Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΥΛ.... ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ!





Σκεφτείτε το styling σαν τη μαγειρική: αν ακολουθήσετε μια εγγυημένη συνταγή, σίγουρα θα έχετε επιτυχία – αλλά αυτό που θα δημιουργήσετε ίσως στερείται πρωτοτυπίας.


Εάν όμως είστε έτοιμη για μερικά ρίσκα, το αυτοσχέδιο, εντελώς original αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Μερικές ιδέες για να το πετύχετε;





1. Φαινομενικά ασυνδύαστα prints, όπως το καρό και το floral, τελικά συνυπάρχουν για να δείξουν πως στη μόδα τίποτα δεν πρέπει να είναι υπερβολικά μελετημένο.
2. Το μποέμ πνεύμα ήταν ανέκαθεν υπέρμαχος της στιλιστικής ελευθερίας. Εκφράστε το μέσα από ρούχα με διαφορετικές γραμμές, όπως μια μάξι, πληθωρική φούστα συνδυασμένη με ένα στενό τοπ.
3. Girlie, αλλά έξω από τα συνηθισμένα, ένα σατέν φόρεμα μπορεί να «δέσει» αρμονικά με δερμάτινα αξεσουάρ και ένα ροκ t-shirt φορεμένο από μέσα.
4. Σπάστε» το επίσημο ύφος κάθε φορέματος από δαντέλα ή βελούδο με ένα καρό ή γούνινο γιλέκο και μια δερμάτινη ζώνη για να μπορείτε να τη φορέσετε και σε πιο… casual καταστάσεις.
5. Κομμάτια από δύο… αταίριαστες γκαρνταρόμπες (αυτή μιας ντίβας και αυτή ενός καθημερινού κοριτσιού) μπορούν να συναντηθούν σε ένα mix& match σύνολο και να ταιριάζουν απροσδόκητα πολύ.  
6. Τα ρούχα ποτέ δεν είναι μονοσήμαντα: έτσι λοιπόν, το glamorous μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε οutfits που θα μπορούσαν να θεωρηθούν μέχρι και καθημερινά.
7. Ένα casual παλτό, όπως το παρκά, δεν είναι μόνο για την εκδρομή, αλλά προσφέρει απλόχερα την cool γοητεία του στα καθωσπρέπει ρούχα μας, όπως μια δαντελένια μπλούζα ή ένα tailored παντελόνι.
8. Το λευκό πουκάμισο είναι απλά η βάση για πειραματισμούς με διαφορετικά υφάσματα, μήκη και γραμμές, για σύνολα που μισούν τις ταμπέλες, όπως «για πρωί» ή «για βράδυ».                                                                                                                                    myself.gr

                 


         
 

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.....

NEW LOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑtrendς κάθε σεζόν.αποφύγετε να αγοράζετε βιαστικά ό,τι βλέπετε στις βιτρίνες,στις πασαρέλεσ-σχέδια που δεν ταιριάζουν σε όλουσ τουσ σωματότυπους.προτιμήστε μόνο ότι σας κολακευεί κα σας κάνει να νιώθετε ανετα.Κομμάτια που αναδεικνύουν τα προτερημματά μας και αποκρύπτουν κάποιες απο τις μικρές αδυναμίες μας.Προτιμήστε ρούχα που ταιριάζουν στο lifestyle σας και σας βοηθούν να εκφράζεστε.little black dress....
αφηστε από εδώ και πέρα ένα ζευγαρι γόβεςκαι έναν μαυρο φάκελο στο πορτ -μπαγκαζ του αυτοκινητου σας!Οι ρυθμοι τρεχουν το ιδιο και οι υποχρεωσεις μας,έτσι πολλές φορές είμαστε αναγκασμένες να βρεθούμε σε διαφορετικές καταστάσεις με την ίδια εμφανισή.Με να ζευγάρι γόβες και ένα φάκελο μαύρο μπορούμε ανετα να μετατρεψουμε ενα απλο ντυσιμό σε πιο επίσημο!
τελοσ απαλαγγείτε από τα φαντάσματα της ντουλάπας!Οσα ρούχα δεν σας κάνουν,δεν τα φοράτε ,θεωρειται οτι εχουν παλιώσει και δεν σας εκφράζουν πια, βγάλτε τα από την ντουλαπα σας,αφου περα από συγχιση δεν μπορούν να να σας προσφέρουν τπτ άλλο!Μην τα πεταξέτε! Αν έχετε την δυνατότητα όσο ρούχα δεν θελετέ μπορείτε να τα δωσετε στην κοντινή σας ενορία,ή σε καποιο ιδρυμα με ατομά που τα έχουν αναγκη!αυτό που δεν κάνει σε έσας ή σας φαίνεται παλιό μπορεί να ζεστάνει και να δώσει χαρα σε καποιόν άλλον.
Οι εξυπνοί συνδυασμοί κοστίζουν πάντα λιγότερο:όταν δεν ξέρετε πωσ να συνδυάσετε τα κομμάτια που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας-προτιμείστε ρούχα που μπορείτε να βάλετε σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις!ετσι με την αλλάγη κάποιων αξεσουαρ, ένα δαντελένιο μπλουζάκι μπορειτε να αλλάζει στυλ με ελαχιστο κόστος και να μπορει να φορεθεί από το πρωι μέχρι το βράδυ!Τολμήστε το και κάντε την υπέρβαση,μια γυναικά που αισθένετααι ανετα με το ντυσιμό της έιναι άνετη και στον τρόπο που φέρεται και κινείται στον χώρο!Αποπνεεί γοητεία και σιγουρά θα είναι αυτη που θα κλέψει τις εντυπώσεις!Φέτος θα είστε εσεις η πρωταγωνίστρια!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
 
 
μαζί με τις γενικότερες αλλάγες και υποσχέσεις που δίνουμε με την αρχή κάθε χρονιάς φέτος είναι η ευκαιρία να ανανεώσουμε την εμφανισή μας!Οι υποχρεώσεις σίγουρα είναι παραπόλλεσ ,αλλά όλοι οφείλουμε να αφιερώνουμε και λιγο χρόνο στον εαυτό μας.Αλλώστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια εικόνα είναι ίση με 1000 λέξεις..Μπορεί η λέξη <<ανανεώση>> να σας φαντάζει κάτι το δύσκολο ή περίπλοκο αλλά δεν είναι τππ από αυτα!Για να σας το αποδείξουμε αυτό ,στην συνέχεια έχουμε κάποιες συμβούλες που θα σας βοηθήσουν χωρίς κόπο να αναβαθμίσετε την εικόνα σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χώρις να σπαταλήσετε πολύ χρόνο!¨Οπως έλεγαν παλιά και σε μία διαφήμιση <<δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο>>.
 
Πρωτα από όλα ξεκαθαρίστε το στυλ σας:Μήπως έχετε συνηθίσει να φοράτε κάτι που δεν σας εκφράζει;μήπωσ μπροστα σε όσα βλέπετε στα περιοδικά βρισκεστέ σε συγχυση και δεν ξέρετε τι σας πάει;Ευκαιρία τωρα να σκεφτείτε τι σας αρέσει πραγματικά !Κοιταξτε από την ντουλάπα σας ποια ρούχα φοράτε άνετα και ποια έχετε λίωσει από την χρήση!Σίγουρα είναι αυτά που σας αρέσουν!Οσα έχουν φθαρεί ανανεωστε τα ή με την προσθήκη μικρών αξεσουάρ οπώς καρφίτσες και μπουτουνιέρες μετατρέψτε τα.
Μην παγιδεύεστε απο τα
Αγοράστε με γνώμονα την ποιότητα και όχι την ποσότητα!Τα ρούχα χωρίζονται στα κλασικά και σε αυτά της μιας σεζόν!Πριν από όλα προσπαθείστε να προμηθευτείτε τα κλασικά κομμάτια που είναι ευκολοσυνδύαστα,φορέσιμα σε περισσότερες από μια περιπτώσεις και παρά τις τάσεισ που δημιουργούνται ανα σεζόν πάντα μπορούν να φορεθούν!Τέτοια είναι τα μαυρα εφαρμοστά παντελόνια ,τα λευκά τοπς και πουκάμισα,ένα μαυρό ή καφε παλτο,μποτές ιππάσιας,μαυρές μπαλαρίνες, ενα