Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Οι εντολές της Coco Chanel







Οι εντολές της Coco Chanel



     Όλες μας έχουμε συνδυάσει το όνομά της με τον ορισμό του "chic". Αν και έχει φύγει από την ζωή εδώ και 40 χρόνια, οι φιλοσοφία της Coco Chanel για την μόδα και την ζωή γενικότερα, παραμένουν αναλλοίωτες αξίες. Η ομολογουμένως «αρχαιοελληνική» άποψή της ότι «η ομορφιά κρύβεται μέσα στην απλότητα», κάνουν την Coco Chanel, την διαχρονικότερη και ίσως την πιο αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας όλων των εποχών.


Ας δούμε λοιπόν συμβουλές που η Σανέλ έδωσε σε εμάς τις γυναίκες


-Τα παντελόνια ελευθερώνουν την γυναίκα

H Coco Chanel ήταν η πρώτη σχεδιάστρια που λάνσαρε αλλά και φόρεσε παντελόνια, σε μια εποχή που η μοναδική εναλλακτική των γυναικών ήταν οι κορσέδες και οι μακριές φούστες. Το θάρρος της Chanel να λανσάρει γυναικεία παντελόνια κατακρίθηκε έντονα, σύντομα όμως όλες οι γυναίκες υιοθέτησαν τα παντελόνια σε τέτοιο βαθμό που σήμερα μας φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι πρέπει να ευγνωμονούμε την Coco γιατί σ’ αυτήν χρωστάμε την δυνατότητα να καθόμαστε και να κινούμαστε με άνεση. Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι τα φαρδιά βραδινά παντελόνια που η Μαρλέν Ντίντριχ έκανε διάσημα φέρουν την υπογραφή της Chanel.








-Η τέλεια φούστα πρέπει να καλύπτει τα γόναταΗ Chanel απεχθανόταν τα γυναικεία γόνατα και θεωρούσε ότι μια πρωινή φούστα για το γραφείο πρέπει να τα κρύβει επιμελώς. Δημιούργησε έτσι τις αθάνατες στενές πρωινές φούστες με μήκος που όλες πια συνηθίζουμε να ονομάζουμε «μήκος Chanel» εννοώντας τις φούστες που σταματούν ακριβώς κάτω από το γόνατο








-Τιμή και δόξα στο Little Black Dress
Το 1926 η Chanel θέλησε να δημιουργήσει ένα ρούχο που να είναι άνετο, να φοριέται τόσο το πρωί όσο και το βράδυ και να μπορεί κάθε γυναίκα να το κάνει μοναδικό αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ που θα το συνοδεύουν. Λάνσαρε λοιπόν το απλό, μαύρο φόρεμα σοκάροντας την τότε βιομηχανία της μόδας. Το μαύρο που μέχρι τότε θεωρούνταν το χρώμα του πένθους, η Chanel το μετέτρεψε στο πιο σικ και κλασσικό χρώμα μέσα από την δημιουργία του επονομαζόμενου little black dress. Άλλος ένας λόγος για να την ευγνωμονούμε


Τα παπούτσια για να έχουν στιλ, πρέπει να είναι δίχρωμα διάσημα δίχρωμα παπούτσια της ήταν ο ορισμός της θεωρίας της για το στιλ καθώς θεωρούσε ότι κάνουν τα γυναικεία πόδια να φαίνονται λεπτότερα και πιο σέξυ.




Η καλύτερη γυναικεία τσάντα είναι αυτή που έχει λουρί για τον ώμο
Η μικρή καπιτονέ τσάντα με το λουρί-αλυσίδα που η Coco Chanel λάνσαρε δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο κλασσική και σικ επιλογή τσάντας.Η λατρεία της για το άσπρο-μαύρο είναι γνωστή σε όλους μας. Τ



 Το άρωμα είναι τόσο σημαντικό όσο και τα ρούχα Υποστήριζε η Coco συμπληρώνοντας ότι η γυναίκα που δεν φορά άρωμα, δεν έχει μέλλον, κάνοντας αυτή την άποψή της την διασημότερη και διαχρονικότερη δήλωσή της. Λάνσαρε το δικό της άρωμα το 1922 ξετρελαίνοντας άντρες και γυναίκες και, τηρώντας κατά γράμμα την άποψή της περί απλότητας, το παρουσίασε σε ένα απλό τετράγωνο μπουκάλι. Η συμβουλή της… «Βάλτε άρωμα σε κάθε σημείο του σώματός σας που θέλετε να το φιλήσουν»… γιατί αφήνει τα χέρια ελεύθερα


«Η μόδα περνάει, μόνο το στιλ μένει» Κράτησα αυτή φράση της Chanel για το τέλος, απλά και μόνο γιατί θεωρώ ότι αποτελεί το μότο, που αν όλες έχουμε στο μυαλό μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παρασυρθούμε από τις εκάστοτε υπερβολές που λανσάρονται και να πέσουμε σε ενδυματολογικά ατοπήματα, θυσιάζοντας την προσωπικότητα και το προσωπικό μας στιλ.








1980:ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΡΟΚ ΣΤΥΛ!




-ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ



το ροκ στυλ των 80' ς μέσα απο την δικη μου ματιά!






Η δεκαετία του 1980 ,εκτός από τις ντίσκο,τα κεφαλιά με τις περμαναντ και τους τότε <<trendy>> συνδυασμούς_(βλ αθλητική καλτσα με γόβα),έφερε και το ροκ ντυσιμο στην καθημερινότητα μας!

Δεν χρειαζόταν να είσαι σούπερ σταρ για να φοράς σκισμένο τζιν και δερματινα item!H madonna- το πολυτο fashion icon,των τελευταίων δεκαετιων, αν και τραγουδούσε <<like a virgin>> δεν δίσταζε να φορά δερμάτινα τζάκετ (χώρις t-shirts απο μέσα),γιλέκα με τρουκς και γάντια απο δαντέλα κομμενα στα δαχτυλά ,στο ενα χέρι μόνο!Αν τα φοράει μια τέτοια σταρ στις εμφανίσες της στο hollygood,γιατί  να μην το φορέσεις και εσύ στην ντίσκο της γειτόνιας!






Το λευκό μπλουζάκι,το τζιν levis και το δερμάτινο γίνεται στολή των αγοριων ,ενώ οι κοπέλες δεν διστάζουν να αναμειγνύουν γκέτες με δερματινες φούστες,φιόγκους με αλυσίδες,σεξι τζιν με σχισίματα με 12 ποντες γόβες! Στην πορεία το ροκ ντύσιμο εμπλουτίστηκε με φορέματα δερμάτινα,βραχιόλια και κολίε με καρφια,κοντα σορτς με ξεφτια ,δερματινα κολαν,τζιν τζακετ και μπότες ωςτο γόνατο!





 Σην πορεία το ροκ στυλ εγινε glamour rock και σήμερα το εχουν υιοθετήσει σταρ όπω η rihanna  και η beyonce!Με λίγο στρας και λίγες παγιέτες παραπάνω, με τα τζιν και δερματινά ιτεμ,οι γυναίκες βγάζουν στην επιφανεια τον <<αγριο>> εαυτό τους!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ.......Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!








ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ.......Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!
ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ!!!




   Σήμερα στην εκπομπη <<rich secret  me tin xristina>> καλεσμένος ήταν ο στιλιστας χαρης σιανιδης!

Για 45 λεπτα τα είπε ολα on air σε ο,τι τον ρωτησαμε!Μίλησε για την ζωή του,τον χαρακτηρα του,τις <<επώνυμες συνεργασίες>> του,την υπερβολικη προβολή  και γιατί απέχει τα 2 τελευταία χρόνια!

Εδωσε στιλιστικές οδηγίες στο κοινό και εντυπώση εκανε η  προτροπή του στις καταναλώτριες να μην αγοράζουν ακριβά ρούχα γιατί δεν εχουν ν τους αποφέρουν κάτι-δεν είναι  επενδυση......Αλλωστε σε περιόδους οικονομικής κρίσης,υπαρχουν πιο σημαντικες ανάγκες που πρέπει να καλυφθουν!

Μίλησε για τον Τρύφωνα σαμαρα που τον ανακάλυψε ως στιλίστα-αλλα το σημαντικότερο είναι η βαθιά φιλία τους που συνδεει χρόνια!

Είχε μόνο τα καλύτερα να πεί τόσο για τους άλλους στυλίστες του χώρου,όσο καιγια τους εληνές σχεδιαστές,οι οποίοι τον στηριξαν και τον στηρίζουν!το ίδο όμως έκανε και για αλλα πρόωπα της showbiz βλ μανωλίδου-μενεγακη-μακρυπούλια-δημητριου!


Πλέον θέλει να μιλάει μόνο μεσα από την δουλεία του-που πλέον είναι διοργάνωση εκδηλωσεων- ακόμα και γάμων!



ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:
εκτός από τα παραπάνω που άκουσαν οι ακροατές,ενδιαφέρον παρουσιάζει κι αυτά που εγιναν πίσω από τις καμερες και όταν επαιζε η μουσική!

Αν και το ραντεβού μας ήταν για τις 6,ήρθε αρκετα καθυστερημένο,γυρω στις 7:15μμ!Κουβαλωντας μια τεράστια τσάντα και το κινητό στο χέρι που χτυπούσε διαρκώς κατά την διαρκεια της εκπομπής(το είχε στο αθόρυβο για να μην μας ενοχλουν κατα την διαρκεια της συνεντευξης.

αν και μας είπε οτι δεν αισθανόταν καλα,εδωσε τον καλυτερό του εαυτό!μας αφησέ να τον ρωτήσουμε οτι θέλουμε ανετα και εδειξε μεγαλό ενδιαφερον για την λειτουργία του ιντερνετικου σταθμού καθώς κι για τα μηνυματα των ακροατων στο chat!

Ντυμένος απλά με ενα σακάκι- ενα μαυρο μπλουζάκι με σχέδιο με στρας και μαύρα παπουτσια ,εδειξε ποιος είναι ο πραγματικός χάρης και όχι όπως  τον παρουσιάζουν τα μεσα ενημέρωσης!

Μας ευχαρίστησε για την προσκληση και  υποσχέθηκε πως θα τον ξαναεχουμε συντομα στην εκπομπη μας!


Συνεχίζετε να ακουτε rich radio.gr  γιατι σας περιμενουν και άλλες εκπλήξεις...

   
 Ποιο little black dress είναι κατάλληλο για εσας???
 
 
 





Σε οποιοδήποτε σχέδιο και να το βρούμε ,2 είναι τα χαρακτηριστικά που δεν αλλάζουν:το χρώμα του(απόλυτο μαυρο) και το μήκος του που είναι κοντό(ξεκιναει από 2 δάχτυλα πάνω από το γόνατο και μπορεί να γίνει μεχρι και σούπερ μίνι).


Είναι η πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας τόσο στην καθημερινότητα της ,όσο και για τις πιο επισημές εμφανίσεις της!Ακόμα και οι μεγάλες σταρς καταφευγουν σε αυτό,παρόλο τους στυλίστες και τους ειδικούς που έχουν για να επιμελούνται την εμφανισή τους!Είναι πάντα μια ασφαλης επιλογη για όλες κορίτσια!Ενώ τα περιοδικά αφιερώνουν σελίδες ολοκληρες για το little black dress,πώς να το φορέσετε ,με τι να το συνδυάσετε,που να το βάλετε και πώς να το μετατρέψετε,σπανιά θα δούμε συμβουλές για το πώς θα επιλέξουμε το σωστό! strapless και τα στενα μανίκια.Και βέβαια μην ξεχνάτε το πετυχημένο τρικ<<τραβαμε το βλέμμα αλλου>>.



Σε αυτό το αρθρό,λοιπόν θα μιλήσουμε για την σωστή επιλογη τουlittle black dress ! Στην συνέχεια σας έχω καποιες συμβούλες ,ωστε σύμφωνα με το σωματοτυπό σας να βρείτε το ιδανικό μαυρο φορεματακι για εσας.

-Οσες λοιπόν είναι πολύ αδύνατες(προσωπικά τις θεωρώ πολύ τυχερες),καλό είναι να προτιμείσουν σχεδια που γεμίζουν την σιλουέτα όπως βολάν,ντραπέ και αντί για γόβες μπορούν να φορέσουν βραδινές μπότες ή μποτάκια που θα δώσουν εμφαση στα λεπτά ποδια τους!Κάτι αντίστοιχο θα διαλέξουν και όσες γυναίκες έχουν μίκρο στήθος,με τα παραπάνω σχέδια θα του προσθέσουν εξτρα πόντους!Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να προσδώσει η τοποθέτηση ενός απλικαρισμενου λουλουδιού ή μιας μεγάλης καρφίτσας στο μπούστο!


-Οσες από την άλλη θέλουν να αφαιρέσουν πόντους από την μέση και την κοιλιά ένα κοντό φόρεμα τύπου 60ς με λαιμόκοψη ειναι μια καλή ιδέα.Σε αυτή την περίπτωση ποντάρουμε σε άλλα δυνατα σημεία τους σώματος,που θα κλέψουν την πάρασταση,όπωσ τα πόδια ή την πλάτη!Το <<εφέ>> της στενής πλάτης μπορούμε να το δημιουργήσουμε με μια φαρδιά λουρίδα υφάσματος που καλύπτει τον ένα ώμο με γεωμετρικό κόψιμο!Συχνά τέτοια φορέματα προτιμούν οι αθλήτριεσ που έχουν ανοιχτές πλάτες και στενούς γοφούς.



-Για το τελευταίο προβληματικό σημειο του επάνου σώματος τα ευτραφή ή χαλαρωμένα μπράτσα τα στενα φορέματα με μανικια3/4 ή με αυτα που πλαταίνουν στο κάτω μέρος είναι τα κατάλληλα.Αποφύγετε τις τιράντες,τα



-Για το τέλος άφησα την πολυπληθέστερη κατηγορία των γυναικών,αυτές που έχουν κάποιους έξτρα πόντουσ στην περιφέρεια!Ιδανικά είναι ,όπως έχουμε ξανααναφέρει τα little black dress που είναι εφαρμόστα επάνω και ανοίγουν κάτω,δίνοντας ένα πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο στυλ.
Ντυθείτε,βαφτείτε και να είστε σιγουρες οτι το αγαπημενο σας little black dress δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΡΤΣ:ΤΟ ΠΙΟ ΘΗΛΥΚΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!





Από τα πιο διαδεδομένα καλοκαιρινά κομμάτια-που δεν λείπει απο τις περισσότερες γυναικείες γκαρνταρόμπες είναι το σορτσακι!Σε οποιοδήποτε μήκος και σχέδιο το προτιμάτε, αποτελεί κομμάτι-πασπαρτου,πρακτικό και κατάλληλο για όλεσ τις ώρεσ τησ ημέρας!
 








 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ:
item!





ΣΟΡΤΣ:ΤΟ ΠΙΟ ΘΗΛΥΚΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
  • Τα σορτς πρωτοφορέθηκαν σε αγοράκια ηλικίας 2 μέχρι 8 ετών στα μέσα του 19ου αιώνα!
  • Στην σύνεχεια,όταν επαψε να αποτελεί συμβολο παιδικότητας,φορεθηκέ και από άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας πρώτα ως μαγιώ και επειτα ως ρούχο πρακτικό από όσους αγαπούσαν το καμπινγκ,τον αθλητισμό και τις έντονες αθλητικές δραστηριότητες!
  • Στην δεκαετια του 30,έγινε διαδεδομένο και στον γυναικείο πληθυσμό,αρχικά από τισ αθλήτριες του τένις και στην συνέχεια απο τις μεγάλεσ ντίβεσ όπωσ η Γκρέτα Γκαρμπο ,στην προσπάθεια τους να προώθησουν μια νέα ποπ κουλτούρα,οπου η θυληκότητα θα εκφράζεται ελευθερά!
  • Με το πέρασμα του χρόνου ,το σορτσάκι απέκτησε πολλές χρήσεις ,το είδαμε εσώρουχο,μαγιώ γυναικείο ,ρούχο για την παραλία και πλέον είναι το κατεξοχήν καλοκαιρινο
  • ΣΗΜΕΡΑ:Εγινε πιο τολμηρό ,απέκτησε απιστευτή ποικιλία χρώματων και σχεδίων και είναι ρούχο που μπορεί να φορεθεί από τισ περισσότερεσ ηλικίες και από τα 2 φύλα,με κάποια προσοχή βέβαια ,γιατί δν πρέπει να ξεχνάμε ότι το στυλ κρίνεται στην λεπτομέρεια!Hot:δοκιμάστε το με ένα navy σακάκι συνοδευόμενο με γκρι γιλέκο,άσπρο πούκαμισο και χρωματιστά πέδιλα!Από αξεσουαρ ένα ζευγαρι ασπρεσ πέρλεσ στα αυτιά αρκούν!hotpants πρόταση τωνfendi k marc jacobs,είναι φορέσιμα από τισ νεότερσ ηλικίσ και σαν προυπόθεση απαιτούν καλεσ αναλογίεσ!Ενα τέτοιο σορτσ αρκει για να μασ μετατρέψει σε συγχρονεσ λολίτες!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ:
Οποιο και να είναι το στυλ σας ένα σορτσ μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση,
  •  μπορεί να φορεθεί τόσο στην παραλία
  • αγορά
  • στο γραφείο και
  • σε πιο επίσημες εμφανίσεισ !
  • Είναι μικρό,δεν πιάνει χώρο στην ντουλάπα,
  • δεν χρειάζεται ιδιαιτερη περιποιήση(κατι αντίστοιχο με το τζιν παντελόνι!



                  



ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ:
Ετσι το ίδιο ντενιμ σορτσ μπορεί να φορεθει:
  • το πρωί με σανδάλια
  • στο κλαμπ με γόβες- να γίνει μέροσ ένοσ εντυπώσιακου συνόλου!
  • Στις εξόδούσ προτιμήστε εκτόσ από τα ψηλά παπούτσια να το συνοδεύεται με πιο φαρδιέσ μπλούζεσ ή τουνικ για να υπάρχει καποία ισορρόπια στο σύνολο!
  •  στο γραφείο ή σε ένα επαγγελμάτικο ραντεβού εκτός από ένα τζιν σορτσ μπορείτε να φορέσετε κ ένα μαύρο για πιο σοφιστικέ λουκ!σε αυτήν την περίπτωση συνδυασμένο με πιο συντηρητικό πουκάμισο και σακάκι ει΄ναι αρκετα κομψή επιλογή χώρισ να είναι χυδαίο ή προκλητρικό!










Ανάλογα με το μήκος του αλλάζει η ονομασία του και έτσι μπορεί να ναφορεθεί από διαφορετικούσ σωματότυπουσ!
  • Τα πολύ κοντά ονομάζονται
  • Για όσες δεν διαθέτουν τισ αναλογίεσ που να επιτρέπουν πιο τολμηρες εμφανίσεισ ,στο προσκήνιο, επανερχονται οι βερμούδες,οι πιο μακριεσ ξεκινούν από το μέσο του μηρού και φτάνουν και ωσ το γόνατο!
  • Για τισ βραδινέσ εξόδουσ καταλλήλα είναι και τα πιο φαρδια σορτσ όπωσ ta ballon που μασ θυμίζουν περισσότερο φούστεσ με βολάν!(tommy hilfiger,naf-naf,anna riska)
  • Θέση ξανα στην γκαρνταρόμπα μας διεκδικούν και τα ποδηλατικά γνωστα με την ονομασία cycling short ,είναι ωσ την μέση του μηρού,εφαρμόστα και σε εντονά χρώματα!
  • Στην street fashion μπορούμε να δούμε και τα στρατιώτικα σορτσ , σε χακί και όχι μόνο αποχρώσεισ,συνυθώσ έχουν και πιο πολλέσ τσέπεσ από τα παραπάνω!
  • Για αυτές που τολμούν in fashion ειναι τα φλοραλ ,τα εμπριμε και τα ανιμαλ πριντ!
  • Τέλοσ οι ολόσωμεσ φόρμεσ επανέρχονται από την δεκαετία του 80 και είναι πιο απενεχοποιήμενεσ από ποτε!!δεν χρειάζεται να είσαι μικρή για να τισ βάλεισ!μπορείσ να τισ συνοδέψεισ με οποιοδήποτε παππόύτσι ακόμα και με μποτίνια ή μποτες (που είδαμε να γοριούναται ακόμα και το καλοκαίρι σε βραδινεσ και μόνο εμφανίσεισ!(dsquared)

    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΡΤΣ:
    • αν  θέλετε να αγοράσετε ενα σορτσ σας προτείνουμε τα τζιν σορτσ σε σκούρα μπλε χρώματα με  ρεβερ!
    • Αποφύγετε τα παραφορτωμένα σορτσ τα οποία φαίνονται φθηνά
    • αν σας αρέσουν τα φορτώμενα να πάρετε ένα μαυρό με παγιέτεσ ,αλλα προσοχή ,μπορείτε να το φορέσετε μόνο σε βραδινεσ εμφανίσεισ για να δωσετε μια γκλάμουρ πινελιά
    • Αν οι αναλογίεσ δεν σας επιτρέπουν ένα κοντό σορτσ,υπάρχει λυση για να το φορέσετσ-βαλτε από κατώ ενα οπακ καλσον το χειμώνα ή ενα μαυρο κολάν!
    •  το καλοκαίρι μπορείτε να προτιμήσετε τα κάπρι μαυρά κολλάν ή αυτά
      • για να πετυχετε την αρμονία στισ εμφανίσεισ σας όταν φοράτε μια εντυπώσιακη μπλούζα προτιμήστε ένα πολύ απλο σορτσ και το αντιστροφο!αν όλο το συνολό είναι παραφορτωμένο το σύνολο είναι σίγουρα κακογουστο!
      •  οι βερμούδεσ με εμπριμε είτε ψυχεδελικά είτε ανιμαλ τυπώματα είναι 100% θηλυκα ,αλλα να τα συνδυάζετε με όσο πιο απλό τοπακί έχετε -ιδανικό είναι ένα μπεζ ή ασπρο φανελάκι χώρισ καθόλου αξεσουαρ και γοβα μαυρη ή μπεζ!
      •  καλή λύση είναι ε΄να σεμιζιέ φόρεμα ανοιχτο απο πάνω σε παλ αποχρωση και αυτό με μια λεπτή ζώνη στην μέση!





      Ενα είναι σιγουρο οτι πλέον υπάρχει τόσο ποικιλι αποθ ακόμα και οι πιο απαιτητικεσ δεν θα μπορέσουν να μείνουν ασυγκίνητεσ!Ειδικά τώρα στισ εκπτώσεισ είναι ιδανική ευκαιρία να εφοδιαστέ με σορτσακια!αλλώστε και αυτά είναι μια αγορά επένδυση αφου θα φορεθούν πολλά πολλά καλοκαίρια ακομά!
      se nude αποχρώσεις που δημιουργούν την ψευδάισθησθ του γυμνού ποδιού!asual,ethnic,sport, rock,office safari οποιο και να είναι το στυλ σας ένα σιγουρό οτι θα είστε τόσο σεξι μεσα στο σορτς και ......όποιοσ αντάξει!

    the secret of women: FASHION STORIES

    the secret of women: FASHION STORIES: ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1960 ΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ....... ΤΙ ΕΝΤΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ....... ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011!!! μέσα απο την δικη μου ματιά καιμια δική μου φωτογραφιση

    Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

    VALENTINE'S LOOK


    TO LOOK
    ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!!!Don't panic κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!Ερχεται το<< look του αγίου βαλεντίνου>> να μας βγάλει από την δύσκολη θέση(!Είναι μία λίστα που εχουν φτιάξει οι στυλίστες για εκείνη την ημέρα με τα do και τα dont της εμφάνισης,συμμερίζομενοι την αγωνία των γυναικών!Εδω θα σας αποκαλύψω τα μυστικά αυτης της λίστας για να τα ακολουθήσετε και εσείς!formal θα ντυθείτε!Αν πάλι δεν γνωρίζετε γιατί ο καλός σας θελει να σας κάνει εκπληξη,ακολουθείστε τα εξής που είναι δοκιμασμένα και εγγυημένα!focus στα χείλη προτιμήστε ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας φούξια ή κόκκινες αποχρώσεις!TIP:περάστε τα χείλη σας και με ένα lip balm με γεύση,θα είναι ευχάριστη εκπληξη την ώρα του φιλιού.me to body lotion του αρώματος σας,έτσι όπου θα τον αγγίζετε θα αφήνετε την <<υπογραφή >> σας.


    Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και όσο και να μην το παραδεχομαστε ανοιχτα ,εμείς οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε εντυπωσικάκες εκείνο το βράδυ!Γιορτάζει ο έρωτας και είναι μια ευκαιρία να δείξουμε στον ετερο μας ημισυ τι αισθανόμαστε,αφου οι υποχρεώσεις δεν μας το επιτρέπουν στην καθημερινότητα μας!
    Και έδω ξεκινά ο πανικός,τιποτα δεν θεωρούμε κατάληλο για την περίσταση και αγχωνόμαστε!

    • Το βασικότερο ειναι να γνωρίζετε το μέρος που θα γίνει το ραντεβού, για να ξέρετε πόσο
    • Προτιμήστε απλά χτενίσματα και όχι υπερβολές:ένα ισιο λουκ ή μια αλογοουρά είναι ιδανικά,χτενίσματα που φανερώνουν σταθερότητα και κομψότητα!
    • Καντε
    • Αφου τονίζουμε τα χείλη ,σύμφωνα με το πνεύμα της ημέρας, αποφυγετε το εντονο μακιγιαζ στα μάτια!μια απαλή σκια και μία μασκαρα που προσδίδει λίγο ογκο στις πανω βλεφαρίδες είναι αρκετα!
    • Μην ξεχάσετε το ρουζ,για να μην φαινεστε χλωμη.
    • Προσεγμένο μανικιούρ-πεντικιούρ!Το αναμενώμενο ειναι το κοκκινο χρωμα,εσεις κάντε την διαφορά παίζοντας με τις πιο βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου,όπως αυτή του κρασιού ή του σκούρου βυσσινι.
    • Περάστε τα χέρια σας
    • Αποφύγετε οτιδήποτε εχει καρδούλες πχ φόρεμα ,παππουτσια,μπλουζες! Το γιορτάζετε, δεν χρειαζετε να το διατυμπανίζετε κόλας γιατι ο συνοδός σας θα έρθει σε δύσκολη θέση!Οι αντρες είναι πολύ ντροπαλοί.....όσο σκληροί και αδιάφοροι να το παίζουν.
    • Τέλος,ήρθε η ώρα του αρώματος!η ισορρόπια είναι απαραίτητη!ψεκάστε στα σημεία που χτυπά ο σφιγμός και βέβαια πίσω από το λαιμό.Πολλοί συνηθίζουν να ψεκάζουν τον χώρο και περνάνε από μέσα για πάρουν και τα ρούχα τους μυρωδάτες νότες.Δοκιμάστε το
    Περα από όλα τα παραπάνω,βάλτε το πιο μεγάλο σας χαμογέλο και ζήστε την στιγμή!Χρονια πολλά