Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Η μόδα σε θέλει με κρόσσια: πώς θα τα φορέσεις


Η μόδα σε θέλει με κρόσσια: πώς θα τα φορέσεις

Το κρόσσι το τιμούν όλες οι μεγάλες σταρ!

Η Τζένιφερ Λόπεζ τα προτίμησε στο νέο της βίντεοκλιπ "I'm Into You" τη στιγμή που χορεύει μέσα στο ναό των Μάγιας αλλά δεν είναι μόνο η Λόπεζ που τα τιμά και τα προτιμά.
Στις κολεξιόν τους για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011, είδαμε φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ με κρόσσια στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών, όπως ο Versace, o Chanel και ο Roberto Cavalli.




Αν τώρα θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ το λουκ, απόφυγε τις υπερβολές γιατί τα κρόσσια μπορούν με μιας να βαρύνουν την εικόνα σου.
Για παράδειγμα ένα κροσάτο φόρεμα όπως αυτό της Jlo στο βίντεοκλιπ είναι υπερβολικό για το καλοκαίρι και για μια καθημερινή εμφάνιση. Αντίθετα, μπορείς να προτιμήσεις ένα κροσάτο τοπ συνδυασμένο με ένα τζινάκι και να κάνεις τη διαφορά.
* Πολύ μοδάτα είναι και τα φορέματα που καταλήγουν σε πλεκτά κρόσσια και είναι ότι πρέπει για την εμφάνισή σου στην παραλία. Ένα τέτοιο φόρεμα προτίμησε και η Beyonce σε πρόσφατη εμφάνισή της και πραγματικά μάγεψε.
* Μπορείς κάλλιστα να τιμήσεις και το κροσσάτο μπικίνι με ολίγα κρόσσια στο τριγωνάκι που δείχνουν ένα άγριο καουμπόικο λουκ.
* Τα κρόσσια στα πέδιλα δεν χρειάζεται να είναι πρώτη σου επιλογή ενώ μια κροσάτη τσάντα θα δώσει μια boho διάσταση στο λουκ σου.
* Το σουέντ κρόσι σε καφέ και μαύρο θα σε δείχνει πιο άγρια ενώ ένα βαμβακερό μαντήλι με κρόσσια τυλιγμένο στο λαιμό σου με ένα ωραίο λευκό ή ροζ φανελάκι, θα δημιουργήσει μια πιο ρομαντική διάθεση.


Κατερίνα Πατούλια


2 σχόλια:

  1. ax prosopika ta latreuo!mou dinoun mia anemeli ais8isi,alla tautoxrona k glamorous dia8esi!diskolo na fore8oun,alla an fore8oun sosta deixnoun ekpliktika!poli oraies simvoules!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exeis dikio fashionable!!!! poli diskola na forethoun ,alla otan forethoun swsta.........super!
    ektos apo ayta pou aneferes,exoun kai mia dikh tous kinhsh,gia ayto kai oi stoles latin syxna exoyn krosia!!!!!!nkati kserei h beyonce kai h jlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή