Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα: Konstantinos Melis, Yiannis Laskos

Aπό τη Μαρία Παπαγρηγορίου (http://www.ohsochic.gr)

Οι αγαπημένοι της A-list συμβουλεύουν τη Stylista

Γνωστοί με την κοινή υπογραφή Konstantinos Melis by Laskos, οι δύο σχεδιαστές κατέχουν δίκαια μια από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των celebrities και όχι μόνο. Το Expert Express συνεχίζει με τους αντισυμβατικούς, νεωτεριστές και αστείρευτα δημιουργικούς Κωνσταντίνο Μελή και Γιάννη Λάσκο, οι οποίοι μας δίνουν τη δική τους λίστα με τα 10 must-haves της Stylista.



1. Αλλεργία στις στερήσεις!
«Απόφυγέ τις ειδικά στις διακοπές, που είναι πλέον πολυτέλεια, γι’ αυτό απολαμβάνουμε το κάθε τι, χωρίς τύψεις. Κοιμήσου όσο θέλεις, κολύμπησε όσο θέλεις, φάε ό,τι θέλεις».
2. Ετοιμότητα
«Απλό καλοκαιρινό παράδειγμα: Στην τσάντα της παραλίας, να έχεις πάντα ένα ακόμη μαγιώ και δη ολόσωμο, με γεωμετρικά κοψίματα. Είναι η λύση στο τι φοράμε στο beach party που ακολουθεί».
3. Αίσθηση του μέτρου
«Απόφυγε τα κοσμήματα και τα πολλά αξεσουάρ στη παραλία. Ένα ’70s καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου αρκούν και αυτομάτως προσδίδουν στυλ».
4. Ενυδάτωση
«Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις σε μια έξοδο για cocktail, το μόνο που χρειάζεσαι είναι έντονα χείλη και μια after sun body lotion, που θα δώσει λάμψη και θα τονίσει τη σοκολατένια σου απόχρωση».
5. Αίσθηση της περίστασης
«Για τις πιο formal εμφανίσεις σου διάλεξε ένα γεωμετρικό φόρεμα σε έντονο χρώμα. Η αντίθεση που θα κάνει με το μαύρισμά σου θα εντυπωσιάσει τους πάντες!».
6. Ευαισθησία στη λεπτομέρεια
«Περιποιήσου τα άκρα σου. Ένα προσεγμένο pedicure αποπνέει υγεία και φρεσκάδα. Το χρώμα δεν είναι απαραίτητο αλλά, αν δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς τα βερνίκια σου, προτίμησε flesh αποχρώσεις. Όχι άλλο γαλλικό!».
7. Εθνική συνείδηση στο στυλ
«Ειδικά για τις πολύ επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, προτείνουμε maxi φορέματα από ζέρσεϊ, με grecian  στοιχεία».
8. Ένα ζευγάρι nerd-chic γυαλιά
«Ξεκούρασε τα μάτια σου, έστω μόνο στις διακοπές. Πέτα τους φακούς επαφής και φόρεσε γυαλιά μυωπίας με κοκάλινο σκελετό».
9. Ανεμελιά
«Βρέξε -επιτέλους- τα μαλλιά σου. Μην φοβάσαι αν θα σου χαλάσει το χτένισμα, δεν σου χρειάζεται στις διακοπές. Απλές πλεξούδες και το επιμελώς ατημέλητο wet look ταιριάζει απόλυτα στα ελληνικά νησιά».
10. Έρωτα
«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… το αγόρι σου!».

Η Stylista προτείνει:
1. Γυαλιά όρασης Rayban (Luxottica, τηλ. 210-6669300)
3. Καπέλο σε στυλ '70s (Accessorize, τηλ. 210-3317780), γυαλιά ηλίου Chanel (Luxottica, τηλ. 210-6669300)
4. Shiseido After Sun Intensive Recovery Emulsion για το πρόσωπο και το σώμα
6. Βερνίκι Essie Pillow Talk

Portrait: Maria Markezi Photography

Πως θα ντυθείτε για τις διακοπές στην πόλη!!!

Πως θα ντυθείτε για τις διακοπές στην πόλη!!!

...από την Ίλια Σδράλλη
Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι…το να μείνετε μακριά από ημικαθαρές παραλίες, συνωστισμό στο trendy beach bar και το σπορ του πολύωρου ξαπλώματος ολημερίς στην παραλία.

Εν ολίγοις, να επισκεφτείτε έναν Ευρωπαϊκό αστικό προορισμό, να ζήσετε το lifestyle εκεί και να επιμορφωθείτε επισκεπτόμενες διάσημα μνημεία και μουσεία.(και το βραδύ όλα τα hot spots που διαβάζατε πιο πριν στα περιοδικά). Ρώμη, Βαρκελώνη, Πράγα αλλά και το καλοκαιρινό Παρίσι, είναι εκεί και σας περιμένουν. Εσείς φροντίστε απλά να είστε ενδυματολογικά έτοιμη..
Εν ολίγοις, η βαλίτσα σας καλό είναι να περιέχει:

 Φόρεμα σε Grecian style.Πολύ άνετο και δροσερό, δίνει ταυτόχρονα την αίσθηση ότι εννοείται και είστε fashion conscious, μια και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τάσεις. Συνδυάστε το κιόλας με (κομψά please…) σανδάλια gladiator και η Sienna Miller θα έχει κάθε λόγο να νιώθει απειλημένη…



                                                              


                                          για τις πιο trendy μια τετοια  shopping bag ειναι ιδανική για τις εξορμήσεις σας στην πολη!!!!!!και οικολογική και στυλάτη και.........φευγατη!!!
Μια εύχρηστη και συνάμα κομψή τσάντα. Προτιμήστε τα ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό και κάντε εντύπωση με καίριες και chic διακοσμητικές λεπτομέρειες. Και μια συμβουλή, όσο περισσότερες εσωτερικές και εξωτερικές θήκες, τόσο το καλύτερο. Έτσι δεν θα ψάχνετε μανιωδώς το κινητό σας ή το μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό στη μέση του δρόμου, ούτε θα κουβαλάτε στο χέρι τα souvenirs από το Prado.


                   
Ένα μαγιό. Γιατί ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να σας βγάλει ο δρόμος.


   και σε oriental style
Μια φαρδιά τύπου 70’s μπλούζα με elegant σχέδια και πολυχρηστικές ιδιότητες. Είτε φορεμένη επάνω από το μαγιό, σαν μια εξαιρετική tunic ή ακόμη συνδυασμένη με το, (πάντα απαραίτητο) τζην και πλατφόρμες για βόλτα στην πόλη, σας βγάζει ασπροπρόσωπη και…δροσερή.


Εντυπωσιακά αξεσουάρ με urban summer χαρακτήρα. Αυτό το βραχιόλι  French Connection και τα all-time classic γυαλιά Aviator αρκούν για τις πρωινές αλλά και τις βραδινές εξορμήσεις σας.


Δύο ζευγάρια από το πολυαγαπημένο μας τζην. Το ένα μπορεί να είναι σε ίσια γραμμή αλλά ειδικά φέτος η ουσιαστική επιλογή είναι τα φαρδιά σε ελαφρά bootcut γραμμή. Κάνουν θραύση στoυς fashion κύκλους, είναι κολακευτικά και άνετα, οπότε εκμεταλλευτείτε το.

Νέα πόλη, νέο άρωμα. Ναι, αυτό που θα αγοράσετε από τα Duty Free κτλ..


ΣΥΝΟΛΑ ΓΙΑ  ΣΤΥΛΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!


   

                                          






 

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ...προτάσεις από ειδικούς



        ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ...


Επιλέξτε τα σωστά εργαλεία για να αναδείξετε την ομορφιά των μαλλιών σας. Διαβάστε τις συμβουλές των ειδικών μας για τα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για την ομορφιά των μαλλιών σας.


Βρες την απόχρωση του κραγιόν που σου ταιριάζει σε 4 απλά βήματα.

 
                                                                    Perfect Match

Βρες την απόχρωση του κραγιόν που σου ταιριάζει σε 4 απλά βήματα.

Το να βρεις την ιδανική για σένα απόχρωση κραγιόν είναι τόσο δύσκολο όσο το να βρεις το τέλειο τζιν. Δυσκολεύεσαι αρκετά μέχρι να ανακαλύψεις τί πραγματικά σου ταιριάζει, αλλά μόλις το πετύχεις ξέρεις ότι έχεις βρει το μυστικό της επιτυχίας για να δείχνεις όμορφη και γοητευτική στην στιγμή.
                              




 Η πιο ασφαλής επιλογή είναι να κινηθείς φυσικά.

Μια απόχρωση κραγιόν που είναι ελαφρώς πιο φωτεινή από αυτή των χειλιών σου αποτελεί εγγυημένη πρόταση. Μια απλή στρώση θα τονίσει και θα αναδείξει το σχήμα των χειλιών σου, όπως η μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου. Για κάποιες από εσάς αυτό το χρώμα είναι πιο κοντά στο καφέ-ροδακινί και για άλλες πάλι κοντά στο ροζ-τριανταφυλλί.
Όπως και να έχει όμως απόφυγε κραγιόν στο χρώμα του κονσίλερ (αυτό το look δουλεύει μόνο στα fashion shows) όπως και αποχρώσεις που είναι πιο ανοιχτές από αυτές των χειλιών σας, γιατί το πρόσωπο κινδυνεύει να δείχνει θαμπό και χλωμό.

• Δοκίμασε τις υποψήφιες αποχρώσεις στο κέντρο από το κάτω χείλος και προσπάθησε να το τεστάρεις στο φως της ημέρας για ένα πιο ακριβές κι αντικειμενικό αποτέλεσμα. Αν έχεις δοκιμάσει περισσότερες από 3 αποχρώσεις,  κάνε ένα μικρό διάλειμμα γιατί τα χείλη σου έχουν ποτίσει χρώμα και χρειάζονται λίγο χρόνο για να επανέλθουν στην φυσική τους απόχρωση.

• Ο πιο σημαντικός παράγοντας για το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι άλλος από το φυσικό χρώμα των χειλιών. Γι’αυτό αν δεις κάποια φίλη σου να φοράει ένα σούπερ κραγιόν μην βιαστείς να το αποκτήσεις. Μπορεί η απόχρωση αυτή να είναι πολύ φωτεινή ή πολύ μουντή για σένα.  

• Κάθε σεζόν έχει να επιδείξει και κάποιες συγκεκριμένες τάσεις στα κραγιόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείς το χρώμα που σου ταιριάζει. Πειραματίσου απλά με 2-3 τόνους πιο ανοιχτούς ή πιο σκούρους από αυτούς που συνήθως φοράς.




                        Κορίνα Βρούσια
Beauty Edito




Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Γεματούλες μεν, πλην όμως sexy!

   Γεματούλες μεν, πλην όμως sexy!

Για να φαίνεστε όμορφη και sexy, είναι ένα θέμα που εξαρτάται από το κατά πόσο γνωρίζεται το σώμα σας και κατά πόσο ξέρετε τι  σας πάει και πως πρέπει να το φορέσετε.

Το ντύσιμο, είναι μια τέχνη, που όσο πιο γρήγορα και σωστά την κατακτήσετε τόσο πιο όμορφο αποτέλεσμα θα έχετε.  

                                                    
Το σημαντικότερο πράγμα για σας, είναι να φανείτε  λεπτή και ψηλή,
ακόμα κι αν τα κιλά στη ζυγαριά έχουν άλλη άποψη.
Ακόμη και οι πιο «γεματούλες» γυναίκες, μπορούμε να φαινόμαστε πιο λεπτές εάν ξέρουμε να διαχειριστούμε τα τεχνάσματα του styling και της μόδας. Μπορεί το παγκόσμιο σύστημα του fashion, να στηρίζεται σε είδωλα πολλές φορές ανορεξικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες μας μπορούμε ή θέλουμε να γίνουμε συλφίδες.
 Δείτε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε για να καλύψουμε τα περιττά μας κιλά, μέχρι να καταφέρουμε να απαλλαγούμε απ’ αυτά .
                                            
Επιλέξτε μια απόχρωσηΑπό την κορυφή μέχρι τα νύχια των ποδιών, διαλέξτε ένα ενιαίο σκούρο χρώμα,
όπως το navy ή το μαύρο, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φαίνεστε πιο αδύνατη κατά 5 κιλά.
Αποφύγετε τα μεγάλα μοτίβα
Τα μικρότερα μοτίβα, σας κάνουν να φαίνεστε
  πιο ντελικάτη. Ότι και να κάνετε, φορώντας μεγάλα μοτίβα, θα προσθέσετε στην εμφάνισή σας πέντε κιλά.


Σωστό μήκος στη φούστα σας
Να φοράτε φούστες επάνω από το γόνατο εάν έχετε όμορφα και μακριά πόδια.. Αλλιώς να τις αποφεύγετε γιατί κεντρίζουν το βλέμμα και τα πόδια σας θα φαίνονται ακόμα πιο χοντρά και άσχημα.
 
Αποφεύγεται τα shorts
Τα
capri αντίθετα, θα σας αδυνατίζουν εκπληκτικά, ειδικά εάν διαλέξετε να τα φορέσετε σε σκούρο τζιν ή μαύρο και δεν είναι πολύ κοντά. Θα πρέπει να καλύπτουν τις γάμπες σας και ιδανικά να ανεβαίνουν λίγα εκατοστά επάνω από τον αστράγαλο.
Φορέστε ένα προκλητικό V
Το βαθύ V, βοηθάει το λαιμό να φαίνεται πιο όμορφος και μακρύς. Επιπλέον είναι μια τεχνική, για να δείχνει το κορμί σας πιο μακρύ. Αποφεύγετε βέβαια τις sexy υπερβολές. Το μέτρο κι εδώ, προσδιορίζει το αποτέλεσμα.
Κάθετη λογική
Οι λεπτές κάθετες ρίγες παντού – στα πουκάμισα και στις μπλούζες, στις φούστες και στα παντελόνια ή στα φορέματα – δημιουργούν την αίσθηση ενός μακρύτερου, πιο λεπτού σώματος.

Αδυνατίστε με το χρώμα
Οι καυτές καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως το ροζ και το κίτρινο εγκλωβίζουν το βλέμμα και βοηθούν για να αναδείξετε αυτό που θέλετε στο σώμα σας.Μπορείτε να τα συνδυάσετε
  με το μαύρο, το καφέ ή το navy blue. Tα σκούρα χρώματα «κόβουν» και είναι καλό να τα επιλέγεται για μέρη του σώματός σας, που δεν θέλετε να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.
Εμπιστευθείτε το σωστό jean Διαλέξτε ένα jean που κάθεται χαμηλότερα στη μέση σας σε φόρμα σωλήνα. Φορέστε το με ψιλοτάκουνα παπούτσια (7-8 cm), που μακραίνουν τα πόδια και αναδεικνύουν την σιλουέτα. Αποφύγετε τα σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο
Μέγεθος της τσάντας
Οι λεπτοκαμωμένες γυναίκες φαίνονται πιο
sexy με τις μικρές κρεμαστές τσάντες, ενώ οι πιο γεμάτες φαίνονται καλύτερες με τις μεσαίου μεγέθους τσάντες.

Αδυνατίστε τις γραμμές του προσώπου
Εάν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό και γεμάτο, τα μεγάλα γυαλιά ηλίου με σκελετό σε σχήμα παραλληλόγραμμο σας δίνουν ένα πιο φίνο βλέμμα. (βλέπε link)
Προτιμήστε τα μακριά κοσμήματα
Τα μακριά και λεπτά σκουλαρίκια, λεπταίνουν τις γραμμές του προσώπου, όπως επίσης και τα λεπτά και μακριά κολιέ αδυνατίζουν το σώμα με τις κάθετες γραμμές τους.

 http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion/fashion3042.php


Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ “ΖΟΥΜΕΡΑ” ΧΕΙΛΗ!!!



ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑΧΕΙΛΗ!!!
                           


 Η αγάπη για τα κραγιόν και τα βαμμένα χείλη δεν είναι κάτι καινούριο αλλά απότα αρχαία χρόνια οι γυναίκες ήθελαν να έχουν έντονοχρώμα στα χείλη τους. Χαρακτηριστικά, η Κλεοπάτρατης Αιγύπτου προκειμένου να αποκτήσει κόκκινο χρώμαστα χείλη, χρησιμο-ποιούσε λιωμένα κόκκινα σκαθάρια! . Το 1770 το Βρετανικόκοινοβούλιο καταδίκαζε για μαγεία όποια γυναίκαφορούσε κραγιόν ενώ, από την άλλη, στην Ελισαβετιανήαυλή της Αγγλίας οι κυρίες των τιμών δεν εμφανίζοντανχωρίς αυτό!
                                                                    

Σήμερα
δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον ένα κραγιόν σε κάθε τσάντα της. Μπορείτεχρώσεων, σχημάτων και τιμών.
                                         
      
                                                         



trend! To βαρύ μακιγιάζστα μάτια είναι “out of season”. Πιο αναλυτικά, ενώ το χειμώνα είδαμε τα, τώρα που οι βαθμοί Κελσίου έχουν χτυπήσει κόκκινο, αφήστε την απόχρωση αυτή στη θερμοκρασία!


Χρησιμοποιείστε φωτεινά πορτοκαλί
, προκλητικά φούξια και άκρως καλοκαιρινά κοραλλί! Κορίτσια τολμήστε τα,ταιριάζουν σε όλες -και μελαχρινές και ξανθές. Τα χείλη σας θα μοιάζουν πιο ζουμερά, σαν ώριμα λαχταριστά φρούτα! Λίγη μάσκαρα είναι υπέρ αρκετή για να απογειωθεί το look. Όσον αφορά το ρουζ, επειδή τα χρώματα αυτά φωτίζουν την άτονη επιδερμίδα,
αποφύγετε το
! Λίγο bronze ρουζ στα μήλα ή μια απόχρωση όσο το δυνατόν κοντά στην επιδερμίδα σας, είναι ιδανική.

                                              


        

Οι αποχρώσεις αυτές φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και ισορροπούν ανάμεσα στο σέξι
, girly καιψαγμένοστυλ!

Αν φοβάστε πως τα φούξια ή τα πορτοκαλί κραγιόν δεν ταιριάζουν στην ηλικία ή το στυλ σας
εφαρμόστε το παρακάτω τρικ: Αφού ενυδατώσετε τα χείλη σας, περάστε τους μια στρώση κονσίλερ(αυτό που βάζουμεγια να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους) και εφαρμόστε
1-2  στρώσεις!!!
Η απόχρωση που θα δημιουργηθεί, θα πηγαίνει άψογα με την μαυρισμένη επιδερμίδα σας!


                                             

  

           
 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΡΙΝ(ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΝΣΙΛΕΡ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!!

     ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!!!


         
Αν παρόλα αυτά δε μπορείτε να αποχωριστείτε το
με τα παραπάνω χρώματα προτιμείστε να παίξετε στα μάτια με αποχρώσεις όπως τα απαλά γκρι και ασημί ή με μπεζ smokey eyes εφέ, τότε για να το συνδυάσετε/nude και στα χείλη να επιλέξετε την υφή ενός lipgloss δείχνει λιγότερο βαρύ.

Π.Χ

        ΜΠΕΖ ΣΚΙΕΣ!

 ΦΟΥΞΙΑ/ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!!!




Προσοχή! Τα πιο ανοιχτά χρώματα, όπως το κοραλλί, είναι ιδανικά και για όσες, σε αντίθεση με τις αποχρώσεις που μωβίζουν.            , αφήστε τους αναρωτιούνται πώς είστεζουμερήκαι λαμπερή!

ΝΑΙ        

                                                                                    ΟΧΙ       
                                                                              



Φορέστε το κραγιόν σας και σε συνδυασμό με το πιο
μεγάλο σας χαμόγελο θα καταπλήξετε τα πλήθη
για τους άλλους
τόσο



ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΡΑΓΟΝ ΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!!

                                                                       ΠΑΡΤΕ ΙΔΕΕΣ!!!
















ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΕΣ!












Για το καλοκαίρι που διανύουμε τα έντονα βαμμένα χείλη είναι το απόλυτο
κατακόκκινα κραγιόν να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές

Στην πορεία το κραγιόν αγαπήθηκε και μισήθηκε όσa κανένα άλλο αντικείμενο μακιγιάζ