Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

fullahsugah:Weekly Look: The "In his clothes" look!


November 2011 #78
Weekly Look: The "In his clothes" look!
Η φαρδιά παντελόνα, με τις δετές πλατφόρμες και το σακάκι προσδίδουν μία ανδρική διάσταση στο look σας! Βάλτε τις θηλυκές σας πινελιές με ένα διαφανές ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και με ένα χαριτωμένο τσαντάκι!
 
Αποκτήστε το ανδρόγυνο look, σε όλα τα ομώνυμα καταστήματα Fullah Sugah, καθώς και ηλεκτρονικά στο www.fullahsugah.gr!
 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

FULLAH SUGAH:ΤΑ ΠΙΟ HOT ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ 2012!!!!!




FULLAH SUGAH:ΤΑ ΠΙΟ HOT SHOES ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2012!!!!!

είναι μία από τις πιο αγαπημένες φίρμες των τελευταίων χρόνων! αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και την ξεχωρίσαμε από την ποικιλία,τις προτάσεις και τις οικονομικές της τιμές!

Προσωπικά δεν υπάρχει περιπτωση να μπω σε μαγαζί με προιόντα FULLAH SUGAH και να πάρω μόνο ένα!!!!

έχουμε ήδη δει από καταλόγους,από τα περιοδικά και τα διάφορα fashion sites  την νέα collection  για το φθινόπωρο -χειμώνα 2011-2012,αλλά σήμερα σκέφτηκα να σας επιλέξω κάποια σχέδια τα οποία ειναι must να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας!

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:



ΓΑΛΟΤΣΕΣ  στα πιό χαρούμενα χρώματα! ιδανικές για να μας φτιάξουν την διάθεση της βροχερές μέρες!


ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ ΓΟΒΕΣ!!!
η δεκαετία του 20 συναντά το 2012 και το male style  γίνεται πιο σεχυ από ποτε!!!!



ANIMAL PRINT ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ!
ενα ζευγάρι πλατφόρμες είναι απαραίτητες χειμώνα καλοκαίρι,δίνουν ύψος στην στιγμή,χωρίς απροόπτα ατυχήματα(βλ σφηνωμά τακουνιού στιλέτο σε πεζοδρόμια πλακάκια κτλ)! και σε πολυ τρέντυ σχέδιο! έτσι ίσως και όχι και τόσο φαν του  animal print αρχίζουμε να το βλέπουμε με άλλο ματι...




ΣΟΡΤΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ!!!
το μπλε ηλεκτρίκ το είδαμε παντού είναι το χρώμα της σεζόν,οπότε αν ένα φόρεμα ή μία καπαρντίνα σε αυτήν την αποχρωση είναι too much  δώστε εμφαση στα...... άκρα!
πάνω από κολάν ή από οπακ καλσόν γίναται το σορτσ all time clasic  επιλογη για όλο το χρόνο ! βολεύει απιστευτα!!!!
το εχω υιοθετήσει ήδη και με έχει βγαλει από την δύσκολή θέση του τι φοράνε πάλι σήμερα!
αποφύγετε τα τζιν σορτς-ειδικά αυτά τα πολύ κοντά παραλίας!!!! είπαμε αγαπάμε το καλοκαίρι αλλά μην το παρακάνουμε...



UGG!
ζεστά ,άνετα ιδανικά για cosy καταστάσεις και casual τύπους!



ΜΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ
 δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο hot item  της σεζόν!!! μπορεί να μήν έχετε άλλα σχέδια από μπότες άλλα η μπότα ως το γόνατο είναι απαραίτητο υπόδημα για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και την αγαπά την μόδα!



ΓΟΒΕΣ FOR EVER
για το τέλος κράτησα το φετιχ και τον πόθο όλων των γυναικών γοβες!!!!!
ενα ζυγάρι κόκινες και ένα μαυρες είναι βασικό κομμάτι μιασ ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας!

 και αφού βρήκαμε τα κομμάτια που πρέπει να έχει η παππουτσοθήκη κάθε fashionistas !!!!
  ώρα για κσεκούραση σε επόμενο αρθρο θα βρούμε τα καλύτερα αξεσουάρ και ρούχα .... μεχρί τότε καλή ξεκούραση!!!!!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δες τα νέα Γαλοτσάκια Fullah Sugah 2011-2012.

Δες τα νέα Γαλοτσάκια Fullah Sugah 2011-2012.

http://modernastaxtopouta.blogspot.com/2011/11/fullah-sugah-2011-2012.html



Οι γαλότσες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αγαπημένο αξεσουάρ για πολλές γυναίκες, ειδικά τις βροχερές μέρες!

Δεν είναι όμως μόνο το πρακτικό κομμάτι ο λόγος που πολλές γυναίκες λατρεύουν τις γαλότσες αλλά και τα πολλά ευρηματικά σχέδια που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

Η εταιρία Fullah Sugah εκτός από τις γαλότσες που λανσάρει κάθε φθινόπωρο ,δημιούργησε φέτος μια νέα σειρά με γαλοτσάκια, δηλαδή κοντές γαλότσες.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 22.50 € έως 27.50 € και μπορείς να δεις τα σχέδια στις φωτογραφίες που ακολουθούν.










Ντύσιμο που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου

Ντύσιμο που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου




Σίγουρα το ΄χεις ακούσει, το ΄χεις διαβάσει ή το έχεις διαπιστώσει στην πράξη. Τα χρώματα στα ρούχα και τα αξεσουάρ αναδεικνύονται καλύτερα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου και της επιδερμίδας σου. Αν φοράς τα κατάλληλα χρώματα ανάλογα με τα χρώματά σου δείχνεις πιο όμορφη (όχι ότι δεν


























είσαι… αλλά τέλος πάντων). Αντίστροφα μερικές «ατυχείς» επιλογές σε χρώματα μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις χλωμή, άχρωμη, να μεγαλοδείχνεις κτλ.
Εκτός λοιπόν από τις προσωπικές σου προτιμήσεις στο στιλ –που είναι απόλυτα προσωπική σου υπόθεση- σήμερα θα δούμε ποια χρώματα ταιριάζουν σε καθεμιά μας ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών μας.


Το γνωστό παιχνιδάκι που τόσο σου αρέσει συνεχίζεται…. Όχι μόνο θα σου πω τι ταιριάζει με τα μαλλιά σου αλλά θα σου δώσω και συγκεκριμένα παραδείγματα με τη βοήθεια –ποιού άλλου;- του αγαπημένου μας female-shop!


Αν είσαι ξανθιά






























Σε γενικές γραμμές στις ξανθιές ταιριάζουν τα φωτεινά, ζεστά χρώματα. Το κίτρινο κροκί, το πορτοκαλί και το γκρι της σκουριάς μπορούν να θεωρηθούν τα χρώματά σου, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι δείχνεις πανέμορφη και πολύ σικ με ουδέτερα χρώματα όπως το κρεμ, το απαλό γκρι και το λευκό.
Αν είσαι πλατινέ ξανθιά διάλεξε χωρίς φόβο το κόκκινο της φωτιάς και κάθε απόχρωση του μπλε.
Το ασημί και το «σπασμένο» λευκό –ή λευκό του πάγου- κολακεύει εσένα που έχεις επιλέξει κάποιο μελί ξανθό για τα μαλλιά σου. Μην παραλείπεις όμως να εμπλουτίζεις την γκαρνταρόμπα σου με ρούχα και αξεσουάρ σε χρώματα με βάση το κόκκινο.
Αν είσαι καστανόξανθη διάλεξε έντονα και σαφή χρώματα και απόφυγε τις παλ αποχρώσεις.


Κάνε τη διαφορά! Τράβηξε τα βλέμματα διαλέγοντας κάπου κάπου μια total black εμφάνιση με κόκκινες λεπτομέρειες.

Λατρεύω να βλέπω τις ξανθιές με γκρι! Διάλεξα λοιπόν ένα μακρύ
πουλόβερ σε γκρι χρώμα (€43.30), με κολάν (€42.50) και μποτίνια (€72.50).
Διάλεξα ένα φουλάρι (€21.80) σε κόκκινο χρώμα, που θα τονίζει το ξανθό και μακριά και πολύ girly σκουλαρίκια (€13.30)ή ένα μακρύ animal κολιέ (€25.70).


Αν είσαι καστανή
 





























Για τις καστανές το πράσινο του σμαραγδιού και το μπλε του ζαφειριού είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα.
Αν η επιδερμίδα σου δεν είναι σταράτη ή πολύ μελαχρινή, το πορτοκαλί, το ροζ και το κίτρινο είναι επίσης πολύ καλές επιλογές για σένα.
Αν έχεις διαλέξει ένα ζεστό καστανό για τα μαλλιά σου θα σου πηγαίνει πολύ το λαδί, το κόκκινο-πορτοκαλί και το βαθύ μώβ.
Οι κούκλες με πιο ψυχρές αποχρώσεις του καστανού γίνονται ακόμα πιο κούκλες με ρούχα και αξεσουάρ σε σοκολατί, navy μπλε και  σκούρο γκρι.
Κάνε τη διαφορά! Πειραματίσου με το φούξια και το πράσινο lime αν θες να τραβήξεις τα βλέματα.

Νομίζω ότι το μπλε είναι ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα για τις καστανές και φέτος είναι πολύ στη μόδα! Διάλεξα ένα
φόρεμα (€69.00) σε μαύρο χρώμα με έντονα μπλε στοιχεία και κλασικές croco γόβες (€36.00). Τα συνδύασα με μια πρωτότυπη τσάντα με μπουκλέ γούνα (€43.50).
Για αξεσουάρ, ένα κοντό κολιέ σε ασημί χρώμα και μπλε φιογκάκια (€30.00) και το ασορτί του βραχιόλι (€24.00), είναι το καλύτερο συμπλήρωμα για μια σικ εμφάνιση.


Αν είσαι μελαχρινή
Πριν





























Πριν αρχίσω να σου τραγουδάω Χριστοδουλόπουλο και γίνουμε ρεζίλι, θα σου πω ότι τα χρώματα που αναδεικνύουν την εξωτική ομορφιά σου είναι το βαθύ, βασιλικό κόκκινο, το μπλε του κοβαλτίου και το επίσης βασιλικό μωβ. Ε… τι να κανουμε; Οι μελαχρινές είναι σκέτη φαντασίωση (άσε τι λένε, για το ποιες προτιμούν οι άντρες).
Κάνε τη διαφορά! Δώσε «ισορροπία» στον φλογερό σου χαρακτήρα με ένα γλυκό εκρού ή μπεζ.


Τρελαίνομαι να βλέπω μελαχρινές να φορούν κόκκινα! Διάλεξα λοιπόν ένα γούνινο
γιλέκο σε βαθύ κόκκινο χρώμα (€42.80) που μπορείς να το φορέσεις πάνω από μια θηλυκή φούστα φάκελο (€49.90) και να συμπληρώσεις την εμφάνιση με οπάκ καλσόν και κόκκινα παπούτσια (€30.70).
Ένα μακρύ κολιέ με πολλές σειρές (€9.40) θα συμπληρώσει την εμφάνιση, καθώς επίσης και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια αντικέ, διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski (€51.00).


Αν είσαι κοκκινομάλλα
Φλογερή





























μου κοκκινομάλλα το πράσινο και το ιβουάρ είναι τα χρώματά σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις το κίτρινο καθώς θα σε κάνει να δείχνεις χλωμή. Αντί γι’ αυτό βάλε άφοβα στην γκαρνταρόμπα σου ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του καφέ.
Αν ανήκεις στην -σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα- κατηγορία του να έχεις φυσικά πυρόξανθα ή κόκκινα μαλλιά διάλεξε χρώματα της γής. Μπεζ, καφέ, πράσινο και καμιλό είναι τέλεια για σένα. Το μπλε navy και οι φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου θα είναι καλύτερα να μην αποτελούν επιλογές σου.
Αν διάλεξες να βάψεις τα μαλλιά σου με ένα έντονο κόκκινο της φράουλας ή ένα σκούρο πυρόξανθο, το βερικοκί, το βιολετί, το τυρκουάζ καθώς και το χρυσό είναι τοπ επιλογές για σένα. Το κλασικό ροζ αλλά και ένα φωτεινό μωβ θα τραβήξουν τα βλέματα κάνοντας κάθε σου εμφάνιση πραγματικό fashion statement.
Κάνε τη διαφορά! Παίξε και τράβηξε τα μάτια των γύρω σου με ένα έντονο μπλε ηλεκτρίκ.

Πάντα έχω στο νου μου ότι οι φλογερές κοκκινομάλλες είναι κορίτσια λίγο πιο τρελούτσικα ή λίγο πιο… intellectual. Κάνω λάθος; Ξεχώρισα λοιπόν ένα εκρού
πουλόβερ (€58.50) που θα τονίσει το χρώμα των μαλλιών σου και την συνδύασα με ένα εφαρμοστό μαύρο τζιν (€79.90), που θα το φορέσεις με ψηλές μαύρες μπότες με κορδόνια (€86.20).
 Μια  τσάντα με ρίγες (€39.80) και φυσικά η τελευταία πινελιά, ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια από ασήμι και σμάλτο (€55.00), σε ιδιαίτερο σχέδιο (τσάντα-παπούτσι), θα αναδείξουν την γλυκιά και γήινη κοκκινομάλλα.


Και για το τέλος…
Μερικά χρώματα είναι κολακευτικά για όλες, κάτι σαν «μπαλαντέρ». Τέτοια μπορούν να θεωρηθούν το σκούρο κόκκινο και το μπορντό, το μελιτζανί και το πετρόλ. Ανεξάρτητα λοιπόν, με το χρώμα των μαλλιών σου και την απόχρωση της επιδερμίδας σου, μπορείς να τα διαλέγεις άφοβα. (Χμ…. να θυμηθώ να φορέσω κάτι τέτοιο όταν θα πάω στο κομμωτήριο για θεαματική αλλαγή χρώματος!)



7 Νοεμβρίου 2011 | 02:55 π.μ.

http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_rouxa_moda_mallia_xrwma_/fashion_rouxa_moda_mallia_xrwma_7626.php

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

MISS SIXTY: ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ 2012!!!! ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΕΤΙΧ!!!!

MISS SIXTY: ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ 2012!!!! ΤΑ  ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΕΤΙΧ!!!! ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ????


Όπως λέω συχνά όσα παππουτσια και τσάντες να έχουμε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ,πάντα κάποιο σχέδιο μας λείπει....

η άκρως θηλυκή εταιρία MISS SIXTY  ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις  έχει προτάσεις οικονομικές για όλα τα βαλάντια και για τα όλα τα γούστα!
από όλη την collection  επέλεξα τα πιο must  κομμάτια!!!!

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ:

Bags, shoes and accessories Miss Sixty Autumn-Winter 2011-2012απαραίτητες για σεξυ εμφανίσεις


                            




 MISS SIXTY Footwear Fall Winter 2011 2012 Images
και  για τις κρύες μέρες και ....... τα fashion icon

και flat για κάθε μέρα και για πιο αθλητικούς τύπους....


Bags, shoes and accessories Miss Sixty Autumn-Winter 2011-2012
                                                                                     


ποια μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις μποτες????


Bags, shoes and accessories Miss Sixty Autumn-Winter 2011-2012
σεξυ και στο γραφείο!


http://www.efashiontrends.org/bags-shoes-and-accessories-miss-sixty-autumn-winter-2011-2012.html



θέλετε γοβες? είστε πιο ροκ και θέλετε μποτάκια? όλα θα τα βρείτε έδω και είναι ολοκαίνουρια (χειμώνας 2012)

http://www.newemotion.com/fashion.php?ProdID=1585



MISS SIXTY Footwear Fall Winter 2011 2012 Images


MISS SIXTY Footwear Fall Winter 2011 2012 Images
                                                    MISS SIXTY Footwear Fall Winter 2011 2012 Images


όσο πιο πάνω στο πόδι τόσο καλύτερα, με μαλακό δερμα που αγγαλιάζει το πόδι και σταθερό τακουνι!


MISS SIXTY Footwear Fall Winter 2011 2012 Images
γαλότσα με στυλ ...και όχι μόνο


 MISS SIXTY Footwear Fall Winter 2011 2012 Images



για περισσότερα
 http://www.newemotion.com/gallery.php?ProdID=f-1585&img=5




και λίγο χρώμα στην ζωή μας


http://www.tsouxtres.gr/omorfia/%CE%B7-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B8/


 ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ:






 ΤΣΑΝΤΕΣ

 Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 (4)
 επιστροφή στις  κομψες μικρές δερμάτινες τσάντες!!!και σε καφέ!!!! πάνε με όλα ..




Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 (10)





Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 (11)


Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 (1)



Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 (12)

http://raredelights.com/miss-sixty-fall-winter-2011-2012/


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΟΠΗΣΗ!!!!
Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 Essential Clothing – (03)

http://www.footluxe.com/2011/10/miss-sixty-fall-winter-2011-2012-essential-clothing/miss-sixty-fall-winter-2011-2012-essential-clothing-03/

Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 Essential Clothing – (04)


Miss Sixty Fall Winter 2011-2012 Essential Clothing – (05)


http://www.footluxe.com/2011/10/miss-sixty-fall-winter-2011-2012-essential-clothing/miss-sixty-fall-winter-2011-2012-essential-clothing-02/