Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΟΥ......ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ << INFASHION>>!!!!

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΥΠΟ ΣΟΥ.....
                                                     ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ?????



Το να βρεις τον τύπο σου είναι αρκετά δυσκολο στις ημέρες μας!!!!Η τηλεόραση,τα μμε,και οι κοινωνικές ομάδες δημιουργούν κάποια στυλ-που ενω δεν σου ταιριάζουν - απλά τα μιμεισαι για να είσαι αποδεκτός!


αν πάλι  εχεις βρεις ποιο στυλ σου αρέσει,αλλα δεν ξέρεις πως να εισαι στυλάτος και,να μην φαίνεσαι σαν καρικατούρα αλλης εποχής,εμεις σημερα εχουμε την λύση!!!!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ!
                                                       ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΞΕΤΕ?
                                                                                         ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ!


ΡΟΚ ΣΤΥΛ


αν θες να αποτελέσεις ΡΟΚ ΕΙΔΩΛΟ κάνε τα εξής βήματα:
  • το μαυρο,το ντενιμ και το δερμα εχουν μια πιο <<αγρια >> χροια-πλεον όμως και υφάσματα όπως η μαύρη δαντέλα,κάποιες παγιετες μαύρες δίνουν κάποιες πιο θηλυκές πινελιές στο συνολο!
  • τα εφαρμοστα κομματια είναι πιο σεξυ,ειδικα τα τζιν με μπαλώματα-ξεβάματα κάνουν την διαφορα!!προσοχή αποφύγετε την υπερβολή!
  • το ροκ στυλ έχει μετατραπεί σε glamour rock-εχει μπει στα σαλόνια και το εχουν υιοθετήσει μεγαλή σταρς!οπότε αφήστε τις μακριές αλυσίδες -και προτιμείστε μακρια κολιέ με μοτιφ,σκουλαρίκια πιο μεγάλα!



  • trendy κομματι για να απογεώσετε το σύνολο είναι τα ankle boots για τις πιο επισημές περιστάσεις,και τα all -star για καθε μέρα!αν βέβαια θεώρειτε ότι η ηλικία σας δεν αρμόζει με τα τελευταία απλα μαυρα κοντά μποτάκια είναι εξισου κατάλληλα!
  • τα τρουκς πια ειναι σήμα κατατεθέν του ροκ στυλ-ενα δερμάτινο βραχιόλι ή μια ζώνη με τρουκς ειναι must!παλι και εδω αποφύγετε την υπερβολή!οι τσάντες με τα τρουκς το χειμώνα υιοθετήθηκαν από γυναίκες με όλα τα στυλ!οποτε τι πιο ιδανικο για εσας!
  • τέλος η παλαιστινιακή μαντηλα,που καποτε ηταν σημα κατατεθεν τον ροκάδων πλέον ειναι dont -ασπρόμαυρα φουλάρια ή πασμίνες μπορουν να δώσουν οπτικά το ίδιο αποτέλεσμα και αισθητικά ενα πολυ καλύτερο!
  • ως προς το μακιγιαζ τι καλύτερο από ενα smokey eyes' look -οχι πάντα με μαύρο,αλλά και με άλλες αποχρώσεις όπως γκρι,καφε,σκουρο μπλε!
                                                

                                                                                                                      

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ!!!!!!!
  ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚ-ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟ <<ΡΟΚ ΕΙΔΩΛΟ>> ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!!!!!!

στο επόμενο κείμενο ερχεται το επόμενο στυλ!διαβαστε το αμεσως!










1 σχόλιο: