Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πώς θα φορέσεις την ολόσωμη φόρμα-σορτς

Πώς θα φορέσεις την ολόσωμη φόρμα-σορτς

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=26924&subid=2&pubid=128677831
Οι διάσημες κυρίες της σόυο μπιζ, την τιμούν την ολόσωμη φόρμα!

Τι να σου πει ένα απλό σορτσάκι; Τι εντύπωση να κάνεις με ένα απλό πετσετέ φορεματάκι; Η ολόσωμη φόρμα και το ολόσωμο σορτς αποτελεί hot τάση και αξίζει να λάμψεις μέσα σε αυτό

Τι να σου πει ένα απλό σορτσάκι; Τι εντύπωση να κάνεις με ένα απλό πετσετέ φορεματάκι; Η ολόσωμη φόρμα και το ολόσωμο σορτς αποτελεί hot τάση και αξίζει να λάμψεις μέσα σε αυτό, το καλοκαίρι του 2011.

Οι πρώτες ολόσωμες φόρμες έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες με το λανσάρισμα των επώνυμων Οίκων Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011. Πρώτα ενέπνευσαν τον Marc Jacobs, ύστερα ήρθαν οι Dolce & Gabbana και ακολούθησαν οι υπόλοιπαν. Πλέον, την ολόσωμη φόρμα που σου ταιριάζει θα την βρεις σε όλα τα καταστήματα λιανικής σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Και στα βραβεία MAD, οι ολόσωμες φόρμες κυριάρχησαν
Και στα βραβεία MAD, οι ολόσωμες
φόρμες κυριάρχησαν


Τι πρέπει να ξέρεις:
Η ολόσωμη φόρμα δεν κολακεύει ιδιαίτερα τα πολύ στρουμπουλά κορίτσια. Βέβαια, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να κρύψει όλες σου τις ατέλειες.

Η ολόσωμη φόρμα- αράχνη,  χαντάκωσε τη JLO
Η ολόσωμη φόρμα- αράχνη,
χαντάκωσε τη JLO

  • Aν η περιφέρειά σου είναι ελαφρώς μεγάλη, απόφυγε να την στολίσεις με φαρδιά ζώνη στη μέση της ολόσωμης φόρμας. Αν πάλι θέλεις να αναδείξεις τις καμπύλες σου, πρόσθεσε μια φαρδιά ζώνη στη μέση!

  • Αν τα κιλάκια σου είναι πολλά, προτίμησε μια μονόχρωμη φόρμα κι όχι κάποια ριγέ ή λουλουδιαστή.

  • Αν το στήθος σου είναι μεγάλο, μην ενδώσεις στον πειρασμό της ολόσωμη στράπλες φόρμας αλλά επένδυσε σε μία με ένα ώμο που θα σε κάνει να θυμίζεις αρχαία Ελληνίδα.
  • Το εν λόγω στυλ ντυσίματος παραπέμπει στους Άγγελους του Τσάρλι της δεκαετίας του 70, οπότε μπορείς να παίξεις τόσο με το φάρδος στο πατζάκι της φόρμας, όσο και με τα αξεσουάρ (πολλά βραχιόλια) ενώ και τα μαλλιά σου αξίζουν να έχουν τον όγκο ή της αφέλειες εκείνης της εποχής.

  • Για την πρωινή σου βόλτα, προτίμησε μια φόρμα κοντή με ραντάκια ή σε floral μοτίβα που θα κάνει το λουκ σου πιο αέρινο.

  • Αν τολμάς και σου αρέσει να παίζεις με το λουκ σου, προτίμησε μια φόρμα σε έντονα χρώματα όπως το μπλε ή το πορτοκαλί, ξεφεύγοντας από το κλασικό μαύρο.
  • Ακόμα όμως και στο μαύρο χρώμα, η ολόσωμη φόρμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα γιλέκο σε κόντρα χρωματισμούς και να κάνει το στυλ σου πιο παιχνιδιάρικο.


  • Τώρα, όσον αφορά στο φάρδος, το ιδανικό είναι να μην είναι στρες από πάνω μέχρι κάτω η φόρμα γιατί θα τονιστεί και η παραμικρή σου ατέλεια ενώ και η πολύ φαρδιά φόρμα, θα σε κάνει να θυμίζεις μηχανικό αυτοκινήτου.

  • Αν προτιμάς την φόρμα σορτς, φρόντισε το μήκος της να είναι πάνω από το γόνατο μεν αλλά όχι κολλητό στο πόδι, γιατί θα κονταίνει τα πόδια σου και θα τα δείχνει πιο παχουλά.

  • Αν ήσουν φαν των μάξι φορεμάτων, θα αγαπήσεις τις φόρμες κάτω από τις οποίες δεν θα χρειαστεί να ξυρίσεις τα πόδια σου ή να χρησιμοποιήσεις self tan για να δείχνουν πιο σκούρα.

  • Κάνε σετάκι τις ολόσωμες φόρμες με τακούνια ή ψηλές πλατφόρμες για σούπερ μοδάτο καλοκαιρινό λουκ.

Οι φόρμες καταστροφή:
  • Οι μακριές animal print φόρμες που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν αιλουροειδές που απέδρασε από τη ζούγκλα.
  • Οι ολόσωμες φόρμες με πολλά κοψίματα στη μέση. Όπως και τα ολόσωμα μαγιό με τα κοψίματα και δεσίματα, δεν κολακεύουν ούτε τα μοντέλα!
  • Οι φόρμες see through που αγοράζεις στο κατάστημα και σου φαίνονται νορμάλ και στον ήλιο φαίνεται και η τελευταία λεπτομέρεια του στρινγκ σου. Αν δεν σε πείθουμε να τις φορέσεις μόνο στη θάλασσα, τουλάχιστον αγόρασε ένα κορμάκι για να καλύψεις ό,τι μπορείς.
  • Οι ολόσωμες φόρμες με καβάλο αλά σαλβάρι που θα σε κάνουν ιδανική νταμα μόνο για τον Αλαντίν!
Κατερίνα Πατούλια,

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=26924&subid=2&pubid=128677831

Η φθινοπωρινή συλλογή του H&M!!!!

Η φθινοπωρινή συλλογή του H&M

http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=1464791

hm-autumn-12-386


Η νέα του συλλογή της H&M για το επόμενο φθινόπωρο, έτσι όπως παρουσιάστηκε.

http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=1464791