Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012


 τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!


Μάθε και εσύ ποια είναι τα πράγματα που συνηθίζουν να αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας...

Δείτε τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

- Το υπερβολικό μακιγιάζ, γι' αυτό φροντίζουμε να βαφόμαστε ακολουθώντας μια πιο natural γραμμή.
- Το πολύ άρωμα, κάθε φορά που έχουμε ραντεβού μαζί του δεν χρειάζεται να αδειάζουμε το μισό μπουκαλάκι του αρώματός μας , κάνοντας τον να μην μπορεί να αναπνεύσει.
- Τις πλατφόρμες και τα χοντροκομμένα παπούτσια που για εμάς μπορεί να είναι στιλάτες αλλά οι άντρες δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.
- Τα πολύ φαρδιά ρούχα που μπορεί να μας προσφέρουν άνεση, οι άντρες πάλι θα προτιμούσαν να διαγράφονται οι γλουτοί μας. Αλλά και τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία είναι ένα ρούχο μικρότερο από αυτό που πραγματικά μας κάνει και δείχνουν τελείως άκομψα πάνω μας.
- Το πολύ γυμνό, δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά αποκαλυπτικά ντυμένες.
- Τα κοντά μαλλιά, που μπορεί εσένα να σου ταιριάζουν άψογα στο πρόσωπό σου και με το γενικότερο στιλ σου, αλλά εκείνοι βρίσκουν περισσότερο θηλυκά τα μακριά και πλούσια μαλλιά με μπούκλες και ιδανικά ξανθά.
- Τις τεράστιες τσάντες, που αν και είναι τις μόδας δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο λόγος να κουβαλάμε κάθε φορά μαζί μας τόσα πράγματα. Γι' αυτό στις νυχτερινές μας βόλτες μαζί του προτιμούμε μικρά τσαντάκια.
- Τα φωσφόριζε μας νύχια, που αν και φέτος ήταν της μόδας, εκείνοι πάλι δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.



Πηγή: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/231360/deite-ti-antipathoyn-oi-antres-stin-emfanisi-mias-gynaikas#ixzz2B9v704er
 BAZAAR  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!!!


Soho-Soho Bazaar: Tιμές έως και 90 τοις εκατό πιο χαμηλές!

 Γράφει η Έλενα Πάκου (www.lfof.gr)
 
 
Το αγαπημένο μας Soho-Soho διοργανώνει ένα Bazaar που σίγουρα σε ενδιαφέρει! Ξεκινάει στις 3 Νοεμβρίου, θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα (και τις Κυριακές) και σ’ αυτό θα βρεις αγαπημένα γυναικεία και ανδρικά brands με τιμές 70%, 80% και 90% χαμηλότερες.

Περιττό να πούμε ένα τέτοιο Bazaar είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνεις έξυπνες αγορές και να αποκτήσεις διαχρονικά κομμάτια σε super τιμές. Άλλωστε, ένα φόρεμα, ένα t-shirt με στάμπα ή χωρίς, ένα ιδιαίτερο παντελόνι ή ένα μακρυμάνικο sweater αποτελούν κομμάτια – κλειδιά για τη γκαρνταρόμπα σου αφού δύσκολα φεύγουν από την fashion επικαιρότητα και είναι πάντα απαραίτητα!

Μια τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη!

Info:
Soho – Soho Bazaar, Ορφέως 4 Ν. Ηράκλειο, Κόμβος Αττικής Οδού


http://www.missbloom.gr/fashion-/prosito-styl/8240/articles/soho-soho-bazaar--times-eos-kai-90-tois-/article.aspx



Έξυπνο shopping στα Fullah Sugah!

Μόνο για λίγες μέρες 20 τοις εκατό φθηνότερα στις τσάντες και τα παπούτσια της νέας συλλογής!


Η εβδομάδα κλείνει με μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση από τη Fullah Sugah! Από τις 5 έως και τις 10 Νοεμβρίου, το αγαπημένο brand σε προσκαλεί να γίνεις μέλος στο Fullah Sugah Club και να επισκεφτείς ένα από τα ομώνυμα καταστήματα (ή να σερφάρεις στο online shop fullahsugah.gr) και να αποκτήσεις παπούτσια και τσάντες της νέας συλλογής σε τιμές 20% χαμηλότερες!




Περιττό να πούμε ότι η προσφορά της Fullah Sugah έρχεται την κατάλληλη περίοδο για να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το Φθινοπωρινό σου στυλ. Να την εκμεταλλευτείς οπωσδήποτε!


Info:
Κεντρική διάθεση τηλ. 2109939909 , www.fullahsugah.gr
Δ/ΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: Κολοκοτρώνη 44-46,Αθήνα / Λεωφ. Όλγας 112,Αγ. Δηµήτριος / Ευαγγελιστρίας 21, Αθήνα / Πατησίων 129,Αθήνα / Αγ. Παρασκευής 19 & Πλάτωνος 22,Χαλάνδρι / Smart Park, Ε. Πουλάκη, Σπάτα, Αττική / Βασιλέως Γεωργίου Α 17, Πειραιάς / Πάτρα, Ρήγα Φεραίου 81 / Άρτα ,Ν. Σκουφά 155 / Πρέβεζα ,Εθνικής Αντιστάσεως 20 & Σαπουτζάκη 1 / Λάρισα , Κούμα 33  / Ηράκλειο, Δαιδάλου 19 / Χανιά, Μουσούρων 18


http://www.missbloom.gr/fashion-/prosito-styl/8328/articles/eksypno-shopping-sta-fullah-sugah!/article.aspx


Happy birthday GAP!

Δημοσιεύτηκε Παρ 02/11/2012. Γράφει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου
 
 
Τα καταστήματα Gap έχουν γενέθλια και το γιορτάζουν με μοναδικά μειωμένες τιμές!

Τα αγαπημένα μας καταστήματα ρούχων GAP, κλείνουν 4 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και το γιορτάζουν μαζί σου! Επισκέψου τα καταστήματα και πάρε μέρος στο μοναδικό πάρτι γενεθλίων, που σου προσφέρει αμέτρητες εκπλήξεις και 30% έκπτωση σε όλα τα είδη.

Μοιράσου τα νεά με τους φίλους σου!

Happy birthday GAP!

 

2days market manifactura project

2days market manifactura project

Διήμερη αγορά με χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά (καπάκια, κουμπιά, υφάσματα κ.ά.), τσάντες, καπνοθήκες κ.ά. αξεσουάρ από 20 δημιουργούς


Αγησιλάου 61Β, Γκάζι
Τηλ.: 2103462077







Bazaar,dj music,drinks,coffee & more.

Το BAZAAR at the Recycle Art συνεχιζεται καθε σαββατοκυριακο ,με διαφορα εvent καθε φορα.το βαζααρ ειναι δυο επιπεδων

,1ος οροφος με χειροπειητα απο χειροτεχνες σχεδιαστες,καλλιτεχνες
Το δευρερο επιπεδο ο εξωτερικος χωρος πισω απο την εκκλησια με ανταλλαγες μεταχειρισμενα, vintage ρουχα αξεσουερ και διαφορα αλλα.ετσι μπορει να συμμετεχει οποιος διαθετει και τα προσωπικα του ειδη που δεν χρειαζεται με μια μιρη συμμετοχη στην εταιρεια.
Σκοπος του ειναι να διαθεσει τον εξωτερικο του χωρο για ενα καθημερινο βαζααρ απο δευτερο χερι και απο ανταλλαγες απο νεους και νεες /

Μπορειτε να δηλωσετε συμμετοχη στελνοντας μαιλ η στο therecycleart1@gmail.com kai sta tel 2130224674 και 6984115355

Παραλληλα στο χωρο θα γινονται και αλλα events μουσικη ,life,και D.J sets απο διαφορα μουσικα ρευματα .μικρες θεατρικες ομαδες γενικα o xωρος ειναι διαθεσιμος για την προβολη οποιδηποτε μορφη τεχνη.

ο χωρος διαθετει καφε, τσαι,μπυρα κρασι,τσιπουρο,και παραδοσιακα εδεσματα,σε πολυ χαμηλες τιμες,για τα μελη και για τους επισκεπτες.

Το ειναι ενας χωρος που πρεπει να κτιστει απο τα μελη του παρουσιαζοντας τη δουλεια τους με ανταλλαγη υπηρεσιων προς την εταιρια. Η εταιρεια χρειαζεται 2-3 μελη που μπορουν να αναλαβουν την οργανωση του βαζααρ για τα δυο επιπεδα και τριτο μελος για να αναλαβει καποιες αλλες δραστηριουηυες στην εταιρια.

Η συνδρομη μπορει να ειναι και ετησια .εξαμηνη,τριμηνη ,καθως και περιστασιακη

Η εταιρια εχει δομηθεί και προσαρμοστει στα σημερινα δεδομένα.

The Recycle Art
Ifestou 39 @Kynetou 3, 105 55 Athens, Greece



Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

5 βασικά αντρικά κομμάτια για το φθινόπωρο!!!



5 βασικά αντρικά κομμάτια για το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο μπορεί να άργησε να μπει (καύσωνα μέσα στον Οκτώβρη πρώτη φορά έζησα) αλλά με το που το πήρε απόφαση τα έδωσε όλα. Και τίποτε δεν σου χαλάει τη μέρα όσο το να βρεθείς απροετοίμαστος για τα κρύα, τις βροχές και τα ξενύχτια στην παγωνιά.
Γιατί όμως να φτάσεις ως εκεί; Το φθινοπωρινό ντύσιμο θέλει λίγη προετοιμασία και λίγη γνώση των συνδυασμών, αλλά από τη στιγμή που έχει κανείς τα απαραίτητα είναι μια καθημερινή απόλαυση να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις διαφορετικά σύνολα και ύφη.
Οπότε, με έναν βασικό οδηγό αγοράς (και όχι απαραίτητα με πολλά χρήματα) μπορεί κανείς να φτιάξει μια καλή, βασική φθινοπωρινή συλλογή ρούχων.
Ξεκινώντας από το βασικότερο κομμάτι της εποχής, το παντελόνι, η καλύτερη επιλογή είναι ένα chino. Μπορεί να σας έχουν μείνει μερικά από τις ανοιξιάτικες αγορές σας, αλλά αυτή την εποχή προτιμούμε μεν χρωματιστά chino, αλλά σε πιο γήινους τόνους, όχι τόσο φανταχτερά όσο φορούσαμε το καλοκαίρι.
Φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε οτιδήποτε με camo pattern.
Pin It
ASOS Slim Chino In Camo (42,35 €) [Περισσότερα]
Pin It
ASOS Slim Chino (35,29 €) [Περισσότερα]
Pin It
Pin It
Pin It
Religion Slim Chinos (62,11 €) [Περισσότερα]
Pin It
Elvine Chinos Slimson Slim Fit (105,86 €) [Περισσότερα]
Συνεχίζουμε με sweaters. Απόλυτα χρήσιμο κομμάτι για την μεταβατική περίοδο μεταξύ «ψύχρας» και «παγωνιάς», συνδυάζονται τέλεια με τα chino και τα τζιν που ήδη έχεις και το ύφος τους είναι ταυτόχρονα προσεγμένο αλλά και λίγο αθλητικό. Φυσικά,επιλέγουμε μονόχρωμα, απλά κομμάτια χωρίς το παραμικρό ίχνος στάμπας.
Το κλασικότερο και πιο εύκολο χρώμα απ’ όλα είναι το γκρι. Σε κάποια κομμάτια θα δείτε το χαρακτηριστικό τριγωνάκι υφάσματος κάτω από την λαιμόκοψη: Αυτό είναι απομεινάρι των κολλεγιακών αμερικάνικων sweaters και σκοπός του ήταν να κρατάει τον ιδρώτα.
Pin It
ASOS Sweatshirt With Raglan Sleeves (25,41 €) [Περισσότερα]
Pin It
ASOS Sweatshirt With Polka Dot Pocket (35,29 €) [Περισσότερα]
Pin ItPin It
ASOS Sweatshirt With Raglan Sleeves (25,41 €) [Περισσότερα]
Σε περίπτωση που δεν κάνει αρκετό κρύο για να βρεθούμε με ένα μακρυμάνικο sweater όλη μέρα, φοράμε ένα απλό hoodie πάνω από ένα T-Shirt και απλά το βγάζουμε όποτε ζεσταθούμε.
Στα hoodie προσέχουμε να διαλέξουμε το σωστό νούμερο ώστε να εφαρμόζει πάνω στο σώμα μας και να μην σακουλιάζει θυμίζοντας Αφροαμερικάνους rapper των 90s.
Pin It
ASOS Zip-Through Hoodie (31,05 €) [Περισσότερα]
Pin It
ASOS Overdyed Marl Zip Through Hoodie (31,05 €) [Περισσότερα]
Pin It
Στο θέμα των παπουτσιών, πολλά από τα sneakers που ήδη έχετε συνεχίζουν να είναι το ίδιο ωραία και χρήσιμα για τον χειμώνα. Εκτός από τις μέρες που βρέχει – και θα είναι πολλές αυτές οι μέρες.
Οπότε φτάνουμε στα μποτάκια. Μια ψηλή, δερμάτινη, αντρίκια μπότα είναι ότι πρέπει. Προτείνω να μην τσιγκουνευτείτε εδώ γιατί ένα καλής ποιότητας (και κλασσικά όμορφο) παπούτσι, θα το φορέσετε για πολλά χρόνια.
Προσοχή όμως, γιατί δεν είναι όλα τα δερμάτινα μποτάκια αδιάβροχα η ανθεκτικά στο νερό. Κάντε την επιλογή σας βάση της χρήσης που θα θέλετε να τους κάνετε.

Dr Martens Original 8-Eye Boots (134,09 €) [Περισσότερα]
Pin It
ASOS Boots in Leather (84,69 €) [Περισσότερα]
Pin It
Timberland Earthkeeper Rugged 6″ Boots (211,73 €) [Περισσότερα]

Και μέσα στα λίγο πιο μουντά χρώματα των φθινοπωρινών ρούχων, χρειάζεται μια πιο… χαρούμενη λεπτομέρεια. Κάτι που να σπάει την κρυάδα του γκρι sweater και του φθινοπωρινού παντελονιού.
Οι τόσο υποτιμημένες κάλτσες μπορούν να παίξουν αυτόν ακριβώς τον ρόλο. Λίγο χρώμα, κάποιο περίεργο μοτίβο και κάθε φορά που θα κάθεστε σταυροπόδι θα δημιουργείτε ένα παιχνίδι με τα χρώματα, θα προβάλλετε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που θα γεμίζει το σύνολο του ντυσίματός σας.
Γενικά, μην φοβηθείτε έντονα και «νέον» χρώματα, ειδικά αν το υπόλοιπο ντύσιμο είναι κάπως σκοτείνο. Χρησιμοποιείστε όμως κοινή λογική: Αν φοράτε πουκάμισο «πανηγύρι», χρωματιστό παντελόνι και έντονη κάλτσα, τότε η υπερβολή κατεδαφίζει την λεπτότητα του στυλ.

Selected Andrew Socks (7,06 €) [Περισσότερα]
Pin It
Pin It
Jack & Jones Pattern 5 Pack Socks (14,12 €) [Περισσότερα]

Jack & Jones Camo 5 Pack Socks (14,12 €) [Περισσότερα]

Ο Αλέξανδρος Εμεξεζίδης είναι guest editor στο ntynomai.gr. Περισσότερα posts από τον Αλέξανδρο μπορείτε να βρείτε στο fashion blog του .

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αυτά ειναι τα looks που σιχαίνονται οι άντρες!


Αυτά ειναι τα looks που σιχαίνονται οι άντρες!

http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/61913-ayta-einai-ta-looks-poy-sihainontai-oi-antres
Κείμενο:  Γωγώ Φούντα

Αυτά ειναι τα looks που σιχαίνονται οι άντρες!

Και αν θέλετε να τους γοητεύσετε καλύτερα να μην τα δοκιμάσετε!


Βαφόμαστε, χτενιζόμαστε και ντυνόμαστε, αρχικά για να αρέσουμε σε εμάς και κατά δεύτερον στους άντρες! Λάθος!
 Όλες οι γυναίκες, μα όλες, στο πίσως μέρος του μυαλού τους έχουν πάντα το τι θα άρεσε σε έναν άντρα ή στον δικό τους άντρα ή τελοσπάντων στον άντρα που θα ήθελαν να κάνουν δικό τους.

Και είναι κοινώς αποδεκτό, ότι οι άντρες απεχθάνονται τις υπερβολές στη γυναικεία εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο, ότι γελούν με τις νέες τάσεις της μόδας, τα περίεργα χτενίσματα και τα υπερβολικά κουρέματα. 
Κακά τα ψέματα, το αντίθετο φύλο, τα θέλει όλα απλά και... ελεύθερα! Πώς άλλωστε να εξηγήσουμε το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα sex symbols ανά τους αιώνες, είχαν πλούσια, μακριά μαλλιά χωρίς απολύτως καμία παρέμβαση; Όσες ανήκετε στην κατηγορία που κάνετε στην εμφάνισή σας ό, τι θέλετε χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, και κυρίως του αντίθετου φύλου, μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το θέμα.

Όσες όμως είστε περίεργες να μάθετε ποια λουκ απεχθάνονται οι άντρες, ρίξτε μία ματιά....

-Το κούρεμα ala garcon, ή στα ελληνικά αγορέ, καλώς ή κακώς, μπορεί να είναι στιλάτο και βολικό, δεν αρέσει καθόλου όμως στους άντρες διότι τους θυμίζει... την μαμά τους. Η αλήθεια είναι ότι όταν ένας άντρας χαιδεύει τα μαλλιά σας, θέλει να αισθάνεται ότι χαιδεύει γυναίκα και όχι την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν έκανε τον Πίπη.



- Άλλο ένα λουκ που δεν μπορούν να ανεχθούν και θα προτιμούσαν να λείπει από την εμφάνισή σας είναι το σκουρόχρωμο κραγιόν. Μπορεί να φαίνεται δραματικό και ιδιαίτερο στις stars του Hollywood οταν εμφανίζονται σε βραβεία, αλλά όταν πηγαίνετε για καφέ με το αμόρε καλό θα ήταν το συγεκριμένο κραγιόν να απουσιάζει! Όχι τίποτ' άλλο, θέλει να σας φιλήσει και το σκέφτεται κιόλας!



-Όσες είστε αθλητικοί τύποι και αγαπάτε τις φόρμες και τα φούτερ, καλά κάνετε, αλλά προς θεού, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοράτε και καπελάκι του baseball. Είναι αντιθηλυκό, άκομψο και καλύπτει όλο σας το πρόσωπο!



-Επίσης, μπορεί οι πυκνές αφέλειες οι οποίες σταματούν λίγο πάνω από τα βλέφαρα, να είναι σχεδόν κάθε χρόνο must, αλλά είναι και κάτι που στους φίλους μας δεν αρέσει καθόλου. Καλύπτουν σχεδόν όλο το πρόσωπο, τους θυμίζει τα σπασικλάκια του δημοτικού και νιώθουν ότι ρίχνοντας τα μαλλιά σας στο μέτωπο, σίγουρα κάτι θα κρύβετε! Δεν το λέμε εμείς, τα αγόρια...



-Ακόμα ένα χτένισμα που αγαπάμε, όχι μόνο εμείς αλλά και η μόδα, είναι ο κότσος και μάλιστα αυτός που είναι ψηλά στο κεφάλι. Είναι βολικός, κομψός, αφήνει ελεύθερο όλο το πρόσωπο και μπορεί να σταθεί από έναν πρωινό καφέ μέχρι μία επίσημη εκδήλωση το βράδυ. Ωστόσο, τα αγόρια θεωρούν ότι είναι πρόχειρος, δείχνει γυναίκα που μόλις έχει κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι και την κάνει να μοίάζει με ήρωα του Star Τreck! Υπερβολές...



-Μπορεί, επίσης όλες μας να έχουμε ζηλέψει κατά καιρούς τα φουντωτά μαλλιά της Eλένης Φουρέιρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το αντίθετο φύλο. Tο τόσο ογκώδη μαλλιά, τους θυμίζουν δεκαετία του '80 ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι τους τρομάζουν κιόλας!



 Τέλος, αν σκοπεύετε να βγείτε και να κάνετε έντονα smokey eyes, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Μπορεί σε μας να θυμίζει περιοδικά και διαφημίσεις αλλά στα αγόρια θυμίζει emo και απλά τους προκαλεί γέλιο!



http://www.queen.gr
http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/61913-ayta-einai-ta-looks-poy-sihainontai-oi-antres