Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ-ΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΡΟΥΧΟ!!!!!






ολοσωμη φορμα :το αδικημενο trend

 

η ολόσωμη φόρμα (ή σαλοπέτα όπως την αποκαλούν πολλοι) είναι ένα item  που οι περισσότερες γυναίκες διστάζουμε να το φορέσουμε,ωστόσο κάθε καλοκαίρι πλήθος σχεδίων και χρωμάτων κατακλύζουν την αγορά




  • !Είναι άνετη,
  • μπορει να φορεθεί όλη ημερα -μεχρι αργα το βραδυ
  • ,και το σημαντικότερο είναι οτι κρυβεί την φουσκώμενη κοιλίτσα-που είτε εχουμε,είτε αποκταμε μέτα από τις βουλιμικές τάσεις που μασ πιάνουν,και τις βραδινες επιδρομές στο ψυγείο!Σασ θυμίζει κάτι?








 Υπάρχουν λοιπόν ,ολόσωμες φόρμες για καθε γούστο και περισταση:


-Μία απλή μαυρη σαλοπέτα  μπορεί να φορεθεί απο το πρωι μεχρι το βραδυ με ενα ζευγάρι ψηλα παπούτσια και να είναι τόσο εντυπωσιακη από μόνη της που τα υπολοιπά αξεσουαρ να είναι περιττά!






- για όσες θέλετε να είστε in fashion  σε καθε σας βήμα ,μια σαλοπέτα με δαντέλα ,διαφάνεια και άλλες σατέν λεπτομέρειες,είναι ο,τι πιο τελευταίο υπαρχει στον χώρο της μόδας!με ενα αυστηρό σακάκι σε α γραμμή και κότσο είστε ετοιμη για να πάτε στο γραφείο σας,ενω μολίς βγείτε από αυτο αν το σακακι το αντικαταστήσει ενα τζιν τζακετ ειστε ετοιμη για την απογευματινή σας βολτα ,το καφε ή το shopping  που εχετε κανονίσει με την κολλητη σας!

 





-Οι πιο τολμηρές που θέλετε πάντα να είναι οι εμφανίσεις εκρηκτικες προτιμειστε αυτές με τα  animal ρrint, με πουα,και φλοραλ σχεδια!Με μπαλαρίνες,σαντάλια ή αθλητικα παπούτσια το αποτελεσμα εχει πιο γηινο υφος!Μοδατες και must  για το καλοκαιρι του 2011θεωρούνται οι ολόσωμες φορμεσ σε εντονα χρωματα και φαρδια γραμμή-όμως πρεπει να είστε λίγο προσεκτικές στους συνδυασμούς!


                                    


  αυτές που είναι  all time clasic  ειναι οι ντενιμ σαλοπέτες-ιδιαιτερα διαδεδομένες στις νεαρεσ ηλικίες και οι αθλητικές,που ακόμα και με πλατφορμές προσδίδιουν ενα καθημερινο λουκ!




 οποιο και αν ειναι το στυλ σας καπου σας περιμενει η ιδανική ολοσωμη φόρμα για εσάς!

ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!!!

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου