Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

TA MUST-HAVE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



       

    TA MUST-HAVE ΓΙΑ ΤΟ       ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
       πώs μπορούμε να είμαστε  in fashion  χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία?



Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση και η γυναικεία φιλαρέσκια βρίσκονται σε σχέση  αντιστρόφως ανάλογη!
Για να μπορέσει μια γυναίκα να ακολούθησει τις προσταγές της μόδας χρειάζεται εκτος από  το χρόνο που θα αφιερώσει, να ξοδεύσει και αρκετά χρήματα.
Πόσο εφικτό είναι αυτό σήμερα?
Σε μια εποχή που οι μισθοί συνεχώς μειώνονται  ενώ οι τιμές των προιόντων ανεβαίνουν?πόσοι από εμάς μπορούν να αγοράσουν αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά μόδας?






Μην ανησυχείτε για αυτό πια ,υπάρχει λύση!Μετά απο μια εκτενής έρευνα αγοράς συγκεντρώσαμε τα πιο απαραίτητα κομμάτια για το καλοκαίρι!
Ρούχα ευκολοσυνδύαστα ,που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες... ισωs κάποια να τα έχετε ήδη στην ντούλαπα σας... και να μήν  το γνωρίζετε..... ενώ άλλα μπορείτε να τα βρείτε σε πολυ οικονομίκες τιμές....

Η οικονομίκη κρίση δεν θα σας εμποδίσει να ένα αψεγάδιαστό εμφανισιακά fashion icon και αυτό το καλοκαίρι!
              

                                                                           το denim ύφασμα:
ξαναμπήκε στην ζωη μας δυναμικά!Ποιός δεν έχει τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι στην ντουλαπα του?
-Ο σωλήνας παραμενει all time-classic
-ενώ για αυτούς που επιθυμούν να ακολούθουν την μόδα πιστά το used-jean είναι η λύση:Είναι πολυ εύκολο να αποκτήσετε το used παντελονι των ονείρων σας,παίρνοντας ένα δικό σας φθαρμένο,ή παλιο τζιν και κανοντάσ του μερικές φαρδιέσ οπές κατα μήκος των μήρων!Προσοχή μην το παρακάνετε!Τα σχισίματα μπορουν να υπερτερούν αριθμητικά στο ένα παντζάκι και να είναι σε διαφορετικό ύψος από το άλλο!Στο πίσω μέρος μία τρύπα αρκει!
   


   Είναι  cool ,μπορεί να φορεθεί από το πρώι μέχρι το βράδυ και σε όλα τα μέρη,:απο την παραλία μεχρι και τα clubs με τα κατάλληλα πάντα αξεσουάρ!Οσοι χαρακτήρισαν το τζιν κομμάτι-χαμαιλέοντα έχουν απόλυτο δίκιο,αφου μπορούμε εύκολα να του δώσουμε το στύλ που επιθυμούμε!




                                                                                                                   Σανδάλια:
θεωρούνται απαραίτητα καλοκαιρινά υποδήματα,είναι άνετα,μπορουν να φορεθούν από όλες τισ ηλικίες και μπορούμε να τα βρούμε σε πληθώρα σχεδίων και χρώματων.Φετος δεν υπάρχουν περιορισμοί μπορείτε να φορέσετε ο,τιδήποτε σχέδιο θέλετε:από τα πολύ απλά μεχρι και τα πιο περίτεχνα!Ολα είναι επιτρεπτα!Ακόμα και τα περσινά σας φθαρμένα σανδάλια ειναι εύκολο να γίνουν trendy,αρκει να προσθέσεται εσείσ κατι που να σασ εκφράζει!Σε μια επόχη που το φλοραλ κυριαρχει,μια μπουτουνιέρα σε σχήμα λουλουδιού  τοποθετημένη πανώ στο σανδάλι σας το μετατρέπει σε hot κομμάτι!Το ίδιο μπορει να γίνει αν προστέσετε αλυσιδές από την μία ακρη στην άλλη ή αν βάψετε τα παλία σας σανδάλια με σπρέι παππουτσιων σε έντονα χρώματα ώστε να γίνουν!
                                                                              
     


                                                           shorts-mini φούστες
Κάνουν δυναμικό  comeback αφήνοντας στην δευτέρη θέση τισ μίντι φούστες και τα κάπρι παντελόνια!τζιν και υφασμάτινα σορτς μπορείτε να βρείτε παντού και σε πιο οικονομικές φίρμες τύπου benetton,attrativo, zara,diesel!
-Για τις καλλίγραμμες κυρίες τα navy shorts με κάθετες ρίγες θεωρούνται,ο,τι πιο τελευταίο κυκλοφόρει στην αμερικάνικη αγορά!Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι τα καυτά σορτς απαιτούν και τις αντίστοιχες σωματικές αναλογίες!Φέτος όμως γίνεται η μεγάλη ανατροπή:Η μόδα αγκαλιάζει τισ γυναικείεσ καμπύλες και μασ δίνει το δικαιώμα να είμαστε σέξι και ασ μην είμαστε <<τέλειες>>:σορτσ σε πιο χαλαρες γραμμές και πιο μακρία τύπου βέρμούδα κάνουν την εμφανισή τους!Πάντα πετυχήμένος θεωρέιται ο  συνδυασμός τους με φαρδία τοπ!
  

                            



                                                                                         Μεγαλα γυαλιά ηλίου
:αγορά επένδυση!ακόμα και τίποτα  άλλο να μην φοράτε απο  αξεσούαρ ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά είναι αρκετά για να κλέψετε την παρασταση!Δημιουργούν μυστήριο,διαμορφώνουν το στυλ  και τονίζουν το πρόσωπο σας!Τα μεγάλα γυαλιά εχουν αρχίσει να φοριούνται απο πέρσι και όπως φαίνεται θα είναι <<in>> και για αρκετα από τα επόμενα καλοκαίρια!
                          
                                   


                                                       Πλατφόρμες:
Αν και συχνά παρεξηγημένο σχέδιο,φέτος είναι η χρονιά τους και όχι αδικά!Εξασφαλίζουν ύψος,άνεση,σταθερότητα και αισθητική.Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα από ένα παπούτσι!προτιμήστε κομψα σχέδια σε nude αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα τα  χρώματα και μπορούν να εξισορροπίσουν κάθε κραυγαλέα ή φανταχτερή μασ επιλογή!Εξίσου σημαντικό είναι η αίσθηση του μακριού ποδιού που δημιουργουν αφου το μάτι δεν σταματα στον αστραγαλο αλλα συνεχίζει μεχρι και τα δαχτύλα του ποδιού απερίσπαστο!Δεν χρείαζεστε άλλο ζευγάρι παππουτσιά το ίδιο ζευγαρι πλατφόρμεσ μπορει να φορεθεί παντού!


                                                


                                                                                                                Μεγάλα αξεσουαρ
               μακρία κολίε,ογκώδη βραχιόλια και χρωματιστα σκουλαρίκια που  μπορούν εύκολα να τραβήξουν την προσοχή!Το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται,αξεσουαρ σε οποιοδήποτε υλικό:ξυλο,πλαστικο ,πλεξιγκλας,και σε οποιοδήποτε χρώμα!Είναι φθήνα,μπορείτε να τα  βρείτε παντού και υπάρχουν απειρα σχέδια  για να διαλέξετε!Η νέα τάση είναι τα μεγαλα αξεσουαρ και στα μαλλιά:στέκες με υπερμεγέθεις φιόγκους,τσιμπιδάκια που μοιάζουν με ογκώδη κοσμήματα και κορδελές στο μέτωπο(θυμίζοντας χιπεις).Ολα τα παραπάνω μπορούν ακόμα και ένα αδιάφορο σύνολο να το μετατρεψουν σε extravagant!                  


                                                             



                                                           Φορεμά
 το  πιο θηλυκο ρούχο ανα τουσ αιώνες!ενα φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο για την γυναικεία γκαρνταρομπα! Μπορεί το ίδιο φόρεμα να είναι σικάτο για μία βραδινή εμφανίση συνδυασμένο με πλατφορμες και έσαρπα και casual  για έναν πρωινόν ή απογευματινό καφε με τα σανδάλια και ενα τζιν τζάκετ απο πάνω!εδώ ξεχαστε το littlie black dress που βλέπαμε παντού  το χειμώνα και προτιμήστε το χρώματικά αντιθετα little white dress!Οσες κύρίες έχουν  φαρδία μπλουζάκια που φτάνουν στην μέση του μήρου σε λευκό χρώμα μπορούν να τα φορέσουν με μια φαρδία ζώνη κάτω από τοστηθόσ σαν φόρεμα!

  
                                                                                                    



Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω μπορείτε παντα να είστε μοδατές και έξυπνα ντυμμενές!Η οικονομίκη κρίση προστάζει ρούχα πολυμορφικα και αυτο προσπαθουμε να κανουμε και έμεις!Είναι όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε κομψες αυτό το καλοκαίρι ,αλλα και για να δείξουμε οτι η σώστη αισθητική μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε οικονομική κατασταση!

                    
                                                                                                  


















ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΤΥΛ




ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΤΥΛ!!!!




Φέτος,περισσότερο από κάθε άλλη φορά  οι σχεδιαστές  επηρρέαστηκαν από τα χρόνια της αθωότητας και του ρομαντισμού.Εικόνες από μπαλέτο και  τρυφερά παραμύθια   αποπνέουν  οι δημιουργίες τους!



υλικά 
  •  το τούλι ,
  • η ασπρη δαντέλα 
  • σατέν ύφασμα  συνάδουν σε όλο  αυτό το σκηνικό !



  • το concept ολοκληρωνουν οι μπεζ,
  • ροζ και
  • ροδακινί αποχρώσεις που κυριαρχούν!                                                                                                                                                    



Φορέματα που θυμίζουν  στολές μπαλέτου  με βολάν και κεντήματα μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή οπού το  girly style συναντά την κλασική κομψότητα!Δημιουργίες των chloe, blugirl  και Ralph Lauren έρχονται να επιβεβαιώσουν  όλα τα παραπάνω!

  • Μίνι ή μάξι  φορέματα  συνδυασμένα με δερμάτινες μπαλαρίνες και σινιον κότσους  προσθέτουν  class  σε μια εμφανιση!
  • την ίδια αισθητική προσδίδουν  οι τουνικ (το μοντερνο)με δαντέλα ή κεντηματα(κλασικό) καθώς και
  • οι σεμιζιέ πουκαμίσες με βολάν
  • !Για όσες θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το λουκ αλλα φοβάστε  μην γινετε γραφικές ένα  feminime top  με ντελικάτη δαντέλα  μπορεί να φορεθεί άψογα με παντελόνι σε α γραμμή(ενδιαφέρουσα στυλιστική αντίθεση).
  • Φάκελοι,παππούτσια,μπουτουνιέρες ακόμα και ζώνες σε παστέλ αποχρώσεις διακοσμήμενα με φιόγκους,καρδιές και λουλουδάκια προσδίδουν ρομαντικές πινελιές στο σύνολο!
  


  Σίγουρα,το romantic style  χρειάζεται και το αντίστοιχο χτένισμα και μακιγιάζ!
  • Το <<φυσικό >>μακιγιάζ με ροδακινί ρουζ στα μήλα και απαλό ροζ κραγιόν είναι  must.Η αλαβάστρινη επιδερμίδα(ανεξάρτητα πως την έχετε δημιουργήσει)  έρχεται να κλέψει την παράσταση!Μία στρωση μάσαρα στα πάνω βλεφαρα δίνει πιο girly look!
  •    Πέρα από τους κλασικούς κότσους <<της μπαλαρίνας>>,μπορείτε ακόμα να δέσετε τα μαλλια σας σε μία χαμήλη και προσεγμένη ponytail και να προσθέσετε μία στεκα, ή να δώσετε μια πιο μοντέρνα πνοή  με ένα λουλούδι σε επιμελώς ατιμέλητα μαλλιά !





Αυτό που θ πρέπει να προσέξετε ,με το ρομαντικο στυλ είναι να μην το παρακάνετε και αντί για το επιθυμητό κομψό αποτέλεσμα ,φαίνεστε σαν <<βγαλμένη από άλλη εποχή>>!
  • Μην φοράτε όλα τα αξεσουαρ μαζί, γιατί οι πολλές καρδούλες και τα λουλοδάκια δεν θα είναι δείγμα ρομαντισμού άλλα παλιπαιδισμού!
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα φόρεμα  και 1 ζευγάρι μπαρέτες είναι αρκετό!οσό και να το αγαπάτε αυτό το στυλ δεν είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες!
  • μακριά μεταξωτά  ή απο τούλι φορεματα σιγουρα δεν είναι το καταλληλο  dress code για το γραφείο ή την αγορά!Ενα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα κολιέ σε ένα casual  συνολο για το πρωί είναι αρκετά!
  • Τέλος ,επειδη σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα-προτιμείστε πιο ακριβά καλοραμμένα αερινα φορέματα με καλύτερης ποιότητας υλικά!Αλλωστε τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα φόρεμα  από εκλεπτυσμένη δαντέλα και strappy  πεδιλά!
     Με διαβατήριο τα παραπάνω μπορούμε να γυρίσουμε λίγο το χρόνο πίσω και να αιχμαλωτίσουμε το ασυναγωνιστο στυλ της εποχής της αθωότητας, προσαρμοζοντάς το στο σημέρα!αναμφισβήτητα θα είστε η πρωταγωνιστρια του πιο <<στυλάτου>> παραμυθιού!




Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

the secret of women: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.....

the secret of women: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.....: "LookBook Μαγιό H&M - Καλοκαίρι 2011 LookBook Μαγιό H&M - Καλοκαίρι 2011 Photo credits: Η&Μ Επειδή το καλοκαί..."
                             <<RICH SECRET ME THN XRISTINA!!!!>>






ΣΗΜΕΡΑ 11.05.2011  ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ << RICH SECRET ME RHN XRISTINA>> ΣΤΙΣ 6ΜΜ 

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η  MAKE UP ARTIST  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ!!!!




MAKE UP ARTIST :ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ!!!!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.......ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ<< ΜΥΣΤΙΚΑ>> ΤΗΣ.....









-ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ???
        
- ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΦΕ ΤΟΥ SMOKEY EYE???
                 
- ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ????
                            
-  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TRENDS ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011?
                                     





   ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!!!






ΣΟΥΠΕΡ:ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΝ CAMERA!!!!!!!!!!!


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!




the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......

the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......: " Μυστικά για έντονα μάτια!!!!! Τα αποκαλούν παράθυρα της ψυχής. Είν..."

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΕΔΙΛΑ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011



ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ???


 ΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ....
    ΟΛΑ (!!!) ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ....
                             




 ΠΕΔΙΛΑ-ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ANKLE BOOTS -PEEP TOE ΓΟΒΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΛΗ  ΗΜΕΡΑ
                                                           
                      ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011


               Στις βιτρίνες των καταστημάτων άρχισαν να κανουν δειλά -δειλά την εμφανισή τους τα πρώτα καλοκαιρινά παπούτσια!Τα πέδιλα φέτος μοιάζουν με κοντά μποτάκια (ankle πέδιλα) ,αφού το δέρμα τους αγκαλιάζει  το πόδι ως τον αστράγαλο και όχι μονο.



CHRISTIAN DIOR



Τα κύρια χαρακτηριστικά των σχεδίων:
  •  το ψηλό τακούνι
  •  λουράκια
  • παιχνιδι με τα υφάσματα και τα υλικά
  • εντονα χρώματα.
           


  ιδανικό τακούνι: παντα αποτελεί το 12ποντό και το ύψος του δεν χαμηλώνει για κανένα λόγο!!!Είτε πλαστικό,είτε μεταλλικό και αναγλυφo ,είτε ξυλινο παραμένει στουs 12 πόντους.και φέτος προκαλούν θαυμασμό τα τακούνια- έργα τέχνηs,που αποτελούνται από ολόκληρες απεικονίσεις,χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι <<περικεφαλαίες>> του οίκου  prada ή το τακουνι -αγάλμα (της αφρικανικής θεάς της γονιμότηστας) του dior!Οι μερικοί λοιπόν  αυτοί πόντοι πάνω από την γη αρκούν για να αποπνεύσουν οι γυναικείες παρουσίες δυναμισμό και αποφασιστικότητα!
              

LANVIN



  λουριά:λεπτα-χοντρα-πολλά-μεταλλικά(βλ κολεξιόν dior,YSL,jimmy choo) είναι αρκετά εντυπωσιακά



σχεδια και υφες:
  • σουεντ
  • δερματινα
  • λουστρίνι 
  • δερμάτινα με λάστιχο
  • ακόμα και πλαστικα
  • διακοσμημενα με τρουκ ,με μεταλλικεs ή ξυλινεs λεπτομέρειεs,με κρόσια
  • με aπλικαρισμένα λουλουδια
  •  μεταξώτεs κορδέλες
  • πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών -το σούεντ με λάστιχο

LOUBOUTIN


 αποχρώσεις 
περα από τα μαυρά πεδιλά που είναι  all time-clasic ,
κυριαρχούν πιο ποπ αποχρώσεις όπως το μωβ, το μπλε ηλεκτρικ ,το πράσινο  πιο φουτουριστικές  τα λαμε και τα 
 μεταλλιζέ χρώματα 
 αυτά με τα τυπώματα
print κυριαρχούν τα δέρματα φιδιών,προσφέροντας μια πιο σταθερή φόρμα στο παπούτσι (πρακτικό μερος) αλλα και ξυπνώντας τα πιο  άγρια ένστικτά μας(αισθητικό μέρος)!
       
     


   πλατφόρμεs !Τα λουράκια λιγοστευοuν αισθητα και το συνολικό ύψοs μπορει να φτάσει μεχρι τα 14 εκ!παρόλου που δεν μείωνεται το ύψος το τελευταίο σχέδιο θεωρείται ιδανικό για τις δύσκολες ώρες ορθοστασίας!Για πιο sport εμφανισείs ξύλινες ή πλαστικες με μεταλλιζέ πατους  και με κορδόνια που φτάνουν ως το γόνατο ή και το ξεπερνουν.Σε αυτήν την κατηγορία τα floral τυπώμματα θεωρούνται       hot.                                                                                                                                                                                                                             


DUKAS


    peep-toe  που φορούσαμε τον χειμώνα μπορούν ν φορεθούν άνετα και το καλοκαίρι
  • !Σε επίσημεs βραδινέs εμφανίσειs ,οι μαύρεs peep-toe  γόβες μπορούν να εξασφαλίσουν ενα κομψο αποτελεσμα.Προσοχή στο μέγεθος των συγκεκριμένων σχεδίων  γιατι τώρα το καλσόν χώρις ραφη μπαινει στην ακρη, και τα πόδια μας ειναι γυμνά.Προτροπη είναι να τα  αγοράζεται τουλάχιστον μισό νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό σας ,αν δεν θέλετε τα δάχτυλα να πιέζονται και να προκαλούν πόνο σε σας και ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα για τους άλλους.Τα στενά peep toe  -αυτά με το πλατυ χαμόγελο στο κουντουπιε-  είναι εντελώς ακατάλληλα για ατόμα με μακριά δάχτυλα.Αξίζει να τονισθεί ότι υφάσματα όπως το βελούδο που θεώρουνται κατεξοχην χειμώνιατικα για το καλοκαίρι   
  •  
  •  Τα πέδιλα είναι το φετίχ των περισσότερων γυναικών , με τέτοια πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, ένα είναι σιγουρό ότι θα αποτελέσουν αντικείμενο πόθου και για τις υπόλοιπες γυναίκες! Η επιλογή μόνο ενός ζευγαριού θα είναι απιστευτά δύσκολη και στην θέα ενός τέτοιού παπουτσιού κανενας δεν θα μπορέσει να μείνει ασυγκίνητος!

 ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

DIOR



SWAROSKI