Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

εσώρουχα Luna για το Χειμώνα 2012/13 !

 εσώρουχα Luna για το Χειμώνα 2012/13

 Οι νέες σειρές της Luna για το Χειμώνα 2012/13 αναβιώνουν την πολυτέλεια της δεκαετίας του 50.  Φίνα υλικά, σικ σχέδια, υπέροχη εφαρμογή είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή, που – όπως πάντα – έρχεται να εκτινάξει το σεξ-απίλ μας στα ύψη!

Η σειρά της Luna Claudette με το κέντημα με «αφηρημένα κύματα» προσθέτει ένα τόνο ρομαντισμού.

Η σειρά Anette, που  είναι φτιαγμένη από κομψή δαντέλα, φίνα μοτιφάκια και διακοσμητικά στρασάκια σε συνδυασμό με γυαλιστερό σατέν ύφασμα, εκφράζει τη πολυτέλεια μιας vintage εποχής αποκαλύπτοντας τη τέχνη της λεπτομέρειας.

Η σειρά Camille συνδυάζει πλισέ ύφασμα chiffon με λεπτεπίλεπτα κεντημένα μοτιφάκια - σε κατ' αποκλειστικότητα σχεδιασμό της Luna -  και τούλι.
Κομψό κέντημα και παγιετούλες ομορφαίνουν το ζακάρ τούλι της χριστουγεννιάτικης σειράς, Noel.



                                               

  
                                                       


                                                   





http://www.mybest.gr/luna-collection-fall-winter-2012-2013

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

 
ΤΑΣΕΙΣ
A/W
2012/ 2013:δέρμα, βελούδο και λουλουδιαστά υφάσματα <<θέλει>> το φθινόπωρο.....

www.filodimos.gr

 

Ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι, που λέει και και το τραγούδι, τυπικά εφτασε στο τέλος του , όσο και αν δεν θέλουμε να το αποδεχτούμε.Ακόμα βέβαια οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και οι θάλασσες ζεστές, οπότε μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο και να παρατείνουμε τις διακοπές μας.
Ωστόσο, για τον υπόλοιπο κόσμο, τα μαγαζιά, αλλά και την γκαρνταρόμπα μας, εχουμέ μπεί επίσημα στην νέα σεζόν: φθινόπωρο 2012-καλοκαίρι 2013 (A/W 2012/13)
.
Οι κολεξιόν έχουν παρουσιαστεί από την Ανοιξη στις Εβδομάδες Μόδας σε όλον τον Κόσμο, οι τελευταίες διορθώσεις έχουν γίνει και τα ρούχα είναι πανέτοιμα να μπουν στις βιτρίνες και στα ράφια για να σας μαγεύσουν! Αλλά πριν γίνουν όλα αυτά, όπως πάντα ας πάρουμε μία πρόγευση για το τι θα φα φορεθεί φέτος!Ως γνήσιοι υπερμαχοί του στυλ, για μία ακόμη φορά θα ξέρουμε πριν από όλους τι να κρατήσουμε, τι να ανεβάσουμε στο πατάρι και τι θα πρέπει να αγοράσουμε για να είμαστε <<in style>>
και το φθινόπωρο του 2012!


   
ROCHAS COLLECTION

ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ
: -Το μαύρο είναι αναμφισβήτητα το χρώμα του χειμώνα, αυτήν την σεζόν αν έχει και την υφή του δέρματος είναι το απόλυτο φετίχ!
-Δερμάτινα
items είδαμε στις collections των οίκων gucci, Michael Kors, να αγκαλιάζουν και να αποθεώνουν το γυναικείο σώμα, δίνοντας σέξυ πνοή σε ένα κατά τα άλλα αδιάφορο total black σύνολο.-Ο οίκος givency
παρουσίασε total black leather looks με δερμάτινο φόρεμα και δερμάτινο παλτό φορεμένα μαζί. -Αν το παραπάνω σας φαίνεται υπερβολή, ξεκινήστε για αρχή με το δερμάτινο τζάκετ σας, στην συνέχεια σε κάθε σας εμφάνιση προσθέστε και από ένα άλλο δερμάτινο αξεσουάρ!
-Στην πρώτη γραμμή επιλογών πέρα από την δερμάτινη τσάντα και τις μπότες, πλέον θα βρείτε οποιοδήποτε μαύρο δερμάτινο ρούχο
έχετε: γιλέκο,κολάν, βραχιόλια, φούστα κτλ! -Ενα δερμάτινο παλτό καλής ποιότητας είναι αγορά επένδυση για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα!

  
ALEXANDER MC QUEEN 

 
From left: a/w 2012 designs by Louis Vuitton, Balmain, Valentino, Temperley London
http://www.ft.com/cms/s/2/c579f824-d1c6-11e1-badb-00144feabdc0.html#axzz25MLQzupS

ΒΕΛΟΥΔΟ
: -Πολυτελή υφάσματα στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.
-Άλλωστε χειμώνας χωρίς γούνες και πλεκτά
items ( blumarine, ellie saab,lacoste, isabel marant) δεν γίνεται!

ISABEL MARANT

-Η ζεστασιά και η άνεση που προσφέρουν αποτελεί πρωτίστως πρακτική ανάγκη τον χειμώνα στις πολυ χαμηλές θρμοκρασίες.
-εμφαση  δόθηκε  στο βελούδο!
-Το βελούδο, ύφασμα που είναι πάντα φτιαγμένο το φόρεμα της βασίλισσας, τυχαίο? Δεν νομίζω!!! Παίρνει την θέση που του αξίζει, ιδανικό για όλες τις γυναίκες και όλες τις ηλικίες καθώς η υφή και η κομψότητα που προσδίδει δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!
-είδαμε λοιπόν στις πασαρέλλες εξ ολοκλήρου
βελούδινα κομμάτια όπως τζακετ , ζακέτες να απογειώνουν σύνολα ( giabattista valli) καθώς και εκπληκτικά βελούδινα φορέματα του οίκου Alexander Mc Queen , αλλά και βελούδινες λεπτομέριες αναμειγμένες με άλλες υφές. ( givency)





FLORAL PRINTS:
-
Απο αυτήν την σεζόν αν και φθινοπωρινή δεν λειπούν τα υφάσματα με τα τυπώματα των λουλουδιών!- Τα floral
μοτιβά ήταν η ιδανική επιλογή για την άνοιξη ωστόσο οι οίκοι burberry prorsum και bottega venetta κάνουν την διαφορά σχεδιάζοντας κομμάτια άκρως χειμωνιάτικα,διακοσμώντας τα όμως με πιο παιχνιδιαρικα μοτίβα! -Συνδυάστε τα με booties
, γόβες, σκούρες μπαλαρίνες , και κάντε την εμφάνιση πιο φθινοπωρινή βάζοντας γάντια και φουλάρι/σάλι/κασκόλ .-Είναι η ιδανική επιλογή για την μεταβατική καιρική φθινοπωρινή περίοδο!



 RAULF LAUREN
-Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το φθινόπωρο του 2012-χειμώνας 2012 τα all time clasic
ασπρομαυρα print (nina ricci), τα fair-isle (Raulph Lauren), τα οποία θα τα δούμε να φοριούνται ανακατεμένα με άλλα τυπώματα!
το παιχνίδι με τα τυπώματα και τις υφές δεν σταματά λοιπόν!

Και αυτά είνaι μόνο η αρχή.... Η σεζόν μόλις ξεκινά..... και είναι άκρως ενδιαφερουσα!!!! οπότε έχουμε να πούμε , να σχολιάσουμε, να συνδυάσουμε πάρα πολλά, αναμείνατε τις
fashion εξελίξεις!!!!
www.filodimos.gr



PREEN A/W 2012-2013


CHRISTIAN DIOR


COVEN

ΚΑΙ αυτό είναι μόνο η αρχή PART  A  θα ακολουθήσει και PART B  ΜΕ τις υπόλοιπες τάσεις πάντα στο www.filodimos.gr