Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

NEW SEXY LOOK ΓΙΑ ΤΟ 2012!!!

 NEW <<SEXY >> LOOK ΓΙΑ ΤΟ 2012!!!
Άλλο sexy …. και άλλο τα έχεις παίξει!!!
Ο αισθησιασμός αποτελεί ζητούμενο των σχεδιαστών και απαίτηση των γυναικών. Θέλουμε τα ρούχα να μας κολακεύουν και  να  προβάλουν την σέξι πλευρά μας . Τα όρια ανάμεσα στο κομψό αισθησιακό look και στο <<φτηνό>> προκλητικό ντύσιμο  είναι πολύ λεπτά,  και μια λάθος λεπτομέρεια μπορεί να καταστρέψει την  συνολική μας εμφάνισή!
 Ο αισθησιασμός έχει πια το δικό του  dress code και αποτελεί  κεντρικό θέμα ολόκληρων collection (cruise collection 2012 Louis Vuitton)! Είναι πολύ γελασμένοι όσοι θεωρούν ότι  σέξι είναι μόνο οι φούστες, που μοιάζουν περισσότερο με ζώνες και δεν αφήνουν τίποτα για την φαντασία των ανδρών, και οι πανύψηλες γόβες (που η πλειονότητα των γυναικών δεν μπορεί  ούτε να ισοροπήσει πάνω σε αυτές!)Τα καυτά σορτσάκια είναι μόνο για την παραλία, το total δερμάτινα στυλ είναι μόνο για τις απόκριες  (ιδανική στολή για την Cat woman) … Όσο για τα animal prints item  πάντα με προσοχή, ποτέ όλα μαζί,dont  φορέματα με τυπώματα  και πάντα  πάνω στον κατάλληλο μονόχρωμο καμβά.Τα  ερωτικά σημεία του γυναικείου σώματος έχουν επαναπροσδιοριστεί από τους σχεδιαστές! Μια ακάλυπτη πλάτη ή ένα top  που αφήνει  γυμνό τον ώμο, μπορούν να δημιουργήσουν τους σωστούς ερωτικούς συνειρμούς…. Οι <<υπεραποκαλυπτικές>>  εμφανίσεις είναι passé …..
DON'T

                                                                          
                                                          

Επιπλέον, προσέχουμε πάντα  να μην διαγράφουν τα εσώρουχα που φοράμε !Στο εμπόριο  άλλωστε,  υπάρχουν τα πολυμορφικά εσώρουχα που μπορούν φορεθούν μέσα και από το πιο  αποκαλυπτικό ρούχο, όπως Strapless  στηθόδεσμοι, κιλοτάκια χωρίς να ραφές ή με  άκρα σιλικόνης! Ακόμα, εντυπωσιακοί  κορσέδες και  bra tops έρχονται να αντικαταστήσουν τα αδιάφορα πολυφορεμένα strapless  τοπ  . Είτε μέσα από σακάκι σε μία πιο επίσημη περίσταση ή μέσα από ένα λευκό πουκάμισο δεμένο μπροστά και ένα τζιν cigarette παντελόνι είναι μια εναλλακτική επιλογή. Οι οίκοι Gautier, Givenchy,  χρησιμοποιούν συχνά τους κορσέδες  για να προβάλουν το ρετρό σέξι στυλ.
NEW SEXY STYLE

                                                                    
Το  <<new sexy style>>  απαιτεί ποικιλία στα υφάσματα και στις υφές : οι δαντέλες, οι διαφάνειες και το δέρμα  (όχι το βυνίλ βέβαια) ,όταν συνδυάζονται σωστά είναι αρκετά εντυπωσιακές επιλογές !Άλλωστε τα παραπάνω υφάσματα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν  άνοιξη/καλοκαίρι του 2012. Χρωματιστές δαντέλες, άκρως θηλυκές,  φορέστε τις χωρίς αξεσουάρ και περιττά στολίδια για να τις αναδείξετε! Τα μαλακά ,πολυτελή υφάσματα  όπως το σατέν αγκαλιάζουν  το σώμα, είτε στην mat  εκδοχή, είτε στην πιο  glamorous  δεν μπορεί κανείς και τίποτα  να αντισταθεί στην κομψότητα τους.
   


  Επιθυμητό  αποτέλεσμα  είναι να είμαστε αισθησιακές χωρίς να χάνουμε την κομψότητα , την μοναδικότητα μας  και να προσβάλλουμε την αισθητική των άλλων! Μην ξεχνάτε ποτέ ,πριν βγείτε από το σπίτι να βάλετε 2-3 σταγόνες από το άρωμα  σας και βγείτε για να καταπλήξετε με το στυλ σας!!!!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

MARNI FOR H&M!!!!

MARNI FOR H&M!!!!

Τι άλλο να ζητήσεις?????

Μπορεί να αργησα λιγο να γράψω για αυτήν την συνεργασία, αλλά βλέπετε η σχολή και το διαβασμά δεν μου αφηνει και πολύ χρόνο, φαντάζομαι με καταλαβαίνετε και με δικαιολόγείται λιγακι ε?

Ωστόσο δεν γινόταν να μην γράψω για την συνεργασία -γεγονός!!!! Ανυπομονώ να τα δω και από κοντά και γιατί όχι να αγοράσω και κάτι, γιατί μεταξύ μας δεν ξέρω πότε θα έχω την οικονομική άνεση (αν την αποκτήσω ποτέ) με όλα αυτα για ένα αυθεντικό MARNI!

και είναι γεγονός οτί είναι στην χώρα μας!

Ομως τα λόγια είναι περιττά ....... ασ δούμε τα σχέδια

for more: http://vpsconfidential.blogspot.com/p/contact.html?showComment=1331225972508

                                                                  Μπλούζα, 19,95€
                                                                    Γιακάς, 19,95€
                                                             
Αθήνα: Ερμού 22, Ερμού 54 / Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι
Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 40.
 
Μεταξωτό Φόρεμα, 79,95€
Βραχιόλι, 29,95€


Μάλλινη Ζακέτα, 69,95€
Κάλτσες, 9,95€
Μαγιώ, 39,95€

Μπλόυζα, 79,95€
Μεταξωτό Σορτς, 49,95€
Δερμάτινα Πέδιλα, 59,95€
Μπουφάν, 99,00€
Φούστα, 59,95€
Δερμάτινα Παπούτσια, 99,00€
Καπέλο, 9,95€
Γιλέκο, 99,00€
Κολάν, 39,95€
Φόρεμα. 99,00€
Τσάντα, 39,95€
Βραχιόλι, 19,95€
Φόρεμα, 99,00€
Παλτό, 129,00€
Ζώνη, 9,95€

Μεταξωτό Φόρεμα, 129,00€
Κολιέ, 39,95€
Βραχιόλι, 19,95€
Τοπ, 49,95€
Παντελόνι, 79,95€
Τσάντα, 69,95€
Παντελόνι, 79,95€
Δερμάτινο Τοπ, 129,00€
Γιακάς, 19,95€
Μπλούζα, 79,95€
Παντελόνι, 79,95€
Μεταξωτό Φουλάρι, 19,95€

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ EVENT  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ MARNI  ΣΤΑ H&M

http://vpsconfidential.blogspot.com/2012/03/marni-for-h-press-day.html














for more :http://vpsconfidential.blogspot.com/p/contact.html?showComment=1331225972508

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

the secret of women: ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ!!!...

the secret of women: ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ!!!...: ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ! έχουν κάνει πάταγο!!!!!!! επειδή εσείς το ζητήσατε!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ.....

Τα πιο αυστηρά dress codes στον πλανήτη

Τα πιο αυστηρά dress codes στον πλανήτη !!!

http://pistepseto.blogspot.com/2012/02/dress-codes.html


Πριν ετοιμάσετε βαλίτσες για τον επόμενο διεθνή προορισμό....
 καλό είναι να γνωρίζετε τι απαγορεύεται να φορέσετε και σε ποιο σημείο του πλανήτη.
Τα περιοδικά μόδας δεν έχουν καμία λογική και χρησιμότητα σε κάποιες χώρες που λένε ότι έχουν fashion police και το εννοούν. 

Πού απαγορεύεται να φορέσετε παντελόνι; 
Αν νομίζατε ότι η fashion police απαρτίζεται από μια στρατιά τύπους με μαύρα γυαλιά οι οποίοι σαρώνουν τους δρόμους μεγαλουπόλεων, γράφοντας στη συνέχεια σε περιοδικά μόδας κατακρίνοντας αυτά που φοράμε ξεχάστε το! Η πραγματική fashion police, δεν έχει να κάνει με τη μόδα ούτε με τις τελευταίες τάσεις που χειροκροτήθηκαν στα catwalks. 

Σε κάποιες χώρες του κόσμου, εάν σε πιάσει η fashion police δεν θα σου κάνει σύσταση για το πώς να φοράς τα clogs. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν πέντε χώρες οι οποίες έχουν τους αυστηρότερους dress code νόμους στον πλανήτη και απευθύνονται σε κατοίκους αλλά και επισκέπτες. Αντί για στυλιστικές συμβουλές, μοιράζουν πρόστιμα, ή αυστηρές ποινές. Πριν φτιάξετε βαλίτσα διαβάστε παρακάτω:

Γαλλία: απαγορεύει μπούρκα και niqab
Πρόσφατα τέθηκε σε ισχύ στη Γαλλία η απαγόρευση της μπούρκας, πράγμα που σημαίνει ότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός της χώρας, συγκεκριμένα οι γυναίκες, απαγορεύεται στο εξής να κυκλοφορούν με το παραδοσιακό μουσουλμανικό φόρεμα niqab και τη μπούρκα. Στο εξής, σε περίπτωση που κάποια γυναίκα δεν υπακούσει και γίνει αντιληπτή από κάποιον αστυνομικό, εκείνος έχει το δικαίωμα να της ζητήσει αφαίρεση της μπούρκας και μαζί, να τη συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Το πρόστιμο είναι 150 ευρώ για όσες γυναίκες συλληφθούν για πρώτη φορά να παραβιάζουν το νόμο. Υπολογίστε όμως, ότι το πρόστιμο ανεβαίνει στα 30.000 ευρώ για τους άντρες που πιέζουν τη γυναίκα τους να κυκλοφορεί με μπούρκα και niqab.

 

Σαουδική Αραβία: απαγορεύει τη θέα γυμνού δέρματοςΗ Σαουδική Αραβία ήταν πάντα leader στις fashion απαγορεύσεις. Εκεί οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να δείξουν ούτε ένα εκατοστό από το δέρμα τους, πράγμα που σημαίνει ότι αγνοούν τι σημαίνει μίνι ή η πλάτη έξω. Κυκλοφορούν μόνο με τις παραδοσιακές ενδυμασίες niqab και abaya στους δημόσιους χώρους, ρούχα τα οποία καλύπτουν εντελώς το σώμα. Επιπλέον, όλες οι γυναίκες για να κυκλοφορήσουν δημόσια πρέπει να συνοδεύονται από έναν άντρα. Όμως ακόμα και οι άντρες έχουν περιορισμούς στην ενδυμασία τους, καθώς δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν με ρούχα που έχουν ντεκολτέ.
        
                                                                                  

Βόρεια Κορέα: απαγορεύει τα παντελόνια στις γυναίκεςΜια από τις λιγότερο επισκέψιμες χώρες στον πλανήτη, η Βόρεια Κορέα, μπορεί να μη διαθέτει τουριστικές ατραξιόν, διαθέτει όμως κυβερνητικό νόμο σχετικά με το μάξιμουμ μήκος που πρέπει να έχει στα μαλλιά του ένας άντρας! Συγκεκριμένα, οι άντρες πρέπει να ψαλιδίζουν τα μαλλιά τους κάθε 15 ημέρες, με το νόμο να δείχνει επιείκεια μόνο στους ηλικιωμένους, στους οποίους επιτρέπεται να μακραίνουν αρκετά τα μαλλιά τους προκειμένου να καλύψουν σημεία στα οποία έχουν κάνει φαλάκρα. Σχετικά με το dress code των γυναικών, απαγορεύεται να κυκλοφορούν με παντελόνι, ενώ αν κάποια συλληφθεί να παραβιάζει το νόμο, τη στέλνουν για τιμωρία σε κάποιο στρατόπεδο εργασίας προκειμένου να τα ξεχάσει εντελώς.
    

Σουδάν: μαστίγιο για τις γυναίκες που φορούν παντελόνι«Ποτέ χωρίς τη φούστα μου», λένε στο Σουδάν οι γυναίκες, αφού αν συλληφθούν να φορούν παντελόνι τιμωρούνται με μαστίγωμα και μαζί τους επιβάλλεται ιδιαίτερα υψηλό πρόστιμο. Οι νόμοι εδώ είναι ιδιαίτερα αυστηροί και για τα δύο φύλα. Για παράδειγμα, υπάρχει νόμος που προβλέπει την απαγόρευση make up στους άντρες: αν ένας αστυνομικός διαπιστώσει ίχνη πούδρας στο πρόσωπο του άτυχου Σουδανού, μπορεί να τον συλλάβει.
            

Μπουτάν: απαγορεύει ρούχα δυτικού στυλΤο φτωχό αυτό έθνος των Ιμαλάϊων, που είναι αγαπημένος προορισμός των trekkers και των ταξιδιωτών που αναζητούν την περιπέτεια, έχει επιβάλλει στους κατοίκους του ένα ιδιαίτερα αυστηρό dress code. Συγκεκριμένα, στους δημόσιους χώρους οι άντρες πρέπει να κυκλοφορούν φορώντας το gho, μια ρόμπα που φτάνει μέχρι το γόνατο, ενώ οι γυναίκες πρέπει να φορούν ένα κιμονό μέχρι τον αστράγαλο, γνωστό και σαν kira. Το dress code της χώρας είναι πιο παλιό και από το ίδιο το βασίλειο του Μπουτάν-δημιουργήθηκε τον 17ο αιώνα. Είναι γνωστό με την ονομασία Driglam Namzha και περιλαμβάνει κώδικες ενδυμασίας αλλά και συμπεριφοράς σε δημόσιους χώρους τους οποίους πρέπει όλοι οι κάτοικοι να τηρούν ευλαβικά.