Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

the secret of women: Τα 8 τοπ χτενίσματα της νέας σεζόν...

ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

http://gunaika.blogspot.com/2012/04/2012.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Gunaika+%28gunaika%29

ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

Οι τάσεις που θα ξεχωρίσουν φέτος την άνοιξη (εκτός απο τα κλασσικά trends όπως οι πλεξίδεςαλογοουρέςπου είναι πάντα στη μόδα τέτοια εποχή) είναι κυρίως τρείς:


    Χωρίστρα στη μέση
 
_givenchy
 Μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω



proenza schouler


felder

Wet Look

Wang



chanel



Feretti



και τέλος, οι κλασσικές μας αλογοουρές και braids σε διάφορες παραλλαγές.

alexander mcqueen


ashish



Giorgio_Armani

ΤΣΑΝΤΕΣ:ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ???

             
   ΤΣΑΝΤΕΣ:ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ???

<<Μία ίσον καμία>> λέει ο λαός… φράση που ταιριάζει απόλυτα στο πάθος των γυναικών για τις τσάντες. Ειδικά όταν αποτελούν και φετίχ , τότε είναι που  φτάνουμε στην υπερβολή και … μία από κάθε σχέδιο και χρώμα είναι ίσον καμία… Ποικιλία για όλα τα γούστα !!!Όμως όλες οι τσάντες  ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες το ίδιο? Σε ποιο είδος γυναίκας ταιριάζει η κάθε τσάντα ?
 Πολλοί  παράγοντες παίζουν ρόλο όπως  το μέγεθος , η υφή της και η λειτουργικότητα της κάθε τσάντας!
    μεγάλες τσάντες:
-> εντυπωσιακές και αρκετά βολικές, αφού μπορείς να έχεις  μαζί σου ό,τι  << νομίζεις>> πως θα χρειαστείς !
-> Αν λοιπόν είστε μικροκαμωμένη καλό είναι να τις αποφεύγετε, καθώς η ανισσόροπία μεταξύ της συνολικής εικόνας σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο μικρόσωμη!
-> Και βέβαια ισχύει και το αντίστροφο, μια μεγαλόσωμη γυναίκα μπορεί να υποστηρίξει πολύ καλυτέρα μια μεγάλη τσάντα από μία μικρή.

Και σύμφωνα με τις ανάγκες μου ποια είναι η πιο ιδανική?
 Η απάντηση είναι ανάλογα με τις ασχολίες σας.

-Μια επαγγελματίας που χρειάζεται μαζί χαρτιά  και αλλά αντικείμενα  της δουλειάς της , καλό θα ήταν να επιλέξει την tote bag, τετράγωνη με σταθερό σχήμα  αποτελεί την θηλυκή εκδοχή του χαρτοφύλακα(μεταξύ μας είναι και πιο ελαφριά).
-Αν πάλι είσαι φαν των κλασικών σχεδίων, επέλεξε μια shoulder bag  με το κοντό λουράκι που φοριέται στον ώμο  και είναι σε σχήμα μισοφέγγαρο! Ανάλογα με την περίσταση  μπορεί να  μεταμορφώνεται απλά με την αλλαγή ενός λουριού- ( ένα δερμάτινο κοντό χρησιμοποιήστε το για κάθε μέρα, ενώ ένα λουρί μεταλλική αλυσίδα είναι για πιο  formal  events.
-Η τσάντα της γυναίκας  fashionista  είναι το μπαουλάκι, προσαρμόζεται εύκολα, κλέβει τις εντυπώσεις και είναι η μόνη που ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Μην σας ξεγελά  το σχήμα χωράει αρκετά  Σε μπεζ ή μαύρο χρώμα αποτελεί τσάντα-μπαλαντέρ και ταιριάζει με όλα. 
- Για το τέλος, άφησα την τσάντα του ταχυ δρόμου είναι η πιο  casual  και πρακτική . Μπορεί να την έχετε συνδυάσει με πιο μικρές ηλικίες αλλά η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες , με προϋπόθεση  το κατάλληλο ντύσιμο. Φοριέται χιαστί, και έτσι σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα και είναι αρκετά βολική.
-Αν και υπάρχει και η  backpack  που μοιάζει με σακίδιο, και είναι πιο σπορτιβ, η τσάντα του ταχυδρόμου θεωρώ ότι είναι πιο θηλυκή.


Και ώρα για το μεγάλο ερώτημα: μία τσάντα και ακριβή ή πολλές και φθηνότερες?
Κάθε άποψη έχεις τους  δικούς της οπαδούς … προσωπικά, το καλύτερο κριτήριο θεωρώ  ότι είναι ο τρόπος ζωής σας. Για παράδειγμα αν  το επάγγελμά σας έχει να κάνει  με meetings,  συναντήσεις και πολλά διαφορετικά events  που πρέπει να παραβρεθείτε  την ίδια ημέρα μια επώνυμη ακριβή τσάντα είναι η καλύτερη επιλογή!!!!!Ανθεκτική, αναβαθμίζει την εικόνα σας, και προσθέτει  πόντους στο στυλ σας.  Αν από την άλλη, οι ασχολίες σας παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, σας τότε οι φθηνές τσάντες είναι must.  Μπορείτε να προμηθευτείτε  τσάντες σε διάφορα  σχέδια και χρώματα κατάλληλα με κάθε συνολάκι σας.

Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σας!!!!! Αλλά  μεταξύ μας, ξέρω πως  αγαπάμε τις τσάντες  και τις θέλουμε όλες!!!!! 
http://www.filodimos.gr/

XRONIA POLLA KAI XRISTOS ANESTH!!!!!

YGEIA KAI XARA SE OLOUS!