Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΓΕΥΣΗ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013...... ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!


        VERSACE


ΠΡΟΓΕΥΣΗ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013...... ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!


 Τι και αν ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, και οι περισσότεροι τώρα θα πάρουμε τις αδειές μας. Τι και αν συνεχίζουμε τα μπάνια μας κανονικά και τα  καλοκαιρινα ξενυχτια μας αμείωτα?
 καλό είναι να έχουμε και μιά ιδέα για την νέα σεζόν που τυπικά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες        << έρχεται>>!!!!
 (BLUMARINE)

Οι κολεξιόν για το φθινόπωρο του 2012-χειμώνας 2013 είναι ήδη έτοιμές και έχουν παρουσιαστεί στο κοινό από την  άνοιξη!!!! τώρα να έχουν γίνει και οι τελευταίες διορθώσεις, και οι δημιουργίες είναι  καθ' όλα έτοιμες για εσάς!!!!

 Ηδη στα  περιοδικά στα τεύχη Σεπτεμβρίου, θα αρχίσετε να παίρνετε μια ιδέα  για τις νέες τάσεις!!!

Εμείς όμως, που είμαστε υπέρμαχοι του στυλ και για όλα ενημερωμένοι είμαστε ένα βήμα μπροστα.....


                                             ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ:


ΑLEXANDER MCQUEEN


 
                                                                   VALENTINO


                                                           
                                                                          ELLIE SAAB



DIOR



NINA RICCI



JEAN PAUL GAULTIER




GUCCI



Kαι αυτό είναι μόνο η αρχή......










 Σε γενικές γραμμές:
-πολυτελή υφάσματα(κυριαρχεί το βελούδο)
-total μαύρα σύνολα με λεπτομέρειες από δέρμα
(το μαύρο κυριαρχεί στις κολεξιόν)
-ασπρόμαυρα τυπώματα
- στενές γραμμές όχι εφαρμοστές( ίσια γραμμή)
-μήκη από το γόνατο και κάτω
-κίτρινο + κόκκινο από χρώματα
-άσπρο και το χειμώνα

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....


Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΤΑΓΙΕΡ .....ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!!!!!!



ΤΑΓΙΕΡ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!!!!!!



Δεν υπάρχει γυναίκα 30 ετών και πολύ..... άνω, που να μην έχει στην γκαρνταρόμπα της τουλάχιστον ένα ταγιέρ ή ένα << κουστούμι>> ( όπως έχουμε συνηθισει να αποκαλούμε το ταγιέρ με παντελόνι, δανειζόμενες τον όρο από τους άνδρες) για τις πιο επίσημες περιστάσεις.

-Τα ταγιέρ (ή ταγέρ, όπως θα βρείτε σε πολλά βιβλία γραμμένα για χάρη ευφωνίας) είναι συνυφασμένα με καταστάσεις που απαιτούν ιδιαίτερη σοβαρότητα στην εμφάνιση και  επαγγέλματα με συγκεκριμένο
dress code.

  -Αποτελούν συνδυασμό περισσότερων ενδυμάτων σε ένα σύνολο και ανήκουν στις αρχές του 19ου αι.

Σήμερα παρόλου που οι γυναίκες είναι τόσο ανεξάρτητες, απελευθερωμένες από κλισέ, στυλάτες και ενημερωμένες τα χρησιμοποιούν ακόμα!



Η  Jackie Kennedy  φορούσε μόνο  chanel ταγιέρ! Σήμερα υπάρχουν φήμες κατά πόσο τα ταγιέρ της ήταν αυθεντικά???



Μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την διαχρονική αξία ενός ταγιέρ chanel
? πόθος κάθε γυναίκας υπέρμαχου του στυλ! Πέρα από τον οίκο chanel που στην τελευταία κολεξιόν άνοιξη- καλοκαίρι 2012 μας παρουσίασε καλοραμμένα ταγιέρ σε μπλέ χρώματα, με preppy λαιμοκόψεις και τουίντ μπουκλέ υφές.




 
    

 Τι άλλα ταγιέρ όμως, μπορούμε να επιλέξουμε για να είμαστε in style?

Είναι γεγονός πώς τα κλασικά πλέον ταγιέρ με την ζακέτα/σακάκι με το μεσάτο κόψιμο, το πέτο,την φούστα σε στενή γραμμή που είναι πάντοτε από το ίδιο ύφασμα με την ζακέτα ανήκει στην ντουλάπα των γιαγιάδων μας,αλλά και αυτές πλέον επιλέγουν να τα φορέσουν σε πολυ ειδικές περιστάσεις.




Για τις νεότερες, υπάρχουν πλήθος επιλογών από υφάσματα και σχέδια που οι σχεδιαστές εχούν κάνει τις δικές τους αισθητικές προσθαφαιρέσεις.Στα μοντέρνα ταγιέρ λοιπόν,αν τα συγκρίνουμε με τα κλασικά ,οι διαφορές είναι εμφανείς.


1-Τα κοψίματα είναι λιγότερο αυστηρά, καινούρια διακοσμητικά στοιχεία κάνουν την εμφανισή τους, τα χρώματα επαναπροσδιορίζονται
2-οι έντονες ζωηρες αποχρώσεις ειναι πιο <<must>> από ποτέ
3-νέες ονομασίες δίνονται ανάλογα με το κόψιμο ή το συνολικό στυλ τους.

4-Πρόταση των ειδικών : τα ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ, <<
coordinates>> τα αποκαλούν, εννοώντας πως τα ταγιέρ μπορούν να αποτελούνται από υφάσματα που έχουν το ίδιο σχέδιο μεν ,άλλα είναι άπο άλλο υλικό,ή να έχουν από το ίδιο σχέδιο αλλά σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα. Πρόταση για τις πιο τολμηρές: εκτός από τα υφάσματα παίξτε και με τα σχέδια , επιλέξτε ταγέρ με τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό σε όλα τα τμηματα του αλλά με διαφορετικά σχέδια!!!

5-Συνδυαζόμενα υφάσματα και στα<< complet σύνολα>> είναι η λύση.( Complet σύνολα είναι οι ολοκληρωμένες εμφανίσεις που αποτελούνται από φούστα, φόρεμα,ταγέρ ή ταγέρ με παντελόνι, παλτό και μακρύ σακάκι που ταιριάζουν όλα μεταξύ τους. Σήμερα δεν είναι τόσο διαδεδομένη αγορά, ωστόσο παλαιότερα ήταν μία ασφαλής λύση ώστε όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα μας, σε επισημες περιστάσεις να είναιμεταξύ τους απόλυτα συνδυασμένα.)








Ολοι οι σχεδιαστές επώνυμοι και μη έχουν να σας υποδείξουν τις δικές τους προτάσεις.Όσο και να είμαστε ακόμα στο καλοκαίρι, οι κολεξιόν για το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι ήδη έτοιμες!


 Ομως οι εποχές είναι πολύ δύσκολές,για αυτο μπορείτε να δημιουργείσετε τα δικά σας ταγιέρ με τα συνδυαζόμενα υφάσματα, διαλέγοντας μεμονομένα κομμάτια απο το εμπόριο και να τα συνδυάσετε μεταξύ τους μόνοι σας. Δημιουργείστε τα δικά σας ταγέρ σύμφωνα με το προσωπικο σας γούστο. Με τον ϊδιο τρόπο προσπαθείστε να αποκτήσετε και ένα
complet σύνολο με κομμάτια από διαφορετικά υφάσματα, που όμως θα ταιριάζουν μεταξύ τους και θα στολίζουν το ένα το άλλο. Τόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις με το κανούριο σας ταγιέρ!!!