Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟΙ ΚΟΤΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011!!!!


 ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟΙ ΚΟΤΣΟΙ ΓΙΑ  ΤΟ   ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011!!!!
                        (Χωρίς κόπο και κόστος)


                                




Το <<μαλλί και η τσάντα έλεγαν οι παλιοί μόδιστροι είναι τα στοιχεία που μπορούν να αποθεώσουν ή να κατατσρεψουν μια εμφάνιση>>





δεν ξέρω κατα πόσο πια ισχύει για την τσάντα πια, αφού η ταση mix n match  επιτρέπει να συνδυάζουμε τα πάντα μεταξύ τους(στα πλαίσια πάντα της λογικής)....
ωστόσο είναι γεγονος πως ένα ωραίο χτένισμα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο!!!


όλες θα θέλαμε κάθε μέρα να έχουμε περιποιημένα μαλλιά,αλλά δυστυχως  αν δεν είμαστε επιδέξιες στα χέρια ή αν δεν έχουμε τον χρόνο και τα χρήματα να πηγαίνουμε καθε μέρα κομμωτήριο,το αποτέλεσμα δεν είναι ποτε αυτό που θέλουμε!!!!


 οι ανάλαφροι κότσοι,οι παιχνιδιάρικες πλεξίδες είναι τα φετινά καλοκαιρινα trend !!!!          

μπορούμε ευκολα να φτιάξουμε και μόνες μας!!!

                               


  •  οι ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ και φέτος  έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις μας!!!! τις είδαμε στις πασαρέλες,στα ντεφιλε και στην τηλεόραση! είτε με  μία,είτε με πολλα πλεξουδάκια σε διάφορα μεγέθη, πάντα φαίνεστε χτενισμένες.... και το σημαντικότερο χώρις κόπο!


  •     εναλλακτικά μπορείτε να πιάσετε λίγα τουφάκια από την μία πλευρά του κεφαλιού σας να τα πλέξετε,το ίδιο κάντε και απο την άλλη και ενώστε τα  στο πίσω μέρος!!!! χτένισμα που μπορείτε να κάνετε και σε πολύ επίσημες περιστάσεις όπως σε έναν γάμο!!!!


   



  •  πολύ παιχνιδιάρικο και συνάμα stylish  είναι  η λοξή πλεξούδα  βλ εικόνες!!!!με κρίκους ή πέρλες στα αυτιά φορεμένες σε έντονο χρώμα  τονίζει το προσωπό σας!!!!!!και δεν χρειάζεται ούτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας πριν τα πλέξετε ούτε να τα << τραβήξετε>> προς τα πίσω για να είναι σφιχτά και να τα ταλαιπωρήσετε.......




  •  αν δεν θέλετε να την αφήσετε κάτω την πλεξούδα σας,στριφογυρίστε την στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και αμέσως θα δημιουργήσετε ένα σινιον κότσο!μπορείτε να τον αφήσετε σκέτο όπως στην εικόνα,αλλά εμένα σε αυτήν την περίπτωση μου αρέσει πολυ η προσθήκη ενος λουλουδιού!ένα λαστιχάκι με μία μεγάλη μαργαρίτα,μπορεί να αποτελέσει ένα πολυ ευφάνταστο αξεσουάρ για τα μαλλιά σας,χωρίς ίχνος παλιπαιδισμου (βλ κατω εικόνες)!δοκιμαστε το!!!

                



                                        
  • αγαπημένο χτένισμα ,πανεύκολο και σέξυ είναι ο δήθεν ατημέλητος λοξός κότσος!!!πιάστε χαλαρά με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά σας σε έναν κλασικό κότσο  και αρχίστε να τραβάτε τσουλουφάκια και τα στερεώνετε με φουρκέτες προς τα πανω! αφήστε 2-3 τούφες κάτω και προσπαθείστε με μία απλή χτένα να δώσετε όγκο σε αυτό τον κότσο!!!! είστε ετοιμέςςςςςςςςςς!!
               



  •  αυστηρή pony tail  κοτσίδα!!!!!κλασική επιλογή,που δεν βγαίνει ποτέ απο την μόδα και μας βγαζει από την δύσκολή θέση!!!!!οι πολλές λεπτομέρειες είναι περιττές  αφου όλες ξέρουμε πως να την φτιάξουμε!!!!καλό είναι η αλογοουρά να είναι ολόισια-το κανει πιο σεξυ το λουκ!!!

          
                                                   πιο παιχνιδιάρικες αλογοουρές


                      
  •  μπορεί στην εικόνα να φαίνεται εντυπωσιακό το χτένισμα αλλα η υλοποιήση του δεν θα σας πάρει ούτε 10 λεπτα!!!!!φέρτε όλα σας τα μαλλιά από την μια πλευρά και πιαστε τα με ένα λαστιχάκι!τις μπροστινές τουφίστες πιάστε τις ξέχωρα, στερεώστε τις με μια φουρκέτα και γυρίστε τις σαν να ειναι βιδούλες!!!!!! τοποθετείτε και την <<βιδούλα>> μαζι με τα υπολοιπα μαλλιά(αν δεν γίνεται στερεώστε την κάπως ,έστω να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ο,τι ενώνεται με την πλάγια κοτσιδα!!!!! τέλος βάλτε αφρό,πάρτε τσατσαρες και αρχίστε να δημιουργείτε όγκο!!!!
                                            
                                            
  •  τα 70'ς όπως έχουμε πει,  είναι από τις τάσεις που κυριαρχούν αυτήν την σεζον,το ίδιο συμβαίνει και στα χτενίσματα! τα στεφάνια γύρω από το κεφάλι και οι κορδέλες είναι το απόλυτο hit!!!!τολμηστε το!!!!!εδω μπορείτε να παίξετε με 2 επιλογές!!!



α) να πιάσετε τα μαλλια σας κοτσίδα πίσω και να αφήσετε κάποιες τούφες να πέφτουν χαλαρά μπροστά!στην συνέχεια τοποθετείστε το στεφάνι!!! προοχή κοιτάξτε να περνά από την μέση περίπου του μετώπου σας!!!αν έχετε μεγάλο κουτελο τα πιο φαρδια στεφάνια είναι κατάλληλα για έσας,όσο μικρότερα τόσο λεπτότερα!!!!! όσές έχουν πολυ μικρό κούτελο καλό είναι να αποφεύγουν αυτά τα αξεσουάρ!!!


β) είναι η επιλογή που αγαπώ πολύ και την δοκίμασα και εγώ φέτος!!!!!λουστείτε και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους!!!!!προσθέστε λίγο αφρό για να τους δώσετε όγκο κυρίως πίσω και φορέστε το στεφάνι σας!!! ενά από μπροστα θα φαίνεται (όπως και στην προηγούμενη πρόταση),στο πίσω μέρος θα σηκώσετε κάποιες τούφες θα το τοποθετείσετε το στεφάνι σωστα και θα το καλύψετε με τις τούφες που σηκώσατε!!!!!με αυτό τον τρόπο δίνετε εμφαση στο προσωπό σας!!!!ιδιαίτερη βρίσκω την επιλογή της κορδέλας με το λουλούδι,το οποίο θα τοποθετηθεί πλάγια!!!!

                                    ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΤΕ!!!!


δοκιμάστε όλα τα παραπάνω και πείτε μου τις εντυπώσεις σας!!!
φτιάξτε την κοτσίδα που ταιριάζει στο στυλ σας,φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και βγείτε να καταπλήξετε τα πλήθη!!!!





14 σχόλια: