Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΟΔΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!!!!!

               


ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΟΔΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!!!!


Τα γυαλιά μυωπίας πέρα από την ιατρική και χρηστική αξία τους, αποτελούν πια και fashion αξεσουάρ που ανανεώνονται κάθε σεζόν! Οι περισσότεροι οίκοι μόδας λανσάρουν τις δικές τους collections με σκελετούς. Αν και οι περισσότεροι προτιμούν τους φακούς επαφής, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που έχουν εντοπίσει την στιλιστική αξία του συγκεκριμένου item και το χρησιμοποιούν ως μέρος μιας πετυχημένης εμφάνισής τους.



 Πολλοί είναι εκείνοι που οι σκελετοί των γυαλιών αποτελούν το φετίχ τους. Όπως προείπαμε, ανάλογα με τις τάσεις, οι σκελετοί αλλάζουν σχέδιο, χρώμα και υφή. Τα τελευταία χρόνια πρώτα στις προτιμήσεις έρχονται τα χρωματιστά κοκάλινα γυαλιά μυωπίας.
       

 Για όσους όμως θέλουν να είναι in fashion, φέτος είδαμε πολύ να φοριούνται τα γυαλιά cat -eye  που αποπνέουν κάτι από την κομψότητα των 60's καθώς και τα μεγάλα ρετρό σχέδια. Προσοχή, τα παραπάνω σχέδια δεν ταιριάζουν σε όλους.


 Όσον αφορά τα χρώματα και τη διακόσμηση, τα animal print τυπώματα, τα floral σχέδια και οι δίχρωμοι σκελετοί είναι οι κυριότερες προτάσεις.


Η επιλογή ενός μοδάτου, πρακτικού και αποτελεσματικού σκελετού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν δύο απόψεις, η μία προτείνει σχέδια τα οποία  βρίσκονται σε απόλυτη αναλογία με το σχήμα του προσώπου και είναι τόσο διακριτικά που από μακριά δύσκολα διακρίνονται. Τέτοια είναι όσα έχουν σκελετό τιτανίου, παρόλο που φαίνονται ευαίσθητα και λεπτοκαμωμένα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά! Από την άλλη(και αυτή είναι που προτιμούν οι περισσότεροι στυλίστες) είναι η άποψη πως τα γυαλιά οράσεως πρέπει να αποτελούν ένα fashion item, όπως συμβαίνει και με τα γυαλιά ηλίου. Σχέδια που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή που έρχονται σε αντίθεση με αυτά, είναι εργαλεία για κομψές εμφανίσεις. Άλλωστε, πόσοι δεν είναι οι επώνυμοι που τα γυαλιά μυωπίας αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν τους (βλ. Νάνα Μούσχουρη)!



Για όσους συμφωνούν με τα παραπάνω, οι κοκάλινοι μαύροι σκελετοί σε οποιοδήποτε μέγεθος δημιουργούν σοφιστικέ look(θετικό είναι και ο ευκολοσυνδύαστος χαρακτήρας τους).




 Όσοι θέλετε χρώμα στη ζωή και στην εμφάνισή σας, πρέπει να δώσετε σημασία στο χρώμα της επιδερμίδας σας, τα χρώματα της γκαρνταρόμπας και του σύνηθες μακιγιάζ σας. Στις μελαχρινές επιδερμίδες λοιπόν, οι κόκκινοι και οι άσπροι σκελετοί κάνουν ωραία αντίθεση, ενώ στις ανοιχτές τα πράσινα, τα φούξια και τα πορτοκαλί χρώματα δίνουν ένταση. Οι πιο χλωμές αποφύγετε χρώματα όπως το καφέ, το πορτοκαλί και όσα έχουν βάση το κίτρινο γιατί θα φαίνεστε σαν άρρωστες! Σε αυτές τις περιπτώσεις το λαχανί και το γαλάζιο είναι ιδανικά!



Τέλος, θα ασχοληθούμε λίγο με το μακιγιάζ των γυναικών που φορούν γυαλιά. Συχνά απογοητεύονται αφού θεωρούν πως ό,τι και να κάνουν, κρύβονται πίσω από τα φακούς. Υπάρχει λύση, η συχνότερη είναι απλά να απλώνετε στα βλέφαρα nude  αποχρώσεις και να τονίζετε τα μάγουλά σας και τα χείλη σας με έντονα χρώματα. Τι πιο σέξι από μία γυναίκα με μαύρο σκελετό γυαλιών και κατακόκκινο κραγιόν! Αν πάλι το δυνατό σημείο του προσώπου σας είναι τα μάτια σας τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες ή πολλές στρώσεις μάσκαρα ή μπορείτε να χρησιμοποιείτε σκιές με glitter και έξτρα λάμψη, επειδή οι φακοί καλύπτουν την ορατότητα: το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και σικάτο. Για όσες αγαπάτε τα μολύβια, μπορείτε να περάσετε στο εσωτερικό του ματιού ασημί και άσπρο που κάνουν το μάτι να φαίνεται μεγαλύτερο. Δοκιμάστε όλα τα παραπάνω και σίγουρα θα βρείτε ποιο σας ταιριάζει.

                   

Πέρα από όλα αυτά, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι τα γυαλιά είναι πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα μας, γι' αυτό σημαντικό είναι να έχουμε και ένα δεύτερο ζευγάρι για ώρα ανάγκης. Όταν λοιπόν πάτε να αγοράσετε τον καινούριο σας σκελετό, μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε ακόμα και τα πιο περίεργα σχέδια και σίγουρα θα βρείτε αυτά που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε



http://www.filodimos.gr/id/index.php?option=com_content&view=article&id=6688:2011-10-22-14-57-08&catid=1199&Itemid=1296




Μακιγιάζ για γυαλιά οράσεως

Είστε από τις γυναίκες που δεν σας αρέσει να πηγαίνετε ούτε μέχρι το περίπτερο χωρίς μακιγιάζ. Παράλληλα, όμως, έχετε και μυωπία, και επειδή δεν σας βολεύουν οι φακοί επαφής, χρησιμοποιείτε γυαλιά οράσεως.

Δείτε, λοιπόν, μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το μακιγιάζ σας και να μετατρέψουν τα γυαλιά οράσεως σε στιλ.

Φορώντας γυαλιά, τραβάμε την προσοχή σ’ εκείνο το σημείο, έτσι το πρόσωπό μας φαίνεται ασύμμετρο. Άρα, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε τα χείλη μας, ώστε να προσφέρουμε ισορροπία στα χρώματα, αλλά και στην ένταση των χαρακτηριστικών του προσώπου μας.
Ένα άλλο πρόβλημα που μεγεθύνεται με τα γυαλιά είναι οι μαύροι κύκλοι. Η λύση είναι η χρήση του κατάλληλου κονσίλερ. Ένας τόνος πιο ανοιχτός απ’ τη βάση, γύρω απ’ τα μάτια, θα μας απαλλάξει απ’ το πρόβλημα. Το απλώνουμε πολύ καλά, ώστε να ενσωματωθεί με το χρώμα του υπόλοιπου προσώπου.
Το κατάλληλο μακιγιάζ για το πρόσωπο που φοράει γυαλιά είναι σε μικρές ποσότητες και σε φυσικά χρώματα, αφού οι φακοί των γυαλιών μας συνήθως μεγεθύνουν το αποτέλεσμα. Οπότε στην περίπτωση που δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα γυαλιά, καλό είναι να μην επιλέξουμε σκούρα έντονα χρώματα και smokey eyes.
Στην εσωτερική γωνία του ματιού, τοποθετήστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά, για να δημιουργήσετε, ώστε να μειωθεί η απόσταση μεταξύ των ματιών και να φαίνεται ισορροπημένη, αφού ένα άλλο μειονέκτημα των γυαλιών είναι ότι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Πηγή: miss.gr


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010, 17:38

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

OI ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!!!!collection 2011-2012

ΜΠΟΤΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!!!!

που θα βρείτε και πόσο κοστίζουν!!!!


Knee High boots

  • Christian Louboutin New Simple Botta 120 leather knee boots
  • $1,395 - net-a-porter.com


  • Maison Martin Margiela Knee-High Leather Boots With Cut-Out Arches
  • $1,260 - brownsfashion.com


  • Maison Martin Margiela Mud splash-effect textured-leather knee boots
  • $1,290 - net-a-porter.com


  • Michael Antonio Baker Boot - Black
  • $65 - dsw.com

  • http://www.polyvore.com/knee_high_boots/set?.embedder=421854&.svc=copypaste&id=38949971
    http://www.justsweet.gr/?p=9786




    Φλατ δερμάτινες μπότες

    Φλατ δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατοJIMMY CHOO Διάθεση  
    NET A PORTER
     
     
     
     

    Καφέ μπότες

    Καφέ μπότες πάνω από το γόνατο
    

    Μπότες πάνω από το γόνατο

     Μπότες FULLAH SUGAH BY SKONDRAS 69.90 ευρώ
    
     
    

    Μπότες πάνω από το γόνατο

     Μπότες Migato 104.00 ευρώ


    
     
     
     
     

    Μπότες πάνω από το γόνατο

     Μπότες SAM EDELΜΑΝ, ΝΑΚ 280 ευρώ




    Μπότες πάνω από το γόνατο

     Μπότες SAM EDELΜΑΝ, ΝΑΚ



    Μπότες πάνω από το γόνατο

     Μπότες MARC JACOBS 550 ευρώ




    Μπότες πάνω από το γόνατο

     Mπότες MIU MIU 850 ευρώ



     
    Ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο που θα συνδυάσεις με μίνι καθημερινό φόρεμα για everyday glam στυλ.
    99.00€
     
     

    Μπότες Schutz

    Ψηλή μαύρη δερμάτινη μπόρα που θα συνδυάσεις με ένα cocktail φόρεμα για ένα sexy lux βραδινό στυλ.
    263.00€
     
     
     

    Μπότες Roberto Cavalli


    Το animal print σε ψηλές μπότες είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός για πολύ τολμηρά κορίτσια
    3050.00

    http://www.tlife.gr/default.php?pname=ProductFinder&type=114&x=25&y=9



    Μπότες Nikke Me myshoe.gr


    Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες που φτάνουν μέχρι πιό πάνω από το γόνατο σε μαύρο χρώμα είναι μια έπιλογή που θα σε δικαιώσει για την νέα σεζόν. Μπορούν να φορεθούν με μία κλος φούστα μέχρι την μέση των μηρών ή με ένα κοντό σορτσάκι ή ακόμα και μέσα από ένα κάπρι παντελόνι σε φαρδυά γραμμή.

    68.80€
     
     
     
     

    Ψηλοτάκουνες μπότεςπου θα φορέσεις για να βγεις sexy βόλτες!

    64.00€
     
     

    Shooz!

    Μπότες Shooz!

    Οι ψηλοτάκουνες μπότες ταιριάζουν με jean skinny παντελόνι. Θα τις φορέσεις για μια χαλαρή έξοδο στο σινεμά.

    72.00€
     
     

    DEXIM

    Μπότες Dexim

    Για βροχή και ήλιο, κάθε μέρα είναι ιδανική για αυτές τις μπότες. Δερμάτινες μηλές μπότες για καθημερινές βόλτες.
    47.00E


    Αdam

    Μπότες Adams Shoes

    Ψηλοτάκουνες overknee μπότες που θα φορέσεςι πάνω από τo skinny jeans σου, με ένα γκρι μπλουζάκι με τύπωμα και ένα δερμάτινο jacket για simply rock look.
    65.00€
     
     

    French Connection

    Παπούτσια French Connection

    Η ψηλή μπότα που όλες πρέπει να έχουμε. Φόρεσέ την με κολάν και ένα μια μακρυά μπλούζα τύοπου καφτάνι με καρό τύπωμα.
    199.23€
     
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ?????
     
     
    VELVET I Διάθεση από: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΕΒΕ

    Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα, by Dukas

    Η θηλυκότητα ως το υπέρτατο αξεσουάρ
    Aπό τη Μαρία Παπαγρηγορίου (http://www.ohsochic.gr)






    Κάθε γυναίκα θα ήθελε να βρίσκεται… «in his shoes», όπως λένε οι Αμερικάνοι. Στην κορυφή των accessories designer και στην καρδιά της Stylista, o Δούκας Χατζηδούκας περιγράφει τη δική του ιδανική θηλυκότητα μέσα από τη δική του «χρυσή δεκάδα».

    1. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με το καινούργιο μου τακούνι
    «Αρχίζω να τις βλέπω σαν κάτι μοναδικό αλλά και διαχρονικό. Δεν είναι μια τάση που έχει σχέση με εποχή – είναι το απόλυτο γυναικείο φετίχ».
    2. Καλσόν λεπτό μαύρο, με ραφή πίσω
    «Το θέμα είναι ότι όλες οι γυναίκες φορούν ή οπάκ καλσόν ή καθόλου. Αυτό το καλσόν θεωρώ ότι είναι ένα «gadget» που δημιουργεί αμέσως στυλ. Ακόμη και με μια εντελώς απλή φούστα».
    3. Κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας
    «Είτε έχει ήλιο είτε όχι».
    4. Ένα ζευγάρι λάστιχα γυμναστικής
    «Η σωματική άσκηση πρέπει να είναι μέσα στη ζωή μας και για την υγεία μας -ψυχική, σωματική- και για την εικόνα μας.  Ένα ζευγάρι λάστιχα είναι αρκετό, ειδικά αν το budget δεν επιτρέπει το γυμναστήριο».
    5. Μανικιούρ και πεντικιούρ
    «Να είναι περιποιημένα τα άκρα της».
    6. Πολιτισμένο λεξιλόγιο
    «Δεν μου αρέσει η γυναίκα να βρίζει, να χρησιμοποιεί άσχημες λέξεις».
    7. Λιπ γκλος
    «Μέσα στην τσάντα της συνέχεια. Ροδαλό, φυσικό, όχι κόκκινο, όχι φούξια - μια απόχρωση που να κάνει τα χείλη να δείχνουν fresh».
    8. Ένα clutch bag
     «Ας μην είναι πολύ ακριβό, φτάνει να οριοθετεί την ώρα, την περίσταση – να μη βλέπουμε πια την it bag να κουβαλιέται και σε βραδινές ή κοκτέιλ εμφανίσεις, για να… κάνουμε απόσβεση. Ένα clutch bag είναι ωραίο, δείχνει ότι αλλάζει κάτι - και με τα αξεσουάρ, ούτως ή άλλως, πάντα αλλάζει κάτι».
    9. Το άρωμα White Patchouli τουTom Ford
    «Μου μυρίζει μαλακτικό ρούχου, καθαριότητα, αλλά δεν το ξεχωρίζω μόνο γι’ αυτό. Θεωρώ ότι πρέπει να το έχει κάθε γυναίκα γιατί τα καλλυντικά της (από το λιπ γκλος μέχρι το hairspray) έχουν το καθένα διαφορετικό άρωμα και προκαλούν «σύγκρουση» και «σύγχυση» - οπότε χρειάζεται ένα άρωμα «ουδέτερο», που να φέρνει σε ισορροπία όλες αυτές τις μυρωδιές πάνω της».
    10. Καλούς τρόπους όταν μασά τσίκλα
    «Να μην μασά με ανοιχτό το στόμα και να μην ακούγεται όταν μασά».

    http://www.stylista.gr/style/hot-stories/8449~Doukas-Xatzidoukas~article
    Aπό τη Μαρία Παπαγρηγορίου (http://www.ohsochic.gr) 02/11/2011

    Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

    γαλότσες 2011-2012:τα πιο in fashion κομμάτια ,πού θα τα βρείτε και πόσο κοστίζουν!!!!

                          γαλοτσες  2011-2012

    γαλότσες 2011-2012:τα πιο in fashion κομμάτια ,πού θα τα βρείτε και πόσο κοστίζουν!!!!


    στο άρθρο περιέχονται οι πηγές από όπου προέρχονται τα posts!
    ακόμα πέρα από τα τελευταία και ολοκαίνουρια σχέδια θα δείτε και κάποιες προτάσεις με σχέδια της προηγούμενης σεζόν,που όμως μπορείτε να τα βρείτε στο εμποριο!!!

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ???


                                                                BOZIKIS
    
    Κωδικός R551 Λ - 19,9 €
    
    Κωδικός 909 - 19,9 €
    

    
    Κωδικός 812 ΛΕΟΠ - 19,9 €
    
    Κωδικός 905 - 19,9 €
    
    Κωδικός 907 - 19,9 €
    
    Κωδικός 908 - 19,9 €



    
    

    DKNY: Νέες γαλότσες 2011/2012



    



     O oίκος DKNY καινοτομεί για ακόμα μία φορά βγάζοντας τις νέες επαναστατικές γαλότσες DKNY Voyager. Οι συγκεκριμένες γαλότσες έχουν το πλεονέκτημα πως με το που τελειώσει η βροχή μπορείτε να τις βγάλετε και να τις διπλώσετε σαν ρολό βάζοντάς τις στο τσαντάκι τους.


    Οι συγκεκριμένες γαλότσες κοστίζουν 85 $ και μπορείτε να τις βρείτε εδώ!(http://www.dkny.com/)




    Missoni boots


  • Missoni Rubber Rain Boots
  • €261 - luisaviaroma.com

  • http://www.polyvore.com/missoni_boots/set?.embedder=421854&.svc=copypaste&id=38195256
    http://www.justsweet.gr/?p=9670



                                         
                                LET IT OVER ME

    Rain Boots for 2011




  • Baxterr Rain Boot
  • $70 - betseyjohnson.com




  •               OTHER FAMOUS BRANDS!!!

    rain boots-1


  • Chooka Zebra Metallic Rain Boot - Zebra Print
  • $45 - dsw.com



  • DKNY Niagra Rainboot - Grey
  • $60 - dsw.com




  • Barefoot Tess Shoes, Seattle Rain Boots
  • $79 - macys.com





  • rain boots-2


  • Burberry Wharton Haymarket Tassel Rain Boots
  • $350 - bloomingdales.com



  • DKNY Niagra Rainboot - Grey
  • $60 - dsw.com



  • Dav Vegan Lace-Up Leopard Victoria Rain Boot
  • $98 - fashion-conscience.com


  • rain boots1





    rain boots2



  • DOLCE & GABBANA Anfibio Purple Printed Rain Boots
  • €155 - pret-a-beaute.com



  • Floral Welly
  • €26 - missselfridge.com



  • Western Chief Women's Chevy Rain Boot
  • $60 - endless.com



  • Chooka Women's Buffalo Plaid Rain Boots - FREE SHIPPING at Altrec.com




  • dkny boots


  • Niagara Rain Boot
  • $40 - dkny.donnakaran.com



  • http://www.polyvore.com/dkny_boots/set?.embedder=421854&.mid=embed&id=25000793

    galotses

  • Givenchy Rubber Riding Boot
  • $375 - brownsfashion.com



  • RALPH LAUREN OLITA BLACK/BEIGE RUBBER 3110601
  • $435 - farfetch.com





  • Hunter-boots

  • Hunter 'Original Tall' Rain Boot (Women) Womens Candy Pink Size 11 M
  • $125 - nordstrom.com



  • Hunter Original Gloss Wellington Boots, Violet
  • €76 - johnlewis.com



  • Hunter Women's Original Classic Glossy Rain Boots - Turquoise
  • $125 - bloomingdales.com



  • Hunter Women's Original Glossy Rain Boots- Teal Blue
  • $100 - bloomingdales.com






  • galotses-2010

  • Valentino Lace-Effect Wellington Boots
  • $89 - theoutnet.com



  • Burberry Studded Wellington Boots
  • women.fashionbeans.com






  • Burberry rain boots


  • Burberry Emblem Wellington boots
  • $225 - net-a-porter.com



  • Burberry Wellington boots
  • $200 - net-a-porter.com



  • Burberry Checked Wellington boots
  • $225 - net-a-porter.com


  • Burberry Buckled rubber boots
  • $375 - net-a-porter.com




  • Γαλότσες Fullah Sugah by Skondras..2011-2012

    Lauren By Ralph Lauren Rossalyn Ii Plaid Rain Boots
    DKNY Niagra Rainboot - Grey
    Dav Vegan Lace-Up Leopard Victoria Rain Boot
    Baxterr Rain Boot



    Tα καταστήματα Fullah Sugah σας προτείνουν υπέροχες τρέντι αλλά και πιο κομψές γαλότσες μόνο με 37.50€.

    http://gossipgirl.gr/%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%82-fullah-sugah-by-skondras/


    http://gossipgirl.gr/tag/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-2012/


                                       OTHER PROPOSALS

    Όταν η μόδα συναντά τη χρηστικότητα δημιουργείται ένα επιτυχημένο trend!

    Η μόδα στην πιο fun μορφή της! Αποτελούν το πιο βασικό utility piece, ήτοι χρηστικό κομμάτι της σεζόν! Με τις πρώτες σταγόνες της βροχής βγαίνουν από την ντουλάπα και αρχίζουν να κόβουν βόλτες στα πεζοδρόμια της πόλης!

    Φέτος θα τις βρεις σε πολλούς ζωηρούς τόνους, σε έντονους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και σε πιο chic επιλογές σε δέρμα, σε καπιτονέ ύφασμα ακόμα και σε δαντέλα! Το TLIFE σου παρουσιάζει τις 15 καλύτερες προτάσεις της αγοράς!
    σου παρουσιάζει τις 15 καλύτερες προτάσεις της αγοράς!



    ΗΟW TO....
    -Φόρεσέ τες με κολάν, με skinny jeans, ακόμα και με μίνι φόρεμα!

    -Oι κάλτσες είναι πολύ in. Τόλμησε να συνδυάσεις τις γαλότσες σου με κάλτσες που φτάνουν πάνω από το γόνατο!

    -Εάν νιώθεις ότι οι γαλότσες ταιριάζουν μόνο σε μικρές ηλικίες, δοκίμασε πιο minimal εκδοχές τους από εφέ δέρματος.

    -Θέλεις να κάνεις ένα δυνατό fashion statement; Δοκίμασε κάτι σε δαντέλα (Valentino) ή σε animal print (See By Chloe, Migato)



    Μη φοβάσαι τη βροχή! Οι καλύτερες γαλότσες της σεζόν είναι εδώ και φλερτάρουν με το στιλ σου...


      Μια βροχερή μέρα φέρνει πάντα αναταράξεις στις καθημερινές σου συνήθειες αφού για να μην διαλυθεί το μαλλί, το μακιγιάζ και για να μπορέσεις να φτάσεις στη δουλειά σου αρτιμελής οφείλεις να είσαι σωστά οργανωμένη. Η έλλειψη σωστής οργάνωσης λοιπόν -σου το υπογράφω- θα σου φέρει εκτός από το οφθαλμοφανές, που είναι ο εκνευρισμός, διάλυση οποιασδήποτε fashion διάθεσης αλλά και κρυοπαγήματα.

      Πως γίνεται όμως όταν ανοίγεις το παραθυρό σου το πρωί και βλέπεις τη βροχή... να μην χάνεις την ψυχραιμία σου και με εύκολο και πρακτικό τρόπο να προφυλάσσεσαι αλλά και να διατηρείς το στιλ σοu; Αυτό το ερώτημα φαίνεται πως είχαν εδώ κι αρκετό καιρό στο χώρο της μόδας κι έφεραν στο προσκήνιο της λεγόμενες hunter boots! Οι hunter boots είναι, στην ελληνική, οι κυνηγητικές μπότες -η γνωστή γαλότσα- που είναι από πλαστικό και τις περισσότερες φορές θα τις βρεις σε έντονα χρώματα δημιουργώντας μια αρκετά ζωηρή διάθεση.

      Οι γαλότσες υπήρχαν ανέκαθεν στην αγορά απλά δεν τις θεωρούσε κανείς τόσο κομψές ώστε να τις φορέσει στην καθημερινότητά του. Με το που ήρθαν στην επικαιρότητα όμως έγιναν ανάρπαστες, πολύ στιλάτες και πλέον δεν λείπουν σχεδόν από καμία γκαρνταρόμπα. Κι αν αναρωτιέσαι πότε ήρθαν στο προσκήνιο, οφείλω να σε ενημερώσω πως το 2007 η Kate Moss τις φόρεσε σε φεστιβάλ με καυτό σορτς και military jacket εκτοξεύοντας τη δημοτικότητα του trend  στα ύψη! Η αμαρτία είναι και θα την πω πως όταν τις είχα πρωτοπάρει, η επιλογή μου προκάλεσε το γέλιο των γύρω μου. Πόσο δικαιωμένη νιώθω!

      Αφού λοιπόν οι γαλότσες είναι τάση που οδήγησε σε μανία και υπάρχουν σε υπεραφθονία στην αγορά είναι σαφέστατα η σωστότερη επιλογή για τις βροχερές αλλά και τις απλά κρύες μέρες που έρχονται.

      Έχοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία και το γεγονός πως οι περισσότερες στο γραφείο την πρώτη βροχερή μέρα για φέτος ήρθαμε με γαλότσες, το TLIFE σου παρουσιάζει τις πιο μοδάτες και στιλάτες γαλότσες της αγοράς!


      Fullah Sugah  37.50 ευρώ
      Kόκκινο ζωηρό που σου φτιάχνει τη διάθεση και σου φέρνει μνήμες από τον Άγιο Βασίλη. Με ένα total μονόχρωμο κατά προτίμηση μαύρο σύνολο θα κάνει αίσθηση και σαφέστατα θα τραβήξει τα βλέμματα.

      Buldoza.gr 24.00 ευρώ
      Είναι πολύ fun και στιλάτες! Έντονο print σε απόχρωσεις που σε κάνουν να θέλεις να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να δημιουργήσεις ένα πολύ trendy σύνολο.

      Zara 49.95 ευρώ
      Πόσο κομψές αυτές οι γαλότσες! Λουστίνι ο κορμός της μπότας με  καφέ δερμάτινη απόχρωση στο πάνω μέρος τους. Μπορούν να φορεθούν από τη δουλειά μέχρι και για ποτό το βράδυ.  Είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη πως δεν χρειάζεται να διαθέσεις μια μικρή περιουσία για να κάνεις στιλάτες αγορές.



      Emporiο Armani, Νak 170.00 ευρώ
      Πολύ όμορφη μονόχρωμη γαλότσα με λουστίνι λεπτομέρειες. Η συγκεκριμένη μπότα φοριέται πολύ σωστά με κολάν και oversized πουλόβερ, πουκάμισα και ζακέτες.


      Vivienne Westwood Αnglomania, Shop Eρμού 112α -  83.00 ευρώ
      Η συγκεκριμένη μπότα είναι μια πολύ κομψή επιλογή με χρυσές λεπτομέρειες εάν οι ψηλές μπότες δεν είναι και το πιο αγαπημένο σου στιλ. Σε φαντάζεσαι να το φοράς με τζιν, πουλόβερ ή ζακέτα και πολύ κομψά κι απλά να πηγαίνεις από τη δουλειά σου μέχρι τη βόλτα σου.
      Αν τις επιλέξεις μην χάσεις την ευκαιρία να μυρίσεις το πλαστικό από το οποίο αποτελούνται που σίγουρα θα σου φέρει μνήμες τσιχλόφουσκας.


      Fullah Sugah 37.50 ευρώ
      Νομίζω πως το καταλαβαίνεις και μόνη σου αφού το βλέπεις παντού πως το λεοπάρ φέτος είναι ό, τι πιο μοδάτο! Μπορείς να το επιλέξεις και στις γαλότσες σου λοιπόν διατηρώντας το υπόλοιπο στιλ σου σε πολύ χαλαρούς χρωματικά τόνους. Αγαπάμε τα fullah sugah γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να ψωνίσεις ό, τι πιο επίκαιρο σε πολύ χαμηλές και προσιτές τιμές.


      Steve Madden Nak  89.00 ευρώ
      Κόκκινες μπότες με λουράκι στον αστράγαλο που δημιουργεί την αίσθηση των biker boots. Το ματ πλαστικό είναι μία από τις πολλές επιλογές σε στιλ και ύφος που μπορείς να επιλέξεις να έχουν οι γαλότσες σου.

      Stylebop.com 219.00 ευρώ
      Ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός μας αρέσει πολύ! Είναι κομψός, ταιριάζει πολύ με τζιν και λευκό πουκάμισο και δίνει την αίσθηση πως αν πήγαινες για κυνήγι θα τις επέλεγες αφού χρωματικά θα ήταν το τέλειο καμουφλάζ.



      Μigato 33.00 ευρώ
      Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί συνδυάζει πολλά στιλ μαζί. Φέτος όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο θέμα είναι στην επικαιρότητα οι μπότες σε στιλ ιππασίας που έχουν ως χαρακτηριστικό τους το κορδόνι. Έτσι λοιπόν οι Migato σου δίνουν τη δυνατότητα να τις αποκτήσεις σε μια πολύ προσιτή τιμή.


      Για το τέλος σου κρατούσα όμως το καλύτερο! Εσύ μπορεί να κάθεσαι ανυποψίαστη και να διαβάζεις αυτές τις γραμμές αλλά εάν είσαι από εκείνες που λατρεύουν τις προσφορές στα labels σε προειδοποιώ πως έρχεται τσουνάμι! (ως φίλη σωστή σε προειδοποίησα)

      Jimmychoo.com από 315.00 - 158.00 ευρώ.
      Οι hunter boots με την υπογραφή του οίκου Jimmy Choo που είναι μακράν  -αναμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα οι πιο στιλάτες και chic που κυκλοφορούν στην αγορά- έχουν αρχική τιμή 315.00 ευρώ αφού χαρακτηριστικό τους είναι το crocodile print του οίκου. Τώρα μπορείς να τις αγοράσεις online αφού online πλέον βρίσκεις τις καλύτερες προσφορές, στη μισή τιμή, 158.00 ευρώ!