Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

the secret of women: Οι 10 «εντολές» για να χάσετε βάρος

the secret of women: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.....                                               ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ........

Οι 10 «εντολές» για να χάσετε βάρος



http://www.clickatlife.gr/story/euzoia/oi-10-entoles-gia-na-xasete-baros?id=2234151&ref=newsletter

Dukas: Δες τη συλλογή Fall - Winter 2012/13

Dukas: Δες τη συλλογή Fall - Winter 2012/13

Γράφει η Έλενα Πάκου (www.lfof.gr)
 
 Περιμένουμε κάθε σεζόν με αγωνία τις συλλογές του Δούκα Χατζηδούκα κι αυτός δεν μας απογοητεύει ποτέ. Δεν είναι μόνο ότι δημιουργεί συγκλονιστικά, σέξι παπούτσια που μπορείς να φοράς για πάντα, είναι ότι εξελίσσει συνεχώς τα υλικά του και τα trademarks του, υιοθετεί εντυπωσιακές καινοτομίες στην κατασκευή και καταλήγει σε ένα τέλειο από κάθε άποψη αποτέλεσμα.

Στην καινούρια του συλλογή ο μοναδικός Δούκας Χατζηδούκας μεταμόρφωσε τα τακούνια των παπουτσιών του σε κομψά vintage ποτήρια με ιδιαίτερα φινιρίσματα σε royal gold, velvet black, powder nude και frozen pink αποχρώσεις. Όσο για την αγαπημένο πλέον τακούνι - φιγούρα, αυτή τη σεζόν ντύνεται με μαύρο βελούδο, με funky glitter αλλά και με edgy μεταλλικά collants και ολοκληρώνει άψογα τις υπέρκομψες δημιουργίες του σχεδιαστή.


 

Oι μυτερές γόβες είναι το hit της σεζόν! Οι φούξια σατέν γόβες Dukas είναι ιδανικές για να υιοθετήσεις το hot trend!




Το -εμπνευσμένο από το γυναικείο σώμα- τακούνι συνεχίζει να αποτελεί το σήμα - κατατεθέν των δημιουργιών του Δούκα. Εδώ το βλέπουμε σε ένα ζευγάρι χρυσές γόβες. Τις λατρεύουμε για τη λιτή αλλά δυναμική γραμμή τους αλλά και για τη μεταλλική τους υφή που δημιουργεί την αίσθηση του κάτοπτρου.



Ένα ζευγάρι μαύρες λουστρινένιες γόβες αποκτά άλλο αέρα χάρη στο πολυτελές χρυσό τακούνι που θυμίζει ποτήρι και είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα total black σύνολά σου. Το ονομά τους; "Vintage"




Για τους λάτρεις του μαύρου δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή! Αυτές οι γόβες είναι ο ορισμός του rock-chic!



Λατρέψαμε τα Cherise Noir, μόλις τα είδαμε! Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι sparkly ψηλοτάκουνα με εντυπωσιακό λουστρινένιο τακούνι; Παρατήρησε το κερασάκι που συνοδεύει το τακούνι - ποτό. Είναι η τέλεια λεπτομέρεια σε ένα ούτως ή άλλως ιδιαίτερο παπούτσι!




http://www.missbloom.gr/fashion-/best-buys/7359/articles/dukas--des-ti-syllogi-fall---winter-2012/article.aspx

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

the secret of women: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...

the secret of women: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.....
                                                      ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ!!!!!                                      
  
 ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ........ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ.... ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!!!









Μυστικα  για σωστή διατροφή
Μυστικά για σωστή ενυδάτωση

Μυστικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
Μυστικα για την καταπολεμηση του τοπικού πάχους..... θα σας περιμένουν εδώ κάθε εβδομάδα   για να σας αποκαλυφθούν!