Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τα νέα τολμηρά στιλ στα μαλλάκια σου

Τα νέα τολμηρά στιλ στα μαλλάκια σου

Μάθε ποια στιλ θα σε εντυπωσιάσουν φέτος!

Το φθινόπωρο σηματοδοτεί χωρίς αμφιβολία το τέλος μιας εποχής ή αλλιώς του καλοκαιριού και την αρχή μια νέας συγκλονιστικής: του φθινοπώρου! Ποια λοιπόν είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε βάλουν φέτος στην καρδιά της μόδας; Διάβασε παρακάτω τι θα διαλέξεις ανάμεσα σε σέξι κότσους, polished αλογοουρές και εντυπωσιακές κοτσίδες και τράβηξε επάνω σου όλα τα φλας!


Μαλλάκια επάνω λοιπόν: φέτος οι τάσεις στα χτενίσματα σε προκαλούν να πιάσεις τα μαλλάκια σου ψηλά…πολύ ψηλά ή πολύ ψηλά! Από τον και πάλι in, κότσο της μπαλαρίνας που πρωτοείδαμε να παίρνει τα "πάνω" του μετά την επιτυχία της ταινίας "Μαύρος Κύκνος"μέχρι τον ανακατεμένο κότσο, τον κότσο που πέφτει στο ένα πλάι χαρίζοντας σου τσαχπινιά, ο κότσος είναι in στα πλαίσια της retro μαγείας που αποπνέουν φέτος τα μαλλιά σου! Διάλεξε ανάλογα με την περίσταση τον κότσο που σου αρέσει καλύτερα: ψηλός κότσος στο γραφείο για τέλειο office λουκ, χαλαρός κότσος για τον καφέ και γκλάμουρ one side κότσος για το ποτό σου και κλέψε τις εντυπώσεις.
Ο χαλαρός καιχαμηλός κότσος είναι must όπως ακριβώς τον είδαμε στις επιδείξεις της Chanel!
Ο χαλαρός καιχαμηλός κότσος είναι must όπως ακριβώς τον είδαμε στις επιδείξεις της Chanel!
Πού το είδαμε: Dona Karan, tsumori Chisato, Antonio Marras.

Άφησε τις κοτσίδες σου ανακατεμένες: οι κοτσίδες ήταν είναι και θα είναι το πιο σέξι στιλ της νέας σεζόν: σαν κοτσιδάκια, σε στιλ ψαροκόκαλο ή απλές, το μόνο σίγουρο φέτος είναι ότι θα πιείς νερό στο όνομα της κοτσίδας! Το βασικό είναι και οι κοτσίδες να φαίνονται ατίθασες (ακόμη και με χοντρή πλέξη), ανακατεμένες σαν να τις έφτιαξες την προηγούμενη μέρα.
Πού το είδαμε: Y-3, Etro, Lanvin, Carlos Miele.
Οι ακαταάστατες κοτσίδες θα σε συγκλονίσουν φέτος!
Οι ακαταάστατες κοτσίδες θα σε συγκλονίσουν φέτος!

Σαν φουτουριστικό άλογο: η αλογοουρά και πάλι φέτος σε βγάζει ασπροπρόσωπη! Ψηλή και σφιχτή αλογοουρά, η γυαλισμένη, η ανακατεμένη, η χαμηλή ή όποια και αν διαλέξεις είσαι και πάλι με μια μόνο κίνηση μέσα στη μόδα. Τα στιλ σε φουτουριστικό ύφος σου επιτρέπουν φέτος να κάνεις τη διαφορά –και όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω σου- επιλέγοντας αυστηρά και ανάλογα με το χώρισμα των μαλλιών ή τη δομή τους, σχήματα για να δώσουν άλλον αέρα στην κόμη σου!Το πιάσιμο στο τέλος είναι απόλυτα in φέτος.
Πού το είδαμε: Issey Miyake, Marc Jacobs, Christopher Kane, Gucci,Calvin Klein, Alexander Wang


Στριφογυριστά μαλλάκια: η τάση που θα κάνει φέτος θραύση σε θέλεις να αρχίσεις να στριφογυρίζεις τα μαλλάκια σου και να πιάσεις επάνω, αφού αυτό το στιλ σε κάνει να δείχνεις γοητευτική όπου και αν είσαι!
Μένει: ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι και πάλι in, εδικά αν θέλεις να λανσάρεις ένα χαλαρό χτένισμα, με το επάνω μέρος τονισμένο και τα υπόλοιπα μαλλάκια να πέφτουν ανάλαφρα σχεδόν 'αδιάφορα" στους ώμους.
Μένουν: Διαχρονικά και ίσια! Το ίσιο μαλλάκι είναι δώρο Θεού! Ίσια λαμπερά, γυαλιστερά και άρα υγιή μαλλάκια είναι το τρεντ και φέτος. Είναι η τέλεια βάση για την αλογοουρά που σε βάζει στην καρδιά της μόδας και εκτός αυτού είναι ένα χτένισμα που μπορείς να έχεις από το πρωί ως το βράδυ και όλες να ζηλεύουν το ίσιο το σέξι το μαλλάκι σου!


Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15578&subid=2&tag=10655&pubid=128773261

2 σχόλια: