με το μαύρο όσο και με πολλά άλλα χρώματα. Επίσης δείχνει τόσο υπέροχο ακόμα και μόνο του.

Το μειονέκτημά του είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό, γι’ αυτό διαλέξτε αξεσουάρ ή μικρότερα κομμάτια σε λευκό και συνδιάστε το με πιο… πρακτικά χρώματα για fashionable εμφανίσεις πχ στο γραφείο.


Τάση Νο 7:
Prints
Την σεζόν «Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011/12» τα εμπριμέ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σπάζουν την μονοτονία και δημιουργούν ενδιαφέροντα πεδία πειραματισμού. Η πιο safe κίνηση είναι να συνδυάσετε εμπριμέ με μονόχρωμα. Όμως… αν αισθάνεστε αρκετή αυτοπεποίθηση για τις στιλιστικές σας ικανότητες μπορείτε να τολμήσετε διαφορετικά prints σε μία εμφάνιση. Η Betsey Johnson μας προσφέρει εντυπωσιακούς συνδιασμούς λεοπάρ με καρό. Τολμά να συνδυάσει ακόμα και λεοπάρ με φίδι.

Animal prints.
Αποτελούν τάση εδώ και αρκετές σεζόν και κάποιες ίσως έχετε αρχίσει να τα βαριέστε. Οι σχεδιαστές όμως θεωρούν ότι μπορούν να μείνουν μαζί μας άλλη μία σεζόν. Τουλάχιστον…
Καρό. Μια αρκετά κλασική επιλογή που ωστόσο φέτος μας προτείνεται σε μοντέρνα χρώματα και συνδυασμούς.

Floral. Αν το κλασικό δεν είναι του γούστου σας, τολμήστε τα floral μέσα στο χειμώνα. Πάρτε έμπνευση από τις προτάσεις της Donatella Versace.

Η ποικιλία στις χρωματικές τάσεις για την φετεινή σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Έτσι όλες μας θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητά μας και να παίξουμε για άλλη μια σεζόν τον ρόλο της επιτυχημένης fashionista.


 http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_xromata_fthinoporo_xeimonas_/fashion_xromata_fthinoporo_xeimonas_7488.php