Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SOUTH CITY ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΡΜΑ GLAM ET CHIC!!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  SOUTH CITY ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΡΜΑ <<GLAM  ET CHIC>>!!!

          




όσοι δεν καταφέρατε να διαβασετε την συνεντευξη της σχεδιάστριας κοσμημάτων της φίρμας <<GLAM  ET CHIC>>!!! ρίξτε μια ματιά εδώ!!!



ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ KAI ΝΑ ΕΙΣΤΕ <<GLAM  ET CHIC>>!!!

Οι γιορτές έρχονται, και παρόλο που η οικονομική  μας  κατάσταση δεν είναι και στα
καλύτερά της, σίγουρα θα κάνουμε δώρα στα άτομα που αγαπάμε και γιατί όχι και στον
εαυτό μας!!!! Τι καλύτερο λοιπόν από ένα κόσμημα???
Για να διαλέξουμε τα κατάλληλα κοσμήματα με βάση τις τελευταίες τάσεις ( αλλά και τιςτελευταίες <<τάσεις>> στα οικονομικά),θα πάρουμε συμβουλές από μία ειδικό την Κατερίνα η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και δημιουργός του Glam et Chic jewels.( ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ MOKUME ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. )



Πες μας λίγα λόγια για την φίρμα <<GLAM ET CHIC>>?τι σημαίνει glam et chic για
σένα?
GLAM ET CHIC ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ  ΠΟΥ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..

Στα κοσμήματα υπάρχουν τάσεις ανά σεζόν,όπως συμβαίνει και στα ρούχα?αν
ναι ποιες είναι για το χειμώνα του 2012?
ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ..ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΔΑΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΜΕ ΕΝΑ PASSE ΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ GLAM ET CHIC ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ  ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ,ΓΚΡΙ,ΜΩΒ,ΣΜΑΡΑΓΔΙ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΚΟΛΙΕ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΚΙΑ...(ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ)!



Ποια κοσμήματα θεωρούνται all time classic επιλογη?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ALL TIME CLASSIC ΕΠΙΛΟΓΗ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΤΣΕΧΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΡΟΥΧΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΕΣ!!!


Ποια έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των αγοραστών και γιατί?
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΛΙΕ Η ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΑΠΟ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ,ΜΕ  ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  ΜΕ ΑΤΣΑΛΟΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Η ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ  ΚΑΤΙ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΟ...





Οι γιορτές είναι προ των πυλών και πολλοί θεωρούν ότι ένα κόσμημα είναι το
καλύτερο δώρο, ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για δώρα???
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΟΝΥΧΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! 



πολλοί από αυτους που θα προτιμήσουν να κάνουν δώρο ένα κόσμημα είναι
άντρες,τι θα τους συμβούλευες να αγοράσουν?(για να δωρήουν στην συντροφό
τους τους ,την μητέρα,κόρη,κτλ
ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ,ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΛΑΜΠΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!



Θελουμε όμως να είμαστε glam et chic και στα ρεβεγιόν, ποια κοσμήματα είναι
ιδανικά για αυτές τις περιπτώσεις?
ME ENA TOTAL BLACK LOOK,ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ  ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Η ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΑΠΟ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΝΥΧΑΣ,ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ,ΠΕΡΙΔΟΤΟ,ΑΧΑΤΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ..



Τα κομήματα με πολυτιμούς λίθους είναι πανάκριβα,τα faux με τα ψευτικά
στρας είναι passé τι μπορούμε να επιλέξουμε ώστε και το πορτοφόλι μας να
προστατέψουμε ,αλλά και το στυλ μας?
ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΟ..ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ,ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ..
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ,ΜΙΚΡΑ ΜΟΤΙΦΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΜΑΤΑΚΙΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..



Τι πρέπει να προσέχουμε κατά την αγορά κοσμήματος?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ..ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ,ΠΕΡΛΕΣ ΑΝΤΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ,ΓΥΑΛΙ ΑΝΤΙ ΖΙΡΓΚΟΝ..Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ..

Που μπορούμε να σε βρούμε???
ΣΡΟ PROFILE ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK www.facebook.com/glametchicjewels
KAI STO THL 6936638060

Τι προτεινεις για τους αναγνώστες του south city?
EYXOMAI SE OLOYS TOYS ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ..
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ TO GLAM ET CHIC KATA THN EORTASTIKH PERIODO ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK(www.facebook.com/glametchicjewels) ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ..


 σε ευχαριστούμε Κατερινα!!!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Περιδέραια και τσόκερ-κομψοτεχνήματα κατέλαβαν τις πασαρέλες κάνοντας ένα από μεγαλύτερα fashion statement της χρονιάς.

Περιδέραια και τσόκερ-κομψοτεχνήματα κατέλαβαν τις πασαρέλες κάνοντας ένα από μεγαλύτερα fashion statement της χρονιάς.

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, τα εντυπωσιακά περιδέραια κάνουν φέτος δυναμικό comeback στους μεγαλύτερους οίκους μόδας, επιβεβαιώνοντας τη βασική τάση που θέλει ένα αξεσουάρ να κάνει το δικό του statement στο στυλ μας. Τα μεγάλα κοσμήματα τα θυμάμαι περίπου στη δεκαετία του 90 σε πιο boudoir εκδοχή, με περίτεχνα σκαλίσματα και βελούδινες λεπτομέρειες. Η επανεμφάνισή τους έχει σχεδιαστικά πολύ περισσότερες επιλογές και έρχεται να ολοκληρώσει με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο το στυλ outfit που έχουμε ήδη επιλέξει. Τσόκερ φορεμένα πολύ κοντά στο λαιμό, μίνιμαλ κολιέ με ροκ στοιχεία ή πιο ρετρό περιδέραια δίνουν την τελευταία πινελιά στο look μας.
Μερικά tips για τα περιδέραια
  • Θεωρώ ότι ένα τόσο έντονο αξεσουάρ όπως ένα τσόκερ δεν αφήνει χώρο σε υπόλοιπα. Αποφύγετε λοιπόν να φορέσετε πολλά μεγάλα κοσμήματα όπως σκουλαρίκια ή πολύ μεγάλα βραχιόλια.
  • Προσέχω πάντα η μπλούζα, το πουκάμισο ή το φόρεμα να έχει την κατάλληλα λαιμόκοψη για το περιδέραιο μου.
  • Δίνω σημασία στην αρμονία των υλικών και του συνολικού look.
Υπέροχα περιδέραια στα μεγαλύτερα catwalks.
Lanvin

Isabel Marant
Savatore Ferragamo
Elie Saab
Dior
Tory Burch


Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Μόδα για ακριβά γούστα από το Πακιστάν

Μόδα για ακριβά γούστα από το Πακιστάν



Click to open image! Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Στο Πακιστάν κάνουν ακόμα μόδα.
Μπορεί στην Ευρώπη η οικονομική κρίση να αποτελεί το μείζον θέμα σε κάθε συζήτηση, αλλά στην Ανατολή όλα δείχνουν πως η «μόδα» δεν καταλαβαίνει από χρηματιστήριο καθώς οι κυρίες του Bollywood θέλουν να είναι κομψές όλες τις ώρες της μέρας. Έτσι, η πόλη Lahore του Πακιστάν έγινε η πρωτεύουσα της μόδας καθώς εκεί εξελίχθηκε το μεγαλύτερο fashion week για νυφικά Ινδών και Πακιστανών σχεδιαστών.
Δημιουργίες υψηλής ραπτικής από πανάκριβα υφάσματα, φωτεινά χρώματα και χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες συνδυάζουν την παράδοση με τις τάσεις της μόδας δίνοντας λάμψη σε κάθε κυρία που θα τολμήσει να τα φορέσει.
Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς πιστεύουμε πως εάν τα εν λόγω φορέματα προσαρμόζονταν λίγο στην ελληνική πραγματικότητα θα είχαν μεγάλη επιτυχία! Απολαύστε τις φωτογραφίες από την Εβδομάδα Μόδας του Πακιστάν.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Fendi & Mulberry: Δες τις ανοιξιάτικες καμπάνιες τους

happy new year!!!!


 

Fendi & Mulberry: Δες τις ανοιξιάτικες καμπάνιες τους

Δημοσιεύτηκε Κυρ 01/01/2012. Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
 

 


Ποιά μοντέλα πρωταγωνιστούν;


Άλλες δύο ανοιξιατικες καμπάνιες βγήκαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα και η Miss Bloom δεν θα μπορούσε να μην τις μοιραστεί μαζί σου. Πρόκειται για δύο από τους πιο αγαπημένους μας εταιρίες, τους οίκους Fendi και Mulberry που για να είμαστε ειλικρινείς ποτέ δεν μας έχουν απογοητεύσει.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τον οίκο Fendi. Με τον Karl Lagerfeld πίσω από τον φακό και την Arizona Muse να πρωταγωνιστεί πρόκειται για μια από τις πιο λιτές αλλά και ενδιαφέρουσες καμπάνιες που είδαμε φέτος. Άλλωστε και η ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον μας από την πρώτη στιγμή.
 
                    

 

Όσο για τον οίκο Mulberry η καμπάνια ακολουθεί πιστά το concept της συλλογής και διαδραματίζεται στα παραθαλάσσια αγγλικά θέρετρα με τα έντονα χρώματα να κλέβουν τις εντυπώσεις και τις Frida Gustavson και Lindsay Wixson να είναι πιο όμορφες από ποτέ.
 
 

 

Εσύ τι λες; ποια από τις δύο καμπάνιες σου αρέσει περισσότερο;
 
 
MORE FENDI:        
 
 
                                              
 
 
 
 
                                                                
 
                                                      
 
 
 
 
MORE MULBERRY       
 
 
                                                             
 
                                                                  
 
 
                                                  
 
ESEIS POIA THA EILEKSETE?????