Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τάσεις Για Το Φθινόπωρο Του 2011

Τάσεις Για Το Φθινόπωρο Του 2011

by fashionable.gr


Το φθινόπωρο πρέπει να είναι η πιο περίεργη εποχή του χρόνου για μια γυναίκα, καθώς από την μία επιμένουμε να φοράμε καλοκαιρινά, από την άλλη όμως “ψαχνόμαστε” για τις νέες τάσεις της εποχής. Για αρχή λοιπόν, βρήκα κάποιες βασικές τάσεις του φθινοπώρου που μας έρχεται για να είμαστε από νωρίς προετοιμασμένες ψυχολογικά και ενδυματολογικά.

Sixties

Γυρνάμε πίσω στην δεκαετία του 60′ και αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά, ότι και η μόδα, όπως και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Χαρακτηριστικά είναι τα κολάρα peter pan. Το συναντήσαμε στις πασαρέλες των Yves Saint Laurent, Prada, Versace, Bottega Veneta, Aquilano Rimondi και Valentino.

“Ρευστά” Στοιχεία

“Ρευστή” και ανάλαφρη λάμψη που την είδαμε σε coctail φορέματα και συνεχίζει να φωτίζει και το φθινόπωρό μας, χάρη στους Balmain, Balenciaga, Stella McCartney, Alexander Wang, Reed Krakoff και Oscar de la Renta.

Prints

Πολλά γεωμετρικά στοιχεία θα στολίζουν την εμφάνισή μας γεμίζοντάς την χρώματα. Μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις συλλογές των Prada, Proenza Schouler, Rochas, Preen και Dries van Noten.

Πολύχρωμα Παλτό

Χρυσό, μοβ, κόκκινο και ό,τι άλλο χρώμα διατάζει η διαθεσή μας γίνεται αποδεκτό για το φθινόπωρο στα παλτό μας. Οι Proenza Schouler, Yves Saint Laurent, Versace, Burberry Prorsum, The Row και Dolce & Gabbana ευθύνονται για το τέλος της κυριαρχίας των βαρετών πλεόν χρωμάτων (μαύρο, γκρι, καφέ) στα παλτό μας.

Δαντέλα

Η ρομαντική μας δαντέλα διατηρεί την παρουσία της και αυτή την εποχή και κρίνεται απαραίτητη. Λιγότερη όμορφη, αλλά πολύ πιο ισχυρή διακρίνεται στις πασαρέλες των Stella McCartney, Bottega Veneta, Lanvin, Christian Dior, Emilio Pucci και Chanel.

Φλοράλ

Περίεργο και ιδιαίτερο μοτίβο για φθινόπωρο, καθώς είναι must για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά τα φλοράλ είναι εδώ για να φωτίσουν την μουντή εποχή που έρχεται. Τα συναντάμε στους Miu Miu, Mary Katrantzou, Balenciaga, Givenchy, Giles Deacon και Giambattista Valli.

Polka Dot

Διαφορετικά, το γνωστο μας πουά. Στολίζει φορέματα, καλσόν, μπλούζες και καπέλα, δίνοντας retro ύφος σε κάθε μας εμφάνιση. Οι Lanvin, Marni, Marc Jacobs, Salvatore Ferragamo, Diane von Furstenberg και Dolce & Gabbana μας εμπνέουν μέσα από τις πασαρέλες τους.


BLhttp://fashionable.gr/966-%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%86%ce%b8%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%80%cf%89%cf%81%ce%bf-2011/
Christina
Η Χριστίνα είναι ιδρυτικό μέλος και editorial admin του Fashionable.gr.

  • LOOK MORE:
autumn/winter all trends
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/08/2012.html

  • MORE: collection of famous designer a/w 2011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/08/2011-2012.html

  • LOOK HERE:  xrwmata gia thn sezon a/w 2011-2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/09/201112.html

INTERVIEW: protaseis apo stylistria gia ta trends tou xeimwna 2012
http://thesecretofwomen.blogspot.com/2011/10/2011-2012.html

4 σχόλια:

  1. To stil twn sixties den mou polypaei nomizw, alla latreuw ti dantela, ta polka dots kai ta polixrwma palto! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahahhaha!kala ekanes!dn iparxei kanena provlima...ego se euxaristo g ta kala sou logia,alla kai tin protimisi sou!filakia!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. y se briskw tolmirh kai mou aresei an kai ta polka dots einai dikopo maxairian den mporeis na ta yposthrikseis mou!!!! eisai fashion icon
    /thesecretofwomen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fashionable mou aresoun para poli ta post,h domh oi photos sto blog sou!!!! einai apo ta pio agapimena mou blog!!!! douleia epaggelmatikh kai oxi apla mia prospatheia!!!! sigxarhthria
    /thesecretofwomen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή