Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

4 τιπ μακιγιάζ σε ανανεώνουν ενόψει φθινοπώρου !!!!

4 τιπ μακιγιάζ σε ανανεώνουν ενόψει φθινοπώρου !!!!

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15579&subid=2&pubid=129137207
WomenOnly.gr,  7/9/2012 5:00:00 πμ

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Ανανεώσου εύκολα και απλά ενόψει φθινοπώρου και ξέχασε τα κοραλί λιπ γκλος και την τερακότα του καλοκαιριού και πες ναι στην γοητεία του κόκκινου κραγιόν!

Τη νέα σεζόν ξέχασε τα φωτεινά κοραλί και τα λαμπερά λιπ-γκλος που σε μεταμόρφωναν σε θεά το καλοκαίρι και άρχισε από τώρα να ξεχνάς την σκουρόχρωμη πούδρα και τις φούξια σκιές. Η νέα σεζόν σε προσκαλεί να αρχίσεις σιγά-σιγά να προετοιμάζεις το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου σύμφωνα με τα νέα τρεντ.


1.Ανανεώσου εύκολα και απλά ενόψει φθινοπώρου και ξέχασε τα κοραλί λιπ γκλος και την τερακότα του καλοκαιριού και πες ναι στην γοητεία του κόκκινου κραγιόν!



<b>Τα χείλη σου μιλάνε από μόνα τους:</b> τα χείλη και τη νέα σεζόν έχουν πρωταρχικό ρόλο στο μακιγιάζ σου. Όμως τώρα πια τα χείλη δεν είναι ζωηρά και λαμπερά με γκλος αλλά μυστηριώδη και γεμάτα χρώμα

2.Τα χείλη σου μιλάνε από μόνα τους: τα χείλη και τη νέα σεζόν έχουν πρωταρχικό ρόλο στο μακιγιάζ σου. Όμως τώρα πια τα χείλη δεν είναι ζωηρά και λαμπερά με γκλος αλλά μυστηριώδη και γεμάτα χρώμα. Τα σκούρα vamp κραγιόν παίρνουν τη θέση τον λαμπερών γκλος του καλοκαιριού και εσύ γίνεσαι η γυναίκα-μαγνήτης που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα ενώ το κόκκινο της φωτιάς μένει σταθερά στα χέιλη σου και προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά τη νέα σεζόν.



 
 
 


<b>Σέξι μαγουλάκια:</b> τα μαγουλάκια σου πλέον αρχίζουν σιγά σιγά να αναζητούν τις απαλές τριανταφυλλί ροζ αποχρώσεις του φθινοπώρου και ξεχνάς για τώρα το self tan και το μπρόνζερ σου  μιας και μπήκ

3.Σέξι μαγουλάκια: τα μαγουλάκια σου πλέον αρχίζουν σιγά σιγά να αναζητούν τις απαλές τριανταφυλλί ροζ αποχρώσεις του φθινοπώρου και ξεχνάς για τώρα το self tan και το μπρόνζερ σου μιας και μπήκε το φθινόπωρο. Τώρα το μακιγιάζ σου γίνεται όλο και πιο φυσικό με το ρουζ σου να κρατάει την πρωταρχική θέση στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σου! Προσπάθησε να μην το παρακάνεις μόνο με το ρουζ και περάσεις στην αντίπερα όχθη!



<b>Φωτιά: </b>τα χείλη σου τώρα πια ξεχνούν μια και καλή τα λιπ-γκλος σε φούξια, κοραλί, ροδακινί αποχρώσεις και βάφονται  στο χρώμα του πάθους αφού καλά θα κάνεις να αρχίζεις να διαλέγεις αποχρώσεις

4.Φωτιά: τα χείλη σου τώρα πια ξεχνούν μια και καλή τα λιπ-γκλος σε φούξια, κοραλί, ροδακινί αποχρώσεις και βάφονται στο χρώμα του πάθους αφού καλά θα κάνεις να αρχίζεις να διαλέγεις αποχρώσεις το κόκκινου. Τώρα το χρώμα της φωτιάς επιστρέφει στα χείλη σου και εσύ ξαναβρίσκεις την χαμένη σέξι φθινοπωρινή εκδοχή σου! Μην ξεχνάς ότι και η επιδερμίδα σου επιστρέφει σιγά-σιγά στην πιο λευκή της όψη και εσύ αρχίζεις να απαρνιέσαι (έστω για 2 σεζόν) το μπρόνζερ και την πούδρα τερακότα.




 
 
 

<b>Να ζήσει το άι-λάινερ:</b> το καλοκαιράκι όσο να πεις είχες ξεχάσει σχετικά το άι-λάινερ σου μέσα στα χειμερινά καλλυντικά σου! Τώρα όμως το μαγικό άι-λάινερ επανέρχεται στο προσκήνιο στην ακόμη πι

5.Να ζήσει το άι-λάινερ: το καλοκαιράκι όσο να πεις είχες ξεχάσει σχετικά το άι-λάινερ σου μέσα στα χειμερινά καλλυντικά σου! Τώρα όμως το μαγικό άι-λάινερ επανέρχεται στο προσκήνιο στην ακόμη πιο εκκεντρική εκδοχή του και καλά θα κάνεις να το έχεις κάπου εύκαιρο. Πριν μάθεις πώς να φτιάχνεις το "δάκρυ" θυμήσου το για να μπεις για τα καλά στο πνεύμα με την αγαπημένη σου γραμμή πάνω από το μάτι αλλά και την απαλή εκδοχή της στο κάτω βλέφαρο!