Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Οι τάσεις για τα χτενίσματα του χειμώνα

Οι τάσεις για τα χτενίσματα του χειμώνα

Ατελείωτες είναι οι φετινές προτάσεις ομορφιάς, για τα χτενίσματα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα. Είδαμε στις πασαρέλες να κυριαρχούν οι χαλαρές μπούκλες, οι all time classic κότσοι





























καθώς επίσης και τα σφιχτά τραβηγένα μαλλιά που σχηματίζουν ανάλαφρες αλογοουρές.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τις τάσεις που χαρακτιρίζουν το φετινό μακιγιάζ, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε ποια είναι τα trendy χτένισμα για  Φθινόπωρο / Χειμώνα 2011-2012. Οι προτάσεις λοιπόν είναι πολλές και το κυρίαρχο πνεύμα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, εμιμελώς ατημέλητο look και πάνω απ’ όλα κομψότητα. Παρακολουθώντας πιο προσεκτικά τους “maitre” της μόδας  για την ομορφιά, διακρίναμε μια μεγάλη γκάμα από υπέροχα χτενίσματα που μπορούν να ταιριάξουν σε όλες, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών, το μήκος τους και τον τύπο τους.
Ας δούμε λοιπόν μαζί τα συμπεράσματα που προκείπτουν από τα καλύτερα hairstyles που παρουσιάστικαν  στις πασαρέλες και αποφασίστε μετά εσείς, τι είναι αυτό που σας εκφράζει, σας βολεύει, αλλά και πάνω απ’ όλα σας ταιριάζει να υιοθετήσετε στους κρύους μήνες που έρχονται.

 1η Τάση  Κοτσίδες












Το να πλέξουμε τα μαλλιά μας σε κοτσίδες, είναι μια πολύ εύκολη λύση, που είναι εξαιρετικά πρακτική και δίνει στην εμφάνισή μας άρωμα ρομαντισμού.
Αυτήν την τάση την ακολούθησαν πολλοί σχεδιαστές στα μοντέλα τους, διαλέγοντας διάφορες μορφές από πλεξούδες, ανάλογα με το ύφος του ρούχου που παρουσίασαν. 
Μπορείτε κι εσείς λοιπόν ακολουθώντας αυτήν την τάση να γίνετε πιο δημιουργικές και να προσθέσετε στην εμφάνισή σας, τα δικά σας στοιχεία. Ξεχωρίσαμε κατ’ αρχήν τις προτάσεις των οίκων Lanvin και Carlos Miele, που φρόντισαν να συμπληρώσουν τα χτενίσματα αυτά με μοντέρνα αξεσουάρ για τα μαλλιά.
Μια άλλη χαρακτηριστική παραλλαγή, ήταν οι διπλές πλεξούδες  με χωρίστρα στη μέση που παρουσιάστηκε από τον οίκο Y3.
Η τρίτη παραλαγή είναι η γνωστή σε όλες μας σαν “πλεξούδα της  χωριατοπούλας”, που είναι μια μονή κοτσίδα που έρχεται από το πλάι και ακουμπάει πάνω στο στήθος μας. 

 
2η Τάση 









Σηκωμένα μαλλιάΑυτό που είδαμε να ξεχωρίζει πραγματικά - εκτός από τις κοτσίδες - είναι τα σηκωμένα μαλλιά, πιασμένα σε διάφορα είδη κότσου.
Από μικρά στογγυλά κοτσάκια που μοιάζουν με κουλουράκια και θυμίζουν μπαλαρίνες, μέχρι μεγάλους πλούσιους και επιβλητικούς κότσους.
Εάν λοιπόν κι εσείς θέλετε να δώσετε μια ακόμα πιο θηλυκή εικόνα στην τελική σας εμφάνιση, ο κότσος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Έτσι, ακολουθώντας τις προτάσεις που παρουσίασαν στα χτένίσματά τους οι οίκοι Chanel και Sonya Rykiel, θα προσθέσετε στην εμφάνισή σας πινελιές ξεχωριστές που θυμίζουν παλιές γοητευτικές στιγμές του Hollywood.
Εάν τώρα σας ενδιαφέρει μια πιο casual εμφάνιση  τα χτενίσματα των Michael Kors και Dolce & Gabbana σίγουρα θα σας δώσουν έμπνευση στο τι θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας.

 
3η Τάση 









Αφέλειες
Όπως έχουμε ξαναπεί, οι αφέλειες από την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-2012, έχουν κάνει ένα εξαιρετικά δυναμικό comeback.
Αν λοιπόν την περσινή σεζόν είχατε υιοθετήσει στο χτένισμά σας αυτήν την τάση, μπορείτε και φέτος να συνεχίσετε να την ακολουθείτε.
Οι πασαρέλες με την φετινή μόδα, ήταν γεμάτες με κορίτσια που είχαν αυτού του τύπου τα χτενίσματα.

 
4η Τάση   









Χωρίστρα στη μέση
Στις περισσότερες επιδείξεις μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2011-2012, είδαμε επανηλλειμένα χαλαρά χτενίσματα με ίσια μαλλιά, που είχαν χωρίστρα στο κέντρο.
Οι οίκοι Chloe, Versace, Alexander Wang και Anna Sui είναι μερικοί από τους σχεδιαστές που έχουν επιλέξει αυτό το απλό χτένισμα με την χωρίστρα στη μέση.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το χτένισμα προσφέρει μια εξαιρετικά “elegant” εικόνα κι επιπλέον κάνει το πρόσωπό μας να φαίνεται λεπτότερο.

 
5η Τάση   








Κοντά μαλλιά
Αν και η κυρίαρχη τάση για φέτος φαίνεται να είναι τα μακριά μαλλιά, πολλοί οίκοι φρόντισαν να προτείνουν κάποια χτενίσματα για τις γυναίκες που προτιμούν ή τους ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά.
Χαρακτηριστικά ήταν τα χτενίσματα που είδαμε στα μοντέλα που παρουσίασαν τα ρούχα των οίκων Rag & Bone, Lanvin και Giambattista Valli.

 
6η Τάση   








ΑλογοουράΤελευταία τάση η αλογοουρά, που βέβαια απ’ ότι φάνηκε είναι ίσως και το πλέον δημοφιλές χτένισμα για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2011-2012. 
Ανεξάρτητα με το τι είδος αλογοουράς θα μπορούσατε να διαλέξετε, δηλαδή ψηλά στο κεφάλι, στη μέση ή χαμηλά, να είσαστε σίγουρη ότι αυτό το χτένισμα συμβαδίζει απόλυτα με τις επιταγές της φετινής μόδας, οπότε ακουθήστε το χωρίς κανένα ενδοιασμό.
 

 http://fe-mail.gr/pages/posts/beauty_hairstyle_trends_/beauty_hairstyle_trends_7510.php

  •  LOOK MORE:
hot hair colours for a/w 21011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/hot-2011.html



  • nea ekuabwtika xrwmata gia a/w 2011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/blog-post_5477.html

σκυταλοδρομία του στυλ

σκυταλοδρομία του στυλ


Τα trends που ξεχωρίσαμε το καλοκαίρι δίνουν τη σκυτάλη στις φθινοπωρινές εμφανίσεις, για all year looks που εντυπωσιάζουν.













Το αυστηρό κοστούμι
• Οι λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισαν να επιδείξουν τη θηλυκότητά τους μέσα από masculine σύνολα – και τα κατάφεραν. Απαρνήθηκαν τη στυλιστική ασφάλεια του μαύρου και είπαν ομόφωνα «ναι» στον πιο άξιο αντικαταστάτη του, το σκούρο μπλε.
• Το ίδιο φαίνεται πως αποφάσισαν και κάποιοι από τους σπουδαιότερους οίκους μόδας, όπως οι Ιταλοί Domenico Dolce και Stefano Gabbana, που συνδύασαν τα androgyne κοστούμια με αυστηρά, preppy oxford παπούτσια.

Το κόκκινο παντελόνι• Ο μύθος που θέλει τα παντελόνια σε έντονα χρώματα να παχαίνουν καταρρίπτεται, χάρη στις εμφανίσεις πολλών celebrities, οι οποίες απέδειξαν πως όλα εξαρτώνται από τη γραμμή που θα επιλέξετε.
• Εμπιστευθείτε τη skinny εφαρμογή μόνο αν το size σας δεν ξεπερνά το medium. Διαφορετικά, αναζητήστε καταφύγιο στις loose δημιουργίες, που δεν θα προδώσουν ποτέ τα «αδύνατα σημεία» της σιλουέτας σας.

Τα σουέντ ankle boots• Κι όμως, ένα trend που θα χαρακτήριζε κανείς καθαρά φθινοπωρινό γεννήθηκε στην καρδιά του καλοκαιριού. Υπεύθυνες θεωρήστε τις fashionistas του Χόλιγουντ, που, παρά την υψηλή θερμοκρασία, είπαν «όχι» στα σανδάλια και εμπιστεύθηκαν την εμφάνισή τους στα ankle boots.
• Ακολουθήστε το παράδειγμά τους και αποκτήστε το δικό σας ζευγάρι στο ευκολοφόρετο γκρι χρώμα ή σε μια εξίσου «διαλλακτική» nude απόχρωση.

Το φούξια clutch bag
• Ανάμεσα στα σκούρα χρώματα που κυριαρχούν στα ντεφιλέ των διάσημων οίκων μόδας, λάμπει το ζωηρό φούξια, που δεν έχασε το στυλιστικό του «θρόνο» ούτε μετά το πέρας του καλοκαιριού.
• Για τις λαμπερές red carpet εμφανίσεις τους, οι διεθνείς σταρ εμπιστεύονται το κλασικό μαύρο και τις ουδέτερες nude αποχρώσεις, επιστρατεύουν ωστόσο το φούξια για να δώσει φως και fashion χαρακτήρα στα σύνολά τους.

Οι χρωματιστές πλατφόρμες
• Θεωρούνται δημιουργίες που επιβάλλεται να υπάρχουν σε κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και, όπως όλα δείχνουν, δεν αναμένεται να εγκαταλείψουν σύντομα το fashion προσκήνιο.
• Οι κομψές σταρ αναγκάζονται να επιδείξουν τις ικανότητές τους στην τέχνη του mix & match, συνδυάζοντας τις χρωματιστές τους πλατφόρμες με εμπριμέ patterns και έντονα χρώματα.

Το κόκκινο φόρεμα
• Ο Νο1 αντίπαλος του little black dress είναι εδώ. Με ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα, το κόκκινο φόρεμα εγγυάται πως η εμφάνισή σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.
• Το παν σε αυτό το look είναι να επιλέξετε την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει 100% με το χρώμα της επιδερμίδας σας, αλλά και με εκείνη των μαλλιών σας.
 
http://www.myself.gr/Article/fashion-trends-Autumn-2011/47-11585.html

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οι γαλότσες Φθινόπωρο 2011!

Οι γαλότσες Φθινόπωρο 2011!

Οι γαλότσες Φθινόπωρο 2011! 


Πιο είναι τα αγαπημένο μας υπόδημα στην διάρκεια της σεζόν του φθινοπώρου και του χειμώνα;

Για σκεφτείτε λίγο παραπάνω… αγαπημένες μας αναγνώστριες! Ποιο είναι αυτό το υπόδημα που μπορείς να φορέσεις με casual ρούχα αλλά και να προσδώσει άποψη φορώντας το με φορέματα;

Εντάξει θα το πάρει το ποτάμι… αλλά νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται: Οι γαλότσες! Και ειδικά οι γαλότσες για το Φθινόπωρο 2011 αλλάζουν σχεδιαστικά και χρωματικά και κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη από ποτέ!

Φόρεσε τις γαλότσες με οτιδήποτε casual υπάρχει στην ντουλάπα σου και μάλιστα χωρίς καλσόν αλλά με κάλτσες μέχρι το γόνατο, για να δώσεις ένα πιο grunge στοιχείο στο στιλ σου!


Bookmark and Share
Alviero Martini
Λευκές γαλότσες με φινίρισμα από δέρμα Alviero MartiniΑπό τα πιο ουδέτερα χρώματα που μπορείς να φορέσεις σε γαλότσες είναι το λευκό. Μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε και να δείχνει ωραίο

Διαβάστε περισσότερα: γαλότσες Alviero Martini http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=80&pick=141&itm=1249#ixzz1ZnZcj9Vu
Dolce & Gabbana
Γαλότσες με leopard print Dolce & Gabbana
Το leopard print δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα! Χειμώνα καλοκαίρι θα το βλέπουμε σε διαφορετικές εκδόσεις! Και θα μας συνοδεύει με τα τζιν παντελόνια ή τα mini φορέματα!

Διαβάστε περισσότερα: Γαλότσες Dolce & Gabbana http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=80&pick=141&itm=1252#ixzz1ZnYzwTZf


 Burberry Γαλότσες με καρό print Burberry
Μερικές γαλότσες απλά ακολουθούν την πολιτική και την ιστορία της εταιρείας τους! Οπότε κινούνται σχεδιαστικά με το λογότυπο ή με το στοιχείο που είναι και το πλέον αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα: Γαλότσες Burberry http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=80&pick=141&itm=1250#ixzz1Zna3AP7E


CAFeNOIR
Γαλότσες με τακούνι πλατφόρμα και γούνινο φινίρισμα CAFeNOIRΤο γκρι είναι από τα πιο ουδέτερα χρώματα και σε βοηθάει στιλιστικά εφόσον μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με οποιοδήποτε άλλο χρώμα!

Διαβάστε περισσότερα: Γαλότσες CAFeNOIR http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=80&pick=141&itm=1251#ixzz1ZnaTiyqa


Miss Sixty
με λογότυπο print Miss SixtyΑν σου αρέσει ο «χαμός» σε ένα υπόδημα τότε σίγουρα αυτές οι γαλότσες είναι για σένα! Φόρεσε τες μόνο με μονόχρωμα ρούχα για α μην δημιουργήσεις σύγχυση και στους γύρω σου!

Διαβάστε περισσότερα: Γαλότσες Miss Sixty http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=80&pick=141&itm=1255#ixzz1ZnaoSS7g



Hunter Φούξια γαλότσες  Hunter
Τα fluo και block χρώματα είναι και πάλι στο προσκήνιο και αν συνδυαστούν με ζεστά γήινα το αποτέλεσμα θα σε συναρπάσει! Δοκίμασε το!

Διαβάστε περισσότερα: γαλότσες Hunter http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=80&pick=141&itm=1253#ixzz1Znb9K0YR
MissoniΠολύχρωμες  γαλότσες Missoni
Αν οι γαλότσες σου έχουν περισσότερα από ένα χρώματα, μην αγχωθείς στο πώς να τις συνδυάσεις, γιατί ακριβώς λόγο της πολυχρωμίας σου δίνουν μεγαλύτερη ποικιλία συνδυασμών

Διαβάστε περισσότερα: γαλότσες Missoni http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=80&pick=141&itm=1257#ixzz1ZnbXpVrB


Διαβάστε περισσότερα: γαλοτσες φθινοπωρο 2011 http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=57&nid=2339#ixzz1ZnYMc1ZE

http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/10/blog-post_13.html

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ!!!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012 ΣΕ ΕΝΑ 1 ΛΕΠΤΟ
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!




η νέα σεζόν ξεκίνησε και δεν θα μπορούσαμε να μην ενημερωθούμε από την αγαπημένη μας στυλίστρια ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ !!!

μέσα από σύντομες ερωτήσεις  θα τα μάθουμε όλα....

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ:

-floral  ή πουά?
Τα εμπριμέ είναι πιο διαχρονικά! τα πουά τα φοράμε όταν θέλουμε να δώσουμε νότες δεκαετίας '50!



-γούνινο τζάκετ ή δερμάτινο?
both,ανάλογα την περίσταση!δερματινο τζακετ για πρωί +απογευμα,το γούνινο για το βράδυ!
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!


ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΖΑΚΕΤ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΕΣ +ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΡΣ!



-καρό ή ρίγες?
είναι η εποχή του καρό,ας αφήσουμε στην άκρη λίγο τις ρίγες.....



-στρογγυλή γόβα ή με μύτη?
με μύτη??? υπάρχουν ακόμα?στρογγυλές κολακεύουν περισσότερο!

ΣΧΕΔΙΟ CHRISTIAN LOUBOUTIN

-μποτάκια ή μπότες πάνω από το γόνατο?
και τα 2! δεν μπορούμε να διαλέξουμε....

   

                                   


-σωλήνας παντελόνι ή αντρικό σε γραμμή Α?
αντρική γραμμή!!! τάση φέτος το ανδρόγυνο λουκ-αλλά και τα skinny  τα αγαπάμε!



-βολάν ή κρόσια?
κρόσια,hot  τάση φέτος



-πούπουλα ή γούνα?
γούνα τύπου balmain



-total denim look ή total red?
το φθινόπωρο total red look,το total denim ήταν το καλοκαιρι του 2011

  gucci a/w 2011-2012

-μαύρο ή χρώμα?
ας βάλουμε λίγο χρώμα στην ζωή μας!αν και το μαυρο δεν το αποχωριζόμαστε ποτέ!!!!




ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ   !!!!