Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Η μόδα σε θέλει με κρόσσια: πώς θα τα φορέσεις


Η μόδα σε θέλει με κρόσσια: πώς θα τα φορέσεις

Το κρόσσι το τιμούν όλες οι μεγάλες σταρ!

Η Τζένιφερ Λόπεζ τα προτίμησε στο νέο της βίντεοκλιπ "I'm Into You" τη στιγμή που χορεύει μέσα στο ναό των Μάγιας αλλά δεν είναι μόνο η Λόπεζ που τα τιμά και τα προτιμά.
Στις κολεξιόν τους για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011, είδαμε φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ με κρόσσια στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών, όπως ο Versace, o Chanel και ο Roberto Cavalli.




Αν τώρα θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ το λουκ, απόφυγε τις υπερβολές γιατί τα κρόσσια μπορούν με μιας να βαρύνουν την εικόνα σου.
Για παράδειγμα ένα κροσάτο φόρεμα όπως αυτό της Jlo στο βίντεοκλιπ είναι υπερβολικό για το καλοκαίρι και για μια καθημερινή εμφάνιση. Αντίθετα, μπορείς να προτιμήσεις ένα κροσάτο τοπ συνδυασμένο με ένα τζινάκι και να κάνεις τη διαφορά.
* Πολύ μοδάτα είναι και τα φορέματα που καταλήγουν σε πλεκτά κρόσσια και είναι ότι πρέπει για την εμφάνισή σου στην παραλία. Ένα τέτοιο φόρεμα προτίμησε και η Beyonce σε πρόσφατη εμφάνισή της και πραγματικά μάγεψε.
* Μπορείς κάλλιστα να τιμήσεις και το κροσσάτο μπικίνι με ολίγα κρόσσια στο τριγωνάκι που δείχνουν ένα άγριο καουμπόικο λουκ.
* Τα κρόσσια στα πέδιλα δεν χρειάζεται να είναι πρώτη σου επιλογή ενώ μια κροσάτη τσάντα θα δώσει μια boho διάσταση στο λουκ σου.
* Το σουέντ κρόσι σε καφέ και μαύρο θα σε δείχνει πιο άγρια ενώ ένα βαμβακερό μαντήλι με κρόσσια τυλιγμένο στο λαιμό σου με ένα ωραίο λευκό ή ροζ φανελάκι, θα δημιουργήσει μια πιο ρομαντική διάθεση.


Κατερίνα Πατούλια


Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ:ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝ 2011/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012!!!!

  
               ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ:ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝ 2011/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012!!!!

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΕΤΙΧ!!!!!!!!!!



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

                                                                     ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ

σε γενικές γραμμές βλέπουμε πως οι σχεδιαστές προτείνουν σχέδια για καθε γούστο!!!!!
ΚΥΡΙΩΣ :
  • η μυτερή ακρη μπροστά να στρογγυλευει
  • το τακούνι  από στιλέτο για πιο βραδινές εμφανίσεις γινεται  ακόμα και τετράγωνο (το οποίο είναι ιδιαίτερα σταθερό για κάθε μέρα) 
  • animal τυπώματα
  • οι  γούνινες λεπτομέρειες να κυριαρχούν
  •  το χρώμα κυριαρχεί!!!!
  • το ύψος της σόλας  θα το δούμε από ογκώδεις πλατφόρμες,μέχρι και ελάχιστο
  • ανάγκη για πρακτικότητα διαπνέει τα σχέδια των περισσότερων σχεδιαστών

επειδή όμως μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, οι παρακατω φωτο τα λενε όλα!!!!!!

VERA WANG

                                                         BALENCIAGA



 


ALEXANDER MCQUEEN

  
   
CHANEL

 
MIU-MIU


   
                                                                               THAΚOON



                                                                                     MANOLO BLAHNIK






                                             
GUCCI





CHRISTIAN LOUBOUTIN



SERGIO ROSSI




  DIOR

  JASON WU







 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΑΝΕΣΗ,ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ  θα τα βρειτε όλα.....

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠ 2011/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012!!!!!


  ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠ 2011/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012!!!!!


ήρθε η ώρα να δούμε και αναλυτικά τι θα φορεθεί την σεζόν που ξεκινά επίσημα αυριο!!!

Σε προηγούμενο άρθρο έχουμε δει σε γενικές γραμμές διάφορα  trends, όμως τώρα θα ασχοληθούμε πιο εξονυχιστικα!!!!

Αναμένονται αρθρα με τα  ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΑΞΕΣΟΥΑΡ,ΤΣΑΝΤΕΣ,ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ για το φθινόπωρο 2011 /χειμώνας 2012.....και βέβαια ΠΟΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΥΛ!!!!!!!!


Ας δούμε λοιπόν τι trends  είναι τα προτεινόμενα από τους μετρ του είδους:



αγαπάμε την γουνα!!!!!
ΓΟΥΝΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
 σε κάθε χρώμα,σχέδιο, item,όλη μέρα και σε όλες τις περιστάσεις!!!!
ξεχάστε τις μακριες γούνες της γιαγιάς, τωρα τα γούνινα ΤΖΑΚΕΤ είναι για ΌΛΗ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ!!!







GUCCI


ΚΟΚΚΙΝΟ,ΜΩΒ,ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΡΜΑ!!!!!!
η σεξυ femme fatale   είναι εδώ


ΦΟΥΛ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!! TOTAL COLOURED LOOKS!


Autumn Winter 2011-2012 Fashion Trend – (04)

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!!!!!!






ΜΙCHAEL KORS

ΔΕΡΜΑ!!!!!!
  παλτό,φορέματα, φούστες σε όλα τα χρώματα και σε διάφορες υφές,σε χαλαρό  ή και σούπερ εφαρμοστό στυλ είναι εδώ! Η πιο hot  επιλογή για τον χειμώνα!!!!!!!!!








  ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΣΤΥΛ!!!
εφόσον και ο ακρως θηλυκός οίκος  celine  προτείνει ανδρόγυνο στυλ,τότε σίγουρα  είναι λουκ ποθ  όσο αυστηρο και να φαίνεται δεν χάνει και την femine  πλευρά του!
Οι γυναίκες παλεύουν  σαν αντρες,παίρνουν τα ηνία και γίνονται αυτές το μεγάλο αφεντικό στην οικοένεια,στην δουλειά,στην σχέση,στο νοικοκυριό! η μόδα πώς να μπορέσει να μήν επηρρεαστεί από αυτήν την δυναμικότητα! Αυστηρό άνετο στυλ,που κερδίζει τον σεβασμό και τις εντυπώσεις με την πρώτη ματια!!!
Ομως είμαστε και παιχνιδιάρικες φύσεις για αυτό δεν απαρνιόμαστε ποτε το χρώμα!!!!








                                 CHANEL!
 ένα ονομά τα λεει ολα!!!Πολυτέλεια στην καθημερινότητα!Μακριά μήκη,βελουδο,τweed υφασμά και όλα αυτα σε μαυρο,αποχρώσεις τοθ γκρι και του ανθρακί!!!!





ΠΑΛΤΟ!!!!!!
              ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ  ITEM TOY XEIMΩΝΑ!!!!!!!!!!!!

οι φώτο μιλούν από μόνες τους!!!!!! οποιοδήποτε χρώμα ,οποιοδήποτε υφή,οποιοδήποτε στυλ! αρκεί να είναι παλτό! don't  τα μακριά μαυρα παλτό μεχρι την μέση της γάμπας!!!!!!!!!!!








PRINTS K BOHO STYLE
και τον χειμώνα!!!! τα εμπριμέ προσαρμόζονται στην χειμωνιάτικη διάθεση! τα άερινα υφάσματα ανακατευονται με τις γούνες !

Autumn Winter 2011-2012 Fashion Trend – (06)

SPORT STYLE ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ  PRINTS!!!!!
ΠΩΣΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ????

Autumn Winter 2011-2012 Fashion Trend – (07)

ΚΑΙ ΑΛΛΑ PRINTS!!!!
 η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορα οι μεταλλικές υφές!!!!!






Autumn Winter 2011-2012 Fashion Trend – (12)
ΤΑ  60'ς ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ!!!!

το ίδιο και οι ΡΙΓΕΣ, και οι  animal print  ΜΠΟΤΕΣ!!!!!


ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΙΟ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ???

ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ!!!!!



κάποιες από τις φωτο τις πήρα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κάνε τα καλοκαιρινά σου ρούχα, "φθινοπωρινά

Κάνε τα καλοκαιρινά σου ρούχα, "φθινοπωρινά"!

Οι μέρες του Αυγούστου περνούν γρήγορα, τόσο για όσες ξεκουράζονται σε κάποια παραλία, όσο και για όσες βρισκόμαστε ήδη πίσω στην καθημερινή ρουτίνα. Οι βραδιές γίνονται όλο και πιο δροσερές και δεν θ’ αργήσουν και οι δροσερές μέρες, εκείνες που με λύπη σου αποχωρίζεσαι οριστικά το ραντέ φορεματάκι και τα ανοιχτά σου σανδάλια. Τι να κάνουμε βρε κορίτσια… έχει ο καιρός γυρίσματα.Και αυτά τα γυρίσματα του καιρού μας βάζουν - κάθε τέλος του καλοκαιριού - σε περιπέτειες. Τι να φορέσεις, που το πρωί που ξεκινάς για το γραφείο κρυώνεις, κατά τη διάρκεια της ημέρας ζεσταίνεσαι και το βραδάκι ξανακρυώνεις;
Οι καιροί δεν ευνοούν μεγάλα έξοδα για να εξοπλίσεις την ντουλάπα σου με μια πλήρη συλλογή από ντεμί-σεζόν ρούχα, άσε που τα μαγαζιά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις χειμερινές τους παραλαβές και οι επιλογές είναι περιορισμένες...


Είναι λοιπόν η πιο κατάλληλη περίοδος να κάνουμε ένα περίεργο mix and match, συνδυάζοντας καλοκαιρινά με χειμωνιάτικα ρούχα και να ντυθούμε όσο ζεστά χρειάζεται για τα Αυγουστιάτικα δροσερά πρωινά και βράδια, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστούμε ακόμα τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά αλλά και χωρίς να κινδυνεύουμε να αρπάξουμε ένα γερό κρυολόγημα.
Αυτό βέβαια επ’ ουδενί δεν σημαίνει ότι θα ντυθούμε σαν ωραία κρεμμυδάκια που θα βγάζουμε ένα- ένα  τα ρούχα μας όσο ο καιρός θα ζεσταίνει στο πέρασμα των ωρών.




μΜερικοί έξυπνοι όμως συνδυασμοί θα μας γεμίσουν με άνεση και στιλ στις καθημερινές δροσερο-ζεστές εμφανίσεις μας. Ας δούμε μερικές ιδέες:

Μπλουζάκι με μπλουζάκι
Φόρεσε μέσα από ένα μαύρο V t-shirt ένα μπλουζάκι τύπου Polo (που μπορείς να το «δανειστείς» κι απ’ την ντουλάπα του καλού σου), βγάλε το γιακαδάκι έξω, γύρνα τα μανίκια δημιουργώντας κάτι σαν ρεβέρ και συνδύασέ το με μια ίσια φούστα ή παντελόνι σε κλασσική γραμμή. Πόσο πιο elegant μπορείς να γίνεις; Πόσο πιο επαγγελματική εμφάνιση μπορείς να κάνεις στο πρώτο meeting της σεζόν στο γραφείο;
Φόρεσε ένα μακρυμάνικο μονόχρωμο μπλουζάκι μέσα από τα αγαπημένα σου t-shirt για πιο casual εμφανίσεις. Συνδύασέ το με το τζιν και τα αθλητικά σου.
Φόρεσε ένα ραντέ μπλουζάκι μέσα από την καλοκαιρινή σου ανοιχτή τουνίκ (αυτήν που φορούσες πάνω απ’ το μαγίω σου). Συνδύασέ την με ένα παντελόνι σε pencil γραμμή και κάνε την απογευματινή σου βόλτα και πήγαινε ένα από τα τελευταία καλοκαιρινά σινεμά με άνεση και στιλ


Μπλουζάκι με φόρεμα
Βάλε ένα εφαρμοστό κοντομάνικο ή μακρυμάνικο t-shirt μέσα από το καλοκαιρινό σου ραντέ φόρεμα. Αν ο καιρός κρυώσει περισσότερο, συνδύασέ το με τις περσινές χειμωνιάτικες γαλότσες ή μπότες σου. Ιδανικό ντύσιμο για κάθε ώρα της ημέρας.
Βάλε ένα κλασικό λευκό πουκάμισο μέσα από το λινό σου αμάνικο φόρεμα για να κάνεις άλλη μια professional εμφάνιση στο γραφείο.


Μπλουζάκι με φουλάρι
Φόρεσε ένα φουλάρι πάνω από το V μπλουζάκι σου, δημιουργώντας με αυτό ένα εντυπωσιακό ζιβάγκο που θα σε κρατήσει ζεστή. Αν η μέρα ζεστάνει μπορείς να το αφαιρέσεις.
Ρίξε στους ώμους σου ένα μαντήλι (χμ… γιατί όχι το παρεό σου;) κάνοντάς του ένα περίεργο δέσιμο. Συνδύασέ το με μονόχρωμα  ραντέ φορέματα, t-shirts και ό,τι άλλο η περίσταση απαιτεί.


Πέδιλα με καλσόν
Οκ, οι σαγιονάρες και τα σανδάλια με τα πολλά λουριά αν φορεθούν με καλσόν θα σε κάνουν να μοιάζεις λίγο σαν… γερμανίδα τουρίστρια.
Τα peep toe πέδιλά σου όμως…; Με λεπτό καλσόν τώρα στις αρχές της δροσιάς αλλά και με πιο χοντρά αργότερα θα μείνουν στην «ενεργό δράση» ολόκληρο το χειμώνα. Φρόντισε στην παπουτσοθήκη σου να προβλέψεις χώρο και για τα πέδιλα αυτό το χειμώνα!

Κάνε λοιπόν έξυπνους συνδιασμούς δημιουργώντας μοναδικές εμφανίσεις πριν αποχαιρετήσεις τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα.
Ακόμα κάνε οικονομία γιατί η χειμερινή σεζόν όπου να 'ναι ξεκινά και κάθε ευρώ που θα εξοικονομήσεις θα μπορέσεις να το διαθέσεις τα υπέροχα χειμωνιάτικα ρούχα που ετοιμάζονται να γεμίσουν τις βιτρίνες και να μας πάρουν τα μυαλά.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τα 'ναι' και τα 'όχι' των nude παπουτσιών!

Τα 'ναι' και τα 'όχι' των nude παπουτσιών

Η Κέιτ υπήρξε λάτρης του nude σε πέδιλα και γόβες!

Αποτελούν την πιο hot τάση της σεζόν. Τα nude παπούτσια που έκανε μόδα η δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ αποτελούν το κομμάτι κλειδί για κάθε εμφάνιση από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ένα nude παπούτσι στο χρώμα του δέρματος με όποια απόχρωση και να έχει αλλά και από όποιο υλικό κι αν είναι δημιουργημένο (δέρμα, σουέντ, λουστρίνι) είναι κατάλληλο για εμφανίσεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Γιατί όμως έσπευσαν τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι επώνυμες να ενδώσουν στο nude; Αυτή η απομίμηση του γυμνού γυναικείου δέρματος είναι σέξι, δείχνει το πόδι πιο μακρύ και μπορεί να συνδυαστεί με όλα μα όλα τα χρώματα.

Μπορούν όλοι να ενδώσουν στο nude στυλ; Πάντα με προσοχή. Το ατόπημα της Γκουίνεθ Πάλτροου να συνδυάζει nude γοβάκια με μπεζ αποχρώσεις στα ρούχα της έκαναν την ίδια να δείχνει πιο χλωμή από ποτέ και το λουκ της αλλοπρόσαλλο και άτονο.

Τα ναι και τα απόλυτα όχι του nude:
* Ποτέ μην διαλέγεις nude παπούτσια που να είναι πάνω από δύο τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα του ποδιού σου. Δύο τόνοι πιο ανοιχτόχρωμου nude είναι το ιδανικό. Αυτό σημαίνει πως τα ανοιξιάτικα nude παπούτσια σου μάλλον δεν ταιριάζουν με το μαύρισμά σου.

* Απόφυγε το nude πάνω στο nude που θα σε κάνει να δείχνεις άτονη και χωρίς ζωή.

* Το nude θέλει περιποίηση καθώς χαράσσεται εύκολα, λερώνει εύκολα και όποια ατέλεια φαίνεται με γυμνό μάτι. To nude λουστρίνι έχει τις λιγότερες φθορές. Προτίμησέ το!

* Το nude προϋποθέτει πως το ποδαράκι σου που αναδεικνύεται είναι άψογο! Κάνε πεντικιούρ ειδικά όταν φοράς ξώφτερνο πεδιλάκι!

Που θα φορέσεις το nude παπουτσάκι:
Το πρωί: flat nude με σορτσάκι στα ψώνια

Το απόγευμα: nude χαμηλή πλατφόρμα στο καφεδάκι με κολλητές

Το βράδυ: nude γοβάκι με μαύρο φόρεμα

Στο γάμο: nude γόβα με σικάτο σύνολο σε όποιο χρώμα λαχταράς. Το nude, όπως είδαμε και από τις εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον συνδυάζεται άψογα και με πράσινο και με floral και με όποια χρωματική επιλογή κι αν κάνεις (εκτός του μπεζ πάνω στο μπεζ)!

Κατερίνα Πατούλια

WomenOnly.gr,  19/8/2011

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΣ


   ΛΑΘΗ ΠΟΥ <<ΒΛΑΠΤΟΥΝ >> ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΣ!!!!


  • ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΖΟΝΤΑΣ:
-ακόμα και το πιο ακριβό και ωραίο ρούχο να φοράμε,αν η στάση του σωματός μας δεν είναι σωστή,τότε το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό!
    υπονομευουμε οι ιδιες το στυλ μας!!!!!
ενα στητο σώμα χωρίς υπερβολές μπορεί να κάνει και ένα απλο συνολό (ενα ασπρο αθλητικο φανελακι και ενα τζιν παντελόνι) να μοιάζει εντυπωσιακό!!!!!!

  • ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ
-είτε από συνήθεια,είτε ασυναίσθητα ,είτε από τρακ ή βαρεμάρα οι περισσότερες απ΄εμας παίζουμε όλη την ώρα με τα μαλλιά μας,ειδικά όταν είναι ισιωμένα!ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε για να τα λαδώνουμε,να τα ηλεκτρίσουμε και βεβαια από ένα ωραίο χτένισμα να μετατραπούν σε <<πρασα>>.

                                      

    το κάνουν ακόμα και οι σταρς!!!!!


  • ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ:

   don't

- επειδή υπάρχει πληθώρα καλλύντικών ,δεν σημαίνει οτί πρεπει πάντα να τα χρησιμοποιούμε όλα!!!το <<φυσικό>> λουκ είναι το πιο διαδεδομένο και αυτό που αρέσει και περισσότερο!!!
δεν χρειάζεται λοιπόν,να φαίνεστε σαν σοφατισμένες!!!!πέρα από την ενυδατική που είναι απαραίτητη ,αν η υή του προσώπου σας,σας επιτρέπει να μην φοράτε make up/foundation  τοσο το καλύτερο!!!! αφήστε το δέρμα να αναπνέει! η μικροατέλειες καλύπτονται και τοπικά με  λίγο  concelear!!!


                          
αν πάλι δεν έχετε ανάγκη μόνο ένα προιόν για βάση είναι αρκετό!
μην το παρακάνετε γιατι το αποτέλεσμα δείχνει υπερβολικό και δευτερο!!!


και βεβαια δεν ξεχνάμε τον κανόνα: τονίζουμε κάθε φορά ΕΝΑ  σημείο του προσώπου μας!!!!!


  • ΤΟ ΑΣΟΡΤΙ ΠΕΘΑΝΕ:
-εκτός και άν θέλετε να δημιουργήσετε ένα  total look, ωστέ εκεί να παίξετε με τις αποχρώσεις  ενός και μόνο χρώματος!!!! το ασορτί έχει πεθάνει!!!
Η ΤΣΑΝΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!
αποφύγετε τα κλισέ και δώστε ελευθερία στο σύνολο!αν σας φαίνεται τόσο παράτολμο τότε αυστηρά και μόνο μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι 3 items!όχι την τσάντα με τα παππούτσια,άλλα λιγότερα κεντρικά όπως το βραχιόλι με το κοκαλάκι στα μαλλιά και την μπλούζα ή την τσάντα με την ζώνη!!!!


                 η κοινή λεπτομέρεια αρκει......


  • ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΜΑΥΡΟ ΦΡΥΔΙ!
- ένα διάστημα _λίγο η μαντόνα/λίγο η τάση που όλες οι ελληνίδες θέλαμε να γίνουμε μεριλιν_  είχα βαρεθεί να βλέπω κατάξανθα κεφάλια με μαυρα φρύδια!
όσο ωραίο μαι στυλάτο ήταν το συνολο,αυτή η αντίθεση δημιουργούσε μεγαλη αισθητική απογοητευση! Πλέον μπορείτε να βάφετε και τα φρύδια σας σε απόχρωση αντίστοιχη του χρώματος του μαλλιού,ή τουλάχιστουν κάποιους τόνους πιο ανοιχτο απο το φυσικό σας!

         
το ό,τι έχει υιοθετήσει η  lady gaga  αυτό το  look  (κατα την γνώμη μου )δεν σημαίνει ότι ειναι κομψό!                           

το ίδιο πρέπει να κάνουν και όσες μελαχροινές κάνουν πολυ ξανθές ανταυγειες!ειναι  must!!!!!!


προσέξτε τα φρυδια!!!


και όσες μελαχροινές βάφουν τα μαλλιά τους κατακόκκινα,εφόσον τα φρύδια τους δεν είναι λεπτά,χρειάζονται και αυτές κάποια αλλαγή στο χρώμα των φρυδιών!



αυτά είναι μερικά μόνο από  τα λαθάκια που όλες κάνουμε!!!! τόσο μικρά και τόσο σημαντικά!!
το καλό είναι ότιόλα αυτά είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε!!!!

Greek Beauty Bloggers: H συνέντευξη της εβδομάδας απο το blog 'The Secret...

Greek Beauty Bloggers: H συνέντευξη της εβδομάδας απο το blog 'The Secret...: Στη συνέντευξη αυτή της εβδομάδας φιλοξενούμε την Χριστίνα από το blog Τhe Secret of Women!!!!! ολα όσα αξιζει να ξέρετε για το blog!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GREEK BEAUTY BLOGGERS!