Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

 

ΜΠΕΙΤΕ  ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ….. OXFORD SHOES!

http://www.filodimos.gr/

 Για  τον χειμώνα του 2012, είδαμε στις πασαρέλες  τα  αντρικά Brogues,( oxford shoes -το τρυπητό μοτίβο ) να συνοδεύουν girly  φορέματα και άκρως θηλυκά σύνολα. Τα oxford shoes  ήρθαν για να μείνουν και να αποτελέσουν την πιο in style επιλογή! Είναι τα δετά εκείνα παπούτσια που μας  φέρνουν στο μυαλό τους άνδρες  με σμόκιν και ψηλά καπέλα της δεκαετίας του 30. Κάπου εκεί αποκτούν θέση και στην γυναικεία γκαρνταρόμπα , όταν λόγω της έλλειψης υφασμάτων κατά την διάρκεια των πολέμων, οι γυναίκες αναγκάζονταν  να δανείζονται ρούχα από τα αρσενικά μέλη της οικογένειας. Αυτό ήταν η αρχή, ώστε  να τα γνωρίσουν, να τα  δοκιμάσουν  και να μην τα ξαναβγάλουν ποτέ!

 Με το πέρασμα των χρόνων τα χρώματα άλλαξαν τα ασπρόμαυρα σχέδια  αποκτούν έντονα χρώματα,  μεταλιζέ αποχρώσεις και γυναικείες πινελιές (αντί για κορδόνια σατέν κορδέλες). Η φίρμα Paul Smith  προτείνει σε κάθε collection της  νέα σχέδια σε oxford shoes   που μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Πολλά  είναι τα επώνυμα   brands που  ακολουθούν το παράδειγμα της όπως  Michael kors, camper, Louboutin (είτε στην κλασική εκδοχή, είτε σε μορφή ankle boot με τακούνι).
      

                                                            

Για το καλοκαίρι του 2012, η  peep toe εκδοχή των oxford shoes   έρχεται  για να εντυπωσιάσει! Όσες όμως και αλλαγές  να γίνουν, δεν χάνουν ποτέ την άνεση που προσφέρουν. Παπούτσια σταθερά που δεν πιέζουν το πέλμα  και άκρως αναπαυτικά ακόμα και στην εκδοχή με τακούνι στιλέτο.
    
                                                
Πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε?

Όσο και να φαίνεται δύσκολο τα συγκεκριμένα υποδήματα  συνδυάζονται :
  • με τις  pencil  φούστες σας,
  •  τα φορέματα στυλ δεκαετίας 60
  • με τα  boyfriend jeans σας.
           
  • Κομψή επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός τους με cigarette  παντελόνι, πουκάμισο λευκό και ένα μεσάτο γιλέκο ή σακάκι!
  • Αν πάλι είστε λάτρης του πιο κλασικού ένα παντελόνι σε Α γραμμή και ένα δαντελένιο τοπ /σατέν πουκάμισο είναι ιδανικά τόσο για το γραφείο όσο και για πιο  formal  περιστάσεις.
  • Πως σας φαίνεται  η ιδέα της μίνι φούστας με πιέτες και ένα γιλέκο σε μακριά γραμμή, εύκολο, κομψό και σέξι.
  •  αν είστε φαν των κολάν , επιλέξτε ένα με στρας ή τρουκς   με ένα σεμιζιέ φόρεμα ή ένα boyfriend  φαρδύ πουκάμισο με ζώνη αν το προτιμάτε.
  •  συνοδεύουν με απόλυτη αισθητική αρμονία πανωφόρια όπως κάπες, σταυρωτά παλτό ως το γόνατο, κλασικές καπαρντίνες καθώς και σακάκια σε Α γραμμή.
-Αποφύγετε όμως  να τα φορέσετε με << φουσκωτά >> μπουφάν (κοντά ή μέχρι το γόνατο)  που δίνουν την αίσθηση του πρόχειρου!
-αποφύγετε τα περιττά αξεσουάρ

  •  ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι πέρλες (faux  ή αληθινές) ό,τι έχετε  σε ένα μονόχρωμα σύνολο είναι υπεραρκετά!
  •  Έξυπνη επιλογή αποτελεί ένα φουλάρι ή ένα σατέν μαντήλι στο λαιμό!
  •  Σχετικά με την τσάντα, , μία μίνιμαλ τσάντα ώμου  είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε μέρα
  •  και ένας απέριττος μαύρος φάκελος για το βράδυ.
Μετά από όλα τα παραπάνω μήπως ήρθε η ώρα  να αποκτήσετε και τα δικά σας  oxford shoes  ? Το ιδιαίτερο στυλ που αποπνέουν , η φινέτσα τους δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο!
 

Τα 8 τοπ χτενίσματα της νέας σεζόν...

Τα 8 τοπ χτενίσματα της νέας σεζόν...

Πηγή: http://pistepseto.blogspot.com/2012/03/8_20.html#ixzz1q1gXkhYG

Φέτος τη νέα σεζόν τα χτενίσματα στα μαλλάκια σου έχουν την τιμητική τους και εσύ καλείσαι να αναδείξεις την πιο φυσική και αέρινη πλευρά σου.
Αιθέρια, ρομαντικά και νωχελικά χτενίσματα αναδεικνύουν την φυσική και χαλαρή σου ομορφιά! Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε ενθουσιάσουν την νέα σεζόν...



Γενικά: η παιδικότητα σου τώρα εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τα χτενίσματα της Άνοιξης που είναι σαν πέπλο και πλαισιώνει απλά το πρόσωπο είναι το ζητούμενο. Αυτό σημαίνει ανάλαφρες μπούκλες, πλεξούδες κάθε λογής και χαλαρά ανάλαφρα κοτσάκια είναι στο προσκήνιο της νέα συγκλονιστική σεζόν.

Κρεπάρισμα στο φουλ στο επάνω μέρος του κεφαλιού για τον οίκο Mulberry!


Χαμηλές αλογοουρές, το απόλυτο must: η σύγχρονη αλλά και ταυτόχρονα απλή πολυτέλεια με μαλλιά χτενισμένα χωρίς να δείχνουν επιτηδευμένα, σε αλογοουρά με χωρίστρα στο πλάι. Οι αλογοουρές αυτές πέφτουν σαν κύμα στον ώμου σου και σου χαρίζουν σοφιστικέ αέρα που κερδίζει τα βλέμματα ενώ η αλογοουρά είναι χαμηλή αφού ξεκινάει από χαμηλά από το σβέρκο και ξεκινάει από φυσική χωρίστρα. Για να την πετύχεις όπως το είδαμε στον οίκο Moschino με στερεωμένη ψάθα για πιάσιμο και στον Balmain δεν έχεις παρά να τραβήξεις πίσω τα μαλλιά σου σε μια λεία αλογοουρά στερεωμένη στο κέντρο και πίσω μέρος του κεφαλιού ενώ πρέπει να προσέξεις το φυσικό τελείωμα της και είσαι έτοιμη!



Κρεπάρισμα και καταπόνηση στο φουλ: στο σόου του Mulberry είδαμε κάτι μοναδικό! Χτενίσματα με έντονο κρεπάρισμα και τούφες σε άλλο χρώμα. Η έμπνευση ήταν ένα κορίτσι στην βροχερή Αγγλία και η τοποθέτηση των τουφών γίνεται σε τυχαία σημεία με το ροζ ή το μπλε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα χρώματα. Για να πετύχεις το λουκ δεν έχεις παρά να κρεπάρεις το επάνω μέρος του κεφαλιού μιας και ο όγκος στο επάνω μέρος είναι must και στη συνέχεια να αφήσεις το υπόλοιπο μαλλάκι να πέσει ανάλαφρα, φυσικά στους ώμους και είσαι έτοιμη! Τα μαλλιά σου όχι μόνο δεν δείχνουν να έχουν χτενιστεί αλλά δείχνουν λίγο καταπονημένα σαν να τα χτένισες απότομα! Η φυσικότητα είναι και εδώ το κλειδί του χτενίσματος!



Κοτσίδες τριγύρω πολλές: οι κοτσίδες στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι ένα από τα πιο σέξι τρεντ της σεζόν. Οι κοτσίδες σαν στεφάνι όπως τις είδαμε στα σόου της Vivienne Westwood, είναι χοντρές πλεξούδες που μόλις τις φτιάξεις μπορείς να τις «περάσεις» κατά μήκος του μετώπου σαν στεφάνι και να μεταμορφωθείς σε επίγεια ρομαντική αιθέρια ύπαρξη. Οι πλεξούδες γενικά που ξεκινάνε από όλα τα μέρη των μαλλιών και στην ουσία δημιουργούν ένα στεφάνι από κοτσίδες είναι επίσης ένα από τα κυρίαρχα τρεντ της νέας σεζόν.

 
Οι χοντρές πλεξούδες όπως τις είδαμε στον Valentino κέριδσαν τις εντυπώσεις!
Ρετρό ομορφιά για να γίνεις μια κούκλα άλλης εποχής!
Ρετρό ομορφιά για να γίνεις μια κούκλα άλλης εποχής!


Οι χαλαρές σου οι μπούκλες: μέσα στο όλο κλίμα αθωότητας και φυσικότητας, τα στιλιζαρισμένα μαλλάκια δεν έχουν θέση στα τρεντ αυτής της σεζόν! Οι ανάλαφρες χαλαρές μπούκλες είναι όχι μόνο πολύ εύκολες να τις πετύχεις αλλά και πολύ σέξι! Με τα χοντρά ρόλεϊ για τις μπούκλες μπορείς να διπλώσεις αφού πρώτα χωρίσεις σε μέρη το κεφάλι σου όλα σου τα μαλλάκια αφού πρώτα στεγνώσεις φυσικά. Μετά από 1 με 2 ωρίτσες ξεδίπλωσε τα μαλλάκια σου και θα έχεις τις πιο σούπερ σέξι μπούκλες που μπορείς να φανταστείς!



Κοτσιδάκια: τα κοτσιδάκια φέτος είναι must! Ποια κοτσιδάκι όμως είναι το θέμα; Για να πετύχεις τα κοτσιδάκια της σεζόν δεν έχεις παρά να δώσεις όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού κρεπάροντας φυσικά, και να χωρίσεις τα μαλλιά σε δύο μέρη και με ένα λαστιχάκι να πιάσεις στη μέση περίπου του μαλλιού και να φτιάξεις το σπιο σούπερ κοτσιδάκι!



Ρετρό μου χτένισμα: τα ρετρό χτενίσματα που είδαμε στον οίκο Jean Paul Gaultier και Preen είναι και πάλι απόλυτα in και σου χαρίζουν αέρα άλλης εποχής με τις μπούκλες που μπορείς να λανσάρεις με φορά προς τα επάνω και γυρισμένες σαν φορετός κότσος!



Στολίδι είσαι μόνη σου: φέτος καλείσαι να στολίσεις τον κότσο σου με ότι σου αρέσει: μεταλλικά κλιπ όπως είδαμε το τρεντ στον οίκο Gucci, τσιμπιδάκια, στέκες αλά Louis Vuitton, κορδέλες και ότι άλλο σου αρέσει!



Πες ναι στο wet look: το wet λουκ είναι ότι πιο σέξι μπορείς να πετύχεις τη νέα συναρπαστική σεζόν! Δεν έχεις παρά να απλώσεις αφρό ή τζελ στα μαλλάκια σου για να δημιουργήσεις το πιο in λουκ της σεζόν

Οι χοντρές πλεξούδες όπως τις είδαμε στον Valentino κέριδσαν τις εντυπώσεις!

Κρεπάρισμα στο φουλ στο επάνω μέρος του κεφαλιού για τον οίκο Mulberry!




Πηγή: http://pistepseto.blogspot.com/2012/03/8_20.html#ixzz1q1gXkhYG
womenonly.gr

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝA ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ!!!!!!



ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝA ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ!


Ολες οι γυναικες εχουμε ανασφάλειες με το σώμα μας!οσο αδυνατες και να είμαστε πάντα βρίσκουμε καποιο ελαττωμα!Κατι δεν μας αρεσει...
Ποσο μάλλον οι κοπέλες που εχουν  λίγα παραπανίσια κιλά!Το χειρότερο είναι που σε καποιες περιπτώσεις θέλουμε να χάσουμε κιλα αν γινεται και σε μία μερα....Και όμως γίνεται μα καποια στιλιστικα τιπς θα φαίνεστε αρκετα αδυνατότερη!


·                     πριν από ολα το πιο σημαντικό ειναι η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ-ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ-ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ!


·                     φορέστε τακούνια,περα από τους πόντους που κερδίζεται,μακραίνουν το πόδι,ειδικα οταν οι γόβεσ σας είναι σε nude  απόχρωση ,οσο πιο κοντα στο χρωμα του δερματός γίνεται.

    

·                     Πέρα από το μαυρο που όλες ξέρουμε,μπορείτε να βάλετε και άλλα σκουρα χρώματα που λεπταινουν οπτικα την σιλουέτα σκουρο μπλε.χακι,καφε και γκρι


    
                                                          


·                     προτιμηστε εμπριμέ με μικρα σχέδια και αποφύγετε τα ο,τιδηποτε εντονο ή γυαλιστερο

      
         

·                     Ολοι ξέρουμε οτι οι στενες γραμμές είναι η χειρότερη επιλογή γιατι δείχνουν όλες τις σωματικές μας ατελειες!βέβαια ούτε τα υπερβολικά χυτα ρούχα βοηθούν αφου προσθέτουν όγκο!μεση λύση είναι πάντα η καλύτερη!

      

·                     Αποφύγετε φραμπαλάδεσ,ντραπέ,σούρες ή μεγαλα διακοσμητικά,αφου τραβουν το βλέμμα και προσθέτουν ογκο
     

·                     Δεν ξεχναμε το βασικό στιλιστικο κανονα ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ!!!έτσι αν καποια αντιμετωπίζει προβλημα στην περιοχή της κοιλιάς μπορει να προβάλει τα πόδια της,ή αν τα ψωμάκια την ενοχλούν μπορεί να εστιάσει σε ένα ωραίο μπουστο

·                     προτιμήστε σύνολα με ενιαίο χρώμα  ή με κοντινούς τόνους
    

·                     αποφύγετε τα σακάκια με βάτες,οσο και αν είναι η μόδα ,αυτά τα σχέδια ταιρίαζουν μόνο σε πολύ αδυνατες.Στην ίδια κατηγορία μπορούμε να εντάξουμe και τις μπότες ωσ το γόνατο που βλέπουμε στισ βιτρίνες!Αν δεν έχετε ψηλά πόδια και καλοσχηματισμένα ,όσο και να σας αρέσουν dont!

  

·                     αποφύγετε τα σουπερ κοντα μίνι,αλλα και τα πολυ μακρια!Οι μίντι φουστες που φτανουν λίγο πάνω ή λίγο κατς από το γόνατο είναι ιδανίκες για όλους τουσ σωματότυπους!
YES
       


·                     Οταν φορατε κολάν το σωστό υψος της τουνίκ είναι να σταματά ακριβώς κατω από την περιφερεια σας,ώστε το ματι τςν άλλων να πέφτει στα πόδια ,που από το κόλαν που είναι συσφικτικό μαζευονταί και οπτικα φαίνονται λεπτότερα!


·                     Το καλοκαίρι αν θελετς να φορέσετε τις τουνίκ σας,για να φαίνεστε ποι λεπτή δοκιμάστε apo μέσα κολαν κάπρι,τα οποία είναι πιο δροσερα από τα μακρία και επειδή σταματουν κατς από το γονατό δειχνουν την γαμπα σας μακρύτερη!

·                     Τα ψηλοκαβαλα παντελονια επισης είναι  κολακευτικά αφού δειχνουν τα πόδια σας μακρύτερα(απογυγετέ τα σε περίπτωση που είστε μικρόσωμη!)ιδανικα είναι και με τον κανονικό καβάλο για όλους τους σωματότυπούς!

     

·                     Τέλος αν τονίσετε την κορυφή των ζυγωματικών σας με ρουζ πέρα οτι οι μεγαλύτερες θα έχετε ενα στιγμιαίο λιφτινγκ,θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των ζυγωματικών.οποτε ένα πιο αδυνατο πρόσωπο πάντα μπερδεύει!

   

Εφαρμόζοντας όλα τα παραπάνω κορίτσια σίγουρα θα είστε τελειες!Θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας και αφήστε τους αλλους να ανρωτιούνται πότε αδυνατίσατε!
καλη επιτυχια!

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

SHOP THE LOOKS by style.com

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ SUGAHMAG!!!!!




ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΑΠΟ SUGAHMAG!!!

Weekly Look: The pastel look!!!
Τολμήστε να συνδυάσετε δύο ή περισσότερα παστελ χρώματα σε ένα σύνολο και αφήστε την πιο γλυκιά αίσθηση με το στυλ σας! Αποκτήστε το στο www.fullahsugah.gr καθώς και σε όλα τα ομώνυμα καταστήματα Fullah Sugah

March 2012 #98