Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Tα καλοκαιρινά must-haves μιας fashionista!!!!!!

Tα καλοκαιρινά must-haves μιας fashionista!!!

Γράφει η Βασιλική Καρανζογιάννη
 
 
 
 
 
Γνήσια fashion insider και με υπέροχο προσωπικό στυλ, η στυλίστρια του Celebrity, 'Εφη Καρύδη, είναι ιδανική για να μας προτείνει τα πιο hot κομμάτια για το καλοκαίρι!


Η αγαπημένη στυλίστρια της MissBloom, που την έχεις εμπιστευτεί πολλές φορές στο παρελθόν μέσα από τα Fashion how-to-videos που συμμετέχει, φωτογραφίζεται η ίδια με όλα τα must του καλοκαιριού και σου εξηγεί γιατί πρέπει να τα προτιμήσεις.

Εκτός από αυτά τα καλοκαιρινά must που μπορείς να δεις εδώ, λοιπόν, υπάρχουν και άλλα...
  • Ένας φάκελος μπορεί να ολοκληρώσει άψογα ένα outfit αλλά μπορεί από μόνος του να κλέψει και τις εντυπώσεις. Αυτός ο μπροκάρ φάκελος συνοδεύει οποιαδήποτε εμφάνιση, καθώς οι φάκελοι είναι τάση από μόνοι τους αλλά και το ιδιαίτερο ύφασμα του τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

Φάκελος Alexander McQueen, Καλογήρου, Τηλ: 210-3356401

 

  • Τα αξεσουάρ αναβαθμίζουν κάθε μας εμφάνιση χαρίζοντας πολυτέλεια και κομψότητα. Τα χειροποίητα δαχτυλίδια Danai's Jewels είναι ξεχωριστά, λεπτεπίλεπτα και χαρίζουν σε κάθε χέρι.

Handmade δαχτυλίδια Danai's Jewels, http://www.danaisjewels.com/


  • Φέτος το καλοκαίρι το έντονο χρώμα κυριαρχεί και πόσο μάλλον στα άκρα. Τόλμησε να φορέσεις το πράσινο σε μεγάλη δόση και μην διστάσεις μπροστά σε αυτό το μποτάκι, που με τα υπέροχα σχέδια του εκτοξεύει και το πιο απλό φόρεμα.

Πέδιλα, Jimmy Choo, Καλογήρου, Τηλ: 210-3356401
 

  • Λέγεται statement necklace και φέτος κυκλοφορεί σε όλες τις εκδόσεις. Πόνταρε στο χρώμα αλλά και στην ποιότητα και δε θα βγεις χαμένη. Ιδιαίτερα προσεγμένα και καλοφτιαγμένα είναι τα κολιέ από την Lamprini Chantziara που κοσμούν και τον πιο απαιτητικό λαιμό.



Χειροποίητο κολιέ, Lamprini Chantziara, SHOP Eρμού 112Α, Τηλ: 6944945084
Photo via Νικόλ Μπαρτσώκα (D-TALES)

  • Φέτος τα παστέλ μας έχουν κατακλύσει. Είτε συνδυασμένα μεταξύ τους, είτε σε ένα μόνο κομμάτι η προσθήκη τους σε κάθε μας outfit καθίσταται σχεδόν απαραίτητη. Αν δεν τολμάς ένα παντελόνι, τόλμησε μια τσάντα που θα κάνει την διαφορά.

Καπιτονέ τσάντα Dolce & Gabbana, Καλογήρου, Τηλ: 210-3356401
 
  • Έντονοι όγκοι και πρωτότυπα σχήματα χαρακτηρίζουν τα κοσμήματα Θαλλώ που τα φανταζόμαστε ήδη φορεμένα με maxi αέρινο φόρεμα και σανδάλια σε ένα νησί.

Επίχρυσα δαχτυλίδια, Θαλλώ, Πλουτάρχου 25 Κολωνάκι, Τηλ: 210-7247763

  • Αποκαλείται New Navy αλλά στην πραγματικότητα δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει το πραγματικό βαθύ μπλε της θάλασσας που με τον συνδυασμό άσπρου και κόκκινου μας ταξιδεύει. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή του μπλε ή του γαλάζιου, δίνει μια δροσερή νότα στα νύχια και κάνει απίστευτη αντίθεση με οτιδήποτε άλλο φορέσεις στο τόνο του κοραλί.

Τζιν, 19,90 ευρώ, Bershka
  • Ένα μπλουζάκι και ένα σορτσάκι δεν λέμε ότι είναι το απόλυτο ντύσιμο του καλοκαιριού; Όμως, όχι όποιο μπλουζάκι. Ευκολοφόρετο με ωραία υφή και καλή ποιότητα είναι τα plus που πρέπει να έχει. Και αν διαθέτει και strass τότε μπορεί να φορεθεί μέχρι το βράδυ.

Μπλούζα με strass, Bite me by Danoo, Τηλ: 6985012955

  • Το καλοκαίρι δεν θέλει πολύ μακιγιάζ αλλά θέλει χρώμα και μπορείς να το βάλεις όπου θες. Είτε στα νύχια, είτε στα χείλια.

Μανό πράσινο ERRE DUE No 67, Μανό σομών SEVENTEEN Νο 23, Κραγιόν MAX FACTOR Rose 120

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.......

                           
                                         


ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.......

 Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο και η θάλασσα είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας μας. Στην παραλία, σίγουρα θα έχουν υπάρξει εμφανίσεις που πιθανόν να έχετε θαυμάσει ή να έχετε γελάσει μαζί τους.Οσο και να θεωρούμε οτι οι πιθανότητες για τραγικούς συνδυασμούς είναι λίγες, καθώς τα ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε για την θάλασσα είναι συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο δεν ισχυεί! Άλλωστε αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα, τα μεγάλα περιοδικά μόδας δεν θα αφιέρωναν τεύχη ολόκληρα με συμβουλές για το beach style! Πλέον η παραλία είναι η νέα πασαρέλα!!!τάση που ξεκίνησε από τους celebrities, οι οποίοι ακόμα και στην παραλία είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν ιδιαιτερα περιποιημένοι, καθώς την επομενη ημέρα πάντα υπάρχει η πιθανότητα να δούν τον εαυτό τους σε κάποιο εξώφυλλο. Αυτό ήταν η αρχή , λίγο οι σταρς, λίγο η μίμηση και η βιομηχανία της μόδας δημιουργηθήκε το <<ΣΤΥΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ >> με το δικό του dress code. Εκτοτε τo beach style ανανεώθηκε και η διακοσμημένη σαγιονάρα με την διχάλα δεν είναι πλέον αρκετή....Τι απαιτείται λοιπόν για να είμαστε κομψες στην παραλία?

                                





  1. Κανόνας πρώτος: ΝΑΙ στα ΑΞΕΣΟΥΑΡ ! Και η εμφάνιση στην παραλια χρειάζεται την λεπτομέρεια που θα απογειώσει το σύνολο, φορέστε βραχιόλια ή κολιέ πού ταιριάζουν χρωματικά με το μαγιό/παρεό σας σε φυσικά υλικά ( ξύλο,κλωστές,κορδόνι). Αν σας φαίνονται υπερβολικά, ένα μεταγιόν είναι εξίσου κομψο και διακριτικό. Μην ξεχάσετε να τα βγάλετε, πριν μπείτε στο νερό! Τελευταία, οι μεγάλοι κρίκοι με θαλασσίνα σχέδια όπως αστερίες, κοχύλια είναι ιδιαίτερα αγαπητοί, δοκιμάστε τους, θα σας προσδώσουν μία πιο παιχνιδιάρικη πνοή! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! οτάν μιλάμε για αξεσουάρ αποφεύγουμε όσα έχουν στρας και βέβαια όχι όσα είναι ακριβά, βαρία και πολύτιμα! Μην ξεπερνάτε το μέτρο! Η υπερβολή πουθενά δεν είναι ωραία.
  2. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! οπως στα ρούχα που τα τυπώματα και οι ρίγες έχουν τον πρώτο λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στα χρηστικά αντικείμενα! Τα πάντα πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους και αυτό το γνωρίζουν καλά οι γυναίκες που είναι οι υπέρμαχοι του στυλ. Οι μονόχρωμες πετσέτες που θυμίζουν αυτές του σώματος από το σετ που χρησιμοποιούμε στο σπίτι, δεν είναι πλέον για εμάς! Ευκαιρία λοιπόν τώρα που είναι οι εκπτώσεις να προμηθευτείτε την νέα σας πετσέτα θαλάσσης!-
       

3. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΨΑΘΑ οχι απλά αγαπάμε αλλά λατρεύουμε τις ψάθινες τσάντες , όμως επειδή η καλής ποιότητα ψάθα είναι ακριβή αντί για πλαστικές προτιμάμε τις πάνινες τσάντες για να βάλουμε τα <<μπανιερά>> μας μέσα! ΝΑΙ καλά ακούσατε!!!! τις πάνινες που μοιάζουν με τις  shopping bags που πάμε για ψώνια, μόνο που είναι μεγαλύτερες. Είναι οικολογικές και αποτελούν ένα πολύ ωραίο καμβά για να σχεδιάσουμε εμείς κάτι που μας εκφράζει, αν δεν έχει ήδη κάποια εξυπνη στάμπα τυπωμένη πάνω! DON'T λέμε και στις σχολικές τσάντες στην παραλία , αλλά και στην πετσέτα στο χέρι!!! Αν κάνεις κάτι... κάντο καλά.... οπότε αν θέλουμε να έχουμε μια << in style >> εμφάνιση, πρέπει να τα προσέξουμε όλα!





                      



 5.ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: μπορεί να βλέπετε πια σε όλα τα περιοδικά μόδας προτάσεις για μακιγιάζ στην παραλία, αλλά όλα με μέτρο! λίγο αδιάβροχο μολύβι δεν θεωρείτε υπερβολή αλλά το να θέλετε μία ώρα για να ατοιμαστείτε για να πάτε στην παραλία, τότε καπου υπάρχει θέμα! Αν ωστόσο νιώθετε ανασφάλεια και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το  make up σας προτιμείστε προιόντα με ελαφριά υφή που είναι κατάλληλα για τον ήλιο και την θάλασσα, όπως τα αντιηλιακά προσώπου με χρώμα που προσφέρουν προστασία και κάλυψη! Κραγιόν, σκιές δεν έχουν χώρο εδώ, επιλέξτε lip balm με δείκτη προστασίας για τα χείλη καθώς και αυτό το σημείο του προσώπου μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην ηλιακή ακτινοβολία.




6.ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ: όπως και στο μακιγιάζ, έτσι και στο χτένισμα απαιτείται προσοχή! Επιλέξτε για την παραλία ανεπιτήδευτους κότσους, που δεν απαιτούν ώρα και σας δίνουν ελευθερία κινήσεων στο νερό! Κοκαλάκια με λουλούδια, ή κορδέλες, μπορούν να κάνουν τον κότσο σας πιο εντυπωσιακό και ταιριάζουν με το ανάλαφρο στυλ της παραλίας!




Τέλος δεν ξεχνάμε ποτέ τα γυαλιά και το καπέλο μας, πρωτίστως για θέμα υγείας και μετά για θέμα στυλ!Εφοδιαστείτε με τα παραπάνω, αφήστε τις υπερβολές στην ακρη και είμαι σίγουρη πως δεν θα αφήσετε κανένα ασυγκίνητο στο περασμά σας!!! Πάνω από όλα όμως ξεκουραστείτε και απολαύστε το μπάνιο σας!!!!!


for more http://www.filodimos.gr/




4. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΝΙΚ              
 σκέτες ή με τζιν σόρτς /φούστα. Ανάλαφρες, δροσερές, προσδίδουν class και υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε την ιδανική για εσάς. Αφήστε το μαύρο χρώμα για το χειμώνα και επιλέξτε έντονα χρώματα όπως φούξια ή κοραλλι, καθώς και εντυπωσιακά prints! Συνδυάστε την με κομψές εσπραντίγιες ή σανδάλια και αφήστε τις απλές μαύρες σαγιονάρες στο σπίτι!!! Mην μπείτε στον πειρασμό να φορέσετε πλατφόρμες ή τακούνια στην παραλία, όσο και να σας φαίνονται δελεαστικά! Πέρα από άποψη αισθητικής , δεν είναι και ιδιαίτερα πρακτικό!

                             

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

British Style. Από τη Westwood μέχρι τον McCartney


British Style. Από τη Westwood μέχρι τον McCartney
http://www.travelpassion.gr/top-shopping-spots/1627-british-fashion-designers.html


Paul Smith Η Βρετανική μόδα είναι παγκοσμίως γνωστή για την εκκεντρικότατα της, για τα ιδιαιτέρως προκλητικά και τολμηρά καινοτόμα σχέδια και οι Βρετανοί σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας παγκοσμίου φήμης για τα ακραία στυλ τους. Μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της βρετανικής μόδας και βεβαιωθείτε ότι στο επόμενο ταξίδι σας θα φροντίσετε να αποκτήσετε τουλάχιστον ένα γνήσια βρετανικό αξεσουάρ.


Alexander McQueen

Ο αείμνηστος, μεγάλος Lee 'Alexander' McQueen ήταν ένας ανορθόδοξος σχεδιαστής γνωστός για το αντισυμβατικό έργο του, πολύ αγαπητός σε διασημότητες όπως η Lady Gaga και η Rihanna. Ένα από τα κλασσικά σχέδια του McQueen είναι τα "bumsters" που γέννησε μια παγκόσμια τάση για χαμηλά slung τζιν. Εκπαιδευμένος στο Savile Row στο Λονδίνο, τα ρούχα του αποπνέουν μια ιδιαίτερη κομψότητα και στυλ. To κατάστημα Alexander McQueen είναι πολύ δημοφιλές.


Aquascutum
Το Aquascutum αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του βρετανικού στυλ και η είναι η μάρκα που προτιμάει ο Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ. Τον τελευταίο καιρό αυτή η μάρκα έχει ανανεωθεί, με τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων να εκσυγχρονίζεται και τη σειρά των αξεσουάρ να επεκτείνετε . Η νέα συλλογή Aquascutum έχει ένα πολύ νεότερο, υψηλότερης αισθητικής στυλ με ευρεία αποδοχή.



Jasper Conran

















Burberry
Είναι μια από τις πιο κλασσικές βρετανικές μάρκες, την οποία έχουν μιμηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, ελάχιστα σχέδια είναι τόσο γνωστά, όσο το καρό της Burberry. Η νέα σειρά Prorsum κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά, όμως η Burberry θα είναι πάντα διάσημη για την κλασσική καμπαρντίνα.


Jasper Conran
Στο Jasper Conran θα βρείτε όμορφα κλασικά ενδύματα, καθώς και είδη για το σπίτι, κοσμήματα, αρώματα και μία πιο προσιτή σειρά σχεδίων για τα Debenhams. Σ'αυτή θα βρείτε καταπληκτικά smart-casual ρούχα.

Karen Millen
Αυτή η Βρετανίδα σχεδιάστρια έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980 δημιουργώντας τα σέξι κοστούμια. Ενώ τα κοστούμια χαρακτηρίζουν τη συλλογή της, η νέα σειρά της Karen Millen περιλαμβάνει πλέον μια ποικιλία ρούχων επηρεασμένη από τη πασαρέλα. Εδώ θα βρείτε ένα μείγμα από vintage φορέματα από μετάξι και κασμιρένιες ζακέτες, καθώς και πολλά άλλα.

Paul Smith
Ο βασιλιάς της Βρετανικής ανδρικής μόδας, η μάρκα του Sir Paul Smith τιμά τη κλασσική Βρετανική ραπτική εμπλουτισμένη με νέες τάσεις. Τα ζωηρά πουκάμισα, τα ευδιάκριτα μανικετόκουμπα, τα πορτοφόλια και τα αξεσουάρ των Paul Smith είναι άμεσα αναγνωρίσιμα. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Paul για απολαυστικές αγορές και καταπληκτικά ανδρικά δώρα

Pringle of Scotland
Χάρη σε ένα νέο διευθυντή δημιουργικού και μια αστραφτερή γεμάτη διασημότητες διαφημιστική εκστρατεία η Pringle δεν είναι πλέον διάσημη μόνο για τα ρούχα του γκολφ, ωστόσο οι λάτρεις του κλασικού σχεδίου της Pringle δεν πρέπει θα πρέπει να ανησυχούν, δεν έχουν εξαφανιστεί απλά έχουν εμπλουτιστεί .



Stella Mccartney
































Rigby & Peller
Το κατάστημα πολυτελών γυναικείων εσωρούχων στο όποιο πελάτισσα είναι και η Αυτού Μεγαλειότης λειτουργεί από το 1939. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι τραπεζικές σας καταθέσεις. Εδώ μπορείτε να βρείτε, όπως συνήθιζε και η πρώην πελάτισσα πριγκίπισσα Νταϊάνα, ακριβώς το σωστό εσώρουχο που σας ταιριάζει, αφού η εταιρεία υπερηφανεύεται για την ειδική υπηρεσία σχετικά την εφαρμογή. Το Rigby & Peller εκτός από την ειδική υπηρεσία αποκλειστικών παραγγελιών διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή συλλογή από εσώρουχα και μαγιό.

Stella McCartney
Η McCartney είναι η πιο πολυσυζητημένη διασημότητα στη Βρετανία και ιδιοκτήτρια μιας από τις πιο αξιοζήλευτες μάρκες του Ηνωμένου Βασιλείου, η Stella McCartney γίνετε όλο και πιο δυνατή από τότε που έφυγε από τον γαλλικό οίκο μόδας Chloe. Η high street σειρά της που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Hennes εξαντλήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε λίγες ώρες με το που έφτασε στα καταστήματα . Ωστόσο, για την κλασική κομψότητα McCartney και μια χαλαρή βόλτα, επισκεφτείτε το κεντρικό κατάστημα στην Bruton Street.


Ted Baker
Υπάρχουν πολλά ασυνήθιστα σχέδια και στυλ διαθέσιμα στα Ted Baker και υπάρχει σίγουρα μια αίσθηση υψηλής μόδας μέσα στα καταστήματα. Οι γυναίκες μπορούν να βρουν υπέροχα φορέματα, μπλούζες και τζιν, ενώ για τους άνδρες υπάρχει μια σειρά από κοστούμια, καλοραμμένα πουκάμισα καθώς και πιο καθημερινά t-shirts για να διαλέξουν. Προσιτή και καλοραμμένη μόδα.


Vivienne Westwood
Η πρωτοπόρος του punk look, η εκπληκτική Vivienne Westwood είναι τώρα μέλος της διεθνούς ελίτ της μόδας και έχει γίνει κάτι σαν εθνικός θησαυρός. Τα σχέδιά της είναι άμεσα αναγνωρίσιμα για την άψογη κοπή τους, τον εκκεντρικό σχεδιασμό και την ογκώδη χρήση του υφάσματος, χρησιμοποιεί συχνά το ταρτάν ως σήμα κατατεθέν της.

http://www.travelpassion.gr/top-shopping-spots/1627-british-fashion-designers.html

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τα Do’s & Dont’s των εκπτώσεων: Για να φύγεις με γεμάτες τσέπες (&σακούλες)

Τα Do’s & Dont’s των εκπτώσεων: Για να φύγεις με γεμάτες τσέπες (&σακούλες)

Τα Do's & Dont's των εκπτώσεων (5)

http://www.beautetinkyriaki.gr/2012/07/dos-donts-ekptwsewn/

Οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και με τα πορτοφόλια μας επικίνδυνα άδεια, η μαγική αφίσα στα τζάμια των καταστημάτων με το ποσοστό και το αρνητικό πρόσημο είναι η μόνη ευκαιρία να κάνουμε ψώνια μέσα στον Ιούλιο. Πριν σε πιάσει “πανικός” για το τι να αγοράσεις, τσέκαρε τα παρακάτω do’s and dont’s.


Δεν υπάρχει πιο ανώριμο πράγμα -εν μέσω κρίσης- από το να πας για άσκοπα ψώνια, κοινώς να γεμίσεις την ντουλάπα σου με ελαφρώς διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ από αυτά που ήδη έχεις (και συχνά δε φοράς).
Μπορείς λοιπόν να ακολουθήσεις μερικές απλές αλλά χρήσιμες συμβουλές για να βγεις κερδισμένη από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.
  • Do
- Κατάγραψε τις ανάγκες σου και κάνε μια μίνι έρευνα αγοράς πριν τις εκπτώσεις, έτσι όταν θα βρεθείς μπροστά από αυτό που θες, θα γνωρίζεις ποια ήταν η αρχική του τιμή και ποια η τελική του (άρα και το αν σε συμφέρει να το πάρεις τώρα ή να το αφήσεις για το επόμενο διάστημα).
- Σκέψου με βάση το “τι χρειάζεσαι”, και όχι το “τι θες”. Νόμος.

- Όρισε ένα συγκεκριμένο όριο και κινήσου σύμφωνα με τη λίστα που έχεις φτιάξει.

Τα Do's & Dont's των εκπτώσεων (3)

- Αν στο επιτρέπει το budget σου είναι ευκαιρία να προσθέσεις πολυπόθητα designer κομμάτια στη ντουλάπα σου που θα κάνουν τη διαφορά.

- Δώσε προσοχή στην τελική τιμή και όχι στο μεγάλο ποσοστό έκπτωσης που ίσως είναι και πλασματικό.
  • extra (do) tips
-Στην περίπτωση του ρολογιού ο χρόνος είναι χρήμα, με την κυριολεκτική έννοια. Γιατί να το πληρώσεις από Σεπτέμβρη σχεδόν τη διπλάσια τιμή από τη στιγμή που μπορείς να το πάρεις φθηνότερο;

-Επένδυσε σε κλασικά κομμάτια: Λείπει από την γκαρνταρόμπα σου μαύρο καλό φόρεμα, δερμάτινο (ναι, βρίσκεις εύκολα και το καλοκαίρι), ή κάποιο καλό, διαχρονικό κόσμημα; Αγόρασέ το στις εκπτώσεις.


Τα Do's & Dont's των εκπτώσεων (2)

-Προς το τέλος των εκπτώσεων πρόσθεσε στην ντουλάπα σου ένα ακόμη μαγιό. Θα το πάρεις κοψοχρονιά και το επόμενο καλοκαίρι δε θα χρειάζεται να ψάχνεις τι να φορέσεις στην πρώτη σου εξόρμηση στην παραλία.
  • Don’t
- Μην πας μόνος σου για ψώνια. Πάντα μια δεύτερη γνώμη είναι αρκετή για να σε αποτρέψει από το να πάρεις κάτι που πιθανότατα δε χρειάζεσαι.

Τα Do's & Dont's των εκπτώσεων (4)


- O,τι είναι στη μόδα και στις σελίδες των περιοδικών δεν είναι απαραίτητο να φιγουράρει και στην ντουλάπα σου. Το σημαντικότερο είναι κάθε κομμάτι να ταιριάζει στο σώμα σου και να μπορεί να ταιριάξει με το προσωπικό σου στυλ, όχι σε αυτό που χαζεύεις στα εξώφυλλα.

- Άσε την πιστωτική σου κάρτα στο σπίτι αν σκοπεύεις να ξεχρεώσεις το… άλλο καλοκαίρι. Ξοδεύουμε με βάση αυτά που έχουμε.

- Αν σκέφτεσαι δύο φορές για το αν θα πάρεις εκείνο το ακριβό ζευγάρι πέδιλα, άστο για τελευταία στιγμή. Αφενός θα έχεις κατασταλάξει, αφετέρου θα έχουν πέσει κι άλλο οι τιμές (γιατί ως γνωστόν οι εκπτώσεις μπορεί να ξεκινήσουν από το 30% και σταδιακά να αγγίξουν το 70-80%). Αν πρόκειται για κάτι που δε χρειάζεται ντε και καλά, αξίζει να το ρισκάρεις.

- Προϊόντα δεύτερης διαλογής, ελαττωματικά κλπ πρέπει να μείνουν εκτός της αυστηρής (ελπίζουμε) λίστας σου, κρίμα είναι να τα πετάξεις στο τέλος του καλοκαιριού.

Τα Do's & Dont's των εκπτώσεων (6)
  • extra (do not) tips
-Απόφυγε τα floral, πουά, με πιέτες, καρώ, φλούο έντονα χρώματα και όλα τα συναφή. Μπορεί κάποια από αυτά φέτος να είναι η τελευταία λέξη της μόδας, του χρόνου όμως θα είναι πασέ.

– Μην αρχίζεις να παίρνεις δώρα σε φίλους και γνωστούς που γιορτάζουν έναν αιώνα μετά, απλά επειδή βρήκες κάτι οικονομικό. Σε περίπτωση που πέσεις έξω στο νούμερο (ή στο γούστο τους) δε θα μπορούν να αλλαχθούν.

- Μην πέσεις με τα μούτρα στα καλλυντικά αν δε τα χρειάζεσαι: Αλλοιώνονται, ξεραίνονται και καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων προτού βγάλουν τα λεφτά τους. Οι εκπτώσεις στα προϊόντα ομορφιάς ποτέ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (συνήθως φτάνουν το 25%) οπότε προτίμησε να πάρεις κάτι όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη, ακόμη και στην αρχική του τιμή.

Δείτε εκπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά καταστήματα:
La Redoute, Spartoo, MyFashionFruit και MyShoe



Διαβάστε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2012/07/dos-donts-ekptwsewn/#ixzz20lXXMVYI


Διαβάστε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2012/07/dos-donts-ekptwsewn/#ixzz20lWuELhv
Πηγή: cosmo.gr