Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΒΟΛΑΝ:ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!!!!! MANUAL ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.....ΒΟΛΑΝ!


ΒΟΛΑΝ:ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!!!!!

 MANUAL  ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.....ΒΟΛΑΝ!




τα ΒΟΛΑΝ  αυτές οι μικρές αναδιπλώσεις υφάσματος είναι συνώνυμο με την κοριτσίστικη περιπετειωδη διάθεση!!!

αν και προσδίδουν λίγο όγκο,έχουν την δική τους κίνηση,μπορούν να  φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλες τις εποχές!!!


Θα τα βρούμε παντού : σε φορέματα,μπλούζες,πουκάμισα,φούστες, μπολερό,ζακέτες, ακόμα και στα μαγιώ!!!!

                                                                                          
                                                               
ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ:
  • δεν μας δεσμεύουν μία φούστα με βολάν και ένα απλό αθλητικό φανελάκι αποτελούν ένα αναλαφρο δροσερό πρωινό σύνολο-------------------αν θέλετε να το φορέσετε και στο γραφείο μια ζώνη στην μεση και ένα μπολερό η μπλείζερ και είστε ετοιμη
  • τα βολάν  έχουν την δική τους κίνηση οπότε είναι ιδανικά για να πατε να χορέψετε,σίγουρα να κλέψετε τα βλέμματα
  • δημιουργούν καμπύλες (ιδανικό για όσες έχουν αντρική σιλουέτα/έχουν μεγάλους ώμους )/ιδανικό για όσες έχουν μικρό στήθος πουκάμισα ή μπλούζες με βολάν/
  • όσες έχετε την κλασική μεσογειακή σιλουέτα προτιμείστε τα βολάν που ξεκινούν κατω από τους γλωτούς!!!!
  •  τα φορέματα ή οι μπλούζες one shoulder  με βολάν διαγώνια ταιριάζουν σε όλους τουςσωματότυπους!










ΘΑ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

HAREM PANTS:HAREM PANTS: ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ!!!!

                          

    HAREM PANTS:  ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ!!!!
 

harem pants ή βράκες ή σαλβάρια ή παντελόνες, όπως και να τα αποκαλούμε όταν τα φοράμε συνδυάζουμε το ελληνικό ταπεραμέντο με την θηλυκότητα του χαρεμιού!

                          

 έχουν φανατικο κοινό που τα φοράει παντού,αλλά και φανατικούς αντιπάλους που τα απορρίπτουν με την πρωτη ματιά!!!

να πώ την αλήθεια ,ούτε εγώ τα αγαπώ ιδιαίτερα,αλλά αυτό ήταν η αφορμή να τα γνωρίσω καλύτερα και να αναθεωρήσω την αποψή μου!!!!   

ΕΠΙΛΟΓΕΣ- ΣΧΕΔΙΑ:
 - υπάρχει ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων,ιδιαίτερα αγαπητά για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2011 είναι αυτά με  τα prints, τα μονόχρωμα σε έντονα χρώματα και τα ασπρόμαυρα!!!!!

- για τισ πιο τολμηρές- μπορείτε να βρείτε ολόσωμη φόρμα με σαλβάρι

                                 
- πιο κοντά ή πιο μακριά, πιο φαρδιά ή πιο στενά υπάρχουν σχέδια για όλους τους σωματότυπους!
         




ΤΑ  ΑΓΑΠΑΜΕ:
-είναι άνετο
-αέρινο και ιδανικο για το καλοκαιρι
-προσφέρει την  άνεση της φόρμας αλλά μπορεί να φορεθεί σε πιο  formal  περιστάσεις!
                                                        

-ταιριάζει απίστευτα με τα ψηλά χοντρά τακούνια
-είναι πολυμορφικό,αλλάζοντας τα items  μπορεί να φορεθεί όλη μέρα
-ιδανικό για χαλαρές καταστάσεις όπως  καφέδες,  shopping,  εκδρομές, για χορό μέχρι το πρωί
-προσθέτει όγκο σε πολύ λεπτές σιλουέτες
-ποικιλία υφασμάτων
                               

-φοριέται και στο γραφείο
                                     
-αν έχετε πλάτες είναι ιδανικό για να εξισορροπήσετε την εικόνα σας με το πάνω και κάτω μέρος του σώματος
-ιδανικό για εγκύους
- μας φέρνουν συνειρμούς από σεξυ χανούμισσες



ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ:
-γιατί προσθέτει όγκο,έτσι δεν είναι ιδανικό για σιλουέτες που έχουν λίγο παραπάνω κιλά στην περιφέρεια ( αν όμως δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε μπορείτε να βρείτε harem pants  πιο εφαρμοστά)
-δεν ταιριάζει σε πολύ μικροκαμωμένες κοπέλες
-και αν δεν έχετε πόδια πιο ακριά από το υπολοιπό σώμα σας πρέπει να το φοράτε πάντα με τακούνι!


ΠΩΣ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ:
-ανάλογα με το στυλ μας τόσο πιο στενα  μπλουζάκια
-αγαπάμε τα μικρά εμπριμέ σχέδια που ξεγελούν το ματι (ή τις κάθετες  ρίγες)
- μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά με ένα μαυρο μπλέιζερ για το γραφείο ή ενα κοντό τοπ για τον καφε!



sonia rykel




























Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

the secret of women: MY SECRETS


               ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΣΑΣ?????

                                                        ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ!!!!!!

                                                  

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ....

 κατεβείτε στην σελίδα,μετα τα style και τα items υπάρχει ΜΙΝΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ STO BLOG!

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΜΑΚΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ:ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ..........ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΑ!


ΜΑΚΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ:
ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ..........ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΑ!


Το ανάλαφρο μπόχο στυλ που υμνεί την ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν! Κυρίαρχοι εκφραστες του τα μάξι φορέματα και φούστες που ήρθαν  να δημιουργήσουν το νέο κομψό  gipsy και ethnic λουκ!

Μήκη που ξεπερνουν το γόνατο (μιντι)και κατεβαίνουν  όλο και πιο κάτω είναι το trend  της σεζόν!Τα υπερβολικά μίνι  αποχωρούν και στην θέση τους έρχονται  πλούσιες φούστες και φορέματα που δεν ντραπάρουν ούτε και είναι υπερβολικά χυτές στο σώμα!Είναι αναπάντεχα δροσερά παρ’α το ύφασμα και είναι ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες!

Η θηλυκότητα υμνείται  με έναν διαφορετικ΄τρόπο και τα ερωτικά σημεία του σώματος επαναπροσδιορίζονται!
                                     



Μια ματιά στα fashion shows των επώνυμων οίκων του εξωτερικού για την άνοιξη-καλοκαίρι 2011 θα μας πείσει οτι τα μακριά μήκη ήρθαν για να μείνουν...νεο μόττο <<όσο  το μακρύτερο....τόσο το καλύτερο!
Μακρίες γραμμές και φορέματα που συνδυάζονται μόνο με σανδάλια και πλατφόρμες πηγαινοέρχονταν στα catwalks  βλ  dolce&gabbana,cavalla,valentino!Στο παιχνίδι των μάξι γραμμών ακλουθούν και οι οίκοι celine,louis vuitton,calvin klein , και ferragamo οπού τα φλοράλ σχέδια,με τις ασυμετρίες δίνουν αέρα στην κίνηση!ο οικος ferragamo προτείνει τσιγγάνικη φούστα για το καλοκαίρι που <<σπάει>> το επισήμο ύφος των μακριών φορεμάτων!


Εντονα χρώματα,εκρηξτικά τυπώματα.κεντήματα ,βολάν και κρόσια (cavalli)  τονίζουν το μποεμ στυλ!αλλοι δίνουν μια δική τους  προσέγγιση σην μακριά φούστα όπως ο οίκος chloe  που την συνδυάζει με το ρομαντικό λουκ που προσδίδουν ένα φίνο μπαλαρινίστικο εφε!Ενώ ο YSL προσθέτει  πιο παιχνιδιαρικες  οινελιές με βολάν στο τελείωμα!


                                                                   
Κατάλληλα για όλες τις ηλικίες μορύμε να βρόύμε ό,τι σχέδιο και χρώμα ύφασμα  λαχταράμε όπως πλισέ,με παγιέτες ,μουσελίνα,μεταξωτα ,με δαντέλα ,με ρίγες ,!Λογω τον ογκο που προσδίδουν για να διατηρηθεί ισορρόπια στο σύνολο συνδυαστε τες με εφαρμοστά τοπ μονόχρωμα!Αν πάλι προτιμάτε την ευκολότερη λύση του φορέματος (εξώπλατο,strapless,με ραντάκια,κτλ),αποκαλυπτικά ντεκολντε  και γεωμετρικά κοψίματα έρχονται!

                                                        

Οσον αφορά τα αξεσουαρ οι κολιέδες είναι περιττοί(εξαίρεση αποτελούν τα μεταγιον με πολύ κοντή αλυσιδίτσα,κάθως και τα μικρα μοτιφ με διάφανη κορδόνια)!αυτά που δίνουν ΄να ακρως ανάλαφρο καλοκαιρινό  αποτέλεσμα είναι οι  μεγάλοι κρίκοι και τα βραχιόλια στο χέρι(ξύλινα και υφασματίνα)φορεμένα  τόσο στο καρπό ,όσο κα στο μπράτσο!Το αρχαιοελλήνικο πνεύμα είναιπιο επίκαιρο από ποτέ!



                                               

Τέλος αρκετά σημαντικό είναι ο,τι μπορείτε να τα φορέσετε άνετα και να κρύψετε και τα λίγα κιλ΄κια του χειμώνα ,αφού κρύβουν τιςπροβληματικές περιοχές του γυαικειου σώματος.Σίγουρα αν είστε ψηλή είναι το <<απόλυτο >> ρούχο για να κλέψετε τις εντυπώσεις!Αν και οι περισσότεροι στυλίστες θεωρούν οτι οι μικροκαμωμένες κοπέλες καλ΄ειναι να αποφευγουν τα μακριαμήκη,μια μικρή ομάδα(στην οποία ανηκω και εγώ)θεωρέ οτι τα μάξι φρέματα μπορυν να υποστηριχθουν και από όχι και τ΄σο ψηλές κοπέλες υπό καποιες προυποθέσεις!με τη επιλγή του κατάλληλου υποδήματος όλα λύνονται,ψηλές πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα mules  προσδίδουν τους πόντυςπου χρειάζονται!ακόμα επενδύστε σε πολύ μικρά και εφαρμοστα!Τα μεγαλα μοτίβα ακόμα προσδίδουν το εφε μια μακρύτερης σιλουέτας!αλλωστε πολλές μικροσκοπικές σταρς εμφανίζοντι με μαξι μπόχο φορέματα και είναι χαρμα οφθαλμών!Ποιος  βρίσκει ασχήμα τα μποεμ φορέματα της νικόλ ρίτσι ή της ευα μέντες?


Ο,τι καινα πούμε ενα μάξι φορεμα ,συνδυασμένο με σανδαλια και μεγάλια γυαλιά μας δίνει πάντα την αλίσθηση του καλοκαιριού!υπάρχουν επιλογές για όλα τα βαλάντια !κομψα ανετα και πρακτικα ήρθαν για να μας ταξιδέψουν σε πιο ανέμελες εποχές και προορισμούς!ας τα ακολουθησουμε...

STREET STYLE:ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ


STREET STYLE:
 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ???



 Συνέχεια βλέπουμε στα περιοδικά  άρθρα ,φωτογραφίες που αναφέρονται στο street style,τι είναι όμως τελικα αυτό το στυλ του δρόμου(αν το πουμε στα ελληνικα)? 

  •  είναι σχετικά   καινούρια τάση,ξεκίνησε κυρίως από την νέα υορκη και από τα μεγάλα αστικά  εμπορικά κεντρα!
  • Ακολουθεί τους βασικούς κανόνες του <<mix and match >>  style  και 
  • μας προτρέπει να επιλέγουμε ανάλαφρα ρούχα με διαφορετική υφή μεταξύ τους που λειτουργούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς καμία στυλιστική προσαρμογή!!!!
                              




Οι γυναίκες σήμερα έχουμε  πλήθος υποχρεώσεων ,που πρέπει να ανταπεξέλθουμε τουλάχιστον  ικανοποιητικά ,αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να μην έχουμε ουτε τον απαραίτητο χρόνο για να αλλάξουμε ρούχα ή να φρεσκάρουμε την εμφανισή μας!
Τι γίνεται λοιπόν στις περιπτώσεις εκείνες,που την ίδια μέρα  πρέπει να παρεβρεθείτε σε events  με διαφορετικο  dress code,άλλα δεν προλαβαίνετε να γυρίσετε σπίτι να αλλάξετε??? Σίγουρα η λύση της βαλίτσας είναι μία επιλογή,αλλά πόσο βολικό είναι να γυρνάτε με μία βαλίτσα μέσα στην πολή???
  
  Αυτήν λοιπόν την ανάγκη έρχεται να καλύψει το λεγόμενο <<street style>>,συχνα το αποκαλούν και <<urban look>>,όταν δίνουμε εμφαση στις σκούρες αποχρώσεις (γκρι,καφέ,χακί)!

  • Τώρα πια ,μας δίνετε η ευκαιρία να συνδυάσουμε απέριτα business  ρούχα  με χρωματιστες και ποπ λεπτομέρειες,καθώς και casual items  με πιο βραδινά!
  • Ενα φόρεμα one shoulder ( που θεωρείτε πιο βραδινό,)μπορούμε τώρα να το φορέσουμε το πρωί με μία δερμάτινη ,χρωματιστή ζώνη και ενα ζευγάρι μπαλαρίνες,
  • το ίδιο μπορεί να γίνει και με το μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα με τα στρας που αγοράσατε πέρσι και το βάλατε  μόνο μία φορά, με την προσθήκη ενός τζήν γιλέκου  και με λιτά σανδάλια (σαν αυτά που βρίσκουμε στο μοναστηράκι)!
  • Η δαντέλα , είναι must  και για το καλοκαίρι,σε έντονα χρώματα,φορεμένη ως τοπ ,μέσα από μία μαυρη υφασμάτινη σαλοπέτα,δινεί πινελιές γκλαμουρ!

                                             

  Η αστική κομψότητα συναντά το μποέμ ρομαντισμό και την πρακτικότητα του σπορ λουκ!

  • Ενα σατέν πουκάμισο χαλαρά φορεμένο με μαυρο σωλήνα ,καθημερινές υφασμάτινες πλατφόρμες και ξύλινα αξεσουαρ αποτελεί τον απολυτο ορισμό του νέου <<street safari style>>.
  • Μπορείτε πια άφοβα, να βγάλετε από το πατάρι το μεταλλικό κολάν/ή harem pants  σας και να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με ένα τζακετ με σταμπα και ένα λευκό αθλητικό ραντάκι από μέσα!
  • Αν όλα αυτά σας φαίνονται <<ξενα>> ,μπορείτε να <<παιξετε>> μόνο με τα αξεσουαρ!προσθέστε σε ένα formal  συνολο σπορ λεπτομέρεις και το αντιστροφο!
  • Οι τρυπητές μπαλαρίνες ,
  • το ντενιμ ύφασμα,
  • τα τζακετ που σταματουν στο ύψος της μέσης ,
  • τα χαλαρά πουκάμισα με γυρισμένα τα μανίκια,
  • οι βερμούδες και τα σορτς,
  • καθως και τα αξεσουαρ απο  jelly  ή με πολυ έντονα χρώματα προσδίδουν στο σύνολο μια ανάλαφρη λιγότερο στημένη πνοή!
Αντίθετα,τα τσαντάκια με τις αλυσίδες.τα βολάν,τα αέρινα  διαφανή φάσματα,οι παγιέτες και τα στρας,προσδίδουν κλας και μεγαλύτερη επισημότητα στο σύνολο.
πριν προλάβετε να απορίψετε  όλα τα παραπάνω  ως εκκεντρικά,τολμήστε να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς,




Δείτε πόσο πρακτικό και συνάμα κομψό είναι αυτό το στυλ και σίγουρα θα το λατρέψετε!αλλωστε οι ανάγκες της συγχρονής γυναίκας είναι αυτές που δημιουργούν τις τάσεις της μόδας !Το  street style  ήρθε για να μείνει!πειραματιστείτε,παίξτε και θα το αγαπήσετε!


the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......


the secret of women: ΒΑΨΟΥ-ΧΤΕΝΙΣΟΥ.......: "MINI ΟΔΗΓΟΣ- ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ψάχνετε άρθρα σχετικά με το μακιγιάζ????? ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ..."


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ......για τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιαζ?

για τις ψεύτικες βλεφαρίδες?     για το smokey eyes εφε?        για το σωστό σχήμα φρυδιών?

      για μάσκες με φυσικά συστατικά??? και πολλα αλλα .....ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ!!!


           ΟΔΗΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!!!   

the secret of women: MY SECRETS



the secret of women: MY SECRETS: MINI OΔΗΓΟΣ- ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ"

          
ΜΙΝΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΡΟΥΧΟ-ITEM  ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!!
ΙΔΕΕΣ
          ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
                                ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ                  
                                                                                          ΜΥΣΤΙΚΑ
ολόσωμη φορμα,σαλοπέτα/σορτς/παντελόνι τζιν/βεμούδα/little black dress/pencil  φουστα/εσώρουχα/aviator jacket/αερινά καλοκαιρινά ζακετάκια/t-shirt  με στάμπες/ σεμιζιέ/καφτάνια/κα
                                              

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

the secret of women: MY SECRETS





the secret of women: MY SECRETS: ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!! ένας μίνι οδηγός που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στο άρθρο που σε ενδιαφερει!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!! rock,glamou rock,summer rock,sport,fomal,romantic,navy,floral,grecian,vogue,multi-coloured,millitaire,safari και πολλά άλλα!