Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!


Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!




Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!






Πειραματιστείτε με το χτένισμα σας… και αλλάξτε στυλ στο λεπτό! Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά αλλά και οι πλεξούδες και οι αλογοουρές θεωρούνται το “must” του φετινού χειμώνα, και όχι αδίκως. Η μόδα υποδέχεται τις κρύες ημέρες του χειμώνα με μια στυλιστική αλλαγή… ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Καθημερινά αλλά και πιο ιδιαίτερα χτενίσματα σας περιμένουν στη νέα χειμερινή σεζόν… τάσεις που θα λατρέψετε!

Τα αξεσουάρ μαλλιών… η νέα εντυπωσιακή μόδα!
Από λαμπερά τσιμπιδάκια και headbands μέχρι χρυσά αξεσουάρ για τα μαλλιά προτείνουν οι πασαρέλες Dolce & Gabanna για φέτος το χειμώνα. Πρόκειται για μια ιδέα από τα 80s, η οποία μπορεί να δώσει χαρακτήρα στις εμφανίσεις σας, καθώς οι κορδέλες και τα λαστιχάκια είναι ικανά να χαρίσουν όχι μόνο ροκ αλλά και μια κομψή εμφάνιση.  Σχεδόν κάθε αξεσουάρ μπορεί να σας χαρίσει τις πιο τέλειες αλογοουρές ή να προσφέρει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο χτένισμά σας. Από ό,τι φαίνεται, το 2012-2013 είναι η χρονιά της λεπτομέρειας. Προσοχή όμως! Κάθε χτένισμα δεν είναι ιδανικό με όλα τα αξεσουάρ…
Χτενίσματα που θα «τραβήξουν» τα βλέμματα
Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!Πλεξούδες με… τρόπους!
Ίσως η πιο μοντέρνα εμφάνιση φέτος να συνδυάζεται με ένα χτένισμα που περιέχει πλεξούδες. Για πολλές γυναίκες αποτελεί ένα δύσκολο χτένισμα, αλλά σκεφτείτε πόσο όμορφο θα είναι το αποτέλεσμα, ειδικά αν το συνδυάσετε με διάφορα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Δοκιμάστε να κάνετε ένα στεφανάκι γύρω από το κεφάλι σας, ακόμα και αν πιάσετε τα μισά μαλλιά πάνω και άλλα κάτω. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε και την πλεξούδα στα πλάγια, αρκεί να αφήσετε μερικές τούφες κάτω…

Αλογοουρά με στυλ
Η αλογοουρά των ‘60s οδηγεί στην απόλυτη φετινή τάση της μόδας. Πρόκειται για την αλογοουρά που δένεται αρκετά κοντά στο λαιμό, έχει όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στα πλάγια. Με άλλα λόγια αποτελεί ένα καθημερινό χτένισμα που έρχεται αντιμέτωπο με την αυστηρή αλλά “in” αλογοουρά. Ρίξτε πάνω τους serum (κατά του φριζαρίσματος) και αφού σφίξετε την αλογοουρά με το λαστιχάκι, περάστε περιμετρικά γύρω της μια τούφα από τα μαλλιά σας για να το καλύψετε.
Αφέλειες και Κρεπάρισμα
Οι αφέλειες χαρακτηρίζονται και φέτος το must του χειμώνα, αφού μπορούν να σας μετατρέψουν ταυτόχρονα σε sexy και πιο νέα, ανεξαρτήτως του ύφους των μαλλιών σας. Την ίδια πορεία έχουν και τα κρεπαρισμένα μαλλιά, τα οποία χαρίζουν ένα διαφορετικό στυλ στο χτένισμα σας. Αν πειραματίζεστε με τα αξεσουάρ μαλλιών, μπορείτε να δοκιμάστε να προσθέσετε ένα μαντίλι με χρώμα ή ένα headband. Στο εξωτερικό, ο συνδυασμός του κρεπαρίσματος με τα hair accessories είναι πολύ συνηθισμένος…
Τα νέα “trends” στα μαλλιά… για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013!








Μπούκλες με «αέρα»!
Πρόκειται για το πιο γρήγορο look του χειμώνα. Αρκεί να έχετε σπαστά μαλλιά και με λίγο αφρό θα φτιάξετε ένα όμορφο καθημερινό χτένισμα για το πρωί αλλά και το βράδυ. Βέβαια, αν τα μαλλιά σας είναι ίσια από φυσικού τους, προσπαθήστε να τα στεγνώστε και να τα περάσετε από το ψαλίδι για μπούκλες. Για τελείωμα ρίξτε πάνω τους λίγη λακ και είστε έτοιμες. Αν λατρεύετε τα αξεσουάρ δοκιμάστε να ταιριάξετε το χτένισμα με μια λεπτή στέκα.

Η χωρίστρα στη μέση
Ίσως έχετε δει με λάθος ματιά τη χωρίστρα στη μέση! Δεν είναι βαρετή και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη. Πρόκειται για μια μοναδική τάση της φετινής σεζόν, η οποία είναι ικανή να «ταιριάξει» με διάφορα χτενίσματα, από wet look μέχρι χτενίσματα με ανοικτές ελαστικές μπούκλες. Αν έχετε μακριά μαλλιά… τολμήστε το.

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου, 23/10/2012

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012-'13! Οι τάσεις στα νύχια και μια ματιά στο νέο it βερνίκι της Chanel!



Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012-'13! Οι τάσεις στα νύχια και μια ματιά στο νέο it βερνίκι της Chanel!



Το νέο lipstick φαινόμενο είναι τα νύχια! Και απαιτούν την προσοχή μας! Στα fahion shows του Χειμώνα κατάφεραν κάποιες φορές να κλέψουν τις εντυπώσεις και από το make up ή τα μαλλιά. Ποιες είναι, όμως, οι τάσεις; Πολλές θα σου πω σε γενικές γραμμές. Από εκείνο το υπέροχο γκρι που θα γίνει το επόμενο best seller και το είδαμε στον οίκο Chanel(!) μέχρι το λαδί του Dior ή τα velvet nails του Ruffian έχεις πολλά να δεις. 

Η πιο σημαντική, όμως, τάση για την νέα σεζόν είναι τα πρόχειρα βαμμένα, σχεδόν κατεστραμμένα νύχια του Gareth Pugh και του Mabile. Προορίζονται ωστόσο για τολμηρά κορίτσια που αγαπούν το rock στιλ! Αυστηρά!

Θέλεις όλα τα παραπάνω σε εικόνα: δες αποχρώσεις, σχέδια και nail trends που θα μας απασχολήσουν το '13. Γιατί στην ομορφιά, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!

 
Στον οίκο Ruffian τα νύχια είχαν βελούδινη υφή σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. 

Στον Jeremy Scott είδαμε σε κάθε νύχι κι ένα διαφορετικό χρώμα αλλά με το ίδιο πάντα σχέδιο. 

O οίκος Chanel κάνει πάντα fashion statement με τις αποχρώσεις του! Θυμάσαι πέρσυ την τεράστια επιτυχία του Peridot; Το αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και φέτος με την απόχρωση Frenzy no 559 το οποίο ανήκει στην φθινοπωρινή σειρά του οίκου και λανσάρεται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Στην Vivienne Westwood για την συλλογή της Red Label κάθε νύχι είχε κι ένα δικό του διαφορετικό σχέδιο με ινδιάνικες καταβολές.

Στον οίκο Thakoon τα νύχια ήταν περασμένα με μια βάση ενώ στην άκρη τους είχαν μια λεπτή γραμμή από μαύρο βερνίκι σαν γαλλικό αλλά στην πιο rock εκδοχή της!

Στο fashion show του Erdem τα νύχια βάφτηκαν με ένα φωτεινό cobalt blue της βρετανικής εταιρίας Nailgirls

Τα κατεστραμμένα και κακοβαμμένα νύχια είναι big hit το Φθινόπωρο που έρχεται. Στον έτσι κι αλλιώς σκοτεινό Gareth Pugh η Marian Newman με τα βερνίκια Filthy Gorgeous και πιθανότατα το Magnetic απόχρωσης Metallic Silver. 

Στον Christian Dior τα νύχια βάφτηκαν σε μία λαδί απόχρωση. 

Το γαλλικό ξεφεύγει από τον βαρετό χρωματικό συνδυασμό του και επαναπροσδιορίζεται. Η Deborah Lippmann δημιούργησε μια μπεζ βάση συνδυασμένη με γραμμή σε burgundy red. Ένα χρώμα που θα παίξει πολύ και φέτος σε νύχια και χείλη!



Νατάσα Μπερέκου