Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012: ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ!!!!

      

 ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012: ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ!!!!
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!
Αν και οι θερμοκρασίες είναι ακόμα πολύ χαμηλές, έχουμε μπει και επίσημα στην άνοιξη! Οι εκπτώσεις τελείωσαν και τα μαγαζιά θα αρχίσουν να φέρνουν τα νέα σχέδια που προτείνουν οι μετρ του είδους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012. Από τα μέσα του χειμώνα ήδη οι resort και οι pre - collections  είχαν  <<διασχίσει>> τις πασαρέλες και έλαβα τα εύσημα από τους μεγαλύτερους  fashion editors του κόσμου.  Τώρα, αφού  οι μεγάλοι οίκοι μας παρουσίασαν και τις ολοκληρωμένες συλλογές τους, δεν μένει τίποτα άλλο παρά να προμηθευτούμε τα νέα σχέδια για να είμαστε <<  instyle>>!
    
Η επιστροφή των γεωμετρικών  γραμμών είναι αυτό που θα κυριαρχήσει –το σπορ ντύσιμο είναι το νέο <<κοσμοπολίτικο casual>> σύμφωνα με  τους Alexander Wang, Victoria Beckam και τον αγαπημένο μου Marc Jacobs. Στόχος είναι να συνδυαστεί  η πρακτικότητα και η πρωτοτυπία, με  έντονα χρώματα και διάφορα υφάσματα. Χρώματα όπως τα lime  έρχονται για να γεμίσουν την καθημερινότητα μας, τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα φορέσεις!(Η  πιο  ασφαλής επιλογή είναι να τα συνδυάζεται με  άσπρα ή μαύρα μονόχρωμα  ρούχα και αξεσουάρ , για να τονίζεται ακόμα  περισσότερο  την ιδιαιτερότητά τους.) Μην σας φανεί παράξενο αν αυτή την σεζόν δούμε το τζάκετ από την κλασική φόρμα του στίβου με το χαρακτηριστικό φερμουάρ φορεμένο με ψηλά τακούνια, πάνω από πουκάμισα και tailored παντελόνια!
 ALEXANDER WANG
                                                                   
                                                                      LACOSTE S/S 2012

Χαλαρή διάθεση και επιμελώς  ατημέλητο look  προτείνουν οι Stella Mc Cartney και ο Antonio Maras ,με ευφάνταστα  prints, κομμάτια φετίχ και  τα περίφημα Hawaiian tops  που μας οδηγούν στην καρδιά του καλοκαιριού. Μονόχρωμες σατέν φόρμες (που μεταξύ μας θυμίζουν λίγο πυτζάμες) αποτελούν ιδανική επιλογή για όλη την ημέρα!
 
                         STELLA MC CARTNEY

 Λεπτεπίλεπτα  σύνολα ,αέρινα υφάσματα, άκρως θηλυκά, με έμφαση στις λεπτομέρειες  για όσες αγαπούν το feminine style  από τους  οίκους Chanel-Carolina Herrera. Ανάλαφρα  φορέματα , λευκά πουκάμισα, χρωματιστή δαντέλα, κομψά σατέν σορτς είναι από τις top  επιλογές. Η έκπληξη της σεζόν είναι το  δυνατό comeback  του  flapper dress ( ή το γνωστό  σε όλες μας τσάρλεστον  φόρεμα) –τα κρόσσια δίνουν ένταση στην κίνηση μας και το ιδανικός μήκος του φλερτάρει με το γόνατο! Ένα ζευγάρι μονόχρωμα πέδιλα  θα δώσει μια δροσερή πνοή στο βραδινό σας ντύσιμο.
 CHANEL

CAROLINA HERRERA

 GUCCI S/S 2012
 RALF LAUREN S/S 2012
 Φέτος  τα αξεσουάρ και οι λεπτομέρειες κλέβουν την παράσταση και το ενδιαφέρον κριτικών και κοινού. Υπερμεγέθη δαχτυλίδια διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες, μακριά και φορτωμένα κολιέ και λεπτεπίλεπτες ζώνες, είδαμε να αποθεώνουν τα σύνολα. Ωστόσο  όλα αυτά έρχονται σε  αντίθεση με την τσάντα!Για την τσάντα επικρατεί  το μότο<< όσο πιο απλή τόσο πιο καλή>>, εντελώς μίνιμαλ  εκδοχή, τετράγωνη και πάντα μονόχρωμη! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν συνδυάζουμε το χρώμα της τσάντας με τα παπούτσια!!! Πλέον η τσάντα πρέπει να αποτελεί χρωματική συνέχεια ή αντίθεση με τα ρούχα μας!
 MIU MIU S/S 2012
    
                                          SHOES TREND S/S 2012
HAIR TRENDS S/S 2012
Ενδιαφέρουσες προτάσεις, απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών και χρωμάτων, αφήνοντας κάθε γυναίκα να μπορεί να πειραματιστεί, χωρίς να  χάνει την μοναδικότητα και την κομψότητα της είναι σε γενικές γραμμές οι τάσεις της σεζόν! Στα άρθρα που θα ακολουθήσουν θα αναλύσουμε τις τάσεις ξεχωριστά με προτάσεις και σωστούς συνδυασμούς, ώστε να είστε πάντα κομψές και στυλάτες! Λίγο υπομονή κορίτσια….

http://www.filodimos.gr/