Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

PEPE JEANS: COLLECTION A/W 2011-2012

PEPE JEANS: COLLECTION A/W 2011-2012






ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ <<PEPE JEANS>> ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΔΑΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ FASHION  ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!!!!



  

 γούνινοι γιακάδες σε δερμάτινα τζάκετ,σκούρα ντενιμ υφάσματα,πουκάμισα,ορειβατικά μποτάκια, in style γαλότσες και χαλαρό στυλ θα μονοπωλήσουν τις εμφανίσεις μας αυτή την σεζόν!!!!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.......ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ!!!!

     

                                                          



                                                           




                                                                           








ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΔΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΕΣ!!!!!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Victoriaʼs Secret Fashion Show: Άλλοτε και τώρα

Victoriaʼs Secret Fashion Show: Άλλοτε και τώρα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα κάθε χρονιάς, η εταιρία Victoria’s Secret διοργανώνει μια μεγάλη επίδειξη, όπου συγκεντρώνονται τα πιο όμορφα και κατ‘ εξοχήν πιο σέξι μοντέλα απ’ όλον τον κόσμο. Τα κορίτσια λοιπόν αυτά, παρουσιάζουν τα πολυτελή εσώρουχα της εταιρίας μαζί με αξεσουάρ, τα οποία συχνά είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά και από τα εσώρουχα. Τα shows των τελευταίων χρόνων ήταν εξαιρετικά φαντασμαγορικά. Ας δούμε όμως πώς ξεκίνησαν στις πρώτες τους χρονιές.
Η Victoria's Secret ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977 στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας, από τον οικονομολόγο Roy Raymond, που ήταν απόφοιτος των Πανεπιστημίων Tufts και του Stanford School of Business. Αυτό που τον οδήγησε σ' αυτήν την ιδέα, ήταν η αμηχανία που αισθάνθηκε όταν κάποια στιγμή προσπάθησε να αγοράσει εσώρουχα για την γυναίκα του σε ένα πολυκατάστημα. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα όμορφο κατάστημα με με ξύλινη επένδυση στους τοίχους και άνετο περιβάλλον με εξυπηρετικό προσωπικό, όπου θα μπορούσαν να ψωνίζουν οι άνδρες. Αντί για ράφια με σουτιέν και σλιπάκια σε κάθε μέγεθος, υπήρχαν μόνο ταμπλό στους τοίχους, όπου παρουσιάζονταν σεταρισμένα τα εσώρουχα. Έτσι οι άνδρες πελάτες, μπορούσαν εύκολα να διαλέξουν το στυλ εσωρούχου που ήθελα για τις γυναίκες τους και το προσωπικό αναλάμβανε να τους διευκολύνει στην εκτίμηση του κατάλληλου μεγέθους. Στις αρχές του '90 η Victoria's Secret, είχε καταφέρει να γίνει η μεγαλύτερη εταιρία πώλησης εσωρούχων στην Αμερική με πωλήσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στις μέρες μας το ετήσιο Victoria’s Secret Fashion Show, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιδείξεις μόδας της χρονιάς. Συγκεντρώνει εκατομμύρια θαυμαστές τόσο στον τόπο όπου γίνεται το show, όσο και μπροστά από από τις οθόνες των τηλεοράσεων όπου προβάλλεται. Ένας βέβαια από τους βασικούς λόγους αυτού του ενδιαφέροντος, είναι και το ότι σ’ αυτήν την επίδειξη παρελαύνουν τα πιο όμορφα και πιο σέξι μοντέλα. Επιπλέον, τα κοστούμια της Victoria’s Secret, είναι δημιουργίες που κάνουν την διοργάνωση να είναι φανταστική. Αυτά βέβαια συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, γιατί παλιότερα τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς !

Το πρώτο Victoria’s Secret Show διοργανώθηκε το 1995, με top model την Stephanie Seymour στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης. λίγο πριν από την ημέρα της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου. Δεν αναμεταδόθηκε ζωντανά,  αλλά κατάφερε να προκάλεσε το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού.


Μόλις το 2000 η παράσταση του show παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανή από την κρατική τηλεόραση, σε Παναμερκανική εμβέλεια . Προκάλεσε όπως ήταν φυσικό σάλο στο συντηρητικό αμερικανικό κοινό και η πλειοψηφία που για πρώτη φορά παρακολουθούσε ένα τέτοιο θέαμα, το θεώρησε “πορνογράφημα”. Ωστόσο, δεν απαγορεύτηκε η προβολή του και καθώς περνούσαν τα χρόνια, το κοινό μπορούσε να απολαμβάνει όλο και καλύτερα shows, με πιο ενδιαφέροντα σετ εσωρούχων συνδυασμένα με πολυτελή και πανάκριβα αξεσουάρ.

Αυτό που κάθε χρονιά συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα shows της διάσημης μάρκας, είναι το λεγόμενο  “Fantasy Bra”. Πρόκειται για ένα σουτιέν, το οποίο είναι συνήθως διακοσμημένο με διαμάντια και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας κάποιων επίλεκτων, παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών.

Κάθε χρόνο οι φανατικοί οπαδοί της μόδας προσπαθούν να προβλέψουν ποια μοντέλα θα έχουν την τιμή να συμμετάσχουν στην επίδειξη, για να παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες  της Victoria’s Secret. Και κάθε φορά οι εκπλήξεις του show είναι μοναδικές, συμβάλλοντας έτσι στην καλλιέργεια του μύθου που έχει καταφέρει να δημιουργήσει η μεγάλη αυτή φίρμα.


http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion/fashion7393.php

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙΣ????

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙΣ???

                  ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ????





     GLAMOUR GIRL:
αγαπάς την πολυτέλεια και δεν το κρύβεις!!!!! δεν βγαίνεις από το σπίτι χωρίς να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου,να έχεις συνδυάσει τα ρούχα σου και να λίγες σταγόνες από το αρωμά σου!!!! ακόμα και όταν η καθημερινότητα σε πιέζει ,δεν ξεχνάς να προσθέσεις την λεπτομέρια που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου!!!! φετιχ σου τα  παπουτσια και τα αμετρητα μπουκαλάκια από αρώματα και κρέμες στο μπουντουάρ!πάντα θες να χαρίζεις κάτι ξεχωριστό στον εαυτό σου!!!! Αγαπάς τα στρας,τα φώτα, τις εξοδους και δεν θα  διανοηθείς να βάλεις ποτέ το ίδιο φόρεμα δεύτερη φορά!

                  


ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ?


για σένα λοιπόν κατάλληλα είναι τα items  που αποτελούν ό,τι πιο τελευταίο στον χώρο της μόδας,τα στρας,τα little black dresses,τα ψηλά τακούνια,οι φάκελοι και τα trendy  αξεσουάρ!
               

                

                                             



δεν βγαίνεις από το σπίτι χωρίς μάσκαρα και δεν διανοήσε βραδινή έξοδο χωρίς smokey eyes'  make up!λίγο  gloss  για λαμψη είναι  must!
      

                           
                                        
    
 σου αρέσει να μόιάζεις με σταρ και είσαι πάντα ντυμένη σαν φιγουρίνι περιοδικού:μεγάλα γυαλιά,γούνικα τζάκετ το χειμώνα,μεγάλα αξεσουάρ στα μαλλιά ,μακρά σκουλαρίκια και βέβαια μαγιώ σε όλα τα καλοκαιρινά έντονα χρώματα!

           



                                     





   ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ:
μπορεί να αγαπάς την τεχνολογία ,αλλά δεν παύει να είσαι και γυναίκα!!!!το περίπλοκο σε γοητευει και πάντα ψάχνεις νέα gadgets  ακόμα και στα καλλυντικά που αγοράζεις! Η πρακτικότητα,η εξέλιξη και η αποτελεσματικότητα είναι το ζητούμενο σου ,και αυτό φαίνεται και στην εμφανισή σου! πολλές φορες η βιομηχανία της μόδας σου την δίνει,αλλά παρόλα αυτά, ξέρεις που να βρείς αυτά που είναι για το στύλ σου!είσαι μοναδική και πρακτική!!!!

                     


ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ?

προιόντα που τα συστατικά τους είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα,είναι αποτελεσματικά και προσφέρουν πολλές εφαρμογές μαζί!Απο το να αγοράσεις 3 κρέμες,θα προτιμήσεις να πάρεις μία πιο ακριβή,αρκεί να  είναι δερματολογικά ελεγμένη και παράλληλα να μπορεί να είναι  << πολυ-κρέμα>> π.χ
συσφυκτική,ενυδατική.αντιγηραντικη και  αντιηλιακή !
       

από τα ρούχα θα προτιμήσεις αυτά που προσφέρουν άνεση,ευελιξία και κάποιο επιστημονικό,ιατρικο κτλ ενδιαφέρον!
πάντα στις τσάντες σου κουβαλάς ένα κάρο gadgets  τα οποία παίρνεις πάντα μαζί σου για αυτό και δεν αποχωρίζεσαι τις μεγάλες τσάντες!!!!

φετίχ σου συνήθως είναι τα κοσμήματα-χρηστικά αντικείμενα Βλ συλλογή swaroski   με  usb  κοσμήματα!
                     
θα αγοράσεις ρούχα απότο ιντερνετ και δεν διστάζεις να το ψάξεις!
               




Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ:

είσαι από αυτες που απολαμβάνεις την διαδρομή,ο τρόπος είναι ο σκοπός και όχι το τελικό αποτέλεσμα!απολαμβάνεις την διαδικασία του ντυσίματος,του μακιγιάζ,της περιποίησης!δεν θα διστάσεις να τρέξεις στην αισθητικό για να σου βγάλει τα φρύδια ,όταν έχεις λεφτά, παρόλου που μπορείς και μόνη σου!!!!! ακόμα και το πιο απλό πράγμα όπως η αγορά ενός  t-shirt  ειναι ιεροτελεστία!!!!ενώ το αποτελεσμα πάντα είναι ικανοποιητικό δεν είναι ποτέ αυτοσκοπός,και εδώ είναι η διαφορά σου με το glamour girl!!!!και βέβαια δεν θα δεχτείς να μπεις σε οδυνηρές διαδικασίες για το αποτέλεσμα!!!! θα βρεις κάτι άλλο που θα το απολαμβάνεις και θα προσφέρι το ίδιο αποτέλεσμα!

            


ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ:
                  
το στυλ σου δεν είναι τόσο αυτό που σε απασχολεί όσο η διαδικασία! είσαι πάντα περιποιημένη και προσεγμένη!
    
sου αρεσει να έχεις επιλογές στα ρούχα,στα αξεσουαρ ,στα παπουτσια,ωστέ να μπορείσ να απολαύσεις τους συνδυασμούς που θα κανεις!χαρακτηριστικό σου είναι οτί αλλάζεις ευκολά στυλ καιγια να μην βαριέσαι και από περιέργεια!
     

                                   

    ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ:
θα σου άρεσε πολύ να ζεις σε μια μικρή επαρχία,γιατί όχι και σε ενα χωριό ,ώστε να είσαι σε αμεση επαφή με την φύση!προτιμάς πάντα πράγματα οικολογικά! το καλυτερό σου τα χειροποιήτα καλλυντικά και oi  μασκες από αγνά υλικά!όταν σου προσφέρουν φρούτα και λαχανικά από τον κήπο τους φίλοι και γνωστοί είσαι ευτυχισμενη και δεν έχεις καλύτερο δώρο!Προτιμάς ότι βοηθά το περιβάλον τόσο σε ρούχα,όσο και σε καλλυντικά και υποστηρίζεις εράνους και ομάδες που έχουν να κάνουν με αυτό!ακόμα και στην εμφανισή σου φαίναται η ευαισθητοποιησή σου αυτή!


ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:
                                      
τις νέες κολεξιόν από πολλούς οίκους που χρησιμοποιούν μόνο οργανικά συστατικά,δεν χρησιμοποιούν δέρματα ζώων και αποφευγουν ο,τιδήποτε έχουν σχέση με την φυσική γούνα!Αν δεν ζούσες στην έλλάδα,πιστεύω άνετα πως μπορεί να κυκλοφοούσες από δημιουργίες καθαρά οικολογικές!

 

σου αρέσουν τα τυπώματα με λουλούδια και ό,τιδήποτε έχει να κάνει με την φύση!


σχέδια από την  eco fashion week in Portland
                               
το ίδιο συμβαίνει και με τα καλλυντικά,τα αξεσουάρ,τις τσάντες......!

     



   ΒΙΑΣΤΙΚΗ:
έχεις τόσες υποχρεώσεις και ενδιαφέροντα που συνήθως δεν προλαβαίνεις!και ο ελάχιστος χρόνος που αφιερώνεις στον εαυτό σου είναι πολυτέλεια!
ακόμα και σε επίσημες περιστάσεις σκέφτεσαι πως θα ντυθείς ώστε να εισαι κομψη,αλλά και προετοιμασμένη και για την υποχρέωση που έχεις μετα!
δεν θέλεις να δαπανάς πολύ χρόνο για την εμφανισή σου!
 αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός των γυναικών ,δεν θα έμπαινεσ στην διαδικασία νααγοράζεις καλλυντικα και ρούχα για σένα! εφόσον κάνεις την δουλεία σου με όσα έχεις,γιατί να χάνεις πολύτιμο χρόνο από άλλα ενδιαφεροντά σου κάνοτας  shopping!!!!!


TI  ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ?


προτιμάς ρούχα πολυμορφικά που μπορείς να τα φοράς πωι,βράδυ χωρίς ιδιαίτερες στυλιστικές προσαρμογές!!!είσαι ο απόλυτος ορισμός του  mix and match style!!!!θες να τα προλάβεις όλα!!!!
οι τσάντες οι μεγαλες κρύβουν τα μυστικά σου,αφου εκεί κουβαλάς όσα θεωρείς ότι θα χρειαστείς όλη την ημερα!


                 
στα καλλυντικά οι μικρές πολυκασετίνες που τα έχουν όλα (σκιες,κραγιον,ρουζ),είναι το μεγαλύτερο επιτευγμα της επιστήμης των καλλυντικών!
                            

όταν δεν έχεις καμιά επίσημη υποχρέωση θα σε δούμε συχνα με αθλητικά και τζιν,ακόμα και στο γραφείο! τα υφασμάτινα αθλητικά είναι από τα αγαπημένα σου και τα κολάν δεν τα αποχωρίζεσαι!
           





  ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ:
παρατηρείς τα πάντα και θές όλανα είναι τέλεια!το ίδιο και στην εμφανισή σου!!!! δεν θές να πετάει ούτε τρίχα!!!! μπορεί να φας μία ώρα να σιδερώσεις μία μπλόύζα για να εφαρμόζει τελεια πάνω σου ή για να βάλεις το μολύβι το μάτι ακριβώς ευθεία! δεν σου αρέσουν οι τολμηρές εμφανίσεις,και προτιμας την ασφαλή οδό του κλασικού!πριν βγείς από τη πόρτα ελεγχεις τα πάντα από 3 φορές!!!!
                          

ΓΙΑ ΣΕΝΑ:

το ανδρόγυνο  και το μίνιμαλ είναι 2 στυλ που σε χαρακτηρίζουν!έτσι ξέρεις οτι θα είσαι τέλεια!το απλό είναι και το πιο ασφαλες!΄
              ακόμα και χρώμα να φορέσεις πάλι προτιμας τις μονοχρωμίες με φορέματα που είναι και αυτό σιγουρο, και δεν αφήνει πολα περιθώρια λάθους!

παντελόνια σε α γραμμή,φορέματα δεκαετίας 60  και μονόχρωμα items  σε πιο σκούρες αποχρώσεις είναι αυτά που γεμίζουν την πάντα τακτοποιημένη ντουλάπα σου!
        
στις τσάντες και τα παπούτσια είσαι κλασική και δεν ρισκάρεις ούτε στα αξεσουάρ!

                   
 θα βρείς πολλές από τις εμφανίσεις που σου ταιριάζουν εδώ!!!!


  ΤΥΠΟΣ ΧΥΜΑ:
σύνθημα σου το <<χαλαρά>>,δεν ασχολείσαι τόσο με την εμφανισή σου! προτιμάς να κάθεσε με τους φίλους σου και να <<αράζεις >> όπως λές από τα ισιώνεις τα μαλλιά σου ! έχεις το δικό σου στυλ
!υπάρχουν μέρες πουδεν βαριέσαι και μπορεί να βαφτείς, να ντυθείς αλλά πάντα το ζητουμενό σου είναι η άνεση!
 και τι εγινε αν φοράςτο ίδιο παντελόνι μία εβδομάδα,ή πας ε τa all-star  σου στο club?
εσύ θες να περάσεις καλά! με τα προγράμματα δενέχεις και την καλύτερη σχέση,προτιμας το ό,τι κάτσει!
έτσι επιλέγεις και καλλυντικά και ρούχα,ό,τι κάτσει από οποιδήποτε μαγαζί η φίρμα αρκει να βολευει εσενα!!!




ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ?

αγαπάς το απλό και ευκολό ντύσιμο!
φόρμες,τζιν παντελόνια,σορτς ο,τιδ΄ποτε μπορεί να σουπροσφέρει άνεση! και αν δεν ταιριάζουν και χρωματικά μερικές φορές τα ρούχα σου δεν έγινε και τιποτα! ούτε και αν το τζιν εχει καμιά τρυπούλα!
                                                                    


στο θέμα του μακιγιαζ το πολύ πολύ λίγη μάσκαρα και ένα  liposan  για τα χείλη!
αξεσουάρ για σένα αποτελούν τα λαστιχάκια τών μαλλιών ,αφού συνήθως τα έχεις δεμένα!

ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ????



ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!!!!



κάποια από τα στοιχεία τα πήρα από το βιβλίο :<<η μοναδική ομορφιά μέσα σου,συμβουλές ομορφιάς και υγείας για όλα τα κορίτσια>> της  sylvia schneider, μετάφραση ευα βαρδακή-βασιλείου,εκδοσεις πατάκη, σελ 27-28