Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Εφαρμοστό φόρεμα: Το Νο 1 "must have" της γκαρνταρόμπας

Εφαρμοστό φόρεμα: Το Νο 1 "must have" της γκαρνταρόμπας

Το εφαρμοστό φόρεμα είναι σίγουρα ένα “must” στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Θα με ρωτήσετε ίσως, γιατί είναι τόσο σημαντικό; Ας δούμε λοιπόν μαζί τους λόγους για τους οποίους αυτό το είδος




















ρούχου μας είναι τόσο απαραίτητο για το ντύσιμό μας.

Τα εφαρμοστά φορέματα, δεν είναι κάτι καινούργιο για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Για πρώτη φορά σχεδιάστηκαν πριν από εκατό περίπου χρόνια.
Τα τελευταία βέβαια χρόνια, έχουν γίνει ίσως τα πιο δημοφιλή κομμάτια, ανάμεσα στις συλλογές των σύγχρονων σχεδιαστών. Το μυστικό τους γι’ αυτή την προτίμηση που τους δείχνουν οι γυναίκες στις μέρες μας, βασικά έγκειται στην ευελιξία και στην κομψότητά τους.

Το εφαρμοστό φόρεμα είναι το είδος φορέματος που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στο γυναικείο σώμα. Το μήκος του είναι συνήθως μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω, γεγονός που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά και πιο όμορφα.





























Είναι συνήθως αμάνικο και μπορεί να φορεθεί με ζώνη ή σκέτο.  
Το μεγαλύτερο προσόν του, είναι ότι αναδεικνύει την θηλυκότητα του γυναικείου κορμιού, ενώ παράλληλα μπορεί να κρύψει τις ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν σε κάποια σημεία. Εκτός αυτού, το κόψιμο του φορέματος είναι πολύ θηλυκό και διαγράφει τέλεια την γυναικεία σιλουτέτα.

Ένα στενό φόρεμα μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και φυσικά σε κάθε εποχή. Είναι μια πολύ καλή λύση για να ντυθείτε τόσο στο γραφείο όσο και σε μια βραδινή έξοδο, διαλέγοντας ανάλογα με την περίσταση ζακέτες, σακάκια, και μπολερό για να συνδυάσετε το ρούχο σας. Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη δύναμη των αξεσουάρ. Ένα κολιέ με πέρλες κι ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρικάκια, θα σας κάνουν να μοιάζετε με την πανέμορφη Audrey Hepburn. Τα φαρδιά βραχιόλια, ένα ανάλαφρο μαντήλι ή εσάρπα κι ένα ζευγάρι παπούτσια σε γραμμή σφήνας θα σας εξασφαλίσουν μια πιο ρομαντική εικόνα, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ένα στενό φόρεμα σε φωτεινά χρώματα, με ένα εντυπωσιακό μπολερό, γόβες στιλέτο και δραματικό μακιγιάζ είναι η καλύτερη εμφάνιση για μια ξεχωριστή βραδυνή εμφάνιση.

Το στενό φόρεμα είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των σύγχρονων σχεδιαστών. Κάθε σεζόν βλέπουμε πολλές παραλλαγές στις πασαρέλες, είτε σε μονόχρωμα υφάσματα, είτε σε συνδυασμούς με έντονα prints. Ειδικά στη φετινή σεζόν, το είδαμε στις συλλογές πολλών μεγάλων οίκων, όπως Gianfranco Ferrι, Calvin Klein, Dries van Noten, Stella McCartney, Erdem, Peter Som, Oscar de la Renta, Versace κι απ’ ότι φαίνεται θα είναι η αδιαφιλονίκητα πρώτη επιλογή για κάθε γυναίκα.

Εάν είναι κάτι που λείπει από την ντουλάπα σας, μάλλον έφταση η στιγμή για να αναλάβετε δράση!

 http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_efarmosta_foremata_/fashion_efarmosta_foremata_7513.php

6 σχόλια:

  1. Εχω ήδη 2 και θέλω να πάρω και αλλα!!!!!Τα λατρευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πολυ ωραια τα εφαρμοστα αλλα θελουν κ το καταλληλο σωμα!
    Miss Starshiny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. miss starshiny exeis apoluto dikio! genika thewrountai kommatia poy <> thn siloyeta kai dimioyrgoyn thn optikh pseudesthish tou makryteroy podiou,kai egw exw kapoies epifylakseis!!!
    sigoyra einai kompsa kai dinoyn pontous style

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo ta pio klassika kommatia stin ntoulapa mas!dia8etei mpolika i diki mou!kolakeuoun to ginaikeio soma k einai toso 8ilika!ta agapo...:P

    fashionable.gr
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ara miss starshiny exoume kai thn apopsh ths fashionable gia to poso kolakeyoun to gynaikeio swma!!!!! as ta dokimasoume kai emeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή