Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ντυμένη στα μαύρα & το καλοκαίρι: κάν' το σωστά!!!!

Ντυμένη στα μαύρα & το καλοκαίρι: κάν' το σωστά

Mαύρο ναι- χειμωνιάτικο όχι!

Είσαι κορίτσι που λατρεύεις να ντύνεσαι στα μαύρα αλλά όπως και να το κάνουμε, το μαύρο δεν το λες και άκρως καλοκαιρινό χρώμα.

Βέβαια, οι σταρ του Χόλιγουντ έχουν διαφορετική άποψη και προτιμούν το κλασικό μαύρο σε πολλές εμφανίσεις τους.

Η μαύρη διαφάνεια της Μίλα:
Μαύρο με χρυσό: άκρως καλοκαιρινό
Μαύρο με χρυσό: άκρως καλοκαιρινό
 
 
Πρόσφατα, είδαμε τη Μίλα Κούνις με μαύρο φόρεμα '' Christian Dior'' στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Φυσικά, στην εν λόγω εμφάνιση ξεχώρισε η διαφάνεια στο ντεκολτέ σε σχήμα V καθώς και η φούστα με πιέτες. Τα γοβάκια της νεαρής ηθοποιού ολοκλήρωσαν το λουκ στο χρώμα της μέντας με μαύρη δαντέλα από τον οίκο Louboutin.

Το δυνατό σημείο του λουκ: η Κούνις ήξερε πως μέσα σε τόσο μαύρο, έπρεπε να διατηρήσει τα αξεσουάρ της όσο πιο λιτά μπορούσε, γι' αυτό και επέλεξε Dior κοσμήματα σε χρυσό (δαχτυλίδι και βραχιόλι) ενώ τα μαλλιά της τα κράτησε εξίσου απλά και ίσια. Τo smoky μακιγιάζ ήταν κομματάκι βαρύ για την εποχή.


 
Οι λεπτομέρειες κάνουν  αέρινο το στυλ!
Οι λεπτομέρειες κάνουν
αέρινο το στυλ!
 
Η Μίλα ξέρει από total black λουκ!
Η Μίλα ξέρει από total black λουκ!
 

Το σκούρο μπλε της Κέιτι:
H Kέιτι Πέρι (Katy Perry) μας δίνει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική στο total black λουκ. Η Κέιτ προτίμησε φόρεμα Roland Mouret σε σκούρο μπλε με floral λεπτομέρειες που έφτανε στο ύψος της γάμπας, ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις.
Οι κόκκινες τουλίπες κατά μήκος του φορέματος έδιναν μια ανάλαφρη νότα ενώ οι κατακόκκινες peep toe γόβες έκαναν το λουκ πιο επίσημο.

Γενικά:
-Οι μαύρες διαφάνειες, μπορούν να κάνουν το στυλ σου πιο σέξι και πιο καλοκαιρινό.
- Τα floral στοιχεία σίγουρα δίνουν μια αέρινη νότα στο ντύσιμό σου, όσο μαύρο κι αν είναι.
- Τα χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ συνδυάζονται άψογα με το μαύρο χρώμα, σε κάθε εποχή.
- Το σκούρο μπλε, μπορεί να γίνει ο απόλυτος αντικαταστάτης του μαύρου, ειδικά τους θερινούς μήνες.
- Ένα στράπλες φόρεμα ή μια μαύρη ολόσωμη φόρμα (σορτς) εύκολα μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην πλαζ μέχρι το βράδυ στο νησί.
- Η σωστή επιλογή παπουτσιού, μπορεί να κάνει άκρως καλοκαιρινό το λουκ σου. προτίμησε μαύρο φόρεμα με λευκά πέδιλα όπως η Μισέλ Γουίλιαμ ή χρυσές γόβες για να ξεχωρίσεις.


http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=26924&subid=2&pubid=129079212

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΑΕΡΑ 60’ς ΑΠΟΠΝΕΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ!

                                      


ΑΕΡΑ 60’ς ΑΠΟΠΝΕΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ!

prints,μην διστάσετε να τα αναμείξετε και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σύνολα. Ο Emilio pucci με τα τυπωματά του είναι πιο in style από ποτέ!
Μια από τις πιο καλοντυμένες στυλιστικά εποχές είναι αναμφισβήτητα η δεκαετία του 60.Σύνολα γεμάτο θηλυκότητα , που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες και βγάζουν στην επιφάνεια το πιο σέξυ εαυτό. Αυτά έχουν αντιληφθεί και οι σχεδιαστές και δημιούργησαν outfits που μεταμορφώνουν κάθε γυναίκα σε ένα θελκτικό pin up girl. Η θηλυκότητα υμνείται και οι γραμμές κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους,προσδίδοντας πινελιές κομψότητας.

   

  • Ξεκινώντας από τα μαγιώ , τόσο στα σχέδια, όσο και στα χρώματα οι επιρροές είναι εμφανείς. Έντονες αποχρώσεις , λουλουδιαστά τυπώματα, πουά και ριγέ μοτίβα, φιόγκοι και βολάν μας θυμίζουν items βγαλμένα από τις ταινίες εποχής του Hollywood!
    
  • Φορέματα και φούστες σε κλος γραμμή είναι η ιδανική επιλογή για urban chic εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.
  • Οριζόντιες ρίγες βρίσκονται παντού σε καλοκαιρινά τοπ, φορέματα , τουνίκ ,polo μπλουζάκια επαναπροσδιορίζοντας το navy look ! Συνδυάστε τα με λευκά σορτς και μαγνητίστε τα βλέμματα.
                   
  • Φορέματα σε ίσια γραμμή με περίεργα γεωμετρικά κοψίματα, με μία αλλά και χωρίς ράντες αποπνέουν μια ανανεωμένη εμφάνιση .
                                                    
  • Τα έντονα χρώματα γίνονται σημεία αναφοράς tων κομψών εμφανίσεων. Τολμήστε φούξια, πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα, θα ανεβάσουν στα υψη την καλοκαιρινή σας διάθεση και θα σας ανανεώσουν!
                       
  • t-shirts με τυπώματα από πίνακες είναι η πρόταση για τους πιο ψαγμένους, οι δημιουργίες του Andy Warhol έχουν την τιμητική τους ! Παίξτε με τα
  • Νέα υλικά όπως το πλαστικό και το βινύλ χρησιμοποιούνται στα αξεσουαρ! Οι υπερβολές επιτρέπονται! Μεγάλα κοκαλινα βραχιόλια σε φωσφοριζέ χρώματα , μακριά σκουλαρίκια, κορδέλες για τα μαλλιά και κορδόνια θα είναι τα items που θα βλέπουμε συνέχεια αυτό το καλοκαίρι.
fashionistas.Προσοχή όσο και να αγαπάτε τους φιόγκους (προσωπικά τους λατρευω και τους θεωρώ ένα πολύ γλυκό σχέδιο για μια πιο παιχνιδιάρικη πνοή στο look σας,) μην οδηγηθείτε στην υπερβολή, ένας μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά είναι υπέραρκετός, αποφύγετε βολάν, δαιφάνειες και όλα αυτά που μπορεί να δώσουν την εντυπςση παλιπαιδισμού και όχι μιας girly εμφάνισης.Τέλος τα κοντά τοπ επανέρχονται, μπουστάκια , one-shoulder κομμάτια αφήνουν ακάλυπτα την κοιλιά ή τον ώμο σας αντίστοιχα! Τα κοντά αυτά τοπ δεν πάνε σε όλες, για αυτό αν δεν διαθέτετε τις κατάλληλες αναλογίες καλό είναι να τα αποφεύγετε, άλλωστε υπάρχει τέτοια πληθώρα σχεδίων που σίγουρα θα βρείτε αυτό που κολακεύει εσάς.





Οι κοριτσίστικοι φιόγκοι είναι το must item της σεζόν! Άλλωστε διακιολογημένα οι περισσότεροι στυλίστες χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή ως bow-fashion season. Φίογκοι διακοσμούν φορέματα πουκάμισα,ζώνες δαχτυλίδια,βραχιόλια και στέκες! Οι στέκες με τους τεράστιους φιόγκους είναι το αξεσουάρ που θα συνοδευει κάθε εμφανιση μιας γνήσιας


                                                              



                                                                      

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Glam In Motion!!!!!!

Glam In Motion


Φωτογράφος | Andreas Sellinidis / Iconizo
Επιμέλεια | Nayo P / Iconizo
Μακιγιάζ | Stefi Bazavan / Iconizo
Μαλλιά | Dimitris Archontopoulos
Μοντέλο | Lucie P / Fashion Cult
Τοποθεσία | S. Beach Athens - South Coast




                                                            





                                                            




                                                          



http://www.southcity.gr/index.php/archives/3394

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

50 top παπούτσια της σεζόν

 

Shopping Guide: Η Miss Bloom ξεχωρίζει τα 50 top παπούτσια της σεζόν

 
Πλατφόρμες, ψηλοτάκουνα πέδιλα, flat σανδάλια, peep - toes και flatforms από 14,95€

Ψάχνεις παπούτσια για γάμο / βάφτιση / καλοκαιρινό πάρτυ / το γραφείο / το νησί; Η Miss Bloom έψαξε και βρήκε για σένα τα 50 καλύτερα ζευγάρια παπούτσια που κυκλοφορούν στην αγορά! Iδού:

Ψηλοτάκουνα πέδιλα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό και πιο όμορφο από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αν είσαι από τις φανατικές θαυμάστριες του εν λόγω είδους σου έχουμε πολύ καλά νέα: Φέτος η μόδα είναι με το μέρος σου! Τα high heel sandals έχουν κυκλοφορήσει σε περισσότερες εκδοχές από ποτέ! Με χοντρό ή λεπτό τακούνι, με straps ή χωρίς, σε ουδέτερα ή σε έντονα χρώματα οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα βρεις στην αγορά το σχέδιο που σου ταιριάζει καλύτερα


1. H&M 29.95€ / 2. Zara 39.95€ / 3. Topshop 80£ / 4. Steve Madden 159€, nak.gr / 5. Zara 45.95€ / 6. Topshop 85£ / 7. Steve Madden 129€, nak.gr / 8. Suiteblanco 35.99€ / 9. Fullah Sugah 35.92€ / 10. DKNY 290€ net-a-porter / 11. Fullah Sugah 31.92€ / 12. Topshop 78£ / 13. Asos Hairspray 54.30€ / 14. Suiteblanco 35.99€ / 15. Aldo 108.60€. Asos / 16. Nina New York 129€, nak.gr

Πλατφόρμες
Τα λόγια είναι περιττά για το πιο αγαπημένο είδος καλοκαιρινού παπουτσιού. Οι πλατφόρμες είναι απαραίτητες για το νησί αλλά η χρηστικότητά τους δεν περιορίζεται στα πλακόστρωτα σοκάκια. Στην αγορά θα βρεις αρκετά ζευγάρια που είναι ιδανικά ακόμα και για το γραφείο.


1. Zara 59.95€ / 2. Michael Michael Kors, net-a-porter / 3. Steve Madden 129€, nak.gr / 4. Steve Madden 129€, nak.gr / 5. H&M 19.95€ / 6. Fullah Sugah 47.92€ / 7. Dune 81.45€, Asos / 8. Asos Hawley 65.16€ / 9. Suiteblanco 25.99€
Flatforms

Ο (ακόμα πιο) άνετος συγγενής των Platforms είναι τα flatforms. Πρόκειται για «flat» πλατφόρμες οι οποίες όμως δεν έχουν μεγάλη διακύμανση στο ύψος. Και μπορεί να έχουν έρθει ξανά στο προσκήνιο τα τελευταία 2 χρόνια αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τα flatforms ίσως να είναι και το πιο διαχρόνικό είδος παπουτσιών. Αρκεί να σκεφτείς ότι εμφανίστηκαν ως «κόθορνοι» στην αρχαιότητα, συνέχισαν την πορεία τους στον 16ο αιώνα και έφτασαν το peek τους τις δεκαετίες του 70 και του 80. Θα τις φορέσεις με τα καλοκαιρινά σου shorts και τα χαριτωμένα φορέματα του καλοκαιριού.

1. Tory Burch, 360€
net-a-porter / 2. Zara 35.95€ / 3.DKNY 145€ net-a-porter / 4. Suiteblanco 22.99€ / Asos Wistful 88.24€ / Dune 88.24€ Asos

(
Peep Toes
Τα Peep Toes κανείς τα λατρεύει ή τα απεχθάνεται. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία προφανώς και δεν χρειάζεται να τα φορέσεις με το ζόρι. Αν όμως είσαι κι εσύ μια από τις fashionistas που δεν μπορούν χωρίς αυτά φέτος προτίμησε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα που θα δώσει καλοκαιρινή, χαρούμενη διάθεση σε όλα σου τα outfits. Να σημειωθεί δε, ότι πολύ ενδιαφέρουσα είναι η sling – back εκδοχή των peep toes. Aξίζει να τη δοκιμάσεις!


1. Asos 24.99€ / 2. Zara 49.95€ / 3. Zara 39.95€ / 4. Suiteblanco 29.99€ / Zara 49.95€

Flat σανδάλια

Eίναι διαχρονικά, βολικά και πάντα επίκαιρα. Τα flat σανδάλια φέτος είναι από τη μια κλασικά με αρχαιοελληνικές επιρροές και από την άλλη funky χαρακτήρα. Εσύ ποια θα διαλέξεις;


1. Zara 39.95€ / 2. Topshop 50£ / 3. MICHAEL Michael Kors 150€ net-a-porter / 4. Topshop 45£ / 5. H&M 14.95€ / 6. Valentino 520€, net-a-porter / 7. Zara 35.95€ / 8. Suiteblanco 19.99€ / 9. Ancient Greek Sandals 150€, net-a-porter / 10. See By Chloe 195€ net-a-porter / 11. H&M 19.95€ / 12. Fullah Sugah 23.92€ / 13. Asos 27.15€ / Asos Field Trip 21.72€
http://www.missbloom.gr/fashion-/best-buys/3/5575/articles/shopping-guide--i-miss-bloom-ksexorizei-t/article.aspx

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

I AM HELENE KAI ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ GRECIAN STYLE

I AM HELENE KAI


 Πρίν από λίγο καιρό ,κυκλοφόρησε στο ιντερνετ ένα βίντεο από την Κατερινα Μουτσάτσου με τίτλο <<

one-shoulder σχέδιο δεν μπορούν να συγκριθούν σε class με κανένα άλλο σχέδιο.Ενα ντραπέ φόρεμα γεμάτο γοητευτικές ,σχεδόν ανάγλυφες πτυχώσεις προσδίδει glamour και φινέτσα.
  • Οι επιρρόες από το αρχαιοελληνκό στυλ φάνηκαν ήδη από τις μάξι δημιουργίες με τις πιέτες που παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες πασαρέλλες του κόσμου.
  • Τα μήκη επαναπροσδιορίζονται και οι ασυμμετρίες στο τελείωμα των φορεμάτων δίνουν έξτρα αέρα στην κινηση σας.
  • Τα μάξι φορέματα σε ίσια γραμμή (όχι όμως εφαρμοστά) είναι κατάλληλα για τους περισσότερους σωματότυπους καθώς μακραίνουν οπτικά την σιλουέτα και καλύπτουν τις μικροατέλειες. Λίγη προσοχή χρειάζεται να δώσετε αν είστε μικροκαμμωμένη, παλιότερα οι στυλίστες υποστήριζαν ότι τα μαξι φορέματα που φτανούν ως τον αστράγαλο είναι απαγορευτικά για εσάς!) πλέον τα πραγματα έχουν αλλάξει, πόσες μικροκαμωμένες σταρ εμφανίζονται σε λαμπρές εκδηλώσεις με μακριά φορέματα και είναι απίστευτα κομψές. Κατά την αποψή μου το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να προτιμήσετε φορέματα μακρια με ασύμμετρες άκρες και πάντα να τα συνοδευεται με ψηλοτάκουνα πεδιλά/πλατφόρμες.
  •  Τα ντραπέ μοτίβα και το
                     



  •  Τα one- shoulder items κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους και μπορούμε να είμαστε ελκυστικές χωρίς να είμαστε ντυμένες προκλητικά και ιδιαίτερα αποκαλυπτικά! Φέτος trend είναι και τα one shoulder μαγιώ ( με μία ράντα ).grecian style. Το <<στυλ της καρυάτιδας>> που δημιουργούν τα παραπάνω ,μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί με φλατ σανδάλια μέχρι το βράδυ με funky πλατφόρμες.
  • Αν αγαπάτε τα βολάν και τα κρουαζέ τότε σίγουρα είστε φαν του
  • Tα total white σύνολα που είδαμε στις κολεξιόν μεγάλων οίκων μόδας, υμνούν την αρχαιοελληνική. λιτότητα.Μην φοβάστε το άσπρο! Τα ολόλευκα σύνολα τονίζουν το μαυρισμά σας και ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα προσθέσετε μπορείτε να τους δώσετε διαφορετικό στυλ! Αν και πάλι το θεωρείτε το λευκό μονότονο, αλλά θέλετε να βαδίζετε με τις επιταγές των οίκων chanel, Donna Karan για την άνοιξη -καλοκαίρι 2012, προσθέστε επιχρυσωμένα αξεσουάρ, (δεν χρειάζεται να είναι αληθινά , άλλα να φαίνονται αληθινά)... όλα αυτά φέρνουν στο μυαλό κάτι από την λάμψη του παρελθόντος.

KOKOSALAKI


 must και στολίζουν και το πιο αδιάφορο σύνολο.Οι μπλέ πινελιές σε άσπρο η ουδέτερο καμβα (μπεζ αποχρώσεις) μας ταξιδεύουν στο απέραντο γαλάζιο του ουρανού και το βαθύ μπλέ των ελληνικών θαλασσών.
Τα μαντήλια με τα γαλανόλευκα τυπώματα κάνουν θραύση στο εξωτερικό, μπορούν να φορεθούν με άσπρο φανελάκι και να αντικαταστήσουν το κολιέ. Ιδανικά κι για τα δροσερά βράδια στα νησιά μας.
Τα πλατιά αξεσουάρ (όχι ογκώδη) είναι


 chic grecian style>>!ethnic και tribal μοτίβα και πιστέψτε με, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακο!!!!

 

Για το τέλος ,κράτησα τον συνδυασμό -έκπληξη της σεζόν: αναμείξετε παγιέτες ΚΑΙ πιέτες!!! Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο ίσως θεωρείτο κάτι υπερβολικό, ωστόσο οι στιλίστες σπάνε τα καθιερώμενα και έρχονται να προσαρμόσουν το αρχαιοελληνικό λούκ στο σήμερα μετατρεποντάς το σε <<
Δοκιμάστε τα παραπάνω, πειραματιστείτε , όμως μην το παρακάνετε (κ μάξι ασπρο φόρεμα και σανδάλια και βραχιόλι στο μπράτσο) γιατί θα μοιάζεται περισσότερο σαν ιέρεια που συμμετέχει στην τελετή άφιξης της ολυμπιακής φλόγας παρά σαν μια γυναίκα που ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Αναμείξτε το συγκεκριμένο λουκ με άλλα
I AM HELENE>> , στο οποίο η γνωστή ηθοποιός διατύπωνε την οργή της για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και την προσφορά της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.(με λίγα λόγια εξέφρασε αυτά που νιώθουμε όλοι οι έλληνες) Η χώρα μας είναι για άλλη μια φορά στο προσκήνιο των γεγονότων, και μάλιστα πιο πολυ από ποτέ, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρρέαστο και τον χώρο της μόδας.Ο αρχαίος πολιτισμός, η αγάπη για την λιτότητα, και η φυσική ομορφιά των ελληνικών νησιών έκαναν τουσ διάσημους μόδιστρους να εμπνευστούν καταπληκτικές δημιουργίες. Το grecian style εμπλουτίζεται και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.!!!
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ GRECIAN STYLE...