Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

the secret of women: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...

the secret of women: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...:
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.....                                          
   ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ........


Διατροφικές επιλογές για αποφυγή τσιμπολογήματος!!!!


the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......

the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......:

 Μαθήματα μακιγιάζ!!!



  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ STYLE:   Πως να το πετύχετε???

βήμα -βήμα όλη η διαδικασία....




Chanel Hula Hoop τσάντες: Που χρησιμεύουν;


Chanel Hula Hoop τσάντες: Που χρησιμεύουν;

 Γράφει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου
http://www.missbloom.gr/fashion-/fashion-news/7672/articles/chanel-hula-hoop-tsantes--poy-xrisimeyoy/article.aspx



Αισιοδοξία! Αυτό νιώσαμε όταν αντικρύσαμε τη νέα συλλογή του οίκου Chanel για την Άνοιξη 2013. Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε ήταν η τεράστια "Hula Hoop" τσάντα. Μια απόλυτα διασκεδαστική εκδοχή της κλασικής καπιτονέ τσάντας του οίκου, στερεωμένη σε δύο τεράστιους μαύρους κρίκους hula hoop. Το συγκεκριμένο fashion item έκλεψε τις εντυπώσεις και ταυτόχρονα μας γέμισε ερωτηματικά. Άληθεια, σε ποια περίσταση θα μπορούσε μία γυναίκα να κρατήσει αυτήν την τσάντα;

Chanel Hula Hoop τσάντες: Που χρησιμεύουν;
Hula Hoop τσάντα, Chanel Άνοιξη 2013

Ίσως μοιάζει δύσχρηστη και περιττή, προφανώς όμως, ο Karl Lagerfeld δε σκέφτεται έτσι. Τις απαντήσεις για τη χρησιμότητα της Hula Hoop τσάντας δίνει ο ίδιος ο σχεδιαστής:

“Είναι τσάντα για την παραλία. Χρειάζεστε αρκετό χώρο για την πετσέτα, έτσι δεν είναι;” δήλωσε ο Lagerfeld σε συνέντευξή του στην Daily Telegraph. “Μάλιστα, μπορείτε να την βάλετε μέσα στην άμμο και να κρεμάσετε διάφορα πράγματα επάνω”, συμπλήρωσε.

Στο παρακάτω βίντεο δες τι λέει ο αγαπημένος μας σχεδιαστής για την Hula Hoop τσάντα, καθώς και για ολόκληρη τη συλλογή Chanel Άνοιξη 2013:
http://www.youtube.com/watch?v=gMWVtbiF01I&feature=player_embedded#!


more:http://www.missbloom.gr/fashion-/fashion-news/7672/articles/chanel-hula-hoop-tsantes--poy-xrisimeyoy/article.aspx

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

OIKONOMIKO SHOPPING ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ : ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ?




OIKONOMIKO  SHOPPING ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ :
  ΠΟΤΕ  ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ?


Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, δεν χρειάζεται να πω κάτι… όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει, το βιώνουμε καθημερινά…. Το πορτοφόλι μας είναι μονίμως άδειο. 
Οι μισθοί μειώνονται, τα επιδόματα κόβονται, και υπάρχουν και πολύ χειρότερα... 
Ωστόσο, όσο και να προσπαθούμε να μειώσουμε τα έξοδα, η ανάγκη για την αγορά  βασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας υπάρχει και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε! 
  Δεν θα πρέπει  να προμηθευτείτε ένα νυφικό αν ετοιμάζετε να παντρευτείτε? 
Ένα νέο μαγιό  για το καλοκαίρι, ειδικά αν το παλιό σας από την χρήση έχει ξεχειλώσει ή τριφτεί?
 Και αυτά είναι μόνο η αρχή!




Πότε όμως είναι πιο συμφέρον για την τσέπη μας να αγοράσουμε  όλα αυτά?

Οι εκπτώσεις δυστυχώς διαρκούν λίγο (2 φορές το χρόνο) και οι προσφορές που κατά καιρούς γίνονται στα μαγαζιά δεν είναι πάντα γνωστές σε όλους.

 Πρόσφατα διάβασα από την Alexa Von Tobel  (ιδρύτρια του  learnrest.com)  κάποιες συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές. Και βέβαια δεν μιλάμε για  τα <<αναλώσιμα>> ρούχα που δεν κοστίζουν, αλλά για κομμάτια απαραίτητα όπως ένα παλτό ή ένα ζευγάρι καθημερινές μπότες. Σύμφωνα με τις αρχές του οικονομικού  shopping   κάθε μήνας του έτους έχει τα προϊόντα << μεγάλης ζήτησης>> και τα  <<out of season>>.  Ρούχα που δεν είναι καθόλου υποδιέστερα σε ποιότητα ή εμφάνιση, αλλά που έχουν ξεμείνει είτε γιατί άλλαξαν οι θερμοκρασίες, είτε  γιατί όταν ήταν στα <<up>>  τους οι τιμές τους ήταν απλησίαστες.


 Πιο συγκεκριμένα, ποτέ δεν πάμε  να αγοράσουμε, μπουφάν, παλτό και μπότες  αρχές Νοέμβρη, που πιάνουν τα πρώτα κρύα !Οι τιμές τους είναι το ίδιο τσουχτερές για την τσέπη μας όπως το κρύο. Καταλληλότερη περίοδος αποτελεί ο Φλεβάρης (ειδικά στο τέλος-με αρχές Μαρτη) ,οπού όλοι  ετοιμάζονται για την ανοιξιάτικη σεζόν και θέλουν  να<< απαλλαγούν>> από τα χειμωνιάτικα. Τα κλασικά σχέδια  όπως οι μπότες ιππασίες, τα παλτό ως το γόνατο και τα δερμάτινα τζάκετ όσα χρόνια και να περάσουν  θα συνεχίσουν να είναι  must  για κομψές εμφανίσεις .


                  


Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το μαγιό σας, τέλη Σεπτεμβρίου υπάρχουν κομμάτια στην αγορά, οπότε αν σας το επιτρέπει ο σωματοτυπός σας μπορείτε να προμηθευτείτε το μαγιό που θα φορέσετε το επόμενο καλοκαίρι με τιμή πρόκληση! Άλλωστε ο ελληνικός λαός κάτι ξέρει που λέει ότι <<των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…>>

   

  Έξυπνη αγορά αποτελούν τον Απρίλη τα κασμιρένια πλεκτά, τα 100% κασμίρ κομμάτια το χειμώνα είναι πανάκριβα οπότε η αγορά τους  σε τιμή 40% κάτω αποτελεί αληθινή << επένδυση>>. Θα τα φορέσετε όταν οι θερμοκρασίες ξαναπέσουν , και θα είστε ανανεωμένες και τίποτα και πουθενά δεν μπορεί να φανερώσει πότε τα αγοράσατε και πόσο.
      


 Από τα πιο ακριβά υποδήματα είναι τα αθλητικά, όσο πιο επώνυμα τόσο πιο ακριβά… τολμήστε να κάνετε ένα πείραμα, το σχέδιο που έχετε σταμπάρει το χειμώνα κοιτάξτε το και τον Απρίλη, θα δείτε ότι η τιμή είναι διαφορετική !Αυτό συμβαίνει γιατί h αντίστροφη μέτρηση για τα σανδάλια έχει αρχίσει, οπότε ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει κλειστά παπούτσια, πόσο μάλλον αθλητικά?! Ευκαιρία να καλύψετε τις ανάγκες σας και σε αθλητική ένδυση, αφού και για τις φόρμες ισχύει το ίδιο.

 Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν ,τα πιο ανοιχτά ντενίμ σχέδια  βγαίνουν σε προσφορά! Τα σκούρα τζιν έχουν την τιμητική τους με το dark blue  και το μαύρο να πρωτοστατούν. Ωστόσο πέρα από το χρώμα η υφή και η ποιότητα των ντενιμ τζιν δεν έχει καμία διαφορά και μπορούν να φορεθούν άνετα όλον τον χρόνο!

    


Για το τέλος άφησα τα νυφικά, πολλές είναι οι γυναίκες που επιθυμούν να αγοράσουν το νυφικό τους φόρεμα  για να το έχουν για πάντα! Μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή!!!! Αν έχετε αποφασίσει ημερομηνία γάμου, ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας με την λιγότερη κίνηση στα καταστήματα των νυφικών! Μην διστάσετε λοιπόν  να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε το νυφικό των ονείρων σας. Άλλωστε  τα σχέδια είναι σταθερά ,οπότε αν ταιριάζει στο σωματότυπο σας και το στυλ, θα είστε εντυπωσιακή όταν το φορέσετε ,όποτε και να το έχετε αγοράσει! Αρκετά δεν είναι τα υπόλοιπα έξοδα, τουλάχιστον  ας εξοικονομήσετε κάτι από την αγορά αυτή!

      


¨όλες οι παραπάνω πληροφορίες , αν το καλοσκεφτείτε δεν είναι και τόσο άγνωστες ,απλά στην πράξη ξεχνάμε να τις εφαρμόσουμε. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι καταναλωτές? Η ώρα για ποιοτικές αγορές σε χαμηλές τιμές.


 Υπάρχει τίποτα καλύτερο στο  shopping??