Σάββατο 7 Απριλίου 2012

south city AΠΡΙΛΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

logo

Δυναμική επιστροφή με νέο τεύχος και ανανεωμένο site τον Απρίλιο !!!





ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΥΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  SOUTH ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

μοδα: Σπορτιβ ντυσιμο όλο το 24ωρο ειναι  must.


Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

PEEP TOE ΓΟΒΕΣ Η ΠΙΟ ΘΗΛΥΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!

                      
PEEP TOE ΓΟΒΕΣ Η ΠΙΟ ΘΗΛΥΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!
 Η γιορτή του Πάσχα είναι προ των πυλών και  μέσα στην  Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινούν οι ετοιμασίες για τον εορτασμό της Ανάστασης του Κυρίου!  Μέσα στις εγνοιες των γυναικών εκτός από όλα τα άλλα είναι και το τι να φορέσουν  την Μεγάλη Παρασκευή και ειδικότερα  το βράδυ της Ανάστασης για να είναι κομψές αλλά και σύμφωνα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Και πιο είναι το  item  που θα απογειώσει το σύνολο??? Φυσικά οι γόβες!!!!Όμως είναι όλες οι γόβες κατάλληλες για αυτήν την περίοδο?? Σίγουρα όχι!!!!τι θα λέγατε  λοιπόν για τις peep toe γόβες σας??

       

Ένα σχέδιο με πολλούς θερμούς οπαδούς αλλά και αρκετούς  επικριτές! Προσωπικά δεν θα πω ότι με τρελαίνουν, αλλά δεν μπορώ να μην δεχτώ την κομψότητα τους! Μερικοί  στυλίστες τις  εντάσουν στα καλοκαίρινά σχέδια και άλλοι στα χειμωνιάτικα! Πολλοί όμως είναι και αυτοί οι σχεδιαστές που υποστηρίζουν πως είναι παντός καιρού και ιδανικά για τις ενδιάμεσες περιόδους  όπως είναι η άνοιξη και το φθινοπώρο, (και συμφωνώ και εγώ μαζί τους). Περίοδοι  που ούτε  τα σανδάλια, ούτε και τα ankle boots  δεν μπορούν να φορεθούν. 
     
 Είναι  all time classic ειδικά όταν το επιτρέπει η υφή τους (δέρμα ή λουστρίνι)και το χρώμα τους (nude, μπλε, κόκκινες, πουά) –αποφύγετε τις μαύρες δερμάτινες γιατί θεωρούνται το καλοκαίρι  out of season!(σε αυτην την περίπτωση καλύτερα μαύρες  υφασμάτινες). Τα τελευταία χρόνια έκαναν δυναμικό  comeback  και μας έδειξαν ξεκαθαρα ότι ήρθαν για να μείνουν. Συνδυάζονται ιδανικά  τόσο με φορέματα όσο και με σόρτς και κομψές βερμούδες! Αποφύγετε να τις φοράτε με φορέματα πουά  γιατι το στυλ σας θα γίνει πάρα πολύ ρετρό  (θα μοιάζετε σαν να έχετε βγει από ελληνική ταινία του 60 , εκτός βέβαια και αν αυτός είναι ο επιθυμητός στόχος). Δείχνουν πολύ ωραία με παντελόνια ,pencil  φούστες και τζιν σωλήνες! DONT  επιλογή αποτελούν οι φούστες και τα φορέματα με μήκος από τον αστράγαλο και κάτω.
                                                                      



 Πάντα οι  peep toe  γόβες πρέπει να συνοδεύονται από περιποιημένα άκρα και ποτέ ακόμα και αν είναι βαρύς χειμώνας δεν τις φοράμε με καλσόν. (πλέον υπάρχουν στα καταστήματα των εσωρούχων  καλσόν ειδικά διαμορφωμένα για τις συγκεκριμένες γόβες ή  άλλα σχέδια  που σταματούν σαν  τα κολάν στον αστράγαλο!  )Η επιλογή του καλσόν- δίχτυ όυτε να σας περνάει από το μυαλό!
                                                                          
Άπειρα σχέδια, διακοσμημένα με στρας, φιόγκους, αγκράφες και χάντρες! Η πιο  safe  επιλογή πάντως,  είναι  τα λιτά γιατί ταιριάζουν με όλα τα σύνολα και λουκ. Οσον αφορά το κεφάλαιο άντρες , όσο και να θέλουν να μας ευχαριστήσουν οι περισσότεροι τα αποδοκιμάζουν! Πιθανόν να τα έχουν συνδυάσει με τα πεδιλάκια της γιαγιάς… ή με άλλους συνειρμούς… πο εμεις οι γυναίκες δεν θα μάθουμε ποτέ!
  
Οσο πιο σύγχρονο το design τους, τόσο πιο εντυπωσιακές είναιι… τα πιο ωραία σχέδια αναζητείστε τα σε φίρμες όπως  Jimmy choo, Christian louboutin kai dolce &gabbana!
 Το να αποκτήσουμε στυλ είναι απλό, το μόνο που έχουμε να κάνουμε  είναι να επιδιώκουμε σε κάθε εμφάνιση μας την ισορροπία και να προσθέτουμε πινελιές κομψότητας!!!! Τι καλύτερό λοιπόν από τις  peep- toe   γόβες σας!!!!! Φορέστε τις και θα εντυπωσιάσετε!
                                           
                                                         

                                                 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!