Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΣ


   ΛΑΘΗ ΠΟΥ <<ΒΛΑΠΤΟΥΝ >> ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΣ!!!!


  • ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΖΟΝΤΑΣ:
-ακόμα και το πιο ακριβό και ωραίο ρούχο να φοράμε,αν η στάση του σωματός μας δεν είναι σωστή,τότε το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό!
    υπονομευουμε οι ιδιες το στυλ μας!!!!!
ενα στητο σώμα χωρίς υπερβολές μπορεί να κάνει και ένα απλο συνολό (ενα ασπρο αθλητικο φανελακι και ενα τζιν παντελόνι) να μοιάζει εντυπωσιακό!!!!!!

  • ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ
-είτε από συνήθεια,είτε ασυναίσθητα ,είτε από τρακ ή βαρεμάρα οι περισσότερες απ΄εμας παίζουμε όλη την ώρα με τα μαλλιά μας,ειδικά όταν είναι ισιωμένα!ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε για να τα λαδώνουμε,να τα ηλεκτρίσουμε και βεβαια από ένα ωραίο χτένισμα να μετατραπούν σε <<πρασα>>.

                                      

    το κάνουν ακόμα και οι σταρς!!!!!


  • ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ:

   don't

- επειδή υπάρχει πληθώρα καλλύντικών ,δεν σημαίνει οτί πρεπει πάντα να τα χρησιμοποιούμε όλα!!!το <<φυσικό>> λουκ είναι το πιο διαδεδομένο και αυτό που αρέσει και περισσότερο!!!
δεν χρειάζεται λοιπόν,να φαίνεστε σαν σοφατισμένες!!!!πέρα από την ενυδατική που είναι απαραίτητη ,αν η υή του προσώπου σας,σας επιτρέπει να μην φοράτε make up/foundation  τοσο το καλύτερο!!!! αφήστε το δέρμα να αναπνέει! η μικροατέλειες καλύπτονται και τοπικά με  λίγο  concelear!!!


                          
αν πάλι δεν έχετε ανάγκη μόνο ένα προιόν για βάση είναι αρκετό!
μην το παρακάνετε γιατι το αποτέλεσμα δείχνει υπερβολικό και δευτερο!!!


και βεβαια δεν ξεχνάμε τον κανόνα: τονίζουμε κάθε φορά ΕΝΑ  σημείο του προσώπου μας!!!!!


  • ΤΟ ΑΣΟΡΤΙ ΠΕΘΑΝΕ:
-εκτός και άν θέλετε να δημιουργήσετε ένα  total look, ωστέ εκεί να παίξετε με τις αποχρώσεις  ενός και μόνο χρώματος!!!! το ασορτί έχει πεθάνει!!!
Η ΤΣΑΝΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!
αποφύγετε τα κλισέ και δώστε ελευθερία στο σύνολο!αν σας φαίνεται τόσο παράτολμο τότε αυστηρά και μόνο μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι 3 items!όχι την τσάντα με τα παππούτσια,άλλα λιγότερα κεντρικά όπως το βραχιόλι με το κοκαλάκι στα μαλλιά και την μπλούζα ή την τσάντα με την ζώνη!!!!


                 η κοινή λεπτομέρεια αρκει......


  • ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΜΑΥΡΟ ΦΡΥΔΙ!
- ένα διάστημα _λίγο η μαντόνα/λίγο η τάση που όλες οι ελληνίδες θέλαμε να γίνουμε μεριλιν_  είχα βαρεθεί να βλέπω κατάξανθα κεφάλια με μαυρα φρύδια!
όσο ωραίο μαι στυλάτο ήταν το συνολο,αυτή η αντίθεση δημιουργούσε μεγαλη αισθητική απογοητευση! Πλέον μπορείτε να βάφετε και τα φρύδια σας σε απόχρωση αντίστοιχη του χρώματος του μαλλιού,ή τουλάχιστουν κάποιους τόνους πιο ανοιχτο απο το φυσικό σας!

         
το ό,τι έχει υιοθετήσει η  lady gaga  αυτό το  look  (κατα την γνώμη μου )δεν σημαίνει ότι ειναι κομψό!                           

το ίδιο πρέπει να κάνουν και όσες μελαχροινές κάνουν πολυ ξανθές ανταυγειες!ειναι  must!!!!!!


προσέξτε τα φρυδια!!!


και όσες μελαχροινές βάφουν τα μαλλιά τους κατακόκκινα,εφόσον τα φρύδια τους δεν είναι λεπτά,χρειάζονται και αυτές κάποια αλλαγή στο χρώμα των φρυδιών!



αυτά είναι μερικά μόνο από  τα λαθάκια που όλες κάνουμε!!!! τόσο μικρά και τόσο σημαντικά!!
το καλό είναι ότιόλα αυτά είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε!!!!

2 σχόλια: