Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα μας κομμάτια από τη χειμερινή συλλογή του Steve Madden!!!

Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα  κομμάτια  από τη χειμερινή συλλογή του Steve Madden (MissBloom)

Δημοσιεύτηκε Παρ 31/08/2012. Γράφει ο Γαβριήλ Νικολαΐδης (coolartisan.com/)
 
 
 
 

H νέα συλλογή του Steve Madden συνοψίζει όλες τις χειμερινές τάσεις συγκεντρώνοντας όλα τα κομμάτια που χρειάζεται μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για τη σεζόν που έρχεται. Έντονα χρώματα, slipper shoes, western μποτάκια, μυτερές γόβες και ροκ αρβυλάκια είναι μόνο μερικά από αυτά.


Οι μυτερές γόβες σε έντονα χρώματα είναι ένα πολύ βασικό παπούτσι και απαραίτητο χειμερινό κομμάτι τόσο για τις νυχτερινές εξόδους όσο και για τις πιο casual καθημερινές στιγμές! Αποτελούν τον πλέον κομψό τρόπο για να ακολοθήσεις τις τάσεις του color block στα αξεσουάρ, παίζοντας με έντονες αποχρώσεις.
 



Τα δερμάτινα μποτάκια με καρφιά είναι η πιο ευκολοφόρετη εκδοχή της ροκ "υπόδυσης". Κάπου ανάμεσα σε cowboy και rock star, σου χαρίζουν το πιο εντυπωσιακό βήμα στους καθημερινούς περίπατους στην πόλη. Παράλληλα, τα χρυσά studs δίνουν ένα glam touch επιτρέποντας να το φορέσεις σε πιο επίσημα events. Εάν έχει λεπτούς αστραγάλους μη διστάσεις να τα συνδυάσεις με μίνι φούστες και φορέματα.



Τα sneakers με ενσωματωμένη κρυφή πλατφόρμα είναι το απόλυτο must του χειμώνα. Πέρσι έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις φέρνοντας χαμόγελα ενθουσιασμού σε όλες τις fashionistas που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να βρίσκονται λίγα εκατοστά πιο κοντά... στον ουρανό ακόμα και στις πολύ χαλαρές στιγμές τους.



Τα slipper shoes είναι οι νέες μπαλαρίνες! Είναι το άνετο φλατ που αναβαθμίζει τις καθημερινές εξόδους σου όταν δεν χρειάζεσαι στυλιστικές ακροβασίες! Φόρεσε τα με παντελόνια που έχουν τσάκιση για να δώσεις ένα ανδρόγυνο τόνο στα office looks σου. Σε άλλες περιστάσεις μπορείς απλά να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν και ένα πουκάμισο.



Οι western μπότες εμφανίζονται ξανά φέτος το χειμώνα μετά από μια απουσία ετών από τις ντουλάπες των it girls της διπλανής πόρτας. Φέτος είναι πιο κοντές, φλερτάρουν με τον αστράγαλο και σε πάνε παντού: στο μπαρ, στα ψώνια, στο βουνό, στο πάρκο και στο γραφείο. Kαι, εννοείται, δεν συνδυάζονται αυστηρά με καρό πουκάμισα και τζιν...
Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις στα καταστήματα NAK και στο nak.gr