Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Stylish στο κρύο! Το γούνινο γιλέκο φορεμένο πρωί και βράδυ!!!!

Stylish στο κρύο! Το γούνινο γιλέκο φορεμένο πρωί και βράδυ

 Γράφει η Έλενα Πάκου (http://www.lfof.gr/)
 
 
Πώς θα το φορέσεις στις χαμηλές θερμοκρασίες; Τι πρέπει να προσέξεις;


Το γούνινο γιλέκο τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κομμάτι – σταρ της γκαρνταρόμπας και όχι αδίκως αφού είναι ευκολοφόρετο, ζεστό και έχει πολύ έντονο fashion χαρακτήρα. Tι θα έλεγες λοιπόν να δούμε τους βασικούς κανόνες του συνδυασμού του για το πρωί και το βραδύ;

Το πρωί:


Για τις πρωινές εμφανίσεις σου το γιλέκο δένει άψογα με 70’s inspired σύνολα. Για το τέλειο καθημερινό look θα φορέσεις ένα τζιν – καμπάνα, μια bow-tie μπλούζα (η πουά εκδοχή της είναι τέλεια), ένα ζευγάρι μποτάκια και τη μεγάλη τσάντα σου. Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιο κόσμημα στο σύνολο, ένα χρυσό δαχτυλίδι είναι ό,τι πρέπει.

Mπλούζα 14,95€, Η&Μ (βρες το κατάστημα που σε βολεύει εδώ) / Γιλέκο 420€, Karl Donoghue net-a-porter / Τζιν 206€  MIH net-a-porter / Δαχτυλίδι Uterque (βρες το κατάστημα που σε βολεύει εδώ) / Μποτάκια 19.90€ Zara (βρες το κατάστημα που σε βολεύει εδώ) / Τσάντα 19.99€ Zara

Το βράδυ:


Aν θέλεις να φορέσεις το γιλέκο σου με τον πλέον επίκαιρο τρόπο δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με ένα maxi φόρεμα. Για να δημιουργήσεις τη λεγόμενη σιλουέτα-κλεψύδρα μπορείς να προσθέσεις μια chic χρυσή ζώνη (εννοείται πάνω από το γιλέκο) ενώ για να συμπληρώσεις το σύνολο αρκεί ένα ζευγάρι animal print γόβες που θα ξεπροβάλλουν από το φόρεμα δίνοντας αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ένα σύνολο για να ξεχωρίσει.



Γιλέκο 143,20€ Chipie-Chipie / Φόρεμα 38 Τopshop / Γόβες Steve Madden 118€ nak.gr / Tσάντα 15,99€ Zara / Zώνη 5,99€ Zara


Μiss Bloom's tips: Προσοχή! Αν επικρατούν καιρικές συνθήκες όπως αυτές των τελευταίων ημερών εννοείται ότι δεν θα φορέσεις το γιλέκο σαν πανωφόρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν αρκετό για το κρύο. Τα πράγματα όμως είναι απλά! Για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις από πάνω ή και από κάτω το αγαπημένο σου παλτό ή jacket, χρησιμοποιώντας το fur vest σαν ένα ακόμα layer στο σύνολό σου.

http://www.missbloom.gr/3134/articles/stylish-sto-kryo!-to-goynino-gileko-fore/article.aspx

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

1aClasse - Alviero Martini - Ready To Wear - Spring Summer 2012

1aClasse - Alviero Martini - Ready To Wear - Spring Summer 2012

νέα κολεξιόν με χυτές γραμμές, γεωμετρικές γραμμές,μακριά μήκη με το μπεζ, πορτοκαλί και μπλέ να κυριαρχούν, τα χρώματα που βλέπουμε και στα χαρακτηριστικα προιόντα  της φίρμας με τον χάρτη!!!!
ακόμα έχουμε προτάσεις για total looks ,για ασπρόμαυρα σύνολα και αναμειξη όλων των χρωμάτων με την προσθήκη του καφέ!!!!

τα λόγια είναι περιττά
                                    ας τα απολαύσουμε....




                                            


                                                      





                                                 











Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201203_gossipGalleryDetail.jpg


                                                                                        Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201205_gossipGalleryDetail.jpg

Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201209_gossipGalleryDetail.jpg


                                                           Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201211_gossipGalleryDetail.jpg


Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201213_gossipGalleryDetail.jpg


                                                                Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201222_gossipGalleryDetail.jpg


Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201224_gossipGalleryDetail.jpg


                                                                     Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201223_gossipGalleryDetail.jpg

Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201229_gossipGalleryDetail.jpg


                                                                        Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201227_gossipGalleryDetail.jpg




                                            
  more :http://www.elle.it/Moda/Sfilate/Tutte-le-foto/Primavera-Estate-2012-Collezioni/Femme/Milano/Alviero-Martini-1A-Classe/Alviero-Martini-1A-Classe/Alviero-Martini-1A-Classe-P-E-201227

ACCESSORIES

μεγάλα βραχιόλια φορεμένα ανα 2 συνδυάζουν τα σύνολα, πολύ μακριά σκουλαρίκια και γενικότερα παρατηρούνται υπερμεγέθη αξεσουάρ!!!!
για τους πιο  casual εχουμε και τις παρακατω επιλογές:


 



 



Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΔΑΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤO 2012!!!!!!

ΜΟΔΑΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ TO 2012!!!!!!

MORE: www.filodimos.gr


Μια χρονιά τελειώνει και μία καινούρια  έρχεται.... αφού έχουμε ολοκληρώσει τον απολογισμό, ήρθε η ώρα  για τις λίστες με τις υποσχέσεις και τους στόχους μας για την νέα χρονιά!!!
Λίστες  με το τι πρέπει να κάνουμε το 2012,τι δεν πρέπει και τι θα αλλάξουμε,όλοικάνουμε είτε γραπτά ,είτε νοερά.
Στις πρώτες θέσεις πάντα φιγουράρουν η δίαιτα που θα ξεκινήσουμε από Δευτέρα και το γυμναστήριο που θα πάμε τελικά, ύστερα από2 χρόνια που πληρώνουμε την συνδρομή!!!!
Εκτός από τα παραπάνω, ώρα να κάνουμε μαζί και την λίστα με τους fashion  στόχους μας για το 2012:

-         ηρθε η ώρα να κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μας!Να διαχωρίσουμε τα ρούχα που τελικά φοράμε από αυτά που τα κρατάμε μήπως και χάσουμε αυτά τα 5 κιλά που έχουμε πάρει τα τελευταία 3 χρόνια! Μήπως πρέπει να αξιοποιήσουμε και τα ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα μας και είναι ακόμα με τα ταμπελάκια????? Και αν δεν μας κάνουν ή δεν μας αρέσουν πια, μπορούν να αποτελέσουν ένα ωραιότατο δώρο για κάποιον άλλον!!!!


-         -αυτήν την χρονιά θα ανανεώσουμε το στυλ μας χωρίς περιττά έξοδα!Θα πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας και τα μαλλιά μας!Θα δοκιμάσουμε νέα χρώματα σε σκιές και κραγιόν, θα στραφούμε σε εταιρίες καλλυντικών πιο οικονομικές που όμως προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα και θα υιοθετήσουμε νέα χτενίσματα στα μαλλιά μας! Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε από την παλέτα των σκιών σας το μώβ χρώμα που θα είνα και το <trend>>  για την άνοιξη του 2012  ή να αποκτήσετε την ασύμμετρη φράντζα που πάντα θέλατε αλλά δεν τολμούσατε??? 

-         Μέτα τις γιορτές θα έρθουν οι εκπτώσεις μία λίστα με όσα βασικά κομάτια μας λείπουν είναι απαραίτητη! Δεν χρειάζεται να αγοράσουμε άλλη μία τσάντα όταν έχουμε ήδη 30 στην ντουλάπα μας, αλλά θα κάνουμε έξυπνες αγορές για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με item διαχρονικά και για κομψές  εμφανίσεις όπως ενα καλό μαύρο παντελόνι (υφασμάτινο για το γραφείο ή εφαρμοστό για τις εξόδους μας) ένα ζευγάρι nude peep toe γόβες γπου ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και φοριούνται χειμώνα (με καλσόν του ποδιού )  και καλοκαίρι. Μαύρες γόβες-μπορεί να έχουμε αμέτρητες γόβες ,αλλά ένα ζευγάρι μαύρες   all time classic.Αποφύγετε αυτές με την μεγάλη  μύτη,αλλά και τις τελείως στρογγυλές,  επιλέξτε σε λουστρίνι ή σε δέρμα με γυαλιστερή υφή.

-         Δεν φοβόμαστε να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας και στις εμφανίσεις μας! Μπορεί τα γκρι και τα total black looks  να είναι ασφαλείς επιλογές, όμως το χρώμα είναι αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε! Αν μία μωβ ή φουξια μπλούζα σας φαίνεται τρομερή αλλάγη,ξεκινήστε με  μπλέ και πράσινες αποχρώσεις! Τις δύσκολές μέρες που έρχονται λίγες πινελιές αισιοδοξίας χρειάζονται




-         Επενδύουμε στα αξεσουάρ που είναι φτηνά και μπορούν να δώσουν εντελώς διαφορετική πνοή στα ρούχα μας! Ένα μακρύ κολιέ πάνω στο μονόχρωμα φορεμα μας  ή ένα φουλάρι στο λαιμό είναι υπεραρκετα να μεταμορφώσουν την εικόνα μας.


 -Δεν ξεχνάμε ποτέ το κραγιόν μας! Δίνει χρώμα,μας φωτίζει και τραβά το βλέμμα όλων στα χείλη μας!!!!


-         Εφαρμόζουμε την μέθοδο  swap  και δεν ντρεπόμαστε για αυτό!!!!! Ναι ανταλλάζουμε το παντελόνι που δεν μας κάνει με μία φούστα που μας χρειάζεται!!!! Μπορεί τα  swap  πάρτυ να μην έχουν ξεκινήσει στην πόλη μας (ορίζονται μέρη που πάνε ρούχα και αξεσουάρ αφόρετα ή ελαφρως χρησιμοποιήμενα και γυναίκες άγνωστες μεταξύ τους τα ανταλλάζουν τα ρούχα  τους με άλλα)- ο οικονόμικότερος τρόπος ανανέωσης της γκαρνταρόμπας.



-          Τέλος, φοραμε μόνο ό,τιμπορούμε να υποστηρίξουμε και αισθανόμαστε άνετα!!!!και δεν ξεχνάμε να χαμογελάμε!!! Ενα πλατύ ζεστό χαμόγελο ,αρκεί για να κλέψετε τις εντυπώσεις!!!!


Σίγουρα το 2012 είναι χρονιά αλλαγών, ανατροπών και δυσκολιών!!!!οι υπερκαταναλωτικές τάσεις,  οι αγορές δίχως ουσιαστικό λόγο και οι πολυτέλειες θα αποτελούν παρελθόν,ωστόσο ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες μπορούμε να είμαστε κομψες και in fashion!!! Τρόποι υπάρχουν.......

MORE: www.filodimos.gr