Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στέλλα Μιχαηλίδη Σιδηροπούλου ''rich fashion'' by stella

                                       <<RICH FASHION>> by stella!!!!








Επιτέλους !!!η πρώτη μουσική εκπομπή που να ασχολείται κυρίως με την μόδα είναι εδωωωωωωωωωω!


ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

όλοι oi fashionistes και οι  bloggers καθώς και όσοι θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας εχουμε την δική μας εκπομπή!!!!


Η στυλιστρια και πλέον ραδιοφωνική παραγωγός Στέλλα Σιδηροπούλου-Μιχαηλίδη κάθε παρασκευή και κυριακή 20:00-22:00 έρχεται να μας κρατήσει συντροφιά μεσα από την εκπομπή της  ''rich fashion'' by stella !


Ας στηρίξουμε όλοι την προσπαθειά της!!!!

στο  http://www.richradio.gr/!!!!!


ΣΤΕΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!!!!


Στέλλα Μιχαηλίδη Σιδηροπούλου »rich fashion» by Stella

...με την εκπομπή, ''rich fashion'' by Stella , κάθε Παρασκευή και Κυριακή / 20.00 - 22.00
ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΣΤΙΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ PANSIK scuola di moda.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΣΤΙΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ PANSIK scuola di moda.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΩΣ DRESSER ΣΤΟ Athens Exclusive Fashion Show,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Next Top Model Fashion Show ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΟΤΕΝΤΟΥ,ΣΤΟΝ EMMANUEL VASSILI ZOYLIA,ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΩΣΤΕΤΣΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ AL GIGA-Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ-ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ SPRIDER .ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.00 22.00 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΑΣ …ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ by Stella!!!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο ΣΤΥΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ 2011


 Ο ΣΤΥΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ 2011

τι πρεπει να εχει στην γκαρνταρόμπα του ενας συγχρονος ανδρας!!!!!!!!
  

Και οι ανδρες πια προσέχουν πολύ την εμφανισή τους,ενημερώνονται για τις τελευταίεs τάσεις της μόδας,αγοράζουν περιοδικά και εχουν άποψη
!είναι πιο απαιτητικοί καταναλώτες  απο τις γυναίκες και δεν κάνουν εκπτώσεις ουτε στην ποσότητα,ουτε βέβαια στην ποιότητα
!Επιθυμούν να ειναι κομψοί ,χωρίς όμως να χάνουν την αρρενοπώτητα τους!!!

Χρησιμοποιούν¨:
  •  αξεσουάρ
  • προιόντα για τα μάλλια ,
  • κρέμες
  •  και καλλυντικα για το πρόσωπο για να είναι ακρως γοητευτικοί και ερωτευσιμοι.....



Αν λοιπόν θέλετε  να είστε ενας<< in style>> ανδρας , με τις παρακάτω πινελιές θα το πετυχετε σιγουρα!(αν πάλι,κυρίες μου, θέλετε ο ανδρας σας να είναι πιο<< in fashion>>,το μόνο που εχετε να κανετε ειναι να του αγοράσετε τα παρακάτω!:
·                     το γκρι χρώμα είναι ο μεγαλος νικητής του 2011,ακόμα και τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν,ένα πλεκτο γιλέκο ή μια γκρι ζακέτα λεπτής πλέξης χρειάζεται!ενα απλό συνολο αποκτα διαφορετικό τόνο  και από ένα απλό γκρι γιλέκο!μπορείτε ακόμα να προσθέσετε και αξεσουαρ όπως μια γκρι ζώνη ή ενα πουκάμισο με γκρί ριγες!αλλώστε οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!!!!



·                     ενα ζευγαρί ταμπά δερμάτινα παππουτσια δεν πρέπει να λειπει από καμία αντρική παππουτσοθήκη!όσο πιο ανοιχτή η αποχρώση τόσο πιο ευκολά μπορει να φορεθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες! το καλοκαιρι του 2011  θα δούμε πολλα μοκασινια σε καφετι και nude επιλογές.μην ξεχνάτε άλλωστε οτι οι γυναίκες δίνουμε πολλή σημασια στα παππουτσια-ενα ζευγάρι <<μοναδικά παππούτσια>>-δεν εννοουμε ακριβα-αλλα  κομψα,ιδιαίτερα και να ταιριάζουν με το στυλ σας θα σας στέψουν τον απολυτο νικητή.

                             

·                     ολοι εχετε πολλά κουστούμια στην ντουλάπα σας,επιτέλους αποφύγετε το κλασικό μαυρο και δοκιμαστε πιο <<in>> χρωματικές επιλογές όπως τα γκρι,τα απαλα καφέ ,τα nude κομμάτια και αν σας φαίνονται όλα αυτα πολυ τολμηρά απλα δοκιμαστε να κανετε την αλλαγή φορώντας από μέσα πουκάμισα σε πιο έντονα χρώματα όπως μωβ,πράσινο,ακομα και ροζ!



·                     η ολοσωμη φόρμα σε ντενιμ υφασμα είναι το<< απόλυτο trend >>για το καλοκαιρι του 2011-αν σας αρέσει και δεν τολμούσατε μεχρι τώρα να την βάλετε για να μην σας περάσουν για μάστορα-ήρθε η στιγμη!ο οίκος bottega venetta  στο fashion show του πρότεινει για τον ανδρα τζιν  ολόσωμη φόρμα  με ενα trendy  μπλείζερ από επάνω,ιδανικό ντυσιμό για χαλαρές εξόδους(ακόμα και για καλοκαιρινά clubs!αποφύγετε βεβαια να την φορέσετε στο γραφείο!!!!


·                     η πλεκτή γραβάτα, ίσωσ είναι ενα αξεσουάρ που οι περισσότεροι ανδρες -το αποφεύγετε!!!!μεγαλο λάθοσ!σε γκρι ,navy blue  ή και μαύρο ειναι ιδανική  για τις επίσημες περιστάσεις !αν την φορέσετε και με ενα γκρι γιλέκο για παραδειγμα θα ειστε το απόλυτο fashion icon!



·                     και βέβαια για το καλοκαίρι ο συγχρονος ανδρας του 2011 πρεπει να εχει στην γκαρνταρόμπα του πολλα μπλουζακια σε εντονα χρώματα!!!!αφήστε τα μαύρα και  πειραματιστειτε με τα χρώματα : κοκκινο,πορτοκαλί,ακομα και φουξιαπροτείνουν οι επώνυμοι οίκοι!



·                     για το τελος αφησα τις ανδρικές τσάντες,όσο οι αναγκες πολλαπλασιάζονται,μεγαλώνουν σημαντικά αλλα δεν υστερούν σε αρρενωπότητα!οι σχεδιαστές κατανοώντας οτι ο συγχρόνος ανδρασ εχει πολλα να μεταφέρει μαζί του ¨το κινητο ,το mp3 του,τον φορητό του υπολογιστή κτλ,δίνουν στις τσάντες  xl  μεγεθος!μοιάζουν περισσότερο με αυτές του ταχυδρόμου και όχι τις σχολικές όπως παλαιότερα !χαρακτηριστικά  είναι η πρώτη φορά που σχηματίζονται λίστες αναμονής για μία ανδρική τσάντα με την υπογραφή του οίκου mulberry.





.ολα τα παραπάνω θα σας κάνουν να είστε πάντα κομψοι ,χωρίς να δαπανάτε πολυ χρόνο για την περιποιηση σας!με αυτοπεποιθεση ,sex appeal και στυλ καμία γυναικα δεν θα μπορέσει να σας αντισταθει!!!!!



 










Μυστικό fashion sale

Ξετρυπώσαμε το πρώτο sample sale της σεζόν

Ξετρυπώσαμε το πρώτο sample sale της σεζόν!

Διασχίζοντας τη λεωφόρο Πειραιώς, σίγουρα έχετε προσέξει απέναντι από το δημαρχείο του Ταύρου, το νέο μοντέρνο κτίριο με τη μοντέρνα αισθητική. Τα λαγωνικά μας έμαθαν ότι εκεί θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρο όσων λατρεύουν τη μόδα.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή το απόγευμα και ως την Κυριακή το βράδυ, ο δεύτερος όροφος του κτιρίου θα φιλοξενεί πολλά από τα καλοκαιρινά δείγματα του 2011 της εταιρίας Shop&Trade, τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε με 60% έκπτωση! Έχοντας κατά νου τα μεγέθη των δειγμάτων (small για τις κυρίες και medium-large για τους κυρίους), θα μπορείτε να βρείτε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ από διάφορα brands (οι πιο ψαγμένοι επιλέξτε τα Designers Remix Collection, οι πιο ροκάδες ας ψάξουν για τα Religion, ενώ οι κυρίες που αισθάνεστε σέξυ μην αφήσετε κανένα Nolita να σας ξεφύγει!).

 Αν τα ψώνια σας είχαν λείψει και η τρέχουσα σεζόν σας φαινόταν άπιαστη εν μέσω κρίσης, η λύση είναι εδώ! Μόνο για τα μέλη μας καταφέραμε να εξασφαλίσουμε 200 (!) μονές προσκλήσεις για το Σάββατο! Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην μυστική φόρμα αφού το μοιραστείτε με κάποιον φίλο (θυμηθείτε να κάνετε log-in ώστε να μετρήσει η συμμετοχή σας).





Υ.Γ. Για όσους από εσάς έχουν και μικρά στην οικογένεια, τα λαγωνικά μας ξετρύπωσαν και ένα άλλο παράλληλο bazaar που θα τρέχει στο κτίριο: για μιάμιση εβδομάδα όλα τα παιδικά ρούχα και παπούτσια θα διατίθενται με 65% έκπτωση!



info: Athens Daily Secret" <athens@dailysecret.gr>


Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ SITE DANCENEWS.GR!!!!!!!!

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολυ το site DANCENEWS.GR για την δημοσίευση του

άρθρου <<ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ....ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ>>!!!!!!

                              



ενημερωθείτε πρωτοι για όλα τα χορευτικά δρώμενα,πληροφορίες για όλους τους χορούς,τους χορευτές και ό,τι άλλο σας απασχολεί για το ωραιότερο χόμπυ του κοσμου!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ.....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ!




5ο  ΜΕΡΟΣ

και στην προσπάθεια να βρούμε όλα τα στυλ συνεχίζουμε.....
όπως συχνά λέω οι οδηγείες που δίνουμε είναι γενικές........εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ό,τι σας αρέσει και να το προσαρμόσετε,στην δική σας εικόνα!


και για όσους είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ-έρχεται το sport style:
(δεν σημαίνει πρέπει να είμαστε και φανατικοί του γυμναστηρίου,αλλά να εχουμε υιοθετήσει το σπορ ντύσιμο στην καθημερινότητα μας)

  • σημαντικό είναι για όσους θέλουν να υιοθετήσουν αυτό το στυλ να δώσουν σημασία στις γραμμές!να μην είναι υπερβολίκα φαρδιές(γιατι και οπτικα φαρδαίνουν)!δώστε έμφαση στην μέση !αυτό μπορεί να γίνει με μεσατα τοπ,με στενα φούτερ καθως και με το λαστιχο απο τα παντελόνια(αν το επιτρέπει το σχέδιο)
  • ακόμα τα κολάν-είναι κατεξοχην item,άλλωστε από τον χώρο της αθλησης ξεκίνησαν!
  • τα εντονα χρώματα είναι το μεγάλο ατού τους!μην φοβηθείτε πειραματιστείτε
  • το τζιν τζακετ!σουπερ απαραίτητο ρουχο!




  • sneakers,vans,all-star μπορούμε να τα εντάξουμε σε αυτήν την κατηγορία και βέβαια δεν ξεχνάμε τα αθλητικα με τις κλασικές γραμμές τους!(οι πιο ρετρο γραμμές στις αθλητικές φίρμες είναι και οι πιο στυλάτες)
  • φουλάρια,κορδέλες και τα αθλητικά καπέλα με το γείσο,είναια ξεσουάρ που μας συνοδευουν σε κάθε εμφάνιση!
  • τσάντες:θυμίζουν ταχυδρόμου,άλλοτε και σχολικές,παρολά αυτα έχουν φαρδια λουράκια και μακό υφη!ιδανική για καθε μέρα γιατι χωράει τα πάντα!

 

ΔΩΣΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ITEMS !!!!

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ.....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ!





Δ' ΜΕΡΟΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ!!!!                  



και επειδή κάθε γυναίκα δεν παύει να κρύβει μέσα της μία ρομαντική ψυχή!!!!!(απλά δεν το δείχνουμε όλες)


ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ:
  • floral midi φορεματάκια είναι ιδανικά!με μονόχρωμες μπαλαρίνες ή μπαρέτες με τακουνάκι είστε ετοιμες τόσο για την δουλεία σας,όσο γαι τον καφέ και τα ψώνια σας!γιατί όχι και για πιο επισημές περιστάσεις όπως να πάτε θεατρο!
  • τα βολάν και τα φρου-φρου είναι η απαραίτητη διακόσμηση  για τα πουκάμισα ή φορέματα/φουστες!προσδίδουν ένα πιο παιχνιδιαρικό αέρα στο συνολο!(προσοχη τα βολάν προσθετουν όγκο,οπότε αποφυγετέ τα σε προβληματικα σημεία όπως το μεγάλο στηθος και η μεγαλη περιφέρεια!ιδανικά για τους πολύ λεπτους σωματότυπους)
  • δαντέλα:το ακρως αισθησιακό υφασμα!!!!γιατί πάνω απο ολά είμαστε και ερωτικές γυναίκες!!!!μπορουμε να το δουμε παντού-η επιλογη δικήσας!



  • παλ αποχρώσεις όπως τα μπεζ.το κουφετί,το ασπρο μας γυρνουν πίσω στα χρόνια της αθώοτητας


  • και δεν ξεχνάμε τα αξεσουάρ οπώς οι περλές,το κομψο τσαντακι με την αλυσίδα (Η ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ),καθώς καρφίτσες και διακριτικά μεταγιον!

οι peep -toe γόβες,όσο και να μην αρέσουν σε όλους είναι κομματια -επένδυση 
  • μακιγιαζ :οι παλ αποχρωσεις στα ματια ,τα μαγουλα και τα χείλη,ολοκληρώνουν την εικόνα!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!!!ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΠΑΙΔΙΣΜΟΥ!

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ CHIC/ΑΠΕΧΕΙ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΚΑΝΕΙΣ <<ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΕΚΑ!>>



ακουλουθει το επομενο στυλ-εχετε επιλέξει σε ποιο ανήκετε????







ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ..........ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ!!!!!

Γ ΜΕΡΟΣ:


ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΛΟΥΚ
  • το office look είναι άμεσα συνυφασμένο με το ανδρόγυνο-το σακάκι σε Α γραμμή είναι το σήμα κατατεθέν!φορεμένο πανω από ένα slim παντελόνι με ένα δαντελένιο τοπάκι και ψηλές γοβές είναι το ιδανικό ντυσιμο για το γραφείο,τις επισημες περιστάσεις!
  • το παραπάνω σακάκι πάνω από ένα little black dress είναι πολυ σεξυ!




  • ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι πάντα μια ασφαλη επιλογή
  • τα πολλα αξεσουαρ δεν ταιριαζουν με την σοβαροτητα  του masculine style
  • οι τιράντες είναι ένα απο τα πιο trendy αξεσουαρ-δεν έρχονται για να κρατάνε το παντελόνι,αλλα για να δώσουν ένα πιο σοφιστικέ λουκ!ενα μαύρο παντελόνι σε Α γραμμή συνδυασμένο με ένα ασπρο πουκάμισο και τιράντες προσδίδουν ενα πολυ chic αποτελεσμα!
  • τώρα μπορείτε αφοβά να του κλέβετε τα πουκάμισα απο την ντουλάπα,το ίδιο και της ζακέτες του,με ένα κολάν φορεμένο απο μέσα και μία μεγάλη ζώνη στην μέση,μόλις αποκτήσατε ενα άνετο φορεματάκι τύποθ σεμιζιέ!αν πάλι οι θερμοκρασιές έχουν ανεβεί,ενα τζιν σορτς μπορει να αντικαταστήσει το κολάν,και γυρίστε τα μανίκια του πουκαμίσου μέχρι τους αγκώνες!
  • το μακιγιαζ είναι μίνιμαλ,με μία γραμμή αιλάινερ στο επάνω βλέφαρο-μασκαρα και αχρωμά χείλη!ενα μοιραίο στυλ που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!οι pony-tails κοτσίδες,τα εντελώς ίσια μαλλιά και οι κότσοι προσδίδουν την απαιτούμενη σοβαρότητα!







ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ!ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ!

                       στο δ μερος σας περιμένει ακόμα ενα διαφορετικο στυλ!μην το χασετε!γιατι ο ενημερωμένος fashionistas ειναι και ο πιο σωστα ντυμένος!

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΟΥ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ!

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΟΥ........
                                                             ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ!!!!


αν έχεις βρεις ποιο στυλ σου αρέσει,αλλα δεν ξέρεις πως να εισαι στυλάτος και,να μην φαίνεσαι σαν καρικατούρα αλλης εποχής,εμεις σημερα εχουμε την λύση!!!!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ!
                                                       ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΞΕΤΕ?
                                                                                         ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ!






BOHO STYLE-ANEMEΛΗ ΨΥΧΗ!!!!


  • είναι πιο επίκαιρο από ποτέ αφού τα μαξι φορέματα είναι το super trend για το καλοκαίρι του 2011
  • τοπ εμπριμέ,φλοραλ,και άλλα τυπώματα-είναι απαραίτητα(προτιμείστε τα μικρα τυπώματα είναι πιο κολακευτικά για την  γυναικεία σιλουέτα)!
  • αξεσουάρ από φυσικά υλικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν:τσαντάκια από ψάθα,ξύλινα βραχιόλια,δερμάτινες τσάντες σε ταμπά και μπεζ αποχρώσεις(σε στυλ ταχυδρόμου)
  • και οι υφασμάτινες τσάντες για το καλοκαίρι είναι ιδανικές γαι να δείξετε τον μποέμ χαρακτήρα σας!

  • τα στεφάνια στα μαλλιά ειναι old-fashioned,και τα υπερμεγέθη λουλουδια έρχονται να τα αντικαταστήσουν!είτε στα μαλλια,ειτε ως μπουτονιέρες,είτε στην ζώνη!και τα φουλάρια στο κεφάλι μπορούν να προσδώσουν ένα ανάλαφρο και μοδάτο αποτέλεσμα!
  • τα σανδάλια οποιοδήποτε χρώματος και όχι μόνο τα καφέ που ΄θυμίζουν αρχαία ελλαδα μπορούν να συνοδέψουν αψογά το μποεμ συνολο σας.βέβαια και οι σταθερες πλατφόρμες είναι ιδανικές!
  • το <<φυσικο>> μακιγιαζ με λίγο ρουζ και τα επιμέλως ατημέλετα μαλλιά είναι τα κατάλληλα για να απογειώσουν το σύνολο!
                             ΚΑΙ ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΤΕ-ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!!!!!!

το επομενο στυλ ακολουθεί για να σας πει και άλλα <<μυστικά>>










ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΟΥ......ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ << INFASHION>>!!!!

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΥΠΟ ΣΟΥ.....
                                                     ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ?????



Το να βρεις τον τύπο σου είναι αρκετά δυσκολο στις ημέρες μας!!!!Η τηλεόραση,τα μμε,και οι κοινωνικές ομάδες δημιουργούν κάποια στυλ-που ενω δεν σου ταιριάζουν - απλά τα μιμεισαι για να είσαι αποδεκτός!


αν πάλι  εχεις βρεις ποιο στυλ σου αρέσει,αλλα δεν ξέρεις πως να εισαι στυλάτος και,να μην φαίνεσαι σαν καρικατούρα αλλης εποχής,εμεις σημερα εχουμε την λύση!!!!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ!
                                                       ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΞΕΤΕ?
                                                                                         ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ!


ΡΟΚ ΣΤΥΛ


αν θες να αποτελέσεις ΡΟΚ ΕΙΔΩΛΟ κάνε τα εξής βήματα:
  • το μαυρο,το ντενιμ και το δερμα εχουν μια πιο <<αγρια >> χροια-πλεον όμως και υφάσματα όπως η μαύρη δαντέλα,κάποιες παγιετες μαύρες δίνουν κάποιες πιο θηλυκές πινελιές στο συνολο!
  • τα εφαρμοστα κομματια είναι πιο σεξυ,ειδικα τα τζιν με μπαλώματα-ξεβάματα κάνουν την διαφορα!!προσοχή αποφύγετε την υπερβολή!
  • το ροκ στυλ έχει μετατραπεί σε glamour rock-εχει μπει στα σαλόνια και το εχουν υιοθετήσει μεγαλή σταρς!οπότε αφήστε τις μακριές αλυσίδες -και προτιμείστε μακρια κολιέ με μοτιφ,σκουλαρίκια πιο μεγάλα!



  • trendy κομματι για να απογεώσετε το σύνολο είναι τα ankle boots για τις πιο επισημές περιστάσεις,και τα all -star για καθε μέρα!αν βέβαια θεώρειτε ότι η ηλικία σας δεν αρμόζει με τα τελευταία απλα μαυρα κοντά μποτάκια είναι εξισου κατάλληλα!
  • τα τρουκς πια ειναι σήμα κατατεθέν του ροκ στυλ-ενα δερμάτινο βραχιόλι ή μια ζώνη με τρουκς ειναι must!παλι και εδω αποφύγετε την υπερβολή!οι τσάντες με τα τρουκς το χειμώνα υιοθετήθηκαν από γυναίκες με όλα τα στυλ!οποτε τι πιο ιδανικο για εσας!
  • τέλος η παλαιστινιακή μαντηλα,που καποτε ηταν σημα κατατεθεν τον ροκάδων πλέον ειναι dont -ασπρόμαυρα φουλάρια ή πασμίνες μπορουν να δώσουν οπτικά το ίδιο αποτέλεσμα και αισθητικά ενα πολυ καλύτερο!
  • ως προς το μακιγιαζ τι καλύτερο από ενα smokey eyes' look -οχι πάντα με μαύρο,αλλά και με άλλες αποχρώσεις όπως γκρι,καφε,σκουρο μπλε!
                                                

                                                                                                                      

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ!!!!!!!
  ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚ-ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟ <<ΡΟΚ ΕΙΔΩΛΟ>> ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!!!!!!

στο επόμενο κείμενο ερχεται το επόμενο στυλ!διαβαστε το αμεσως!