Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τα νέα εκθαμβωτικά φθινοπωρινά χρώματα

Τα νέα εκθαμβωτικά φθινοπωρινά χρώματα

Μάθε ποια χρώματα θα λατρέψεις φέτος!

 

WomenOnly.gr,  12/9/2011

Νέα σεζόν σημαίνει νέα χρώματα στα μαλλάκια σου που κόβουν την ανάσα! Ποια είναι αυτά α χρώματα άραγε που θα σε κάνουν να χαμογελάς διάπλατα στο είδωλο σου στον καθρέφτη και θα σε βάλουν στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα χρώματα εκείνα που θα σε ξετρελάνουν τη νέα σεζόν!

Γενικά: φέτος το χρώμα παίζει κυρίαρχο ρόλο και υποβαθμίζει ακόμη και το χτένισμα. Το χρώμα των μαλλιών σου φέτος είναι λαμπερό, έντονο, εκθαμβωτικό, ακραίο, φουτουριστικό και έχει απόλυτο στόχο να προκαλέσει αντιδράσεις και επιφωνήματα θαυμασμού!
Πλατινέ χρωματάκι στα μαλλάκια σου για να είσαι και φέτος μέσα στη μόδα!
Πλατινέ χρωματάκι στα μαλλάκια σου για να είσαι και φέτος μέσα στη μόδα!
Απόλυτο τρεντ: οι έντονες αντιθέσεις σε προκαλούν να ανακαλύψεις την πιο εκκεντρική σου πλευρά αφού από εδώ και πέρα η αντίθεση


Αν είσαι ξανθιά: τότε το πλατινέ είναι ακόμη in, απλά φρόντισε να έχεις ίσια και μεταξένια μαλλάκια για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς ότι η απόχρωση της επιδερμίδας σου παίζει τεράστιο ρόλο και το βασικό είναι να διαθέτεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα γιατί διαφορετικά θα πρέπει να επιλέξεις μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου. Το πλατινέ προϋποθέτει απόλυτα λαμπερό και υγιέστατο μαλλάκι ενώ αν έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα ιδανικό είναι για εσένα το caramel blonde χρώμα ή το χρώμα του μελιού που θα σε βάλει αμέσως στο κλίμα!

Απόλυτο τρεντ: το ξανθό χρώμα σε μεταλλικούς τόνους είναι το απόλυτο τρεντ της εποχής με ρίζες στο μακιγιάζ , που μπορείς να το λανσάρεις και με τη μορφή ανταύγειας. Εκκεντρικό, έντονο και γοητευτικό το ξανθό ήρθε για να μείνει!
Έντονο και βαθύ το καστανό σου φέτος αναμέενται να κλέψει τις εντυπώσεις στο πι και φι!
Έντονο και βαθύ το καστανό σου φέτος αναμέενται να κλέψει τις εντυπώσεις στο πι και φι!
Αν είσαι κοκκινομάλλα: είσαι απόλυτα in fashion τη νέα σεζόν! Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους αλλά είναι και ένα πολύ "δύσκολο" χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλες αλλά φέτος είναι η τάση που γίνεται λατρεία. Η φυσική απόχρωση του κόκκινου σε κυριεύει και η απόχρωση της φυσικής κοκκινομάλλας σε χάλκινους τόνους είναι εκείνη που σε κερδίζει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Απόλυτο τρεντ: το ίδιο το χρώμα! Φέτος το κόκκινο είναι το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν, είτε το προτιμούν οι άντρες είτε όχι!


Αν είσαι καστανή: το φουντουκί και το βαθύ σοκολατί είναι χρώματα που σε κερδίζουν το φθινόπωρο και που σε μεταμορφώνουν εξολοκλήρου! Αν είσαι καστανούλα τότε το φθινόπωρο φτιάχτηκε για σένα!
Απόλυτο τρεντ: το βασικό είναι το μαλλάκι σου να είναι υγιές και το χρώμα να είναι γεμάτο και εκθαμβωτικό! Το καστανό που προκαλεί αντιδράσεις, γιατί είναι το απόλυτο, ζεστό και ανατρεπτικό χρώμα στην πιο γλυκιά του απόχρωση είναι αυτό που φέτος παίρνει τη σκυτάλη!


Τώρα που έμαθες τα πάντα για τα χρώματα της νέας σεζόν, μπορείς να εντυπωσιάσεις με όπλο σου τα νέα τολμηρά χρώματα!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15578&subid=2&tag=12938&pubid=128770744

2 σχόλια: