Πέμπτη 7 Απριλίου 2011



Μυστικό fashion sale

Ξετρυπώσαμε το πρώτο sample sale της σεζόν

Ξετρυπώσαμε το πρώτο sample sale της σεζόν!

Διασχίζοντας τη λεωφόρο Πειραιώς, σίγουρα έχετε προσέξει απέναντι από το δημαρχείο του Ταύρου, το νέο μοντέρνο κτίριο με τη μοντέρνα αισθητική. Τα λαγωνικά μας έμαθαν ότι εκεί θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρο όσων λατρεύουν τη μόδα.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή το απόγευμα και ως την Κυριακή το βράδυ, ο δεύτερος όροφος του κτιρίου θα φιλοξενεί πολλά από τα καλοκαιρινά δείγματα του 2011 της εταιρίας Shop&Trade, τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε με 60% έκπτωση! Έχοντας κατά νου τα μεγέθη των δειγμάτων (small για τις κυρίες και medium-large για τους κυρίους), θα μπορείτε να βρείτε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ από διάφορα brands (οι πιο ψαγμένοι επιλέξτε τα Designers Remix Collection, οι πιο ροκάδες ας ψάξουν για τα Religion, ενώ οι κυρίες που αισθάνεστε σέξυ μην αφήσετε κανένα Nolita να σας ξεφύγει!).

 Αν τα ψώνια σας είχαν λείψει και η τρέχουσα σεζόν σας φαινόταν άπιαστη εν μέσω κρίσης, η λύση είναι εδώ! Μόνο για τα μέλη μας καταφέραμε να εξασφαλίσουμε 200 (!) μονές προσκλήσεις για το Σάββατο! Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην μυστική φόρμα αφού το μοιραστείτε με κάποιον φίλο (θυμηθείτε να κάνετε log-in ώστε να μετρήσει η συμμετοχή σας).





Υ.Γ. Για όσους από εσάς έχουν και μικρά στην οικογένεια, τα λαγωνικά μας ξετρύπωσαν και ένα άλλο παράλληλο bazaar που θα τρέχει στο κτίριο: για μιάμιση εβδομάδα όλα τα παιδικά ρούχα και παπούτσια θα διατίθενται με 65% έκπτωση!



info: Athens Daily Secret" <athens@dailysecret.gr>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου